Si eu il astept in Ghencea,e un antrenor bun Grigoras,am mai spus-o de mult asta,si eu ca si realizatoru articolului ma uit la fotbal si dau o nota antrenorului in functie de ce a facut la echipele mici,adik a ridicat o echipa mik a avut rezultate cu ea ,asta inseamna ca e antrenor bun se descurca sa faca o echipa din niste jucatori anonimi,nu-i trebe buget extraordinar.Dar eu spun ca ar mai fi o problema ar putea fi ca Mircea Lucescu,stiu ca nu e foarte placut de stelisti,dar el e considerat cel mai bun antrenor roman la aceasta ora,sa revin al exemplu,uitati-va ce treba buna a facut in Turcia,in Ucraina,dar cand a fost la InterMilano,na facut mai nimik sa plafonat,si asta poate sa se intample si cu Grigoras sincer sa fiu,poate sa faca fatza cu brio si sa fie antrenoru care l-au visat stelisti,fie poate sa nu faca fatza la o echipa mare,unde sunt jucatori cu personalitate,mofturi si alte fitze,aici dak ar ajunge ar trebui sa se impuna foarte bine fara frica ca ar putea fi lucrat pe la spate de jucatori nemultumiti doar stim pe Becali ca el pune urechea imediat
la dastea