FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O lume nebuna, nebuna!

«12»
fcsteaua.ro19.05.2007 00:42

Am vrut sa nu mai scriu despre Jiji, dar uitati-va si voi ce ii trece prin cap astuia: "Am pus-o pe mama sã facã brânzã, iaurt, sã le duc la jucãtori de mâncare. Cãram din portbagaj când se termina antrenamentul, sã mã vadã bãieții. Am fost servitorul lor, le aduceam ba cãpșune, ba piersici", a mai dezvãluit Becali. "Asa i-am pregatit psihologic ... " (Averea). Asta e dus cu pluta. Daca presedintii de cluburi fac asa ceva, vreau si eu poze cu mama lui Berlusconi cand ii spala jambierele lui Gattuso.

"Iau și fularul lui Rapid și fularul lui Dinamo și fularul lui Craiova și Argeș și le leg la Maybach." (PS) De ce sa te chinuiesti Gigi? Poarta-le la gat. Urca-te pe Maybach si leaga celalalt capat de o creanga. Sa ai grija sa fie parcat Maybach-ul langa aia carora le platesti curentul ... in Ferentari.Cat crezi ca dureaza pana dispare masina?

"Bã, ești nebun, sã dai 1,3 milioane ca sã mã consulte pe mine ãștia? Eu sunt sãnãtos, nu bolnav" (Gigi PS) Pai, a facut economie! Daca erau doctori, trebuia sa platesti de 2 ori mai mult sa-ti gaseasca aia creierul. Te declarau si periculos daca iti auzeau originile: "ma trag dintr-un imparat bizantin de pe la 1413, mai precis Fernando Becali"(OTV)

"Becali vrea sa-i vanda pe Elton si Thereau (GSP)!" Daca ai 30 de ani, atunci esti om serios, nu ai draci in cap. Daca vrei bataie, nu poti, daca vrei sa-l injuri pe Becali, il injuri la televizor pana innebunesti televizorul" (Ziarul)

Auziti si voi cum vrea asta sa vanda bilete in Ghencea! Fac si eu un apel la Stelisti. Stiu ca Gigi poarta numai Armani. E vreunul pe aici care creeaza camasi de forta Armani? Jiji, ma gandesc la familia ta si iti urez sa ajungi sa porti manecile de la camasa legate la spate! Scapi mai usor, ca uite ce se intampla prin alte parti: "Președintele clubului Lokomotiv Plovdiv, Alexandre Tassev a fost împușcat mortal cu douã gloanțe în cap" (Fanatik).

Alt prost. Altul decat al nostru: "Daca acest campionat s-ar fi jucat corect, Rapid ar fi câstigat titlul." (Corsicanu Gardianul) Ce sa-i raspunzi unuia ca asta? Cand iti ia psihiatrul temperatura, sa fii ca inghetata de cacao! Culoarea o ai deja.

Un ipochimen pretins Stelist, de la Onlinesport, Vadim Cusnarencu: "Razboiul rece la Steaua continua, dar nu poate avea decat un sigur castigator (Jiji! Ne sugereaza "destinsul zearist"). In rest sunt mici muscatori care trec fara solutia anti-tantari."Au iesit in fata oameni si organizatii de care nu auzise nimeni inainte (vezi Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti)". Vadime, stii ce iti lipseste tie? Un Maybach. In rest, esti la fel de inteligent ca Gigi.

Bai fratilor, nu mai pot! Mie, imi arde inima in mine de Stelism si astia fac tumbe. Imi e greu sa scriu despre Steaua cand vad cine isi permite sa comenteze! Ma doare cand ii citesc. Aveti o camasa de forta, in plus ... pentru mine?

Dumnezeu va fi stelist!

Dankressman

rosualbastru19.05.2007 01:17

Excelent, am ras cu lacrimi!

Becali o sa ajunga sa-si dea seama ca fara noi, nu exista Steaua!

Dumnezeu este Stelist!!

ssinpadureacualune19.05.2007 05:29

Si pentru mine...

Tupac Amaru19.05.2007 05:44

Mai baieti, dar aveti talent la scris, nu gluma! Am ras zilele astea citind articolele sarcastice de pe site cum n-am mai facut-o de mult! Bravo!

capone19.05.2007 07:27

=))))))))))))))))))))))))) , looooolll, pur si simplu nu mai pot de ras, mi-au dat lacrimile.

Te felicit pentru articolele pe care le scrii.

Dumnezeu e stelist!!!!! [ dar acum e eclipsat de puterea diavolului ( numitul George Becali )]

steaua_ro

zuza nebuna`19.05.2007 07:58

foarte tare articolu!!! bv bv..iar Jiji...o sa vada si el ca o echipa traieste prin suporteri! poate sa inchida peluzele, sa mareasca pretu biletelor..noi tot acolo vom fi! Nu ne uita Dumnezeu pentru ca si lui ii place ce e frumos! :Pfularsteaua2

Punker Boy19.05.2007 07:59

bai fratilor cu ciobanu' nu te poti pune ca nu are prea multa minte...asta ar fi in stare sa inchida stadionul numai sa fie el linistit si sa nu mai auda injuraturile la adresa lui...trebuie exterminat cat mai repede cu putinta ca altfel cu ideile astuia ajungem de rasul lumii.

stelistul24_es19.05.2007 08:42

[...]

Comenteaza articolul, fara a jigni autorul. Moderatorii

provincia_ros-albastra19.05.2007 09:13

Mai ,stelistul24_es , nu mai polua cu analfabetismul si lipsa de bun simt forumul.Mergi frate si te apuca de traforaj viteza ca de scris se ocupa altii.Si o fac foarte bine si profesionist.

Mandru ca sunt stelist!

provincia_ros-albastra19.05.2007 09:20
[...]

Comenteaza articolul, fara a jigni autorul. Moderatorii

..stelistul24_es ,tie iti este greu sa vorbesti darami-te sa mai scrii.Apuca-te mai de goblen si lasa scrisul pe seama altora.Care pe acest forum se face cu talent,daruire si profesionist.

Si culmea:)ai un stil in exprimare(exista si verbala si scrisa)de parca esti Jiji,mai stelistul24_es ,care esti tu..stelistul24_es :)Scuteste-ne de analfabetism si lipsa de bun simt.

Mandru ca sunt stelist!

RaDoooI19.05.2007 09:56

"Președintele clubului Lokomotiv Plovdiv, Alexandre Tassev a fost împușcat mortal cu douã gloanțe în cap" (Fanatik).

Interesant

IONUTZ-CIPRIAN19.05.2007 10:03

Iti da de gandit??? :D Chiar ca este o lume nebuna nebuna de tot,dar "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" :D ,hai ca am mai auzit una,"Jiji FERNANDEL se trage din vita bizantina" :-D :D si ca "Crapidul castiga campinatul daca...." :D :grin: sa fim seriosi,mi-e rusine ca avem un conducator ca ciobanu,cum zicea cineva mai sus chestia aia cu Berlusconii,eu vreau sa-l vad pe Copos ca le da jucatorilor prajituri ,energizante s.a.m.d!!Oricum la noi se pot intampla multe,ca deh Ciobanul nu este sanatos la cap!!!

danielcristian19.05.2007 10:40
"Președintele clubului Lokomotiv Plovdiv, Alexandre Tassev a fost împușcat mortal cu douã gloanțe în cap" (Fanatik).

Interesant

Uite ca unii au gasit rezolvarea... :mrgreen:

alexa stelista inainte de19.05.2007 11:18

ah.....deja m-am saturat de Jiji~X(.........si imi pare rau sa o spun.........dar Steaua noastra nu mai este a noastra.......a fost.........acum este o stea becalizata:((........deci trebuie sa facem ceva ca sa o aducem pe drumul cel bun......sa o "debecalizam"....sa redevina Steaua din trecut cu valorie si "printipurile" ros-albastre......deja mie rau de ciobanul ala.........

spre o Stea mai buna...........FORZA Steaua....................SEMPER SVPERIORES!!! steag1

w3bmaster19.05.2007 12:25

Sunt eu anti rusi da parca problema asta necesita o rezolvare balcanica si parca un glont se asorteaza perfect cuy Jiji

Asta tre ori sa isi bage minrtile in cap (nu prea cred ca nu are ce minti) orti sa se duca tare

Ginny19.05.2007 12:36

...noi nu mai trebuie sa-l bagam p oierul asta inseama ca a inebunit d tot,vinde tot c e mai bun si cei mai iubiti acum la Steaua,dar noi trebuie sa venim sa incurajam echipa si sa il contestam pana se satura asta...p el nu il intereseaza ce a patit patronul de la Lokomotiv ca are langa el numai oameni care il reprezinta niste gorile nascute din oi ca si el...doar o minte nebuna ca a lui poate gandi asaceva sa vi la meci doar dak ai peste 30ani,ca ceilalti sub 30ani nu sunt suporteri sunt huligani cum a facut pe toata lumea acum zice ca doar cei peste 30 sunt cetateni si il iarta pentru tot c a facut....si acei bagabonti care crede el ca suntem noi vom fii acolo si chiar dak inchide peluzele si o sa fie biletele de 10ori mai scumpe o sa-i aratam ca noi suntem...Steaua...nu el si bufoni lui...va astept p toti acolo unde sta cele doua fractiuni din galeria Stelei la Peluza Nord si sud sa-i aratam ca suntem mai tari ca el...

dax4719.05.2007 14:11

Exemplul il avem de la rusi. Ei ne-au arat solutia : [...]Ok.

Acum ne mai trebuie cineva sa o execute. M-as oferi eu, dar habar nu am sa trag cu arma. Si nici arme nu am.

O posibila locatie ar putea fi cand vine la Constanta, de pe unul din blocurile din apropierea stadionului.

Editat de moderatori!

Astristul19.05.2007 14:35

Superb articolul! steagcruce2

Bravo Dankressman, ai relatat toate prostiile ciobanului din saptamana recent incheiata, si nu numai (vezi Corsicarul & Vadim). Poate ca aia au nevoie de ceva pastile sa se trezeasca la realitate.

Am ras in continuu de prostiile spuse de cioban la OTV, dar unele vad ca le-am ratat. Acu de la 15% in sondaje a ajuns la 5% sub PNL. Oare o sa-i dea de gandit asta? Sincer cred ca da. Mi-e teama de ce o sa faca daca azi la ora meciului, va fi in fata stadionului acea manifestatie anti-GG, sa nu cumva chiar sa ia vreo masura impotriva lui Thereau si Elton.

MARS DIN Ghencea ciobaneee!

FORZA Steaua !!! MEREU SUPERIORI !!! steagcruce2

ulysses19.05.2007 16:05

ONLINESPORT = KK

asa i-am zis si eu lui vadim (asemanarea de nume cu tribunul schizofrenic nu e intamplatoare!) ca e leit jj bekali numai ca lui ii canta-n struna mai multi slugoi (asa-zisi moderatori ) decat razboinicului ! sa vezi replici inteligente si decizii intelepte la cusnarecur asta si cum sar aplaudacii sa-i dea dreptate cand da el verdicte ca un judecator suprem ! fiind un frustrat autentic elimina stelistii de pe forumul lui de kko ... mare paguba .... in curand va ramane el singurel si inca 3-4 pupincuristi sa-si modereze intre ei ineptiile !

grizzly19.05.2007 20:08

terminati cu prostiile de genul hai sa-l impuscam pe Becali. asta ne-ar lipsi, sa-l martirizam. in plus, ala de la locomotiv e al treilea dus in 2 ani. toti faceau trafic de droguri si au fost calmati de mafia rusa. ciobanul nostru e doar redus. nu prea merita un glont. lasa-l sa traiasca, sa vada el cine ramane cu Steaua, ciobanestii sau suporterii. p.s. ti-ai revenit dankressman. frumos articol.

Jony_stelist20.05.2007 05:41

Bai frate,tu esti penal rau,RESPECT MAXIM,ce sa zic esti un adevarat comunist :wink: (vezi sa nu te intalnesti cu Jiji ca moare ala cand te vede,ii cade soriciul dupa el,pardon,blana,ca doar el este ciobenul tarii,Mihai viteazlu,dastea dastea,nuste frati de pahar ai lui morti de demult)

Referitor la chestia aia cu impuscatul,nu e idee rea,ce plm poate sa cumpere toate gloantele din ron,dar nu sa-l omoram(nu merita efortul) sa-l facem sa-si doreasca SA NU FI VENIT LA Steaua in viata lui,sa-si ia trabantul ala(de ce plm faceti atat faz pentru masina aia nu stiu,cand tiriac are 10 masini mai scumpe si valoroase ca ale ciobenului) si sa se duca langa prietenul lui care l-a invatat si pe care l-a luat model; cEASCA(nu vi se pare ca Jiji e prea comunist??????)

Hai respect comunistule,golanule,huliganule,nesimtitule,ala care vi in casa mea concesionata(da chiar cand expira???) etc,etc dastea dastea gen Jiji

The Flyer20.05.2007 06:14

"Gigi Becali spune cã steliștii vor petrece la finalul campionatului "mai ceva ca spartanii". Patronul a fãcut deja planul pentru serbarea programatã dupã meciul cu Jiul, din ultima etapã: "O sã fie toatã echipa într-un autocar descoperit, iar în fața mașinii vor fi un steag în culorile roșu și albastru și o cruce!".

si cu aceasta declaratie omul ne demonstreaza,chiar daca nu mai era cazul,ca a luat-o pe miriste rau de tot!oierule,interneaza-te!

bodanelu20.05.2007 06:17

nu, o sa petreaca dupa ce ne calificam in CL. dar, tot poarta o boala care intr-o tara normala l-ar trimite la ospiciu...

Sasha20.05.2007 06:55

Chiar ca e o lume nebuna! Un super articol care inca o data demonstreaza singele de "principe" (principele mioarelor de pretutindeni si regele berbeGigilor analfabeti). Acest "mare conducator" trebuie eliminat, dar nu cu un glonte in cap caci va avea o moarte pre usoara! Sa i se scoata cite o unghie pentru fiecare injuratura adusa suporterilor, sa i se taie cite o bugata de carne pentru fiecare prostie spusa despre Elton, sa i se bata cite un cui in degete pentru fiecare behaiala zisa referitor la aducerea unui sau altui jucator si sa fie spinzurat ca a adus asa un antrenor ca Oli!

Mori retardatule IMPREUNA CU DINAMOOIA TA!

BASARABIA E ROS-ALBASTRA!

forzateaua steagsimplu

zipper20.05.2007 12:29

"Vom face o echipã foarte puternicã din români. Cînd spun asta nu considerați cã pleacã strãinii, pentru cã nu pleacã. Nu-l mai vînd pe Elton. Nu-l las nici dacã-l vrea MM la Urziceni" - a declarat Gigi Becali. Omu' o fi luat-o un pic razna de se contrazice singur de la o zi la alta, dar si mai rau ati luat-o razna astia care va ganditi la atentate, gloante... Pai in Rusia si Bulgaria au murit aia impuscati de mafie, nu de niste pusti de liceu!!!! Bagati-va si voi mintile in cap si nu mai faceti pe teribilistii, daca nu cumva sunteti fani Becali si vreti sa va comportati identic cu el...

Eu sugerez sa facem o campanie in adevaratul sens al cuvantului prin care sa-l facem pe Jiji sa ajunga undeva pe la 2-3% in sondaje si atunci o sa vada el cine e mai puternic. Sa afisam mesaje si sa facem fluturasi cu mesaje gen "Azi te faci frate cu cainii, maine cu voiculescu - ne-am saturat de oportunisti si mincinosi!" sau "Azi cu fularu' lu Dinamo la gat, maine cu steagu' prm-ului sau psd-ului in mana...pentru. tine onoarea e dupa cum bate vantu!!!"

steagcruce2

«12»