Spui ca Gigi "e un caracter infect" - ASTA E PAREREA TA !!! ok ? Nu mai pune tu etichete de-astea , fiecare il vede pe Gigi ce zice si ce face , si fiecare trage concluziile lui ! EU SUNT DE ALTA PARERE DECAT TINE . Eu cred ca Becali este un om cu mult peste medie , cu unele defecte dar si cu foarte multe calitati ! ASTA E PAREREA MEA.
Zici ca spune si face numai lucruri anormale. Nu exista lucruri normale sau anormale. FIECARE VEDE "NORMALUL" IN FELUL LUI. Gigi a facut niste glume atat si nimic mai mult si pentru asta a fost injurat - mie nu mi se pare acest lucru NORMAL !
DEFINESTE TU NORMALUL !?!
EU CRED CA CRED CA LA Steaua E NEVOIE DE LINISTE SI RESPECT RECIPROC !!! ASTA E PAREREA MEA.
PAREREA MEA ESTE CA Gigi Becali ESTE UN OM FOARTE VALOROS, CU MARI AMBITII ,CARE A REVOLUTIONAT CAMPIONATUL ROMANESC DE FOTBAL SI CARE CRED CA ARE MULTE DE SPUS SI IN POLITICA DIN Romania.
SALUTARE !
Uite ca pun si eu "etichete"! - e vreo problema?
1. Becali are un caracter nu infect! - dezgustator de infect!
Parerea mea!
2. Ce vb. nu exista lucruri anormale? - tie ti se pare normal sa pupi jegu ala de fular?
sa declari ca suporterii Stelei sunt haimanale, derbedei si golani dupa ce au dat in toamna milione pe bilete la meciuri? - GLUME SA FACA CU ZMARANDESCU SI CU FAMILIA LUI NU CU SI DESPRE ECHIPA Steaua.
Asta e parerea mea!
3. Normal este sa aperi culorile clubului pe care il sustii si il finantezi - nu sa il injosesti, sa respecti opinia suporterilor - nu sa-i jignesti!
4. da este nevoie de liniste. dar nu poti respecta pe cineva care te calca in piciore pe tine si clubul pe care il iubesti.
Asta e parerea mea!
5. Este un mare ahtiat dupa bani(vezi preturile biletelor in grupe), cu mari ambitii in politica(vrea sa ajunga presedinte - presedintele cui?). SI NU, NU A REVOLUTIONAT NIMIC IN CAMPIONAT.
Eu cred ca a spus tot ce a avut de spus si acum tre" sa se retraga.(si din politica- ca nu are nimic concret, si din fotbal - ca si-a batut joc de cea mai iubita echipa din Romania si de suporterii sai)
Asta e parerea mea!