FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi Becali: "Nu-l mai vînd pe Elton" (GSP)!

«12»
Theo@Steaua20.05.2007 19:31
Auzi, incearca sa scrii corect frazele, propozitiile si cuvintele lb. romane. Nu iti mai bate joc de ele, iar daca inca nu ai terminat primele 2 clase primare te rog sa te duci sa le termini iar dupa aceea sa vi si sa scri despre Steaua, Becali sau stiu eu ce. TE ROG INVATA SA SCRI!!!!!

"Sa scrii" si "sa vii" voiai sa spui dumneata.

Cel acuzat de tine a facut doar 2 greseli.

Nu va inteleg.

Za Best20.05.2007 19:51

Chiar ca suntem dezbinati!Va schimbati cum bate vantul(declaratiile oierului)!Voi inca nu v-ati dat seama ca asta nu e sanatos la cap!?Intr-o tara normala,Becali avea doua variante:ori la ospiciu,ori la ''racoare''!Dar noi suntem in Romania care este,iar Becali e patronul celei mai mari echipe din aceasta tara...

Matteo20.05.2007 20:08
Chiar ca suntem dezbinati!Va schimbati cum bate vantul(declaratiile oierului)!Voi inca nu v-ati dat seama ca asta nu e sanatos la cap!?Intr-o tara normala,Becali avea doua variante:ori la ospiciu,ori la ''racoare''!Dar noi suntem in Romania care este,iar Becali e patronul celei mai mari echipe din aceasta tara...

pentru ca apar tot felu de copii si retarzi care tin cu Steaua numai pentru rezultate, care n-au apucat sa vada Steaua fara Becali si nu stiu care-i esenta si spiritul Stelist !

suporter_8620.05.2007 20:10
Pff eram sigur ca asa o sa se intample . 2-3 declaratii ale lui Becali si acuma majoritatea spuneti ca il votati ... sunteti penibili !!!

Nu e vorba ca nu il mai vinde , e vorba ca spune si face niste lucruri ANORMALE !!!

Nu mai jucati cum va canta ciobanul ! 2gi e un caracter infect !

L.E : Mai tineti minte declaratiile in cazul MM ?! Cand dadea declaratii in contradictoriu ?!

Spui ca Gigi "e un caracter infect" - ASTA E PAREREA TA !!! ok ? Nu mai pune tu etichete de-astea , fiecare il vede pe Gigi ce zice si ce face , si fiecare trage concluziile lui ! EU SUNT DE ALTA PARERE DECAT TINE . Eu cred ca Becali este un om cu mult peste medie , cu unele defecte dar si cu foarte multe calitati ! ASTA E PAREREA MEA.

Zici ca spune si face numai lucruri anormale. Nu exista lucruri normale sau anormale. FIECARE VEDE "NORMALUL" IN FELUL LUI. Gigi a facut niste glume atat si nimic mai mult si pentru asta a fost injurat - mie nu mi se pare acest lucru NORMAL !

DEFINESTE TU NORMALUL !?!

EU CRED CA CRED CA LA Steaua E NEVOIE DE LINISTE SI RESPECT RECIPROC !!! ASTA E PAREREA MEA.

PAREREA MEA ESTE CA Gigi Becali ESTE UN OM FOARTE VALOROS, CU MARI AMBITII ,CARE A REVOLUTIONAT CAMPIONATUL ROMANESC DE FOTBAL SI CARE CRED CA ARE MULTE DE SPUS SI IN POLITICA DIN Romania.

SALUTARE !

choli20.05.2007 20:10
s-a trezit prof universitar,si dak nu a facut sc ce nu are dreptu la o parere??...toti gresim,si in graba de a scrie la tasta nici nu-ti dai seama de unele greseli...in orice caz stiam ca nu-l vinde nici pe Elton nici pe Thereau...a facut declaratia aia doar ca sa fak in ciuda suporterilor care il contesta,sa demonstreze ca degeaba ii scandeazza suporterii numele lu Elton ca el dak vrea il vinde la juma de pret,a vrut sa demonstreze ca e comanda si ca suporterii nu au nicio valoare,niciun cuvant de spus...oricum chiar dak maine spune ca da si bani ca sa il dea pe Elton,cum a facut in cazul lu Carlos(numai ca acolo a fost altceva),tot fiti siguri ca cel putin Elton ramane sigur la echipa,kt Thereau pentru o oferta buna oferta e posibil sa-l si dea

Eu nu sunt niciun profesor dar atata timp cat imi ia 5 min. sa citesc 2 fraze inseamna ca este o problema....si nu e din partea mea,credema.

Si te rog sa ne zici, de unde stiai u ca nu o sa vanda nici pe Elton nici pe Thereau?? Si de cand il intereseaza pe Becali ce spun suporterii? niciodata nu l-a interesat...! Becali vrea sa demonstreze ca el comanda? ma indoiesc ca ar comanda el....un dobitoc nu ar putea strange niciodata 1 miliard de dolari.

Si hai sa iti mai spun ceva...nimeni nu poate rezista in fata celor multi(in cazul nostru suporterii), nu uita ca ceausescu sa crezut D-zeu si la durut in fund de romani si ai vazut ce sa intamplat.

"oricum chiar dak maine spune ca da si bani ca sa il dea pe Elton,cum a facut in cazul lu Carlos(numai ca acolo a fost altceva),tot fiti siguri ca cel putin Elton ramane sigur la echipa" - DE CE E ATAT DE RATAT ACEST JUCATOR?

Si pana la urma u esti purtatorul de cuvant al hahalerei? Ma surprinzi cat de multe sti!

bodanelu20.05.2007 20:23
Spui ca Gigi "e un caracter infect" - ASTA E PAREREA TA !!! ok ? Nu mai pune tu etichete de-astea , fiecare il vede pe Gigi ce zice si ce face , si fiecare trage concluziile lui ! EU SUNT DE ALTA PARERE DECAT TINE . Eu cred ca Becali este un om cu mult peste medie , cu unele defecte dar si cu foarte multe calitati ! ASTA E PAREREA MEA.

cauta pe youtube sa vezi filmulete in care idolul vostru isi arata desteptaciunea...

Zici ca spune si face numai lucruri anormale. Nu exista lucruri normale sau anormale. FIECARE VEDE "NORMALUL" IN FELUL LUI. Gigi a facut niste glume atat si nimic mai mult si pentru asta a fost injurat - mie nu mi se pare acest lucru NORMAL !

daca tu numesti gluma faptul ca s-a pisat pe suporterii stelisti, inseamna ca poti sa ti cu alta echipa...

EU CRED CA CRED CA LA Steaua E NEVOIE DE LINISTE SI RESPECT RECIPROC !!! ASTA E PAREREA MEA.

eu zic ca e nevoie sa plece analfabetul impreuna cu antrenorul sclav..

PAREREA MEA ESTE CA Gigi Becali ESTE UN OM FOARTE VALOROS, CU MARI AMBITII ,CARE A REVOLUTIONAT CAMPIONATUL ROMANESC DE FOTBAL SI CARE CRED CA ARE MULTE DE SPUS SI IN POLITICA DIN Romania.

un cioban sa faca politica? ha ha ha! ce-a mai tare gluma...

Matteo20.05.2007 20:23

SALUTARE !

atunci du-te impreuna cu ceilalti sustinatori ai lui si rugati-l sa va creeze o echipa FC Stana Bucuresti sau Fc Steaua Bucuresti in care sa va desfasurati si tu si stapanu tau in toata splendoarea voastra, ok?

Steaua nu are nimic in comun cu Becali...

choli20.05.2007 20:28

SALUTARE !

Uite ca pun si eu "etichete"! - e vreo problema?

1. Becali are un caracter nu infect! - dezgustator de infect!

Parerea mea!

2. Ce vb. nu exista lucruri anormale? - tie ti se pare normal sa pupi jegu ala de fular?

sa declari ca suporterii Stelei sunt haimanale, derbedei si golani dupa ce au dat in toamna milione pe bilete la meciuri? - GLUME SA FACA CU ZMARANDESCU SI CU FAMILIA LUI NU CU SI DESPRE ECHIPA Steaua.

Asta e parerea mea!

3. Normal este sa aperi culorile clubului pe care il sustii si il finantezi - nu sa il injosesti, sa respecti opinia suporterilor - nu sa-i jignesti!

4. da este nevoie de liniste. dar nu poti respecta pe cineva care te calca in piciore pe tine si clubul pe care il iubesti.

Asta e parerea mea!

5. Este un mare ahtiat dupa bani(vezi preturile biletelor in grupe), cu mari ambitii in politica(vrea sa ajunga presedinte - presedintele cui?). SI NU, NU A REVOLUTIONAT NIMIC IN CAMPIONAT.

Eu cred ca a spus tot ce a avut de spus si acum tre" sa se retraga.(si din politica- ca nu are nimic concret, si din fotbal - ca si-a batut joc de cea mai iubita echipa din Romania si de suporterii sai)

Asta e parerea mea!

shack3r20.05.2007 20:29
TE ROG INVATA SA SCRI!!!!!

Tot respectu`,nu vreau sa ma cert cu nimeni,dar nu crezi ca se scrie ,,scrii" si nu ,,scri"?Stii cum e aia:rade ciob de oala sparta!

choli20.05.2007 20:38
Tot respectu`,nu vreau sa ma cert cu nimeni,dar nu crezi ca se scrie ,,scrii" si nu ,,scri"?Stii cum e aia:rade ciob de oala sparta!

nu sunt sigur ca ai dreptate....

suporter_8620.05.2007 20:43

pentru. CEL CARE A SCRI CHESTIA ASTA :

"daca tu numesti gluma faptul ca s-a pisat pe suporterii stelisti, inseamna ca poti sa ti cu alta echipa..."

1 . EXISTA FILMAT ASA CEVA ??

2 . DE CE AR FI FACUT ASA CEVA ??

3 . DACA E ADEVARAT CE SPUI TU , ATUNCI DE CE ACEI SUPORTERI NU L-AU DAT IN JUDECATA ??

Za Best20.05.2007 20:47

Sunt sigur ca,indiferent ce scriem noi aici,galeria va continua protestul impotriva oierului indiferent de declaratiile sale de retardat mintal ireversibil!Eu voi face tot ce-mi sta in putinta si voi participa la absolut orice actiune care sa scape Steaua de acest cioban!Si-n afara de cativa copii aflati la pubertate sau slugi ale lui Becali,sunt sigur ca si ceilalti STELISTI vor face la fel...Steaua SUNTEM NOI!

bodanelu20.05.2007 20:48
pentru. CEL CARE A SCRI CHESTIA ASTA :

"daca tu numesti gluma faptul ca s-a pisat pe suporterii stelisti, inseamna ca poti sa ti cu alta echipa..."

1 . EXISTA FILMAT ASA CEVA ??

2 . DE CE AR FI FACUT ASA CEVA ??

3 . DACA E ADEVARAT CE SPUI TU , ATUNCI DE CE ACEI SUPORTERI NU L-AU DAT IN JUDECATA ??

la figurat daca nu te-ai prins ;)

ps: vezi ca ai un buton pe tastatura numit caps lock. Apasa-l!

suporter_8620.05.2007 21:04
la figurat daca nu te-ai prins ;)

ps: vezi ca ai un buton pe tastatura numit caps lock. Apasa-l!

AM INTELES... ;) .

E bine ca ai facut aceasta precizare "LA FIGURAT" , ca uite asa se naste cate "UN ZVON SI APARE A DOUA ZI PE PRIMA PAGINA IN GSP SI PROSPORT - CA "STIRE" ".

press "caps lock" - Forza Steaua , BAFTA Becali :)

sanbk200220.05.2007 22:03
nu sunt sigur ca ai dreptate....

Te asigur eu ca are!!!

Ce-i mai grav e ca tu sfatuiesti pe altii tocmai sa aiba grija cum scrie!!!

Esti la fel ca Gigi care dupa episodul de toata pomina spunea ca el nu pretuieste banii , ci onoarea!!! Exact la fel.

Kiti18421.05.2007 05:12

Un lucru bun ca nu pleaca Elton si Thereau dar problema este cat va juca micutul brazilian in era Oli?!?Dupa cum spune el ca ca intelege fotbalul prin pragmatism,prin siguranta, dak noi jucam cu Urziceniul cu 100 de fundasi dar in CL ce o sa facem?O sa jucam cu fundul in poarta si dak apare vreo ocazie este si mai bine...si poate dupa 3 4 la 0 o sa iesim din poarta si o sa jucam ofensiv???Ce tolomac de antrenor ...pai idiotul nu a observat ca in meciurile cu Lyon si Madrid cand ne am aparat am luat o rau...iar in retur la Madrid si chiar Lyion am jucat super....ca sa nu mai vb despre Kiev pe care i am calarit rau...ce retard!!!E bine ca echiple mari joaca cu 5 inchizatori(Pirlo-Kaka,Deco-Ronaldinho..etc etc).Mai bine sa faca Mirel echipa si sa o antreneze tot el ca e peste Olaroiou ca antrenor!Si Ciobanu sa se puna secund ca si asa isi baga el nasu in echipa!

twetwet21.05.2007 05:44
AM INTELES... ;) .

E bine ca ai facut aceasta precizare "LA FIGURAT" , ca uite asa se naste cate "UN ZVON SI APARE A DOUA ZI PE PRIMA PAGINA IN GSP SI PROSPORT - CA "STIRE" ".

press "caps lock" - Forza Steaua , BAFTA Becali :)

moama suporter_86 de cand te caut tati sa-ti dau reply la articolu pro-png de mai sus :))))

ma agramtule...nu ti-ar fi rusine ma sa intri pe forumu asta?? doamne de n-ar fi regulile bunului simt ce te-as mai trimite acum :)))) cate kile de branza ti-a dat ciobanu sa-i faci campanie?? fa-mi o favoare....scoate de la user atat suporter cat si 86....lasa doar underline-u....ca atat esti tu o bara....o linie ....zero barat...nici suporter nu esti, cat despre 86 probabil e anul cand te-a infiat capra lu beeekaliiiii...n-ai tu habar de istorie...n-ai tu habar de principii, n-ai habr de demnitate...

n-ai habar de sapun ..asa ca du-te si spala-te ca miroase a incultura si mediocritate

steaua_mylove21.05.2007 08:43

Peste tot ati inceput sa va certati ca unul scrie mai frumos, altul scrie mai urat, unul are 2 clase celalalt 3, fratilor nu suntem pe maidan nici la piata. Asta este un forum si nu inteleg reactia voastra la declaratie lui Becali. Nu sunt pro Becali, sunt chiar contra, il detest dupa gestul facut pe Stefan Cel Mare, dar cu declaratiile astea ca nu il mai vinde pe Thereau si nici pe Elton demonstreaza ca si-a dat seama ca a gresit. Ar trebui sa fiti bucurosi. Daca ii vindea pe amandoi ce mai ziceati?

vasilestelistul21.05.2007 09:46

un lucru foarte bun

FORZA Elton!!!!!!!!

FORZA fularsteaua2

CU fularsteaua2 PANA LA MOARTE steagcruce2 fular-campionii

forever_STEAUA21.05.2007 11:10
Peste tot ati inceput sa va certati ca unul scrie mai frumos, altul scrie mai urat, unul are 2 clase celalalt 3, fratilor nu suntem pe maidan nici la piata. Asta este un forum si nu inteleg reactia voastra la declaratie lui Becali. Nu sunt pro Becali, sunt chiar contra, il detest dupa gestul facut pe Stefan Cel Mare, dar cu declaratiile astea ca nu il mai vinde pe Thereau si nici pe Elton demonstreaza ca si-a dat seama ca a gresit. Ar trebui sa fiti bucurosi. Daca ii vindea pe amandoi ce mai ziceati?

Probabil niciodata nu s-a pus problema sa ii vanda pe cei doi. Dar in perversitatea lui, Jiji s-a gandit cum sa faca el inca o "aroganta" suporterilor. Si a debitat porcaria asta. Ce a afirmat in legatura cu cei doi straini de la Steaua s-a vrut a fi un santaj. Nu i-a iesit. Cel putin asta sper.

choli21.05.2007 15:04
Te asigur eu ca are!!!

Ce-i mai grav e ca tu sfatuiesti pe altii tocmai sa aiba grija cum scrie!!!

Esti la fel ca Gigi care dupa episodul de toata pomina spunea ca el nu pretuieste banii , ci onoarea!!! Exact la fel.

Pocesc limba romana.....Atata tot + ma chinui extraordinar de mult sa inteleg mesajul lor.ATAT!!

steauaforever0821.05.2007 15:21

mai bine taci ca nici u nu esti mai breaz. si dac vrei sa stii m-am grabit. asa ca nu mai comenta.

forever_STEAUA21.05.2007 15:48

@steauaforever08 si choli

Continuati discutia pe PM. Terminati cu mesajele OFF TOPIC.

suporter_8621.05.2007 17:54
moama suporter_86 de cand te caut tati sa-ti dau reply la articolu pro-png de mai sus :))))

ma agramtule...nu ti-ar fi rusine ma sa intri pe forumu asta?? doamne de n-ar fi regulile bunului simt ce te-as mai trimite acum :)))) cate kile de branza ti-a dat ciobanu sa-i faci campanie?? fa-mi o favoare....scoate de la user atat suporter cat si 86....lasa doar underline-u....ca atat esti tu o bara....o linie ....zero barat...nici suporter nu esti, cat despre 86 probabil e anul cand te-a infiat capra lu beeekaliiiii...n-ai tu habar de istorie...n-ai tu habar de principii, n-ai habr de demnitate...

n-ai habar de sapun ..asa ca du-te si spala-te ca miroase a incultura si mediocritate

Becali mi-a dat atata branza cata ti-a dat si tie :)) . Cat despre rusine , da sa sti ca ai dreptate , mi-e rusine cand intru pe acest forum in primul rand pentru ca vad ca dintre suporterii Stelei fac parte si " PERSONALITATI CA TINE " . Copilas mai trebuie sa cresti ca sa intelegi tu unele lucruri ! ;)

twetwet22.05.2007 12:27
Becali mi-a dat atata branza cata ti-a dat si tie :)) . Cat despre rusine , da sa sti ca ai dreptate , mi-e rusine cand intru pe acest forum in primul rand pentru ca vad ca dintre suporterii Stelei fac parte si " PERSONALITATI CA TINE " . Copilas mai trebuie sa cresti ca sa intelegi tu unele lucruri ! ;)

daca-ar veni ciobanu la mine si mi-ar oferi orice suma de bani pentru fularul meu cu Steaua pe care il am de la 7 ani cand intr-adevar eram "copilas", l-as scuipa in fata...

asa ca nu-mi vb mie de demnitate si nu ma fa tu pe mine copil cand habar n-ai de mine sau de cuvantul onoare

"personalitati" ca mine si-ar da ultimu suflu pentru Steaua doar ca s-o vada sus unde ii e locul....la meciul cu national il priveam in ochi pe cioban si ii strigam...nu eram ascuns dupa televizor ca tine

«12»