FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Spre Liga cu gust de mamaliga

«12»
tonitza20.05.2007 19:07
Aoleu....duceti-va mai fratilor sa fiti suporterii unui card de vaci ca pe voi nimic nu va multumeste. sa vedeti voi dupa inca 1-2 circuri d-astea cum ajungeti voi la politie!! echipa merge bine, se vindeca si accidentatii, Becali e bun, Oli e bun, Thereau ramane, Elton ramane...totul bine si frumos. gata!!! v-ati facut de ras destul. e momentul sa va dati seama ca e penibil si jalnic

Irinna SUNT DE ACORD CU TINE.IN SFARSIT CINEVA SI-A DAT SEAMA DE CHESTIA ASTA :) ASTA DOVEDESTE CA ESTI SUPORTER ADEVARAT

Roxana_2320.05.2007 19:39

.. Eee .. unii cu cratitza .. altzii cu sapa, cand se inmultzesc trebuie sa le gasim de lucru .. :grin: :-D

Irinna20.05.2007 21:06
@irinna : 1. am 27 de ani, nu am nevoie sa-mi povesteasca parintii despre Steaua. am impresia ca eram pe stadion cand te nasteai tu... 2. daca u crezi ca Becali si Olaroiu sunt buni pentru Steaua atunci chiar vorbim degeaba... 3. nu mai vorbi de spiritul Stelei. nu ai cum sa intelegi.

hai sa incercam sa mai si controlam ce scoatem pe gura. daca vrei sa ne batem in varsta, afla ca este exact invers...eu eram pe stadion cand te nasteai tu. si am pregatirea necesara sa vorbesc pentru ca am fost acolo cand Steaua a castigat in '86 si am simtit ceea ce inseamna mandria de suporter. si nu accept ca niste copilasi de biberon sa vina si sa strice imaginea unui club care pentru mine inseamna mai mult decat pentru voi toti.....din motive personale. deci stiu ce vorbesc, voi sunteti niste penibili care incearca sa se dea mai cocosi decat sunt....daca ne-am vedea toti in tara asta de propriile noastre atributii, ar merge lucrurile muuult mai bine. asa ca shhhht si gandeste inainte sa imi raspunzi pe tonul asta

Irinna20.05.2007 21:09
Nu mi se pare normal ca femeile sa fie trimise la cratitza .. sunt si baietzi care sunt de acord cu Irinna .. pe ei unde sa'i trimitem ?? traim intr'o tara care se vrea democrata .. nu sunt de acord cu Irinna, dar nu o sa ma apuc s'o trimite .. cine shtie pe unde .. e o parere a ei, pe care daca va fi mai atenta sh'o va schimba .. daca nu .. mai trebuie sa se intereseze ce e ala spirit stelist ..

tu ai grija de treburile tale si invata sa vorbesti inainte. nu am nevoie de aprobarea ta. e democratie. oameni multi au murit in '89 ca ai ai tu mamica drept de exprimare si de vot. dar vad ca si exprimarea asta libera face rau...

greco20.05.2007 21:11

Irinna... daca iti spunem ca unii dintre noi tin legatura cu jucatorii din generatia '86 si ca sunt de acord cu noi, ce se intampla ? Am mai spus-o, exceptia notabila este Duckadam, vrajit de ceea ce poate obtine din partidul lui Gigi, insa restul... crede-ma, nu-ti dau dreptate.

Irinna20.05.2007 21:12
Eu sunt de acord ca si femeile pot fi acceptate pe stadion,dar cand vad unele ca habar nu au pe ce lume traiesc,dar vin aici si fac lobby pentru oier,mai -mai ca-mi vine sa le invit sa-si gaseasca ocupatii mai aproape de traditia lor,cum ar fi gatitul,spalatul vaselor,curatenie,etc.Irinna- lasa-ne,te rog,ca noi suntem suparati pe sezonul asta si nu mai avem rabdare si cu aberatiile tale...

hai te rog sa nu fii nesimtit. nimeni nu te-a intrebat nimic pe tine. ai grija de tine si de familia ta si lasa-ma pe mine in pace ca nu-mi cenzurezi tu parerile

greco20.05.2007 21:15

Si intr-adevar, aici gresim... nu cred ca solutia este sa-i trimitem la cratita sau la sapa pe cei cu alte pareri. Mai ales ca daca sunteti atenti o sa vedeti ca spre deosebire de majoritatea celor care il sustin pe "el", Irinna scrie corect, nu are nick-uri cu "shefu", "bossu", "barosanu"... s-ar putea sa nu-i placa nici manelele !

Irinna20.05.2007 21:16
Irinna... daca iti spunem ca unii dintre noi tin legatura cu jucatorii din generatia '86 si ca sunt de acord cu noi, ce se intampla ? Am mai spus-o, exceptia notabila este Duckadam, vrajit de ceea ce poate obtine din partidul lui Gigi, insa restul... crede-ma, nu-ti dau dreptate.

si daca eu iti spun ca am legaturi stranse cu unul dintre cu care spui tu ca tii legatura???? nu am nevoie sa-mi dai tu dreptate sau oricare dintre cei care scriu aici. asa cum voi mergeti si balacariti denumirea de suporter....asa cred ca am dreptul sa vorbesc macar aici. deci nu incerca sa-mi arunci in fata "legaturile" tale cu cei din '86

Irinna20.05.2007 21:21

Si intr-adevar, aici gresim... nu cred ca solutia este sa-i trimitem la cratita sau la sapa pe cei cu alte pareri. Mai ales ca daca sunteti atenti o sa vedeti ca spre deosebire de majoritatea celor care il sustin pe "el", Irinna scrie corect, nu are nick-uri cu "shefu", "bossu", "barosanu"... s-ar putea sa nu-i placa nici manelele !

[/vai iti multumesc din suflet....esti asa un bun observator...sa fie clar eu nu-l sustin pe Gigi eu ii sustin pe Radoi, Dica, Petre Marin, etc. adica echipa. Iar echipa e afectata de tot ceea ce se intampla. si nu mi se pare corect ca din moment ce site-ul asta ne da posibilitatea de a ne spune parerile sa venim sa-i criticam pe cei cu care nu suntem de acord si sa-i trimitem la cratita...asta dovedeste ca cei care dau raspunsurile astea sunt limitati. aaa...si daca e chiar relevant, nu!! nu ascult manele haha

greco20.05.2007 21:23

Aproape ca te-as crede daca profilul tau de hi5 nu ar spune:

Sex / Age Female / 18

Birthday August 4

Location Bucharest, Romania

Acum o dam in "de fapt e a lu fie-mea" adresa de e-mail ?

bodanelu20.05.2007 21:28
si daca eu iti spun ca am legaturi stranse cu unul dintre cu care spui tu ca tii legatura???? nu am nevoie sa-mi dai tu dreptate sau oricare dintre cei care scriu aici. asa cum voi mergeti si balacariti denumirea de suporter....asa cred ca am dreptul sa vorbesc macar aici. deci nu incerca sa-mi arunci in fata "legaturile" tale cu cei din '86

exemple concrete?

Irinna20.05.2007 21:29
Aproape ca te-as crede daca profilul tau de hi5 nu ar spune:

Sex / Age Female / 18

Birthday August 4

Location Bucharest, Romania

Acum o dam in "de fapt e a lu fie-mea" adresa de e-mail ?

ma dar destept esti tu. daca tot incerci cu d-astea, incearca sa vezi si ipul meu si ipul adresei de mail si care-i treaba cu hi5 ala....sau ma rog verifica tu acolo daca altceva n-ai de facut ca eu nu ma procep la computere. si daca n-ar fi atatia care ma injura ti-as da mailul sa vezi care e de fapt ca sa nu mai vorbesti aiurea

greco20.05.2007 21:41

Te-ai inregistrat la acest site de pe o adresa de e-mail. Administratorii forumului o pot vedea. Adresa de e-mail de pe care te-ai inregistrat are asociat un profil hi5 (exista "search" dupa e-mail pe acel site), iar profilul asociat are numele "Irina" si datele pe care ti le-am spus. Probabil ca urmatorul pas este sa recunosti ca adresa e a ta si profilul e al tau, dar ca ai completat in gluma data nasterii. Ma indoiesc, pentru ca deja ai insinuat ceea ce spuneam, ca adresa de e-mail nu ar fi a ta.

Si totusi, te-ai inregistrat de pe e-mailul unei alte fete (intr-o epoca in care un cont e-mail se creeaza gratuit) pe care culmea ! o cheama tot Irina. A naibii coincidenta !

Ti-am spus, nu sunt genul care sa te trimita la cratita, dar nici nu e cazul sa ne iei de prosti...

Irinna20.05.2007 21:53

Te-ai inregistrat la acest site de pe o adresa de e-mail. Administratorii forumului o pot vedea. Adresa de e-mail de pe care te-ai inregistrat are asociat un profil hi5 (exista "search" dupa e-mail pe acel site), iar profilul asociat are numele "Irina" si datele pe care ti le-am spus. Probabil ca urmatorul pas este sa recunosti ca adresa e a ta si profilul e al tau, dar ca ai completat in gluma data nasterii. Ma indoiesc, pentru ca deja ai insinuat ceea ce spuneam, ca adresa de e-mail nu ar fi a ta.

Si totusi, te-ai inregistrat de pe e-mailul unei alte fete (intr-o epoca in care un cont e-mail se creeaza gratuit) pe care culmea ! o cheama tot Irina. A naibii coincidenta !

[ deja iti acord prea mult timp...nu stau sa-ti dau tie explicatii despre una sau alta. ma bucur ca adm forumului pot vedea lucruri nebanuite dar nu stau la ora 1 noapte sa-ti explic tie sau altcuiva cum stau lucrurile. si crede-ma ca am destule de facut si n-am timpul necesar sa intru pe forumul vostru si sa iau pe cineva de prost. si deja hai sa ne oprim aici,,,,daca vrei continuam aceasta discutie extrem de interesanta si captivanta intr-o alta zi la o ora normala....vezi poate mai gasesti tu si o alta adresa de mail sau cont de nu stiu ce si sa fii mai informat macar.

greco20.05.2007 21:57

Nu stiu cat de nebanuite sunt anumite lucruri... Un lucru "sfant" pe care niciun forum nu-l arata administratorilor este parola utilizatorului. Asta nu ti-o poate afla nici Securitatea... insa adresa de e-mail de pe care te-ai inregistrat si pe care primesti "mesaje in bloc" cand se anunta aici un eveniment important cred ca e destul de clar pentru toata lumea ca e la vedere. Nu doar aici, ci pe orice forum.

Hai s-o lasam balta cu cine pe cine cunoaste si cine e mai smecher. Aduceti argumente in favoarea sau in defavoarea ideilor sustinute, si sa incercam sa ne abatem cat mai putin de la firul normal al discutiei.

danielcristian20.05.2007 22:03

@Irinna - ultimul tau comentariu ma indreptateste sa cred ca spusele lui Greco sunt adevarate.Probabil ca gaseai o replica mai dura daca nu avea dreptate.Ideea este ca fiecare are dreptul la opinie, chiar si tu,dar nu e cazul sa ne ataci pe toti pentru ca suntem nemultumiti de parcursul Stelei din acest an!Cineva care a trait perioada 86 sau are legaturi cu persoane din generatia aceea ,nu ar judeca niciodata ca tine.

leynad7220.05.2007 22:04
ma dar destept esti tu. daca tot incerci cu d-astea, incearca sa vezi si ipul meu si ipul adresei de mail si care-i treaba cu hi5 ala....sau ma rog verifica tu acolo daca altceva n-ai de facut ca eu nu ma procep la computere. si daca n-ar fi atatia care ma injura ti-as da mailul sa vezi care e de fapt ca sa nu mai vorbesti aiurea

Daca ai avea macar un sfert din inteligenta pe care inutil te agiti pe-aici sa arati ca o ai, ti-ai da seama ca in momentul in care 99% din partenerii tai de dialog te trimit la culcare, poate c-ar fi cazul sa te duci sa te culci.

Nu mai da tu lectii de comportament, ca se pare ca nu prea ne intereseaza.

In ceea ce tine de "legaturile stranse" cu unul din fotbalistii Stelei din '86, eu unul m-am lamurit !

Mai era o fatuca, parca Laura Andresan o cheama, care a avut si dumneaei o legatura de-asta "stransa" cu un fotbalist de la nationala, Mutu parca...

Cred ca mai bine taceai !

Si mai ai pretentia sa ne inveti pe noi "bunele moravuri" !

grizzly21.05.2007 05:33

@irinna : daca aveai varsta pe care ti-o arogi nu stateai sa te certi cu un "copil" pe forumuri. din pacate, eu cred ca ai varsta spusa de greco, asa ca incetez discutia ca nu are rost. sanatate si bafta in png.

twetwet21.05.2007 05:34

hai bey scutiti-ma cu femeile au voie, femeile n-au voie...

sunteti feministe? dragele mele, feminismul a fost inventat ca sa integreze si femeile urate in societate..

DECI @irinna ori esti urata ori esti grasa :D

si cu asta am iesit ca am facultate nu am de muls vaci ca unele de pe aici

tudor3721.05.2007 06:34

Nu stiu daca ati vazut fanatiku de aseara cu Cosmin Olaroiu.Concluzii:

1.E cel mai slab mincinos din cati am vazut

2.Nu era in stare s lege doa propzitii coerente la intrebari legate de Elton si Gigi(mintea cu nerusinare)

3.Gigi face echipa

4.Elton nu are nici o sansa in gandirea de antrenor a lu Oli:

-degeaba s-a chinuit sa explice vochin ca nu avea cu cine

-eton e vinovat pentru 9 goluri primte in 4 meciuri-Oli

- Nu o sa joace veci titular ca nu is acopera nu stiu ce zona a terenului si trebe sa il adapteze el mai intai la stilul actual al Stelei

5.In legatura cu plecarea lu MM nu pot sa ma exprim. NU PREA AM INTELES CE ZICE

6.Daca explica tactica cum explica aseara nu ii de mirare ca echipa joaca cum joaca

7. IQ Oli == IQ Gigi

8.Planuri de viitor zero.

neli21.05.2007 07:41

slabutz ! bine ca am luat 3 puncte, in rest nimic, nimic, ai dreptate "mamaliga", sper sa ne revenim ! sper! sper!

DonAndres21.05.2007 11:06

Din pacate daca vom juca la fel si in preliminariile Ligii,nu cred ca avem nici o sansa indiferent de numele adversarului!Fricosul asta de Oli a tinut in meciul cu Pandurii in permanenta 3-4 oameni langa singurul varf al adversarilor iar introducerea lui Dica a fost "asigurata" de Ovidiu(febletea si proprietatea lui).Mi-e rau cand vad echipa jucand in halul asta!

Totusi poate in vara ii face loc in echipa lui Elton,alaturi de Dica si asa mai putem vedea si noi fotbal adevarat!!!

milovan djilas21.05.2007 16:11

Intr-adevar, un meci slab.

w3bmaster22.05.2007 01:04

Tragedia nu este jocu cu Panduri

Tragedia e ca la anul cu Oli antrenor tot o sa vedem asa meciuri asa ca tre sa ne obisnuim :( cu jocuri plictisitoare cu schimbari aberante cu tactici penibile si mai important cu lipsa de apetit ofensiv ....

«12»