FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi Becali: "Nu-l mai vînd pe Elton" (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro20.05.2007 15:59

Gigi Becali s-a hotãrît: nu-l mai vinde pe Elton.

"Vom face o echipã foarte puternicã din români. Cînd spun asta nu considerați cã pleacã strãinii, pentru cã nu pleacã. Nu-l mai vînd pe Elton", a declarat patronul Stelei. "Nu-l las nici dacã-l vrea MM la Urziceni".

Patronul Stelei anunțase cu o sãptãmînã în urmã cã este dispus sã renunțe la Elton în cazul în care un club ar oferi jumãtate din suma cu care a fost cumpãrat de la Corinthians, adicã 675.000 de dolari.

Dragoshel20.05.2007 16:03

Asta se schimba ca vantul, a inceput sa ma enerveze rau de tot.

stelista2320.05.2007 16:26

chiar dak face toate astea pentru ca sa-si recapete respectul suporterilor...macar e un lucru bun,care sper sa se intample...Elton si Thereau nu au de ce pleca de la Steaua deoarece sunt niste jucatori foarte buni, cu mult peste altii..... steagcruce2

grizzly20.05.2007 16:35

si daca ii tine si nu ii joaca marele strateg tot aia e. oricum nu se poate pune baza pe ce zice Becali.

choli20.05.2007 16:35

Eu personal am mai spus ca Becali este un "razgandeanu". el nu se poate numi conducator al unui club de fotbal. Ironia face ca acel club de fotbal sa se numeasca Steaua Bucuresti - cel mai iubit si cel mai grandios din Romania. Consider ca nu Becali este principalu rau al echipei noastre. Am stat mult si m-am gandit de ce tot iese in presa, declara fel de fel de tampenii iar dupa o anumita perioada de timp se razgandeste de parca ar fi ceva normal. Stiti la ce concluzie am ajuns? Becali este foarte influentabil de cei din anturajul lui. Cred ca cineva asa il sfatuieste, si mai cred ca acei cineva(cred ca sunt mai multi) in fund ai doare de Steaua.Nu ca pe el lar interesa cu adevarat.

Sau mai poate fi ceva - ESTE NEBUN RAU DE TOT(Este mai rau decat vadim) ala cel putin stim ca e nebun, dar asta inca nu stii sigur, e prefacut perfid zice ca tine si prin spate face tot ce stie( sau e sfatuit). FEREASCA D-ZEU SA AJUNGA PRESEDINTE.

Asta e parerea mea!

antimanelist20.05.2007 16:55

ba asta-i prost? incepe sa me enerveze si pe mine...parca vezi ca din : "Radoi pe viata la Steaua" ajunge la "Radoi caine pana la moarte" sau asa ceva

Danny20.05.2007 17:04

Cat de mult ma bucur ca nu il mai vine pe Elton se pare ca pana la urma Becali decat ne amenintase ca ii vinde ca sa nu il mai injuram , deci Forza Steaua , pace Becali

r.ochirosii20.05.2007 17:04
ba asta-i prost? incepe sa me enerveze si pe mine...parca vezi ca din : "Radoi pe viata la Steaua" ajunge la "Radoi caine pana la moarte" sau asa ceva

wow ce exemplu "antimanele"

Matteo20.05.2007 17:07

ne meritam soarta, in viata mea n-am vazut niste supoteri atat de dezbinati cum sunt la noi

Danny20.05.2007 17:09

Ba nu intzeleg nimic :| ..... pana acum il injurati ca dc il vine de Elton ...... si acum va enervati ca nu il mai vine pe Elton ..... ce oamnei , in loc sa va bucurati ca a facut asta pentru noi

Matteo20.05.2007 17:17

da-i ba drumu d-aici, tu nu vezi ca-i psihopat? tu nu vezi ca nu e stare sa dea 2 declaratii la fel? of cum e posibil un astfel de om sa conduca Steaua :(

danielcristian20.05.2007 17:18
Ba nu intzeleg nimic :| ..... pana acum il injurati ca dc il vine de Elton ...... si acum va enervati ca nu il mai vine pe Elton ..... ce oamnei , in loc sa va bucurati ca a facut asta pentru noi

" ca dc il vine de Elton","nu il mai vine ", "ce oamnei" - Mai Danny,de ce iti bati tu joc de limba romana in halul asta?Ce dracu, scrieti si voi romaneste,sa inteleaga omul...

Danny20.05.2007 17:24

imi merge greu litera "d"

DanStan20.05.2007 17:28
a facut asta pentru noi

Pana una-alta nu avem nici in lot si nu exista nici in campiontul romanesc vreun jucator care sa aiba atat viteza cat si tehnica brazilianului. Asa ca daca Becali vrea (?) sa-l pastreze atunci o face pentru echipa, nu pentru ca ne face noua vreo favoare.

steauaforever0820.05.2007 17:36

steagcruce2 taci ma bine ca nu ii mai vinde. opritiva o data. Inteleg si io am fost nervos ca ii vinde. amu bine ca nu o mai face. Si nu il mai injurati ca numa probleme creati. Ba dgegaba si el face parte din echipa Steaua rau sau bun cum ii si cum o fost trebuie sa acceptam asta si sa nu il mai injuram ca iara o sa inceapa sa zica ca ii vinde si pa Elton, Thereau,Radoi,Dica,Paraschiv,Badea etc , cei mai buni oameni. Asaa ca gata amu ne-o FC si pe plac si il lasam si noi in pace si nu il mai injuram.

HAI Steaua PANA LA MOARTE!!!!!!! fularsteaua2

Matteo20.05.2007 17:38

voi 2 kinderii hai la culcare... ca numai prostii debitati..

choli20.05.2007 17:57
ne meritam soarta, in viata mea n-am vazut niste supoteri atat de dezbinati cum sunt la noi

Cum adica dezbinati? Ai auzit vreodata de idei contradictorii? stii ce inseamna asta? poti sa exemplifici e oameni care sunt la fel? sau macar 2 degete de la o mana? fiecare om are dreptul la ideile lui si la exprimarea lor(atat timp cat este civilizat si nu jigneste pe nimeni).

MegaMan20.05.2007 17:59
voi 2 kinderii hai la culcare... ca numai prostii debitati..

te crezi mai bun? cate ai facut pentru Steaua? cati bani ai bagat la echipa?

choli20.05.2007 18:04
steagcruce2 taci ma bine ca nu ii mai vinde. opritiva o data. Inteleg si io am fost nervos ca ii vinde. amu bine ca nu o mai face. Si nu il mai injurati ca numa probleme creati. Ba dgegaba si el face parte din echipa Steaua rau sau bun cum ii si cum o fost trebuie sa acceptam asta si sa nu il mai injuram ca iara o sa inceapa sa zica ca ii vinde si pa Elton, Thereau,Radoi,Dica,Paraschiv,Badea etc , cei mai buni oameni. Asaa ca gata amu ne-o FC si pe plac si il lasam si noi in pace si nu il mai injuram.

HAI Steaua PANA LA MOARTE!!!!!!! fularsteaua2

Auzi, incearca sa scrii corect frazele, propozitiile si cuvintele lb. romane. Nu iti mai bate joc de ele, iar daca inca nu ai terminat primele 2 clase primare te rog sa te duci sa le termini iar dupa aceea sa vi si sa scri despre Steaua, Becali sau stiu eu ce. TE ROG INVATA SA SCRI!!!!!

stelist_4_ever9020.05.2007 18:04

La voi nu e bine in nici un fel. Daca-l vindea sareati toti ca de ce l-a vandut, acum ca s-a razgandit sunteti nemultumiti ca nu-l mai vinde. Probabil i-a spus si lui cineva ca face o mare greseala daca-l vinde si daia si=a schimbat parerea.

suporter_8620.05.2007 18:40

BRAVO Becali ! ERAM SIGUR CA NU O SA-I VINZI. TE VOTEZ !!!

Matteo20.05.2007 18:53

au aparut catelusii care se gudura pe langa cioban.....uite de asta ziceam ca ne meritam soarta

negoita_mircea_marian20.05.2007 18:55
Auzi, incearca sa scrii corect frazele, propozitiile si cuvintele lb. romane. Nu iti mai bate joc de ele, iar daca inca nu ai terminat primele 2 clase primare te rog sa te duci sa le termini iar dupa aceea sa vi si sa scri despre Steaua, Becali sau stiu eu ce. TE ROG INVATA SA SCRI!!!!!

s-a trezit prof universitar,si dak nu a facut sc ce nu are dreptu la o parere??...toti gresim,si in graba de a scrie la tasta nici nu-ti dai seama de unele greseli...in orice caz stiam ca nu-l vinde nici pe Elton nici pe Thereau...a facut declaratia aia doar ca sa fak in ciuda suporterilor care il contesta,sa demonstreze ca degeaba ii scandeazza suporterii numele lu Elton ca el dak vrea il vinde la juma de pret,a vrut sa demonstreze ca e comanda si ca suporterii nu au nicio valoare,niciun cuvant de spus...oricum chiar dak maine spune ca da si bani ca sa il dea pe Elton,cum a facut in cazul lu Carlos(numai ca acolo a fost altceva),tot fiti siguri ca cel putin Elton ramane sigur la echipa,kt Thereau pentru o oferta buna oferta e posibil sa-l si dea

Nu suntem pe mIRC sau pe "haifaiv". Daca in loc de "dak", faca in loc de "fak". Respecta limba romana. Moderatorii

kan3020.05.2007 19:01

asta cred ca este singura data cand ma bucur ca nu are cuvant, plecarea celor 2 din Ghencea mi-ar fi produs o mare durere in sufletul meu de stelist convins, mai este insa o problema, aducerea unor jucatori de mare valoare pe posturile neacoperite, in special in aparare, si dublarea celorlalte posturi cu jucatori de aceasi valoare cu titularii iar in tara nu prea gasesti asa ceva. mi-e teama ca numele vehiculate sunt apte doar pentru campionatul intern, daca vrem performanta in clg ne trebuiesc jucatori de topclas(vorba lu Meme).

RaDoooI20.05.2007 19:27

Pff eram sigur ca asa o sa se intample . 2-3 declaratii ale lui Becali si acuma majoritatea spuneti ca il votati ... sunteti penibili !!!

Nu e vorba ca nu il mai vinde , e vorba ca spune si face niste lucruri ANORMALE !!!

Nu mai jucati cum va canta ciobanul ! 2gi e un caracter infect !

L.E : Mai tineti minte declaratiile in cazul MM ?! Cand dadea declaratii in contradictoriu ?!

«12»