Olãroiu a anunțat asearã cã va fi antrenorul Stelei și în campionatul viitor. Aflat în silenzio stampa de mai multe sãptãmîni, Cosmin Olãroiu a rupt tãcerea asearã, în emisiunea Fanatik Show, de la Telesport.
Timp de o orã și jumãtate, tehnicianul roș-albaștrilor a fãcut o analizã detaliatã a întregului sezon 2006-2007, insistînd asupra ghinioanelor reprezentate de accidentãri și a arbitrajelor ostile, care i-ar fi privat echipa de cel puțin 10 puncte doar în retur!
"Multã vreme am refuzat dialogul cu jurnaliștii pentru cã m-am simțit jignit. Am fost fãcut prost, retardat și în multe alte feluri, dar se uitã cã acest retardat a dus Steaua în semifinalele Cupei UEFA și în grupele Ligii Campionilor", și-a început Oli spech-ul.
Apoi, s-a declarat foarte sigur pe sine, anunțînd cã nu-și simte absolut deloc amenințat postul: "Ați vrut voi sã mã certați cu Hagi, dar n-ați reușit. Sînt și voi fi antrenorul acestei echipe și la anul!". N-a uitat însã sã-l mai înțepe o datã pe Hagi, care spusese cã "locul doi pentru Steaua e egal cu o umilințã": "E ușor sã vorbești cînd stai în afara fenomenului".
Întrebat de ce elevii sãi nu fac și spectacol, Olãroiu a spus: "Pentru mine, fotbalul e una, spectacolul e cu totul altceva. Mi se cer rezultate și, cît timp le obțin, nu are rost sã mai discutãm pe tema asta".
În privința lui Elton, foarte cerut de fani, dar folosit doar pe finaluri de meci ori deloc, "principalul" Stelei a zis: "Este un jucãtor util doar în anumite momente. Am încercat de mai multe ori sã schimb sistemul pentru el, dar am preferat sã jucãm la siguranțã, finalul de sezon era prea important pentru a risca experimente".
"Am pierdut campionatul din cauza parcursului în Champions League. Dupã fiecare meci din Ligã, remizam sau pierdeam în Divizia A"
"Vã garantez cã nici Elton, nici Thereau nu vor pleca de la Steaua în aceastã varã. Presa i-a dat pe cei doi afarã din Ghencea"
"Nu pot spune cã Dinamo a jucat mereu mai bine decît noi, ci doar în anumite momente ale campionatului"
"Obiectivul meu era sã mã calific în Liga Campionilor, deci sînt la un pas de realizarea lui"
Cosmin Olãriou