FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: "Sã-mi dea cineva 500.000 € și îl dau pe Elton" (Prosport)!

«12»
fcsteaua.ro23.05.2007 21:32

Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, într-o emisiune televizatã, cã este dispus sã-l cedeze pe mijlocașul brazilian Elton Xavier Gomes pentru suma de 500.000 de euro.

777663684__capture1.jpg

"Sã-mi dea cineva 500.000 de euro și îl dau pe Elton. Eu am nevoie sã câștig, nu am nevoie de senzațional", a spus Gigi Becali, la Fanatik Show.

Gigi Becali a menționat cã nu intenționeazã sã plãteascã firmei de consultanțã folosite de fostul manager general Mihai Stoica banii promiși pentru transferurile brazilienilor Elton și Andrey.

"Mi-am dat seama cã e ceva în neregulã atunci când Meme mi-a zis cã vrea sã plece pentru cã nu vrea sã asiste la dezastrul Stelei. Dacã mã împușcai și nu credeam cã Meme Stoica îmi va face așa ceva. De la Becali nu pleacã nici 700.000 de euro pentru Andrey, nici 800.000 de euro pentru Elton. Dupã ce am vãzut povestea cu Andrey nu mai am de sã discut cu Meme Stoica", a subliniat Becali.

daniel.steaua23.05.2007 21:49

Elton baiatului fugi din tara asta.....tu faci prea mult "circ" la echipa asta, asa cum face Ronaldinho la Barcelona, kaka la Milan.....noi nu vrem "circul" tau........noi vrem "FOTBALUL" jucat de "FOTBALISTII" Lovin, Nicolita, Baciu, Coman.

SteauaToronto23.05.2007 22:03

Glontul e singura solutie

vanfootball23.05.2007 22:39

Ziua plecarii becalianului de la Steaua va fi una dintre cele mai frumoase ale vietii mele.

George Stan23.05.2007 22:45

Urmariti-l pe boul asta notoriu. In ultimele 7 zile a venit in fiecare zi cu o asemenea "aroganta". Dar in fiecare zi, cu precizie de metronom, imbecilul se excita pe la TV cu tot ce ii trece prin cap. Au fost:

il dau pe Thereau si Elton cui vine sa-i ia

nu il dau pe Thereau si pe Elton, cum sa ii dau

ii iau pe buga si badoi

il dau pe Thereau ca de fapt el vrea sa plece

il iau pe Marius niculae

il iau pe contra

il dau pe Elton ca e de la circ

Megalomania este o boala, nu am studiat indeasuns dar sper sa aflu ca se moare din ea cu dureri cumpplite. Din pacate, din prostie, parvenire, aroganta si trufie de neam prost nu s-a dovedit pana acum ca se poate muri.

Cacatilor din presa, stiti voi despre cine vorbesc, voi astia care cititi pe aici sa vedeti ce scandal puteti inventa citand suporterii, de ce ma nenorocitilor si coruprilor stati ca sclavii toata ziua la curul ciobanului incult? De ce ii publicati orice basina trasa orice ragaitura si de ce le asociati cu Steaua cand nu e cazul, jegurilor ce sunteti.

De ce faceti pe domnisoarele si il "boicotati" pe Basescu iar pe prostul numarul unu al Romaniei care a jignit si insulat de nenumarate ori si in moduri mult mai grave ziaristii, IN PUBLIC, il dati pe prima pagina ori de cate ori are el chef sa grohaie? Pentru ca sunteti niste curve, pentru ca faceti prostitutie nu presa.

fcr196923.05.2007 22:46
Glontul e singura solutie

E idiot rau Becali asta...daca nu schimba antrenorul va avea numai de pierdut.Zici ca a intrat in anul *****,numai greseli majore face...

fcr196923.05.2007 22:52

sau poate sa aiba vreun accident ceva sa-i vina "mintea" la cap :P ..eu ma multumesc si numai cu plecarea lui olitza si jucatorii lui preferati Gigel,Lovin,Stancu,Paraschiv...

Portocalu`23.05.2007 23:04

domnule Becali .. Mai bine du`te , cat mai poti , cat lumea inca mai rabda .. Aceste declaratii in contradictoriu fac din relatia dintre dumneata si cei care iubesc clubul .. o oala sub presiune . Vinde jucatori , da abonamente dupa bunul plac , da afara pe cine vrei .. un lucru e sigur .. nu te schimbi? .. o sa devii un renegat (dar nici macar unul de talia lui Lorenzo Lamas) ... Ai vrut sa fii cel mai puternic roman? .. Puterea tzi`o dau cei care te aprecieaza si te respecta .. nu te nasti cu ea! .. CARE E PUTEREA TA ACUM ?

Olaroiu .. ai zis ca Thereaux si Elton nu pleaca . Daca ei pleaca .. du`te`n ....

suporter_8623.05.2007 23:14
Elton baiatului fugi din tara asta.....tu faci prea mult "circ" la echipa asta, asa cum face Ronaldinho la Barcelona, kaka la Milan.....noi nu vrem "circul" tau........noi vrem "FOTBALUL" jucat de "FOTBALISTII" Lovin, Nicolita, Baciu, Coman.

Daca Barcelona sau Milan le-ar fixa lui Ronaldinho si Kaka un pret "simbolic" de 20 mil E iar vinde a doua zi. Becali a spus ca vrea 500K E (lu' CFR-Cluj a zis ca-l da si cu 400k E) pe Elton . De ce nu exista oferte daca jucatorul e atat de bun ??? Dinamo a zis ca nu-l vrea, Rapidul, Clujul si Timisoara nu s-au aratat interesate de jucator !? Crezi ca daca ar fi avut valoarea lui Ronaldinho sau Kaka ar fi venit la Steaua ??? Eu nu sunt antrenor , mie personal imi place Elton , face spectacol , dar poate ca nu e suficient pentru a ramane la Steaua. Sa presupunem ca greseste Becali ca il vinde , dar atunci de ce nu vine nimeni sa-l cumpere ???

vanfootball23.05.2007 23:28

@suporter_86

Poate pentru ca nimeni nu-l ia in seama pe cioban. Azi il da, maine nu-l mai da.

Pentru ca are 300.000 salariu?

---------------

Dar nu se pune problema daca are sau nu valoare de Steaua, problema e ca jucatorul e umilit in asa hal de nenorocitul asta de oier. Nu e de Steaua, il vinzi. Nu-l insulti cu orice ocazie, desi Elton nu a facut nicio declaratie. Face circ?! Pai ciobandante ce face in politica, nu tot circ? Cum Steaua nu are nevoie de circari, nici Romania nu are nevoi de circari la conducere. La circ Becali, langa ursii tai, animalule!

PS: Nu sunt fan Elton si consider ca deocamdata nu e pregatit sa joace 90 min. In schimb il apreciez enorm pe Thereau atat pentru calitatile fotbalistice extraordinare, cat si pentru calitatea umana si atasamentul fata de Steaua.

w3bmaster24.05.2007 00:50

Doamne asta tre sa se duca la terapie intensiva ...... mie scarba fmm

twetwet24.05.2007 00:52
Daca Barcelona sau Milan le-ar fixa lui Ronaldinho si Kaka un pret "simbolic" de 20 mil E iar vinde a doua zi. Becali a spus ca vrea 500K E (lu' CFR-Cluj a zis ca-l da si cu 400k E) pe Elton . De ce nu exista oferte daca jucatorul e atat de bun ??? Dinamo a zis ca nu-l vrea, Rapidul, Clujul si Timisoara nu s-au aratat interesate de jucator !? Crezi ca daca ar fi avut valoarea lui Ronaldinho sau Kaka ar fi venit la Steaua ??? Eu nu sunt antrenor , mie personal imi place Elton , face spectacol , dar poate ca nu e suficient pentru a ramane la Steaua. Sa presupunem ca greseste Becali ca il vinde , dar atunci de ce nu vine nimeni sa-l cumpere ???

du-te la culcare...Elton are valoarea lu Banel Gigel ov Petre Lovin Baciu inmultita cu 1000

daca aia raman la Steaua atunci Xavier de ce n-ar face-o...este cel mai tehnic jucator din Liga 1 in acest moment si asta spune multe...din glezna ii face pe toti...dar tu nu vezi asta pentru ca ai un fluturash pro-png infipt in ochi

twetwet24.05.2007 01:08
Urmariti-l pe boul asta notoriu. In ultimele 7 zile a venit in fiecare zi cu o asemenea "aroganta". Dar in fiecare zi, cu precizie de metronom, imbecilul se excita pe la TV cu tot ce ii trece prin cap. Au fost:

il dau pe Thereau si Elton cui vine sa-i ia

nu il dau pe Thereau si pe Elton, cum sa ii dau

ii iau pe buga si badoi

il dau pe Thereau ca de fapt el vrea sa plece

il iau pe Marius niculae

il iau pe contra

il dau pe Elton ca e de la circ

Megalomania este o boala, nu am studiat indeasuns dar sper sa aflu ca se moare din ea cu dureri cumpplite. Din pacate, din prostie, parvenire, aroganta si trufie de neam prost nu s-a dovedit pana acum ca se poate muri.

Cacatilor din presa, stiti voi despre cine vorbesc, voi astia care cititi pe aici sa vedeti ce scandal puteti inventa citand suporterii, de ce ma nenorocitilor si coruprilor stati ca sclavii toata ziua la curul ciobanului incult? De ce ii publicati orice basina trasa orice ragaitura si de ce le asociati cu Steaua cand nu e cazul, jegurilor ce sunteti.

De ce faceti pe domnisoarele si il "boicotati" pe Basescu iar pe prostul numarul unu al Romaniei care a jignit si insulat de nenumarate ori si in moduri mult mai grave ziaristii, IN PUBLIC, il dati pe prima pagina ori de cate ori are el chef sa grohaie? Pentru ca sunteti niste curve, pentru ca faceti prostitutie nu presa.

f bine punctat

nu stiu nici eu daca se moare din megalomanie dar dictionaru ne vinde un pont despre sanatatatea bizantinului (apropo de fernando Becali...am cautat si eu de curiozitate si nu exista niciun fernando Becali in istoria bizantzului...un singur fernando a fost care conducea actuala regiune a carei capitala e zaragoza.....dar nici pe departe nu-l chema precum un cioban obosit)

MEGALOMANÍE, megalomanii, s.f. 1. Faptul de a fi megaloman (1). 2. Stare psihicã patologicã întâlnitã în unele boli mintale și manifestatã prin delir de grandoare, asociat cu delir de persecuție.

sa vina baietii cu halatele!!!

unde esti tu tepes doamne...

Za Best24.05.2007 05:49

Ce ziceti,mergem intr-un grup organizat sa-l asasinam pe ciobanul asta?Altceva nu merita...

steauaforever0824.05.2007 05:57

steagcruce2

cum masa sa fie asa prostanac un om. ba o data zice ca il da alta data zc ca nu il da, amu zc ca il da iara. ba bagamias **** in el da dobitoc. da lasa-l ma pa Elton sa se afirme. il da asa pe un pret simbolic. ii un dobitoc si jumatate.

steauaforever0824.05.2007 05:58
sau poate sa aiba vreun accident ceva sa-i vina "mintea" la cap :P ..eu ma multumesc si numai cu plecarea lui olitza si jucatorii lui preferati Gigel,Lovin,Stancu,Paraschiv...

esti lovit cum sa-l dea pa paracshiv ca ii bun si nu l-o adus el...

capone24.05.2007 06:46

Singura noastra sansa sa scapam de primul cioban al tarii este prabusirea elicopterului cu care acesta se plimba de nebun. Am vazut aseara la TVSport ca a zis , citez: "nu mi-a placut elicopteru ala pentru ca nu era confortabil, avea prea multe butoane." Omu asta e nebun de'a binelea.

Gigi iti urez prabusire grabnica, ca poate asa ne linistim si noi.

steaua_ro

Reptile1924.05.2007 07:08

Oricat de slab ar fi Elton si nu ar merita un asemenea tratament. Puneti-va putin in locul lui, sa vi de la atatia km, sa dai gol in primu meci in care joci, sa te aclame toti suporterii si apoi sa vina un analfabet sa-ti spuna ca nu esti bun si ca faci spectacol. Vai de Steaua noastra cu oierul asta. Dupa el nici Hagi n-a fost bun facea prea mult spectacol.. ce sa mai zici de Ronaldinho, kaka, C. Ronaldo astia sunt varza completi ar trebui sa-i transferam pe toti astia la Steaua si sa-i tinem pe banca de rezerve sa joace Coman & co. :neutral: mama lor de circari !!!

grizzly24.05.2007 07:22

ce naiba mai puneti pe site declaratiile redusului ala? sunt satul de atata idiotenie.

kan3024.05.2007 07:47

l-ai vazut integrat in echipa ca sa spui ca nu este bun?cauta pe youtube sa vezi cateva faze din meciurile jucate in brazilia dupa care poti sa-ti dai cu parerea.in momentul in care se va integra in echipa si va primi si pase va fi cel mai cautat jucator din Romania.sa vezi atunci oferte de la marile cluburi din europa.un asemenea talent nu poate trece neobservat.

Ovidiu_IASHI_Steaua24.05.2007 08:44

Un nesimtit, un porc, un cioban nenorocit....problema a fost atunci cand el a fost propus sa preia pachetul majoritar de actiuni multi dintre supoprteri au fost incantati....as mai fi preferat inca cv ani de non-performante decat sa-l mai suport pe asta...si e cel mai trist lucru pe care l-am zis vreodata!

Sa fie clar ca nu avem ce face...pe Becali il doare undeva de suporteri astfel ca putem zbiera pana cand nu mai putem!

Desi sunt perfect de acord cu manifestatii...revolte...eu zic sa nu amestecam si echipa...cand e meci incurajam jucatorii (absoulut fiecare dintre ei...nu doar cativa)...cand nu e atunci sa se iasa in strada...JOS CIOBANUL

FORZA Steaua>....PANA LA MOARTE

fular-campionii

Danny24.05.2007 09:08

Ba acum 2 zile Gigi zicea ca nu il mai da pe Elton ..... SI ACUM DC ZICE CA IL VINDE ?!?!?!?!?!? ca ma enerveaza rau , nu mai stiu ce sa cred !!!!! :x :-x

AmuntBoy24.05.2007 09:20

Facem o cheta si angajam un bulgar sau un rus si rezolvam treaba

glumesc :D

frunji24.05.2007 09:30

Becali asculta si tu daca nu de noi din galerie macar de oameni din toata tara!! TOti zic sa nu plece Theareau si Elton!!!!! Nunai tu faci altceva!! MAi asculta si tu de noi si noi vrem tot BINELE Stelei!!! FORZA Steaua fularsteaua2

ManiaCU24.05.2007 09:48

Nustiu daca are rost sa comentam asemenea declaratii aberante. Un lucru e clar pentru mine si cred ca pentru toata lumea. Becali e retardat , e prost ... n-ai ce sa-i faci unui om prost care se schimba de la minut la minut , din ora in ora , se lasa influentat de unu si de altu si nu are doua cuvinte la un loc. Nu poti avea incredere intr-o asemenea faptura care moare de ciuda cand vede ca Elton a intrat in inimile stelistilor , el sufera pentru fiecare euro pe care-l pierde ... de aceea vrea sa scape cat mai repede de brazilieni , pentru ca au salariile prea mari. Vreau sa cred ca va exista acea zi in care mizeria asta va parasi clubul insa daca sunt realist imi dau seama ca nu va fi prea curand :(

«12»