FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

MM Stoica presedinte la Urziceni

«12»
fcsteaua.ro21.05.2007 19:27

Unirea Urziceni va sustine, joi 24 mai ora 13:00, o conferinta de presa la hotelul Pheonicia din Bucuresti.

La conferinta vor participa domnii Mihai Stoica si Dan Petrescu. Mai mult ca sigur, joi se va anunța numirea în funcție a fostului manager general al Stelei, MM Stoica.

GSP

BlaUGranA21.05.2007 19:34

Sunt sigur ca va face treaba MM la Urziceni,presimt ca o sa se bata la UEFA la anul.Succes MM,multumim pentru tot ce ai facut bun la Steaua! steagcruce2

zoloz200521.05.2007 19:45

bafta in noul loc de munca...eu consider ca si`a facut treaba la Steaua...

AmuntBoy21.05.2007 19:45

eu ii doresc bafta

stiu sigur ca echipa Unirea va da totul cu spurcatii si rapid

chiar si cu noi

meciuri tari fular-campionii

Wally21.05.2007 19:54

Ii urez succes! Si sa aiba niste rezultate pe masura...sa termine campionatul pe locul 2, dupa noi :P

r.ochirosii21.05.2007 20:11

Si totusi....

MM Stoica nu trebuia sa plece de la Steaua, continuand mai departe poate ca Steaua era mai departe. Probabil ca fara MM Steaua era in cealalta parte a clasamentului:)

RESPECT Mihai Stoica, mare om

JOS Becali

lumeaeamea21.05.2007 20:25

Fara jigniri !

Ban pentru 7 zile.

Moderatorii

RaDoooI21.05.2007 20:39

Succes MM . Din pacate meciurile cu Urziceni vor fi de acuma si mai grele :( .

t3glis0r21.05.2007 20:41

steagsimplu fularultrasfularultras fularultras bafta MM la Urziceni....te iubim pentru c ai facut bun la Steaua....BAFTA!!!!!

papillon21.05.2007 21:01
Toti acum il lingeti in fund pe MM si pana nu demult pe el il vedeati capul rautatilor la Steaua si ca el este raspunzator de criza care a fost(asta inainte de a fi demis sau de as da demisia). acum de cand nu mai e la Steaua el e cel mai bun, jos Oli, jos bkl. Parca vad ca de pleaca Oli o sa plangeti dupa calificari in CL. Asta e genu de roman tiganizat.

lol, perfect adevarat. Tin minte cand era hulit de toata lumea pentru politica de transferuri. Acum e cel mai mare, cel mai tare, cel mai adevarat stelist. Cum ai spus si tu, astia suntem.

greco21.05.2007 21:21

MM a facut mari greseli cat timp a fost la Steaua. INSA activitatea sa e incomparabila cu cea a cioabandantului, pe care il mai domolea in anumite situatii. De aia e pacat ca MM a plecat de la Steaua, nu pentru ca ar fi fost un mare conducator... desi ar fi putut fi daca ar fi acordat mai multa atentie relatiei cu suporterii.

S-a si vazut ce s-a intamplat dupa plecarea sa. Relatiile dintre club si suporteri au sarit in aer.

twetwet21.05.2007 22:23
Toti acum il lingeti in fund pe MM si pana nu demult pe el il vedeati capul rautatilor la Steaua si ca el este raspunzator de criza care a fost(asta inainte de a fi demis sau de as da demisia). acum de cand nu mai e la Steaua el e cel mai bun, jos Oli, jos bkl. Parca vad ca de pleaca Oli o sa plangeti dupa calificari in CL. Asta e genu de roman tiganizat.

eu unu stiu sigur ca am fost printre sustinatorii lui Meme dintotdeauna ...nici cand l-a pocnit pe bou ala n l-am contestat...da ..fost urat dar era si justificat...

contestataru tau sunt insa!! tu esti genu de om simplu care poate fi cumparat cu o bucata de cash..

[...............................................................................

................................................................................

.

.......]

noapte buna [......................]

Editat pentru jigniri.Atentie !

Moderatorii

w3bmaster22.05.2007 01:09

Asta e face echipa acolo daca ii dau aia bani vedeti ce o sa faca vai de noi asta e problema

Succes MM stiu ca mereu vei ramane cu gandu la Steaua

stefanel22.05.2007 05:25

[...]

1.6 Fara umplutura Nu postati mesaje monosilabice sau numai din citeva cuvinte (ex: zau?, Hai chiar asa, Si eu, Ok, Mai vorbim etc) si nici mesaje care sa contina numai un smile, fara text. Nimeni nu va intelege ce vreti sa spuneti. Incercati sa fiti cit mai clari in exprimare.De asemenea va rugam nu faceti un topic daca deja mai exista unul cu acelasi nume. Acestea vor fi sterse automat. Moderatorii

onlySteaua22.05.2007 05:49

inainte sa generalizezi mai bine te-ai uita putin prin postari. eu spun ca genul de "roman tiganizat" e si cel pe care-l ia gura pe dinainte.

referitor la plecarea lui olita sau a ciobanului, crede-ma, nimeni nu le-ar plange de mila. poate doar sclavii care se mai zbat inca pe aici. si de fapt, eu de exemplu nu as vrea ca ciobanul sa plece. as vrea SA MOARA.

sanbk200222.05.2007 06:06

[...]

1.6 Fara umplutura Nu postati mesaje monosilabice sau numai din citeva cuvinte (ex: zau?, Hai chiar asa, Si eu, Ok, Mai vorbim etc) si nici mesaje care sa contina numai un smile, fara text. Nimeni nu va intelege ce vreti sa spuneti. Incercati sa fiti cit mai clari in exprimare.De asemenea va rugam nu faceti un topic daca deja mai exista unul cu acelasi nume. Acestea vor fi sterse automat. Moderatorii

DonAndres22.05.2007 06:19

Asta e,ce sa facem?Omul a gasit alt job pentru a-si intretine familia si atat,e simplu.Sa speram ca in Ghencea vor fi adusi conducatori adevarati si nu sclavi de-ai lui Jiji!!!

steagcruce2

Sunt interzise de regulament postarile

consecutive ale aceluiasi utilizator.Daca

doresti sa adaugi ceva unui post

pe care tocmai l-ai scris,foloseste butonul EDIT.

Moderatorii

balaurul22.05.2007 07:58
fularsteaua2 bafta MM adu si acolo braziliei de jumatate de buletin si portari care imprumuta manusile lui Crlos =)) poate facem si un blat cand vom juca la Urziceni
RedStar22.05.2007 09:04
inainte sa generalizezi mai bine te-ai uita putin prin postari. eu spun ca genul de "roman tiganizat" e si cel pe care-l ia gura pe dinainte.

referitor la plecarea lui olita sau a ciobanului, crede-ma, nimeni nu le-ar plange de mila. poate doar sclavii care se mai zbat inca pe aici. si de fapt, eu de exemplu nu as vrea ca ciobanul sa plece. as vrea SA MOARA.

Cine iti da dreptul distrusule sa ma faci pe mine sclav? [...]?

Nu am jignit pe nimeni cu opinii diferite de ale mele, dar chiar m-am enervat sa aud toti [...] cat de superiori sunt in optiunile lor.

Uita-te la sondajul de pe site sa vezi cati vor plecarea lui Oli.

Atentie la limbaj. Primul si ultimul avertisment. Moderatorii

onlySteaua22.05.2007 09:10
Cine iti da dreptul distrusule sa ma faci pe mine sclav? Ce mare p... te crezi retardatule?

Nu am jignit pe nimeni cu opinii diferite de ale mele, dar chiar m-am enervat sa aud toti ratatii societatii cat de superiori sunt in optiunile lor.

Uita-te la sondajul de pe site sa vezi cati vor plecarea lui Oli.

limbajul tau lasa mult te dorit.

personal eu nu te-am facut sclav. ca tu te-ai simtit este partea a 2-a.

m-am legat doar de faptul ca tu ai spus "toti il lingeti in fund....", deci evident ai generalizat.

si repet, mai usor cu limbajul!

vasilestelistul22.05.2007 10:12

succes MM la Urziceni si sper ca vei face treaba buna acolo pentru ca esti cel mai bun conducator din Romania.Becali a facut greseala ca te-a demis.

lumea_e_a_mea22.05.2007 11:31

contestataru tau sunt insa!! tu esti genu de om simplu care poate fi cumparat cu o bucata de cash..

[...............................................................................

................................................................................

.

.......]

noapte buna [......................]

ma amuzati cand vad ca va dati cu parerea despre unii sau altii.tu stii sigur ca eu pot fi cumparat cu o bucata de cash.daca ai zis asta doar sa-ti faci norma de posturi te inteleg dar altfel nu. cum poti cataloga o persoana fara sa o cunosti?si ce intelegi tu prin "om simplu"?daca poti sa ma lemuresti cum ti-ai dat tu seama ca sunt un om simplu?daca eu fac parte din categoria oamenilor simpli tu unde te incadrezi?cum te-ai caracteriza in cateva cuvinte?

suporter_8622.05.2007 11:45

CITAT " prosport " :

"""""" Becali: "Thereau vrea sã plece"

Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat cã atacantul francez Cyril Thereau vrea sã plece de la echipa antrenatã de Cosmin Olãroiu, dar a precizat cã îi va da drumul jucãtorului numai în schimbul a trei milioane de euro.

"Thereau vrea sã plece. E, n-a spus! V-a spus vouã ceva de bun simț, dar s-a sucit cã vrea sã plece. I-am spus sã plece atunci. Sã dea cineva trei milioane pe el. Mie nu mi-a spus nimic, a vorbit cu impresarul, ba telefoane pe la secretarã prin MM Stoica. Nu putea MM sã punã mâna pe telefon sã spunã cã a venit agentul lui Thereau? Acum el e protocolar... I-a dat telefon secretarei de la club sã sune la secretara de la palat sã-i facã programare, îl trimite din secretarã în secretarã", a spus Becali.

Becali a afirmat cã doar patru jucãtori sunt netransferabili. "Thereau e jucãtor de bazã, am spus,«îmi place, dar dacã vrea sã plece nu e obligatoriu sã stea nimeni cu forța, dar trebuie sã vinã cu «material». Sunt doar patru jucãtori pe care îi oblig eu și care nu au voie sã sufle: Rãdoi, Dicã, Badea și Nicolițã, cã am eu prietenie mai are cu ei, pe ceilalți nu-i pot obliga", a precizat Becali. """""

Vedeti ce face MM ii convinge pe jucatori sa plece de la Steaua . Zilele trecute zicea ca si Elton ar vrea sa plece .

rockist22.05.2007 12:02

[...]

1. Bancurile se posteaza AICI

2. a rugam nu postati acelasi mesaj sau thread de mai multe ori, daca vedeti ca acesta a fost sters de moderator. Un astfel de gest poate duce la suspendarea temporara sau permanenta a contului dv.

Moderatorii

haiduk422.05.2007 12:17

De cand a plecat de la Setaua asteptam momentul sa inceapa sa loveasca! Adevaratul STELIST isi arata fata acum! nesimtitu!

«12»