FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre Grigoras

«12»
undeshila19.05.2007 23:47

asta e singura problema ... grigoras nu se poate impune peste cioban ... si la Farul cand a fost , n-a plekat atat de mult din kauza rezultatelor cat ca s-a certat cu mai multi jukatori , si idiotu de Bosanceanu a preferat sa-l dea pe el dekat sa dea jukatorii (oricum Cristocea a plekat , Liviu Mihai a plekat) ... deci a aratat ca poate avea coloana , insa cand vine vorba de jukatori , nu stiu dk va face sau nu plekaciuni in fata oierului (si dk nu va face va zbura) ... asa ca ... nu prea cred sa vina cata vreme exista ciobanu la club

varu_PH20.05.2007 09:13
Ma bucur ca sunt si alte persoane in afara de mine care s-au gandit ca Petre Grigoras ar fi o solutie buna pentru Steaua.Mi-a placut de el inca de cand era la Faru si sunt convins ca este stelist adevarat.Nu stiu cat de multe sanse sunt ca el sa ajunga in Ghencea dar daca am face si noi putin lobby (pentru ca dupa parerea mea el momentan nu este privit ca un posibil candidat pentru antrenor) cine stie...
bad_joke20.05.2007 09:23

Si eu il astept in Ghencea,e un antrenor bun Grigoras,am mai spus-o de mult asta,si eu ca si realizatoru articolului ma uit la fotbal si dau o nota antrenorului in functie de ce a facut la echipele mici,adik a ridicat o echipa mik a avut rezultate cu ea ,asta inseamna ca e antrenor bun se descurca sa faca o echipa din niste jucatori anonimi,nu-i trebe buget extraordinar.Dar eu spun ca ar mai fi o problema ar putea fi ca Mircea Lucescu,stiu ca nu e foarte placut de stelisti,dar el e considerat cel mai bun antrenor roman la aceasta ora,sa revin al exemplu,uitati-va ce treba buna a facut in Turcia,in Ucraina,dar cand a fost la InterMilano,na facut mai nimik sa plafonat,si asta poate sa se intample si cu Grigoras sincer sa fiu,poate sa faca fatza cu brio si sa fie antrenoru care l-au visat stelisti,fie poate sa nu faca fatza la o echipa mare,unde sunt jucatori cu personalitate,mofturi si alte fitze,aici dak ar ajunge ar trebui sa se impuna foarte bine fara frica ca ar putea fi lucrat pe la spate de jucatori nemultumiti doar stim pe Becali ca el pune urechea imediat

la dastea

Astristul20.05.2007 12:48
Ma bucur ca sunt si alte persoane in afara de mine care s-au gandit ca Petre Grigoras ar fi o solutie buna pentru Steaua.Mi-a placut de el inca de cand era la Faru si sunt convins ca este stelist adevarat.Nu stiu cat de multe sanse sunt ca el sa ajunga in Ghencea dar daca am face si noi putin lobby (pentru ca dupa parerea mea el momentan nu este privit ca un posibil candidat pentru antrenor) cine stie...

Tii minte in meciul de acum 2 etape, cand a invins cu Otelul javrele?? Era luat la tinta de galeria "spartanilor" :lol: iar el le-a aratat degetul mijlociu :lol:

Priviti aici:

AICI

bodanelu20.05.2007 14:13

nu e nici un link.. mai baga-l inca odata sau da-mi si mie un pm.

Encipi20.05.2007 15:10

Bv pentru articol!.Si eu iti impartasesc parerile.Mi-ar place si mie la nebunie sa vina Grigoras.Sa plece Oli!!! Oricine e mai bun ca el!!Nu are rost sa mai aduc aminte de jocurile proaste ale Stelei din returul campionatului trecut cand ne taiam venele la Bistrita..si de campionatul asta.Sa fim serios..avem 7 victorii consecutive din cauza ca am jucat cu echipe retrogradate si ne-au ajutat arbitrii.S-a vazut ca Oli e varza..nu mai are rost sa folosim cuvinte in plus.

In ceea ce-l priveste pe Grigoras...e un adevarat antrenor.A avut rezultate la Farul..plus un joc bunicel.A plecat el..Farul a ramas cam aceiasi..ba chiar a mai adus ceva jucatori..si ce-a facut? Era sa retrogradeze.Nu putem zice ca a facut cine stie ce minuni la Otelul..ca au fost si meciuri proaste..dar a schimbat jumatate de echipa..si a reusit sa creeze niste relatii de joc.Dupa capu lu Olaroiu..Elton..si altii..au nevoie de un campionat sa se integreze.

Eu o consider cea mai buna varianta...venirea lu Grigoras.E roman..cunoaste bine adversarii..unui strain i-ar fi greu sa cunoasca echipele ..si campionatul romanesc.

Insa..ramane problema cu ciobanul.Oricine ar veni..asta s-ar baga.

Grig e modest..muncitor..vorbeste ok...Oli se ascunde ca un hot...ii e frica? rusine?? sa stea pe banca Stelei si sa fie injurat nu ii e rusine? E un porc..si tare regret ca intr-o vreme am fost de partea lui.

alinakes21.05.2007 14:22

De mult timp mi se invarte prin cap ideea Grigoras antrenor la Steaua !

Nu am avut curajul sa o scriu undeva pentru ca nu imi place sa fac propunerii de dragul de a le face, dar iata ca totusi exista cineva care a gandit la fel.

Grigoras a luat echipe fara nume cu jucatori ce erau deja acolo si i-a reinventat, in anii trecuti Farul era o echipa ce juca fotbal de te ametea si simteai ca si in campionatul nostru mai sunt echipe ce castiga fara blaturi.

Singurul impediment pe care eu il vad intr-o eventuala venire a lui Grigoras este faptul ca el este un antrenor ce nu accepta compromisuri de genul "patronul a sunat sa il bagi pe icsulescu" !

Am avea nevoie de un antrenor cu profesionalismul lui Grig si ceva imi spune ca el are totusi suflet de stelist nu ca alti "stelisti" autodeclarati.

Serilius25.05.2007 19:46

Grigoras a afirmat de cand era la Farul ca este stelist si va ramane asa...dar nu stiu dak ar vrea sa vna la Steaua unde probabil ca este presiunea prea mare pentru el

Astristul26.05.2007 09:57

E presiune pentru ca ciobanul face echipa. Adica se baga peste antrenor, iar Grigoras, dupa cum il stim cu totii, e un om integru!

«12»