S-a terminat acest campionat urat, foarte urat pentru noi, nu neaparat pentru ca am terminat pe 2 si ca am pierdut dupa 18 ani in Ghencea ci pentru nu prea am jucat ceva in acest sezon. Am practicat un joc fricos, neinspirat nici in atac nici in aparare si eram iesiti din cursa pentru titlu dupa doar o treime de campionat. Sper ca anul viitor sa luam 24 si ca Olaroiu sa-si asume mai multe riscuri pentru ca practicand acest joc nu vom lua titlul in vecii vecilor.
Dar sa vorbim de Jiul-Steaua. Prima jumatate de ora a fost penibila, joc tip Olaroiu, in care la un moment dat era posesia prin minutul 25 50-50 cu o echipa retrogradata si in care media de varsta cred ca era pe la 20 de ani. Ca sa nu mai zic ca daca nu scotea Banel mingea aia, sa vezi atunci disperare la echipa noastra.
Steaua pe care o stiam eu nu ar fi tremurat cu echipe ca Vaslui, Gloria, Jiul, Pandurii etc. Pe vremuri singurele echipe care ii puneau pune probleme Stelei erau Dinamo, Rapid si vreo echipa mai breaza din provincie. Atat. Acum ne impiedicam de toti nefericitii.
Omul meciului este Banel Nicolita, ne-a scos cu foarfeca aia, a dat 2 pase de gol si a jucat bine pe dreapta. Bravo lui, sper sa joace mai bine in sezonul viitor... noi trebuie sa ne gasim un fundas dreapta si sa-l trimitem pe Banel in fata.
Pe mine chiar ma ingrijoreaza situatia lui Elton, se vede pe fata lui ca s-a saturat sa fie circarul echipei, sa joace un sfert de ora pe meci doar pentru spectatori. Plus ca vad ca e ignorat de coechipieri, era o faza cand putea Victoras sa-i dea pasa de gol si a preferat sa continue singur. Sper sa fi fost de vina egoismul lui Victoras si nu altceva, pentru ca am pierde un jucator bun prin Elton. Cu un Elton impins in fata, ca sa nu faca faza defensiva a lui Oli, si cu atacantii Dica, Neaga, Vali Badea cred ca am avea cel mai bun atac din Romania.
O faza penibila la TV: am dat prin min 70 la meciul milogilor, si tocmai primisera golul 3 iar Samuila, ce facea, ce facea, mai avea un pic si plangea frate, nu glumesc, avea vocea pitigaita, plangacioasa pentru ca se stie ca are simpatii giulestene. Comentatori impartiali, n-am ce sa zic...
In speranta unui an mai bun si a unei calificari in CL, spun doar atat:
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.