CITAT " prosport " :
"""""" Becali: "Thereau vrea sã plece"
Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat cã atacantul francez Cyril Thereau vrea sã plece de la echipa antrenatã de Cosmin Olãroiu, dar a precizat cã îi va da drumul jucãtorului numai în schimbul a trei milioane de euro.
"Thereau vrea sã plece. E, n-a spus! V-a spus vouã ceva de bun simț, dar s-a sucit cã vrea sã plece. I-am spus sã plece atunci. Sã dea cineva trei milioane pe el. Mie nu mi-a spus nimic, a vorbit cu impresarul, ba telefoane pe la secretarã prin MM Stoica. Nu putea MM sã punã mâna pe telefon sã spunã cã a venit agentul lui Thereau? Acum el e protocolar... I-a dat telefon secretarei de la club sã sune la secretara de la palat sã-i facã programare, îl trimite din secretarã în secretarã", a spus Becali.
Becali a afirmat cã doar patru jucãtori sunt netransferabili. "Thereau e jucãtor de bazã, am spus,«îmi place, dar dacã vrea sã plece nu e obligatoriu sã stea nimeni cu forța, dar trebuie sã vinã cu «material». Sunt doar patru jucãtori pe care îi oblig eu și care nu au voie sã sufle: Rãdoi, Dicã, Badea și Nicolițã, cã am eu prietenie mai are cu ei, pe ceilalți nu-i pot obliga", a precizat Becali. """""
Vedeti ce face MM ii convinge pe jucatori sa plece de la Steaua . Zilele trecute zicea ca si Elton ar vrea sa plece .