Antrenorul Stelei s-a arãtat revoltat cã fanii Stelei l-au contestat pe Gigi Becali, dar și cã acum toți îi cer în teren pe Dicã și Elton, deși în trecut îi contestau

Aflat în conflict deschis cu suporterii, Olãroiu a ținut sã le ofere o replicã acidã în discursul sãu ținut la emisiunea Fanatik Show, de duminicã seara. El s-a referit, în primul rînd, la faptul cã i s-a cerut demisia în timpul meciului cu FC Național, atunci cînd 10.000 de fani îi solicitau insistent în teren pe Elton și pe Dicã.
"La meciul din toamnã cu Dinamo Kiev toți îl înjurau pe Dicã, dar dupã ce a dat gol n-am mai auzit pe nimeni sã strige împotriva lui. ªi Elton la început era luat la mișto de toatã lumea, iar acum e cerut sã joace. Apoi, l-au contestat pe Becali, dar Gigi a fãcut ce a fãcut pentru binele Stelei. Chiar nu-i mai înțeleg deloc pe suporteri, care ar trebui sã vinã la stadion sã încurajeze echipa, nu sã o înjure", s-a dezlãnțuit Oli.
Antrenorul s-a referit apoi și la faptul cã e acuzat de "tribunã" cã echipa sa nu joacã spectaculos și a comentat ironic înspre galerie.
"Dacã vrem spectacol, intru și eu, intrã și Gigi pe teren, sã facem spectacolul cerut de suporteri. Pe noi ne intereseazã rezultatul, iar dacã eu reușesc sã fac performanțele care mi se cer, ce rost mai are sã vorbim despre cum joacã echipa? Sacrific și spectacol, și tot pentru a cîștiga", a adãugat Oli.
"Dupã meciul cu Poli Timișoara, din Cupã, m-am hotãrît sã rãmîn, indiferent dacã terminam pe 5 sau pe 6 și mã omora lumea pe stradã"
Cosmin Olãroiu
"Nu existã antrenor în România care sã fi jucat sub o presiune mai mare decît am avut eu. Practic, am purtat bomba atomicã dupã mine tot timpul"
Cosmin Olãroiu
"Sînt și voi fi antrenorul acestei echipe și la anul, indiferent de ce vor unii. Punct"
Cosmin Olãroiu