FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

MM Stoica presedinte la Urziceni

«12»
zipper22.05.2007 13:17

Lasati ma vrajelile si injuraturile pentru. la voi in fata blocului. Cum puteti voi sa-l contestati pe Gigi cand eu vad nici o diferenta intre voi si el??? Daca unii nu va impartasesc parerile si vad in Oli un antrenor care a readus Steaua in elita fotbalului european, asta inseamna ca tb. injurat? Pai daca tot va dati asa smecheri pe un forum, sub masca unor nickuri, hai sa purtam discutiile astea fata in fata, sa ne stabilim si noi niste intalniri unde sa discutam despre tot ce ne framanta, si sa vdm atunci daca mai sunteti multi din astia cu gura mare!!!

steagcruce2

MAD_KAT22.05.2007 14:29
CITAT " prosport " :

"""""" Becali: "Thereau vrea sã plece"

Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat cã atacantul francez Cyril Thereau vrea sã plece de la echipa antrenatã de Cosmin Olãroiu, dar a precizat cã îi va da drumul jucãtorului numai în schimbul a trei milioane de euro.

"Thereau vrea sã plece. E, n-a spus! V-a spus vouã ceva de bun simț, dar s-a sucit cã vrea sã plece. I-am spus sã plece atunci. Sã dea cineva trei milioane pe el. Mie nu mi-a spus nimic, a vorbit cu impresarul, ba telefoane pe la secretarã prin MM Stoica. Nu putea MM sã punã mâna pe telefon sã spunã cã a venit agentul lui Thereau? Acum el e protocolar... I-a dat telefon secretarei de la club sã sune la secretara de la palat sã-i facã programare, îl trimite din secretarã în secretarã", a spus Becali.

Becali a afirmat cã doar patru jucãtori sunt netransferabili. "Thereau e jucãtor de bazã, am spus,«îmi place, dar dacã vrea sã plece nu e obligatoriu sã stea nimeni cu forța, dar trebuie sã vinã cu «material». Sunt doar patru jucãtori pe care îi oblig eu și care nu au voie sã sufle: Rãdoi, Dicã, Badea și Nicolițã, cã am eu prietenie mai are cu ei, pe ceilalți nu-i pot obliga", a precizat Becali. """""

Vedeti ce face MM ii convinge pe jucatori sa plece de la Steaua . Zilele trecute zicea ca si Elton ar vrea sa plece .

"FC Bruges s-a arãtat interesatã de serviciile tale, mai ales cã acolo s-a dus fostul tãu antrenor de la Charleroi.

"De ce mi-aș dori sã joc cu Mutu?"

- Am auzit cã s-a scris despre asta, dar pe mine nu m-a cãutat absolut nimeni. Pe deasupra, nici nu mã intereseazã.

- De ce?

- Pentru cã lucrurile sînt clare în ceea ce mã privește, nu vreau sã plec sub nici o formã de la Steaua. Am contract încã 3 ani, vreau sã-l duc la bun sfîrșit pentru cã mã simt excelent în România. În plus, Steaua mi-a oferit tot pentru a face performanțã și vreau sã mai joc din nou în Liga Campionilor, o competiție unicã.

- Ai fost propus și Fiorentinei.

- ªtiu și de asta și nu pot sã nu fiu mîndru. Asta recunosc. ªtiu cã acolo joacã Mutu, știu cã e un jucãtor mare, însã de ce mi-aș dori neapãrat sã joc alãturi de el? Am și la Steaua jucãtori de echipã naționalã, Rãdoi, Ghionea, Goian, Bãnel, Dicã.

"Becali e patron, poate spune orice"

- Gigi Becali a spus cã ești de vînzare pentru 1,5 milioane. Crezi cã e un preț corect?

- El este patronul echipei și peste tot în lumea asta cei care conduc și care dau banii pot spune absolut orice. Dacã el a spus cã fac 1,5 milioane, asta este, eu repet, nu vreau sã mã despart de Steaua".

Daca astea sunt declaratiiile unui om care vrea sa plece de la Steaua insemna ca nu mai stim limba romana...Numai sa nu incerce ceva combinatii MM, sa bage strambe insa in cazul asta sa ne lase cu stelismul...

Dulah23.05.2007 11:35
De cand a plecat de la Setaua asteptam momentul sa inceapa sa loveasca! Adevaratul STELIST isi arata fata acum! nesimtitu!

1. nu a plecat de la Steaua de bunavoie

2. poate la Urziceni nu este "comunism" in conducere ,ca la noi, si va putea sa faca o echipa valoroasa .

3. parerea mea este ca MM chiar isi da silintza in ceea ce face , iar la Steaua a adus ceva jucatori buni (poate ma insel) .

4. oricat de stelist ar fi.. ai vrea sa nu se mai angajeze nicaieri doar asa de dragul Stelei? :)

«12»