FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O lume nebuna, nebuna!

«12»
Ciofu T Dumitru20.05.2007 22:18

In razboiul purtat cu suporterii, Gigi a iesit cam sifonat, si atunci a trecut la atac prin declaratii care sa ne raneasca. Si cum putea cel mai binesa faca asta? Declarand ca-i vinde pe Elton si Thereau, stiind ca sunt cei mai iubiti jucatori de catre suporteri. Si sa nu-mi spuneti ca nu v-a durut, ca nu cred. Eu zic sa nu mai punem botul la toate elucubratiile "patronului" ci sa mai si citim printre randuri, ca altfel ne apuca damblaua.

Asty22.05.2007 00:05

[...]

Atentie la limbaj. Moderatorii

neli24.05.2007 05:51

superb articol ! nici eu nu-l iubesc pe Becali, vreau sa fac o precizare in legatura cu fularele : daca jucatorii rezolvau campionatul mai repede nu eram nevoiti sa tremuram si nici Becali nu-si punea fularul lui Dinamo, trebuie sa recunoastem ca a facut-o fortat de imprejurari, anul trecut nu s-a intamplat asa sau in alti ani, am fost la mana lui Dinamo, apropo uite ca nu am mai castigat nimic si cred ca daca nu erau stimulati o incasau si de la Cluj, asta este adevarul , te faci frate cu dracu pana treci puntea.

«12»