FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Munteanu vs. Lacatus

«12»
Adi27.02.2005 09:44

Dupa cum probabil stiti in ultimele zile Dorinel Munteanu si Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] au avut citeva schimburi de replici destul de dure si sincer sa fiu nu pot si nu vreau sa iau partea nimanui in acest conflict pentru ca pe ambii yi respect si yi admir enorm, dar mi se pare ca ambii au cam exagerat.

voi ce parere aveti?

Xander27.02.2005 09:59

Munteanu ma cam dezamagit in ultimele zile !!!

1. declara ca atunci cand va fi antrenor va antrena pe cine va avea ocazia ..si Dinamo si rapid..

2. declara ca va putea si pe la Dinamo si rapid...

3. NU ARE NICI UN DREPT SA I SE ADRESAZE LUI Laca, pt ca Muntzi ca om este destul de dubios..: a jucat multi ani pe la Dinamo.. si isi termina cariera pe la Dinamo.. si nu poate concepe ca sunt jucatori ca Laca care sunt FIDELI unui singur club!!! ASA CA MUNTI Shut the **** up!!!

dbd27.02.2005 13:12

Munteanu inca nu a ajuns la performanta lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ca sa aiba dreptul sa se certe cu el !!! Si are dreptate Xander este si putin cam dubios.Mie nu prea mi-a placut de el.Mai ales caa ratat penalty la meci,si mai ales ca nu mai e Munteanu care centra de era gol,s-a cam strambat.

slim27.02.2005 13:19

Ma nici nu ne a trecut euforia de calificare si incepe scandalu.Laca va fi Laca pt tot timpu pt Steaua NR 7 si nimeni altcineva iar Munteanu e jucator momentan la noi asa ca muti respect pt enblema noastra el sa isi faca treaba in teren de restu se ocupa conducerea si noi suporteri cred ca e de ajuns FORZA Steaua :D

dbd27.02.2005 13:26

Ai dreptate slim,Munteanu sa-si vada de treaba lui in teren ca si asa a ratat un penalty.

mountytoma01.03.2005 06:32

1. declara ca atunci cand va fi antrenor va antrena pe cine va avea ocazia ..si Dinamo si rapid..

3. NU ARE NICI UN DREPT SA I SE ADRESAZE LUI Laca, pt ca Muntzi ca om este destul de dubios..: a jucat multi ani pe la Dinamo.. si isi termina cariera pe la Dinamo.. si nu poate concepe ca sunt jucatori ca Laca care sunt FIDELI unui singur club!!! ASA CA MUNTI Shut the **** up!!!

amatorii de scenarii l-ar putea considera pe Munteanu calul troian al cainilor in curtea Stelei. Eu unul nu cred asa ceva, eu l-am admirat pe Munteanu si cand juca la Dinamo, regretam ca nu e la noi... Nu cred insa ca un cal troian ar pune osul la treaba asa cum o face el. Sau o fi unul al dracului de bun...

Oricum [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e unic, si daca ar fi fost si fair-play pe teren ar fi putut intra in manualele de istorie a fotbalului ca model de urmat.

slim01.03.2005 10:51

Eu unu nu am zis ca e calul troian al lui di....o in curtea lu Steaua dar sa nu vb de simboluri ale Stelei fara sa se gandeasca inainte.Si eu apreciez ce a facut Dorinel pt "aia",pt Romania si pt Steaua dar nu frumos sa vb de [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] asa ca nui prob lui e a lui MM & co.Asa ca sa joace bine si sa dea centrari bune si ne vedem la meci cu vilareal

FORZA Steaua :D:D

dbd01.03.2005 13:05

Munteanu nu se poate ridica dintr-o data la nivelul lui Laca ca sa-l poata insulta sau sa poata discuta cu el ca si cum ar fi fratisu. Asa ca el n-are decat sa isi vada de fotbal,sau astea semne ca se lasa ?

Xander02.03.2005 15:39

Eu nu am contestat deloc calitatile de jucator ale lui Muteanu, el fiind pt mine un exeplu... nu am avzut in viatza mea jucator care sa se daruiasca e teren ca el meci de meci (bineinteles ca inafara de Laca).

Dar ca om, este cam dubios... nu are dreptu sa vorbeasca asa despre Laca..

p.s: presa a amplificat totul, cuvintele lui nefiind zise cu intelesul pe care la vrut

dbd02.03.2005 15:45

atunci sper sa-si revina in mitile lui...

elvis03.03.2005 09:35

Tot respectul pentru [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si pentru tot ce a facut el pentru Steaua, dar, in legatura cu fidelitatea lui, umblau vorbe ca la intoarcerea din Italia a curtat si stadionul din Giulesti.

In alta ordine de idei, sunt de acord cu retragerea tricoului cu nr. 7 si expunerea unor copi marite pe stadion si la intrarea pe stadion.

Hai Steaua!

dbd03.03.2005 09:43

dar are tot dreptul sa treaca si pe la gradina zoo !

elvis03.03.2005 09:58
Ai dreptate slim,Munteanu sa-si vada de treaba lui in teren ca si asa a ratat un penalty.

Nu te lua dupa penalty-ul ratat. El a jucat f bine iar de ratat au ratat si altii mai cunoscuti.

La declaratii este in pom dar pe teren isi face datoria bine. Poate este si o frustrare pentru el ca altii din generatia lui sunt bagati in seama mai mult ca el. 8)

dbd03.03.2005 10:08

e posibil si asta...dar totusi sa se ia el de Laca...

Xander03.03.2005 22:38
Tot respectul pentru [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si pentru tot ce a facut el pentru Steaua, dar, in legatura cu fidelitatea lui, umblau vorbe ca la intoarcerea din Italia a curtat si stadionul din Giulesti.

mancatori de rahat sunt multi pe lumea asta.. si multe vorbe-n vant :evil: Porbabil ca cine a zis asta murea de ciuda pe Steaua in primu rand, si in al 2-lea pe Laca, pt ca a ramas FIDEL Stelei mereu 8)

mountytoma04.03.2005 06:20

daca ma gandesc mai bine, imi dau seama ca Munteanu simte ca vine ziua cand trebuie sa se retraga, si probabil va deveni antrenor (la un moment dat era secund, nu?) si cine ar fi prima optiune in cazul plecarii lui Zenga? nu e clar ca, asa cum jucatorii vor pleca in cazul in care Steaua castiga Cupa UEFA (ce frumos ar fi!), tot asa si Zenga va pleca? el aici isi face "practica" sau "stagiatura" daca vreti, pentru ca el vrea acolo, in fotbalul mare, unde sunt bani multi!

asa ca disputa [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]-Munteanu nu e decat un preludiu la cearta care va urma pentru postul de antrenor!

dbd04.03.2005 06:28

daca va plecaZenga Jiji il va aduce pe Laca :evil:

Xander04.03.2005 08:15

Eu il veau pe Laca antrenor !!!!! nu conteaza conditiil.. :!:

dbd04.03.2005 08:16

nu cred ca Laca daca a fost un jucator bun va fi si un antrenor bun...dar nu-i momentul acu sa vina...lasa-til si pe Zenga sa-si termine ce a inceput...adica calificarea in UEFA ...

mountytoma04.03.2005 14:06
nu cred ca Laca daca a fost un jucator bun va fi si un antrenor bun...dar nu-i momentul acu sa vina...lasa-til si pe Zenga sa-si termine ce a inceput...adica calificarea in UEFA ...

Zenga nu e fraier sa plece acum. a fost el un foarte mare jucator, dar ca antrenor Steaua e singura echipa cu care se poate mandri ca i-a fost antrenor! si sunt sigur ca el isi doreste cel mai mult ca Steaua sa castige Cupa UEFA, sau macar sa joace finala. va afla toata europa ca el, fostul mare portar al lui Inter, este si antrenor!

dbd04.03.2005 17:57

sper ca nu vrei sa spui ca Zenga foloseste echipa pentru faima sa propie...iar daca vrea Jiji il da afara nu se pune problema ca pleaca el sau nu...

mountytoma05.03.2005 07:31
sper ca nu vrei sa spui ca Zenga foloseste echipa pentru faima sa propie...iar daca vrea Jiji il da afara nu se pune problema ca pleaca el sau nu...

imi pare rau daca te dezamagesc, dar fiecare se foloseste de ce poate pentru a trage propriile foloase! uitati-va la mourinho, ce modest era pe vremea cand era un antrenor oarecare la porto, si ce infumurat a ajuns acum. de-aia nu il suporta pe Mutu, ca era cineva mai infumurat ca el :-)

si jucatorii se folosesc de cluburi pentru faima si mai ales buzunarul proprii: de ce crezi ca schimba echipele? exceptii: un raul care s-a nascut la real si se pare ca acolo va putrezi, un maldini la ac Milan, un... da' nu prea mai e nici unul care sa fi jucat la un singur club! cred ca totusi costacurta mai e si el pe lista.

in ceea ce priveste faptul ca Jiji il da afara pe Zenga imediat, nu uita ca sa strici e cel mai usor, sa construiesti e greu. sa rupi aripile cuiva e simplu, sa il inveti sa zboare e greu. lucrurile simple sunt pentru prosti, si Jiji cum ii spui tu parca e facut pentru asta. mie mi se pare cea mai mare jignire pentru Steaua, acest personaj.

dbd05.03.2005 11:12

da dar nu-mi place sa aud asta de la un cutzu... :wink:

Virgil06.03.2005 08:59
Dupa cum probabil stiti in ultimele zile Dorinel Munteanu si Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] au avut citeva schimburi de replici destul de dure si sincer sa fiu nu pot si nu vreau sa iau partea nimanui in acest conflict pentru ca pe ambii yi respect si yi admir enorm, dar mi se pare ca ambii au cam exagerat.

voi ce parere aveti?

Extraordinari sunt ziaristii astia!Nu mai poata omul sa dea o replica,pentru ca gata,pac articolul si tzac subiectul de discutii pentru amatorii de bârfa.

Ptiu,'tu-i patruzecile cui stiu eu,uite din ce-si câstiga unii pâinea.

dbd06.03.2005 10:42

pai dar ce vrei virgil...tre sa traiasca si ei nu ?

«12»