FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jiul - Steaua 0 - 2 (0 - 1)

«123»
forever_STEAUA21.05.2007 13:11

Steaua va fi arbitrata, în ultima etapa de campionat, la Petrosani, de Sebastian Coltescu, din Craiova. El va fi asistat de Marcel Savaniu (Sibiu) si Ionel Popa (Pascani).

Sursa: Gsp

Daca bine imi amintesc, tot el ne-a arbitrat si anul trecut in ultima etapa...

steaua_campioana21.05.2007 13:37
1. Precizeaza despre ce magazin vorbesti. Cel de pe internet?

2. Chiar tu singur de contrazici spunand ca nu este un meci greu si ca nu trebuie sa ne facem probleme, iar mai apoi scrii ca ca este un meci greu.

3. Daca tot scrii scoruri, scrie si tu ceva mai real.

Punctul 4 s-a remediat. Moderatorii

Magazinul de pe steauafc.ro! De el vorbesc! Pai e un meci usor da sa nu intram pe teren ca si invingatori! Ce nu intelegi?

IONUTZ-CIPRIAN21.05.2007 14:39

Cu Jiul nu vom avea probleme deloc,vom termina pe locul 2 si vom juca din nou in grupele ligii campionilor spre dezamagirea cateilor si zburatoarelor!!

SebaSS21.05.2007 15:00

Sper sa nu ne pedepseasca divinitatea, pentru ca am fost cam bulangii in ultima vreme si noi si in special conducatorii nostri.

FORZA Steaua

cetateandeonoare21.05.2007 17:25

Elton si Thereau raman la Steaua!!! Uraaaaaaaaaaaa!!! Forza Steaua!!! steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

[/qubai nenee.. vad ca toata lumea comenteaza inaintea fiecarui meci daaa.. in deplasari grele tot 50 de insi suntem ... poate asa considerati voi ca trebuie sa fiti alaturi de echipa ,stand pe net ,si la meci ....... ce sa fac daca nu imi place ultraseria asta pe internet

john_cena21.05.2007 17:32
Cu Jiul nu vom avea probleme deloc,vom termina pe locul 2 si vom juca din nou in grupele ligii campionilor spre dezamagirea cateilor si zburatoarelor!!

Am vazut poza ta si ai multa dreptate.Ma enerveaza Becali la culme!Cred ca daca ar pleca de la Steaua ar fi perfect.Si la meci sigur castigam daca nu jucam cum am jucat cu Pandurii fularsteaua2fularsteaua2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

cornisa5821.05.2007 19:18
Am vazut poza ta si ai multa dreptate.Ma enerveaza Becali la culme!Cred ca daca ar pleca de la Steaua ar fi perfect.Si la meci sigur castigam daca nu jucam cum am jucat cu Pandurii fularsteaua2fularsteaua2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

Asta e problema, jocul! Ce sa mai cauti in grupele CL daca nu bati Jiul la scor? sprecl2

steaua_ro
strezahuzum21.05.2007 19:46
Asta e problema, jocul! Ce sa mai cauti in grupele CL dac? nu bati Jiul la scor?

$$$ (asta pentru nea' GG platitorul de facturi prin Zabrauti), muzica, faci poze cu Ronaldo, stai la coada dupa tricouri, iei bataie acasa cu 3-0 dar te mandresti ca "am adus o echipa mare la Bucuresti", etc, etc.

Multumita :D ?

antonio2921.05.2007 23:59
;) Salut, am si eu o mica intrebare: imi puteti spune si mie in legatura cu deplasarea la Petrosani, ora si de unde se pleaca si nu in ultimul rand daca se mai gasesc bilete? sprecl2
noshame_forzasteaua22.05.2007 10:51
Uneori ma intreb daca isi are rostul. Decat sa rada toti de noi, mai bine am sta dracului acasa si ne-am linge ranile. Vai de Steaua noastra!

ba "marele,nemaipomenitul si impresionantul"antrenor Oli(**** lui)nu o sa-l bage pe elto nici de data asta

steagsahmic

neli22.05.2007 11:49

succes !!! chiar daca e "vai de mama ei " echipa jiului are onoare si mi-e frica , sper ca valoarea Stelei este peste onoarea lor, o sa vad maine ca merg la meci

Dinosrules22.05.2007 12:20

De ce nu-l introduce Oli pe Elton titular?

R: "Elton nu face faza defensiva si de aceea nu poate fi titular. Nu a putut suplini absenta lui Dica. Din vara insa vom avea timp sa-l integram"

Sursa: Libertatea

Singurul motiv pentru care Elton a intrat in teren a fost pentru ca l-a cerut publicul. Sa fie un semn...?

robisteaua22.05.2007 13:58

Nu stie cineva pe radio se poate asculta meciul, ca plec din tara si nu pot sa-l vad :?:

Zorzo23.05.2007 11:44

Super misto INTRATI ===> **********************

Reclama se face in spatiile special amenajate Moderatorii

Still23.05.2007 12:21

Stie cineva daca meciul este televizat?

Dragoshel23.05.2007 12:23

La ora 17:00 pe Kanal D si LIVE TEXT pe acest site!

Still23.05.2007 12:28

Mersi, am citit azi in doua ziare , si fiecare scria alt canal.

deeaisa23.05.2007 13:00
fiecare scria alt canal.

Avand in vedere ca sunt vreo 6 meciuri in acelasi timp , si cred ca toate sunt transmise... e logic...

claudiu stelistu123.05.2007 13:00

steagsimplu

Sunt din Petrosani, dar sunt suporter stelist!

Am 8 ani si 6 luni!

N-am cu cine sa merg la meci... tata nu-i microbist.

HAI Steaua!

steagsimplu

HyJack23.05.2007 13:27
o sa ii batem...

Schimba te rog avatarul!

Sasha23.05.2007 13:34

Forza Steaua! Sa fie SPECTACOL! Sper ca Steaua sa prinda o zi buna si jegosul de Oli sa inceapa cu Dica si Elton! Pacat ca, Kanal D nu se receptioneaza la noi!

Pleaca Berbecali!

Moarte tuturor spurcatilor!

BASARABIA E ROS-ALBASTRA!

steagcruce2 fularsteaua2

Dragoshel23.05.2007 14:05

Ooo, ce ratare a lui Iacob...

costinsteaua23.05.2007 14:05

Steaua trebuie s? bat? pe Jiul Petro?ani ca s? ajung? în Champions Legue, dar merge ?i un egal pentru calificare!

Dar eu cred c? bate Steaua!

Dj.P@uL23.05.2007 15:58

Si... ne-am calificat in Turul 2 Preliminar U.C.L. datorita lui Banel! spre cl

predatorpulse723.05.2007 16:02

S-a terminat acest campionat urat, foarte urat pentru noi, nu neaparat pentru ca am terminat pe 2 si ca am pierdut dupa 18 ani in Ghencea ci pentru nu prea am jucat ceva in acest sezon. Am practicat un joc fricos, neinspirat nici in atac nici in aparare si eram iesiti din cursa pentru titlu dupa doar o treime de campionat. Sper ca anul viitor sa luam 24 si ca Olaroiu sa-si asume mai multe riscuri pentru ca practicand acest joc nu vom lua titlul in vecii vecilor.

Dar sa vorbim de Jiul-Steaua. Prima jumatate de ora a fost penibila, joc tip Olaroiu, in care la un moment dat era posesia prin minutul 25 50-50 cu o echipa retrogradata si in care media de varsta cred ca era pe la 20 de ani. Ca sa nu mai zic ca daca nu scotea Banel mingea aia, sa vezi atunci disperare la echipa noastra.

Steaua pe care o stiam eu nu ar fi tremurat cu echipe ca Vaslui, Gloria, Jiul, Pandurii etc. Pe vremuri singurele echipe care ii puneau pune probleme Stelei erau Dinamo, Rapid si vreo echipa mai breaza din provincie. Atat. Acum ne impiedicam de toti nefericitii.

Omul meciului este Banel Nicolita, ne-a scos cu foarfeca aia, a dat 2 pase de gol si a jucat bine pe dreapta. Bravo lui, sper sa joace mai bine in sezonul viitor... noi trebuie sa ne gasim un fundas dreapta si sa-l trimitem pe Banel in fata.

Pe mine chiar ma ingrijoreaza situatia lui Elton, se vede pe fata lui ca s-a saturat sa fie circarul echipei, sa joace un sfert de ora pe meci doar pentru spectatori. Plus ca vad ca e ignorat de coechipieri, era o faza cand putea Victoras sa-i dea pasa de gol si a preferat sa continue singur. Sper sa fi fost de vina egoismul lui Victoras si nu altceva, pentru ca am pierde un jucator bun prin Elton. Cu un Elton impins in fata, ca sa nu faca faza defensiva a lui Oli, si cu atacantii Dica, Neaga, Vali Badea cred ca am avea cel mai bun atac din Romania.

O faza penibila la TV: am dat prin min 70 la meciul milogilor, si tocmai primisera golul 3 iar Samuila, ce facea, ce facea, mai avea un pic si plangea frate, nu glumesc, avea vocea pitigaita, plangacioasa pentru ca se stie ca are simpatii giulestene. Comentatori impartiali, n-am ce sa zic...

In speranta unui an mai bun si a unei calificari in CL, spun doar atat:

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

«123»