Miercuri, 23 mai 2007, de la orele 17:00, Steaua va întâlni la Petrosani formatia Jiul Petrosani.
Un egal ne-ar asigura locul 2, ce permite accederea in turul II preliminar al Ligii Campionilor.
Miercuri, 23 mai 2007, de la orele 17:00, Steaua va întâlni la Petrosani formatia Jiul Petrosani.
Un egal ne-ar asigura locul 2, ce permite accederea in turul II preliminar al Ligii Campionilor.
Un meci in care presimt ca Elton va evolua ultimele sale minute sub tricoul Stelei. Sper ca si pentru Oli sa fie ultimele minute.
Deci avem nevoie de un egal in deplasare? :twisted: :twisted:
Baieti, pariati-va tot salariul pe un 0-0 mare si gras, pentru ca simt ca asta urmeaza. La urma urmei, important e sa ne prindem locul 2, nu? Mijloacele nu conteaza pentru el ciobandante si sluga sa preasupusa, Turcaloiu.
Macar de-ar fi ultimul meci al lui Oli la Steaua... dar tare ma tem de o prelungire a contractului, sa ne bucuram si la anul de "geniul" "marelui antrenor" Cosmin Olaroiu.
Uneori ma intreb daca isi are rostul. Decat sa rada toti de noi, mai bine am sta dracului acasa si ne-am linge ranile. Vai de Steaua noastra!
Eu cred in Steaua, poate fara Oli si copiii sai de suflet vom avea o alta fata in sezonul urmator.
Nu cred ca nu vom bate la Jiul, dar la cum am jucat in seara asta orice e posibil.
Mare pacat ca acest Turcoloiu ne submineaza imaginea meci de meci, pacat ca multi jucatori nu au ce cauta la Steaua.
JJ, ESTI MULTUMIT DE CE AI VAZUT ASTAZI?
Desteapta-te romane !
Cred ca in acest meci, Steaua poate mai mult decat un egal. Forza Steaua si asteptam mai multe goluri pentru ca putem.
Stati linistiti, nu mai avem cum sa ratam locul doi! Daca la pauza, jocul nu va fi in favoarea noastra, va fi Jiji acolo cu geanta pregatita! Si in anii urmatori, tot asa, joc chinuit, genti de bani date unora, victorii chinuite cu echipe mediocre, se pare ca asta va fi reteta in era Jiji...
Nu trebuie sa ne facem probleme. E un meci foarte usor, dar nu trebuie sa intram pe teren ca si imvingatori pentru ca am mai facut asa si s-a ales praful de tot jocul!
Forza Steaua!!!
Jiul-Steaua 0-5!!!
steagcruce2 steagcruce2 Stelist pana la moarte si dincolo de ea!!! steagcruce2 steagcruce2
Noi de ce nu mai avem magazin? Ultima data cand am vazut magazinul pe site zicea ca este in renovare, dar acum a disparut cu totul.
@steaua_campioana:
1. Precizeaza despre ce magazin vorbesti. Cel de pe internet?
2. Chiar tu singur de contrazici spunand ca nu este un meci greu si ca nu trebuie sa ne facem probleme, iar mai apoi scrii ca ca este un meci greu.
3. Daca tot scrii scoruri, scrie si tu ceva mai real.
Punctul 4 s-a remediat. Moderatorii
Locul 2 e al nostru...
Cred ca Elton nu va juca... in fine... un egal sau victorie sa fie...
steagsahmic steagcruce2 steagsimplu
Eu cred in Steaua, poate fara Oli si copiii sai de suflet vom avea o alta fata in sezonul urmator.Nu cred ca nu vom bate la Jiul, dar la cum am jucat in seara asta orice e posibil.
Mare pacat ca acest Turcoloiu ne submineaza imaginea meci de meci, pacat ca multi jucatori nu au ce cauta la Steaua.
JJ, ESTI MULTUMIT DE CE AI VAZUT ASTAZI?
Desteapta-te romane !
Cand zici copii de suflet te referi la Gigel Coman si Ovidiu Petre, nu? De Ovidiu Petre pot sa zic ca nu ar avea nimic pierdut la Steaua, dar nici Gigel Coman nu e o exceptie.
Batem la Petrosani la cel putin 2 goluri diferenta... nu vom avem probleme.
Liga Campionilor e din nou aproape de Steaua... ne asteapta! Daca vom fi baieti destepti, ne vom califica fara probleme in grupe.
Rica Neaga, te asteptam in Ghencea!
batem la Petrosani la cel putin 2 goluri diferenta nu vom avem probleme.Liga Campionilor e din nou aproape de Steaua ne asteapta daca vom fi baieti destepti ne vom califica fara probleme in grupe.RICA Neaga te asteptam in Ghencea!!!
La Petrosani ar trebui sa fie un meci usor si sa bata cu cel putin o diferenta de 2 goluri, dar daca se joaca ca si aseara, slabe sanse sa vedem un meci frumos.
La Petrosani ar trebui sa fie un meci usor si sa bata cu cel putin o diferenta de 2 goluri ,dar daca se joaca ca aseara ,slabe sanse sa vedem un meci frumos.
Eu as vrea sa vedem un meci urat, nu conteaza, importante sunt cele 3 puncte. Sunt mai mult decat importante! Spectacolul va veni la anul... deocamdata trebuie sa ne atingem obiectivul.
Cred ca vom invinge... n-ar trebui sa avem probleme, insa cu Olaroiu poti sa te astepti la orice...
Oare putem învinge Jiul fara penalty?
Si speram la mai bine. Poate trebuie sa ii reamintim lui Oli ce a auzit cand a venit la Steaua:
fularsteau2
2-10. 2-10. Merge. Sa mor daca Oli nu va incepe in urmatoare formula:
---------------------Cernea----------------------
Banel-----Goian----------------Baciu---Marin---
-----------Lovin-Paraschiv-OvidiuPetre--------
Croitoru--------------------------------Cristocea
--------------------------Badea-------------------
Ultra defensivi dom'le, sa aparam 0-0.
Sa mor daca Oli nu va incepe in urmatoare formula:
---------------------Cernea----------------------
Banel-----Goian----------------Baciu---Marin---
-----------Lovin-Paraschiv-OvidiuPetre--------
Croitoru--------------------------------Cristocea
--------------------------Badea-------------------
Ai uitat sa adaugi instructiunile pentru Cristocea si Croitoru : "Bah, cel mai important lucru este sa dublati mereu la Banel si Marin! Tot meciul! Daca prind pe vreunul ca sta mai mult de 2 minute in terenul advers voi considera ca neglijeaza defensiva, il inlocuiesc cu baiatul meu, Gigelinho Coman, si il amendez! "
Doar cel mai important lucru e sa ramanem pe prapaditul asta de loc 2, sa nu aiba GG vreo emotie ca ar putea rata "meleoanele de $$" din CL...
Cred ca daca s-ar acorda 2 puncte la victorie in loc de 3, Oli ar fi foarte multumit de rezultate gen 0-0 cu Ceahlaul sau UTA. Ar spune ca "mai bine castigi un punct decat sa risti".
Nu prea cred ca e bine sa ne calificam in grupele CL, ciobanul o sa transforme Steaua in unealta pentru campania lui politica, n-ati auzit ce vrea sa faca? Daca ne calificam in grupe vrea sa deflizeze cu echipa prin Bucuresti cu crucea in frunte pe un autobuz d'ala cu 2 nivele! :neutral:
Elton si Thereau raman la Steaua!!! Uraaaaaaaaaaaa!!! Forza Steaua!!! steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2
Nu va temeti dragii mei, ca nu avem cum sa nu batem la Jiul... ne vedem in peluza...
Forza Steaua!
P.S.: Nu stiti cand se pun in vanzare biletele si cat costa?
Oare prind daca vin doar in ziua meciului? Dati careva un raspuns... multumesc anticipat.. steagcruce2
Jiul - Steaua 0-2
Nu va fie frica, or sa reuseasca sa bata ai nostri... am incredere in jucatori... sa fie ca anul trecut in ultimul meci 0-3 pentru Steaua cel putin. Hai Steaua... ne ducem in CL sa facem furori!
AFARA Oli si Jiji.
steagcruce2 steagsahmic fularsteau2
:twisted:
FORZA Steaua 4ever campioni!!!!!
Nu se pune problema, Steaua va ocupa locul 2 la finalul acestui campionat, dar eu as fi vrut la acest meci o asezare mai ofensiva si un joc mai spectaculos... E Jiul, ultima clasata si ar fi o rusine prea mare sa jucam iarasi cu 2 inchizatori si fara Elton si Dica macar de la pauza...
Chiar daca Jiul este ultima echipa in acest moment, nu inseamna ca meciul trebuie tratat diferit. Mentalitatea de invingator trebuie sa existe, mai ales ca meciul este decisiv. Un egal nu ar schimba mare lucru dar ganditi-va ce s-ar intampla daca....?
Nu sunt pesimist, sunt doar realist si cunosc jocul Stelei. Steaua este capabila sa piarda cu cea mai slaba echipa asa cum este capabila sa castige cu cea mai buna echipa. Totul depinde de jucatori si de tactica aleasa de Oli. Cu siguranta cea cu 2 inchizatori nu e cea mai buna solutie. Eu cred ca macar de la pauza ar trebuie sa joace Elton. Indiferent daca nu este agreat de toata lumea, Elton este jucatorul care aduce un plus de creativitate echipei si care poate fi decisiv in pase de gol. Dica este inca in refacere, nu cred ca ar fi o solutie buna ca el sa joace 45 minute, eventual undeva in minutul 70.
Sper din toata inima sa castigam, desi nu-mi fac probleme, sunt convins ca asa va fi.
SFAT PENTRU Oli: Domnule Cosmin Olaroiu, va recomand din toata inima sa mizati pe un cantonament corespunzator. Mentinerea jucatorilor in parametri este vitala pentru calificarea in CL. La acest capitol avem mereu un minus fata de echipele care nu intra in vacanta in aceasta perioada. Se va simti cu siguranta lipsa meciurilor oficiale dar sunt convins ca veti gasi resursele si tactica castigatoare.
In speranta ca nu am fost putin "off-topic", multumesc tututor stelistilor. HAI Steaua!
Pronostic care se va si adeveri: Jiul - Steaua: 1:3