sper ca nu vrei sa spui ca Zenga foloseste echipa pentru faima sa propie...iar daca vrea Jiji il da afara nu se pune problema ca pleaca el sau nu...
imi pare rau daca te dezamagesc, dar fiecare se foloseste de ce poate pentru a trage propriile foloase! uitati-va la mourinho, ce modest era pe vremea cand era un antrenor oarecare la porto, si ce infumurat a ajuns acum. de-aia nu il suporta pe Mutu, ca era cineva mai infumurat ca el :-)
si jucatorii se folosesc de cluburi pentru faima si mai ales buzunarul proprii: de ce crezi ca schimba echipele? exceptii: un raul care s-a nascut la real si se pare ca acolo va putrezi, un maldini la ac Milan, un... da' nu prea mai e nici unul care sa fi jucat la un singur club! cred ca totusi costacurta mai e si el pe lista.
in ceea ce priveste faptul ca Jiji il da afara pe Zenga imediat, nu uita ca sa strici e cel mai usor, sa construiesti e greu. sa rupi aripile cuiva e simplu, sa il inveti sa zboare e greu. lucrurile simple sunt pentru prosti, si Jiji cum ii spui tu parca e facut pentru asta. mie mi se pare cea mai mare jignire pentru Steaua, acest personaj.