FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Nu plec" (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro21.05.2007 00:05

Olãroiu a anunțat asearã cã va fi antrenorul Stelei și în campionatul viitor. Aflat în silenzio stampa de mai multe sãptãmîni, Cosmin Olãroiu a rupt tãcerea asearã, în emisiunea Fanatik Show, de la Telesport.

Timp de o orã și jumãtate, tehnicianul roș-albaștrilor a fãcut o analizã detaliatã a întregului sezon 2006-2007, insistînd asupra ghinioanelor reprezentate de accidentãri și a arbitrajelor ostile, care i-ar fi privat echipa de cel puțin 10 puncte doar în retur!

"Multã vreme am refuzat dialogul cu jurnaliștii pentru cã m-am simțit jignit. Am fost fãcut prost, retardat și în multe alte feluri, dar se uitã cã acest retardat a dus Steaua în semifinalele Cupei UEFA și în grupele Ligii Campionilor", și-a început Oli spech-ul.

Apoi, s-a declarat foarte sigur pe sine, anunțînd cã nu-și simte absolut deloc amenințat postul: "Ați vrut voi sã mã certați cu Hagi, dar n-ați reușit. Sînt și voi fi antrenorul acestei echipe și la anul!". N-a uitat însã sã-l mai înțepe o datã pe Hagi, care spusese cã "locul doi pentru Steaua e egal cu o umilințã": "E ușor sã vorbești cînd stai în afara fenomenului".

Întrebat de ce elevii sãi nu fac și spectacol, Olãroiu a spus: "Pentru mine, fotbalul e una, spectacolul e cu totul altceva. Mi se cer rezultate și, cît timp le obțin, nu are rost sã mai discutãm pe tema asta".

În privința lui Elton, foarte cerut de fani, dar folosit doar pe finaluri de meci ori deloc, "principalul" Stelei a zis: "Este un jucãtor util doar în anumite momente. Am încercat de mai multe ori sã schimb sistemul pentru el, dar am preferat sã jucãm la siguranțã, finalul de sezon era prea important pentru a risca experimente".

"Am pierdut campionatul din cauza parcursului în Champions League. Dupã fiecare meci din Ligã, remizam sau pierdeam în Divizia A"

"Vã garantez cã nici Elton, nici Thereau nu vor pleca de la Steaua în aceastã varã. Presa i-a dat pe cei doi afarã din Ghencea"

"Nu pot spune cã Dinamo a jucat mereu mai bine decît noi, ci doar în anumite momente ale campionatului"

"Obiectivul meu era sã mã calific în Liga Campionilor, deci sînt la un pas de realizarea lui"

Cosmin Olãriou

razvan_steaua21.05.2007 01:15

Mda, eu unul ma atseptam. Din pacate, Olaroiu gandeste prea mult fotbalul si il strica. E adevarat ca echipa cu un lot complet JUCA mult mai frumos, nu neaparat avea mai multe puncte. Este adevarat iarasi ca meciuri precum Dinamo Kiev sau Betis sau chiar Lens daca nu ma insel au fost meciuri in care nu s-a facut foarte mult spectacol si totusi au fost hiper rezultate si meciuri frumoase. Nu e mai putin adevarat ca pentru Olaroiu a nu risca e echivalent cu a te apara aglomerat in propria jumatate, ceea ce exact el ne-a invatat destul de recent ca e gresit si te costa. jucatori avem (daca sunt valizi) poate mai luam. timp pentru experimente va fi. eu prevad o Stea mai frumoasa la anul chiar asa, cu toate cele.

Forza Steaua!

grindeanu21.05.2007 03:13

Am puso fratilor nu m-ai pleaca ,la anul pierdem titlul iarasi.OF DOAMNE CU CE TI-AM GRESIT

SA DE Dumnezeu SA MA INSEL.

FORTA Steaua,STELIST PINA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA. steagcruce2

grizzly21.05.2007 05:22

mdea, deci daca nu jucam in CL si daca nu aveam arbitrii la centru eram ceva nec plus ultra. cine draq altcineva putea sa fie de vina? si uite, am mai scapat de o intrebare chinuitoare. Steaua nu o sa faca spectacol nici sezonul viitor. atata timp cat iesim pe 2 se pare ca strategul e multumit. ura, ura...

danielcristian21.05.2007 06:26

Eu cred ca daca Oli rateaza intrarea in grupele LC va pleca.Nu cred ca l-ar mai tine Jiji daca rateaza oportunitatea de a-i umple buzunarele maidanezului...

guguta21.05.2007 06:37

hai ma Oli ce faci toti tio cer ce naiba cum poti sa stai cind ai ratat atitea obiective :UEFA,campionatul, cupa Romaniei ce faci ne amagesti tu cu preliminariile CL hai ma ca deja sunt satul cu atita amagire .

FARA Steaua N-AM SUFLARE!

nemilosul21.05.2007 06:49

cum a prins [.....] tupeu dupa ce a castigat cu toate retrogradatele...inainte cand se juca cu spectatori fugea repede la vestiar si nu mai declara nimic dar dupa superbul meci cu Pandurii era momentul sa iasa in fata si sa ne oripileze din nou

am zis eu ca nesimtirea "antrenorului" asta nu cunoaste limite....a ajuns [......] asta sa il jigneasca pe Hagi??el care cea mai mare echipa unde a jucat a fost una care nici nu pot sa ii pronunt numele

chiar trebuie facut un protest dupa terminarea campionatului(anti cioban,anti [.....])da rin special anti [.....]

daca si la anul` ramanem cu asta care radiaza de fericire ca i-a cumparat ciobanul locul 2 si spune ca si-a indeplinit toate obiectivele suntem terminati

Prea multe cuvinte indecente

pe cm patrat.Incearca sa te abtii.

Daca nu poti te vom ajuta noi

moderatorii

laca_721.05.2007 07:13

scuza-ma, ce performante extraordinare are Hagi ca antrenor ? daca esti mare jucator nu inseamna ca trebue sa fii si mare antrenor. mai bine Olaroiu decat Hagi !

carminastan21.05.2007 07:43
cum a prins ....... tupeu dupa ce a castigat cu toate retrogradatele...inainte cand se juca cu spectatori fugea repede la vestiar si nu mai declara nimic dar dupa superbul meci cu Pandurii era momentul sa iasa in fata si sa ne oripileze din nou

am zis eu ca nesimtirea "antrenorului" asta nu cunoaste limite....a ajuns [.....] asta sa il jigneasca pe Hagi??el care cea mai mare echipa unde a jucat a fost una care nici nu pot sa ii pronunt numele

chiar trebuie facut un protest dupa terminarea campionatului(anti cioban,anti [......])da rin special anti [.....]

Cum poti sa vorbesti de jigniri, cand tu jignesti cel mai mult ?!

Mie mi se pare ca are dreptate cand spune ca este usor pentru cineva sa vorbeasca din afara. Si Mourinho sa fi fost in locul lui Hagi, nu avea niciun drept sa critice.

Am tot respectul pentru Hagi ca jucator, antrenor si om. Dar simplu fapt ca a fost cine a fost nu-i da dreptul sa critice gratuit oricand si oricum.

nemilosul21.05.2007 07:59
Cum poti sa vorbesti de jigniri, cand tu jignesti cel mai mult ?!

Mie mi se pare ca are dreptate cand spune ca este usor pentru cineva sa vorbeasca din afara. Si Mourinho sa fi fost in locul lui Hagi, nu avea niciun drept sa critice.

Am tot respectul pentru Hagi ca jucator, antrenor si om. Dar simplu fapt ca a fost cine a fost nu-i da dreptul sa critice gratuit oricand si oricum.

Hagi a vorbit din postura suporterului stelist

daca la urechile Olaroiului nu ajung cererile si reprosurile noastre vad ca cele ale regelui ajung

Hagi a spus tot ce i-ar fi spus un suporter stelist Olaroiului...ca jocul nostru e varza ,ca am pierdut cupa impotriva celei mai penibile echipe din campionat si ca locul 2 nu e pentru noi... as mai putea sa mai adaug o gramada de reprosuri dar ma doare mana de cate ori le-am scris

1.7 Citatele (Quote): Este voie sa citezi in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior.Poti cita din postul anterior o idee, o fraza, o expresie etc. Daca vrei sa eviti un citat, foloseste numele userilor carora te adresezi (ex: Pentru carminastan, @ carminastan, carmina !).

Moderatorii

SSK21.05.2007 08:40

De acord, si eu cred ca viitorul lui Olaroiu poate sta in cele doua tururi preliminare ale UCL. E posibil ca daca nu ne calificam, Becali sa accepte o alta varianta.

Eu stiam mai demult ca Olaroiu are si circumstante atenuante, pentru ca intr-adevar ce s-a intamplat cu accidentatii anul asta la Steaua a fost de domeniul paranormalului! Radoi, Dica, Ghionea, Iacob, Thereau, Nesu, Ovidiu Petre, Oprita, Andrey, Petre Marin - uitati-va la aceasta lista! Vorbim de TITULARI!

Cu toate acestea, ceea ce-i reprosez lui Olaroiu este ca e prea mult sclavul rezultatelor. Victorii cu orice pret. Omul nu prea stie cum sa imbine spectacolul cu victoria, iar asta nu poate fi deloc in regula la un joc de fotbal. Mai mult, lui i se pare excesiva dorinta suporterilor de a vedea spectacol, crede ca daca batem oricum noi suntem multumiti. De-asta lumea nici nu-l inghite pe Olaroiu.

carminastan21.05.2007 08:54
Hagi a vorbit din postura suporterului stelist

daca la urechile Olaroiului nu ajung cererile si reprosurile noastre vad ca cele ale regelui ajung

Hagi a spus tot ce i-ar fi spus un suporter stelist Olaroiului...ca jocul nostru e varza ,ca am pierdut cupa impotriva celei mai penibile echipe din campionat si ca locul 2 nu e pentru noi... as mai putea sa mai adaug o gramada de reprosuri dar ma doare mana de cate ori le-am scris

Banuiesc ca ai urmarit aseara emisiunea. A zis ca fara sa citeasca presa stie tot ce se scrie, pentru ca de la fiu-su pana la prietnei intr-un fel sau altul afla.

Si a mai zis ca la ar trebui sa existe la Stteaua un departament care sa se ocupe de relatia cu suporterii cum exista la orice mare club care se respecta. E constient de forta suporterilor si de necesitatea comunicarii cu ei. Spre deosebire de marele lui patron, stie ca e nevoie de suporteri, ca nu pot fi ignorati.

Oricum, chiar daca nu participa des la emisiuni, intotdeauna raman mai mult decat placut impresionata de omul Olaroiu: vorbeste frumos, nu jigneste pe nimeni, nu tipa, cand se contrazice, o face cu argumente.

bogdan290621.05.2007 09:23

Daca Steaua v-a merge,pentru a doua oara consectiv in Grrupele Ligii,cu un joc anost,bazat pe rezultat, domnul Olaroiu v-a fi din nou contestat?Daca n-ar fi existat episoadele Galati,unde s-a ratat cat un campionat intreg,Iasi unde s-a primit gol in ultimul minut,Oradea cu 2 goluri anulate,Constanta cu gol stupid primit,Vaslui cu joc in 10 oameni inca din minutul 10,oare cate puncte ar fi avut acum Steaua?Deci cred ca inainte de a cere capul antrenorului ar trebui sa privim si catre jucatori,care autosuficienta lor si poate chiar catre lipsa de valoare a unora dintre ei.Cred ca rezulatatele vin din continuitate,iar antrenorul are nevoie ca de aer de aceasta continuitate.A gresit de multe ori,dar catzi dintre noi sau dintre marii antrenori n-ar fi facut-o,in conditiile date,suspendatzi,accidentati,jucatori iesiti din forma.Orice om inteligent invata din greseli,iar eu cred ca antrenorul Olaroiu e capabil sa invete din propriile greseli.

Za Best21.05.2007 09:29

Nu-l mai suport p-asta,are un caracter de KAKA!95% din suporteri ii cer sa plece,dar el,marea carpa a lui Fekali,ramane sa ne faca zilele fripte!Cum naiba sa-l mai suport p-asta inca un sezon!?Numai cand il vad cum face ''bilute'' mi se face scarba...

stelist_4_ever9021.05.2007 09:38

care 95% ?? Si cine ai vrea sa vina?? Vrei sa vina Protasov si sa facem spectacol dar sa ratam totul? Cu Protasov nu am trecut de rosenbourg, ne-au batu cateii in finala supercupei am terminat pe locul 2 turul de campionat, Protasov avand tot lotul disponibil meci de meci

Za Best21.05.2007 09:56

Tu faci parte din acei 5% :) !De unde stii tu ca in retur,Protasov n-ar fi obtinut mai mult ca ZER0li?Si intr-o maniera mult mai frumoasa...

P.S.Daca s-ar face sondaj de opinie printre stelisti,sa aleaga intre spectacolul din perioada Protasov si rezultatele din era OlarROIU(intamplatoare,de altfel),tu ce crezi ca ar alege? :)

cristian01421.05.2007 10:20

Olãroiu: "Gigel Coman e fotbalist de Steaua și este un jucãtor foarte bun"

"Gigel Coman e fotbalist de Steaua și este un jucãtor foarte bun", a declarat Cosmin Olãroiu. "Nu știu de ce s-a creat ideea cã Gigel Coman și Ovidiu Petre sînt oamenii lui Olãroiu. Cei doi au fost doriți de Gigi Becali. Patronul Stelei l-a vrut pe Ovidiu Petre și a oferit mai mult decît negociasem eu cu Poli Timișoara. Vroia sã fie sigur cã ajunge în Ghencea", a spus Olãroiu.

Sursa : gsp.ro

Jucatorul cu cele mai mici note si prestatii absolut execrabile, este catalogat de 'taica'su' ca fiind un jucator foarte bun. :shock:

Orice comentariu e de prisos.

forever_STEAUA21.05.2007 10:51

Fratilor, cand mai pomeniti de faptul ca in "era" Protasov, Steaua a terminat pe doi, VA ROG nu uitati sa specificati si locul pe care l-a ocupat Steaua in clasamentul returului!

godfather8621.05.2007 11:20
Fratilor, cand mai pomeniti de faptul ca in "era" Protasov, Steaua a terminat pe doi, VA ROG nu uitati sa specificati si locul pe care l-a ocupat Steaua in clasamentul returului!

Sti au drepatate .E a n-a oara cand spui de asta. Rapidu a fost prima pe clasamentul returului. Dar nu tre sa uiti un lucru:

Steaua NU a jucat pe Ghencea . Asta e esential. Jucatorii aia nu mai jucasera in viata lor partidele de aks in afara. Protasov a jucat toate meciurile in Ghencea. Si totusi meciurile pe care le-a jucat cu spectatori Steaua cu Oli(campionatu asta) a batut fara drept de apel, facand si spectacol.

Kreator21.05.2007 11:53

"Am ramas ca sa suferim impreuna", citit Cosmin Olaroiu, cel mai prost antrenor din istoria echipei Steaua Bucuresti...

Cica pe el nu-l intereseaza spectacolul, il intereseaza rezultatele.

Pai sa castigi cu 1-0, dupa jocuri mizerabile cu toate descultele din campionatul nostru, inseamna rezultate pentru zero barat Olaroiu?

Sa castigi cu 1-0 din 11 m in minutul 80 sau cu autogol al aldversarilor in min 82?

Sa ai 1-0 in minutul 10 si apoi sa te aperi (ACASA) cu toata echipa, cu doi inchizatori pe teren, sa tragi de timp in ultimele 15 minute, sa aperi un rezultat de 1-0 cu niste desculti?

Astea sunt rezultate?

Sau 1-4 cu Real Madrid acasa, sau 0-3 cu Lyon acasa?

Astea sunt rezultate?

Steaua a jucat mult mai penibil DUPA ce a iesit din CL.

Dupa ce s-au terminat jocurile din grupa au urmat MULTE rezultate penibile, care s-au prelungit pana spre finalul campionatului.

Ce rezultate are olita?

Rezultatele din returul 2005-2006 i se datoreaza in proportie de 99,9% lui Protasov, care a facut acea minunata echipa Steaua.

Echipa a mai mers din inertie si in retur.

A trecut de dubla cu standard liege...

Corect.

Deci, cosminica olitaroiu are meritul ca a trecut de standard.

De acord.

Punct.

Atat.

Nimic mai mult.

In rest, meciuri penibile pe linie (exceptie meciul Dinamo Kiev - Steaua).

Ce joc etaleaza Steaua acum:

Haotic.

Disperat.

Crispat.

Vina aruncata pe arbitri, pe adversari, pe gazon, pe accidentari, pe orice in afara de prostia din capul lui.

olita, pleaca de la Steaua si du-te la o echipa din Liga II, ca atata valoare ai.

Si i-ai cu tine si pe giel_coman si pe ovidiu_petre.

florin_b_*21.05.2007 12:59
"Am ramas ca sa suferim impreuna", citit Cosmin Olaroiu, cel mai prost antrenor din istoria echipei Steaua Bucuresti...

Pai sa castigi cu 1-0, dupa jocuri mizerabile cu toate descultele din campionatul nostru, inseamna rezultate pentru zero barat Olaroiu?

Sa castigi cu 1-0 din 11 m in minutul 80 sau cu autogol al aldversarilor in min 82?

Sa ai 1-0 in minutul 10 si apoi sa te aperi (ACASA) cu toata echipa, cu doi inchizatori pe teren, sa tragi de timp in ultimele 15 minute, sa aperi un rezultat de 1-0 cu niste desculti?

Astea sunt rezultate?

Astea sunt rezultate?

Dupa ce s-au terminat jocurile din grupa au urmat MULTE rezultate penibile, care s-au prelungit pana spre finalul campionatului.

Ce rezultate are olita?

Rezultatele din returul 2005-2006 i se datoreaza in proportie de 99,9% lui Protasov, care a facut acea minunata echipa Steaua.

Corect.

De acord.

Punct.

Atat.

Nimic mai mult.

Haotic.

Disperat.

Crispat.

Vina aruncata pe arbitri, pe adversari, pe gazon, pe accidentari, pe orice in afara de prostia din capul lui.

olita, pleaca de la Steaua si du-te la o echipa din Liga II, ca atata valoare ai.

Hai sa vedem ce va face si miercuri..daca scoatem macar un egal (spun asta si din cauza faptului ca jucatorii deja nu mai pot fizic!!!) jucam 2 tururi preliminare.

Cu revenirea jucatorilor accidenati ..si cu un stagiu de pregatire corespunzator vom juca 4 meciuri cruciale..Daca Steaua va intra din nou in CL toate relele vor fi uitate..si stiti de ce?

pentru ca oricat s-ar chinui Dinamo nu va intra in CL!!! Daca va reveni Ganea la Dinamo atunci au o sansa..daca nu NU. Putini jucatori de acolo au experienta meciurilor decisive...sa nu uitam ca in Ghencea au avut un noroc mare cu primele 2 goluri...iar in giulesti de un portar de zero barat.

poate va reveni si soarele pe strada Ghencea!!!

shack3r21.05.2007 14:08

Astea sunt rezultate?

Astea sunt rezultate?

Ce rezultate are olita?

Corect.

De acord.

Punct.

Atat.

Nimic mai mult.

Haotic.

Disperat.

Crispat.

Hai sa fim sinceri.Cu Standard Liege am avut un noroc incredibil,adu-ti aminte la 1-0 pentru belgieni.Si noi am avut vreo 2 ocazii,fructificate.

Iar cu Dinamo Kiev la fel,ne-au intrat 4 din 4.Cred ca noi vedem meciurile astea ca pe unele foarte bine jucate deoarece am trait la intensitate maxima in timpul partidelor si de asemenea rezultatul ne face sa spunem ca am jucat bine,dar crede-ma ca,analizand la rece,si atunci am jucat prost

iulyaa21.05.2007 17:31

sincer...nu am nimic cu Olaroiu...in fond,el e cel care ne-a dus in Champions League dupa 10 ani....dar...nu cred ca ramanerea lui e un lucru fularsteaua2 bun.... fular-campionii

STELYSTA21.05.2007 19:44

Aiurea sunteti ce aveti cu Oli acum???Dak Becali este cum este si face ce face asta nu inseamna ca trebuie sa va intoarceti si impotriva lui Oli dar asa e lumea uita binele facut....ori suntem suporteri ori ce suntem?a ti uitat repede cat a facut Oli pentru Steaua....Becali MERITA DIN PLIN IGNORANTA NOASTRA dar Oli chiar nu merita injurat....nu stiti nici acum ca intra pe teren doar cine vrea Dl Becali????? fularultras

capone21.05.2007 23:05

Olita tu esti o mizerie!!! nu stiai asta??? nu'i nimic ca iti aducem noi la cunostinta cu orice ocazie.

Tot ce ai facut tu la Steaua a fost din inertie, a fost munca celor dinaintea ta, tu ai reusit performanta de a ne scoate din finala UEFA si nu ne mai scoate ochii cu calificarea in CL, ca doar cu calificarea am ramas, am fost umiliti la noi in templu.

Te rog eu frumos si cred ca majoritatea de aici sa iti iei tu jucariile si sa pleci, sa ne lasi in pace.

steaua_ro

«12»