FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre Grigoras

«12»
fcsteaua.ro18.05.2007 23:27

Nu e genul de antrenor teribilist ... Nici genul de antrenor caruia sa ii placa sa stea in lumina reflectoarelor, caruia sa ii placa sa faca spectacol la conferinta de presa...Spune ce are de spus, critica atunci cand trebuie, lauda cand este cazul, dar ce e mai important, are rezultate.

Modest, muncitor, copie fidela a jucatorului Grigoras, antrenorul Petre Grigoras incepe sa imi placa tot mai mult, din diferite motive.

Si mi-as dori sincer sa il vad intr-o buna zi pe banca Stelei ... A inceput munca de jos, rezultate bune pe banca Farului, o promovare in prima Liga, a antrenat Petrolul Moinesti si defuncta FC Onesti, pentru ca apoi sa cunoasca "consacrarea" pe banca Otelului unde a facut o treaba excelenta avand in vedere lotul galatenilor, si aici dau cateva exemple de jucatori care erau anonimi,jucatori de divizia B inainte de a juca sub comanda lui Grigoras: Labukas, Paraschiv, Emil Jula, Szekely, Vatca ... Nu ca ar fi devenit peste noapte jucatori de nationala dar sunt jucatori care fac fata cu brio ligii 1 si ar putea face oricand pasul spre granzii capitalei...Sub Grigoras Otelul pentru mine a devenit surpriza placuta a campionatului facand un raport investitii/rezultate.

Imi amintesc cu placere de meciul de cupa Steaua-Otelul 3-3...Fotbal ofenisiv, placut ochiului, joc pe benzi, schimbari inspirate, o echipa a Otelului netimorata,opusul Stelei lui Olaroiu "doi inchizatori".

Imi place Grigoras pentru ca stie sa admita cand greseste, imi place Grigoras pentru ca nu isi acopera la infinit jucatorii atunci cand joaca mediocru, imi place Grigoras pentru ca echipele antrenate de "Grig" nu se baricadeaza, nu construiesc "autobaze", nu practica antijocul.

Priviti la caseta jocului de azi contra Gloriei:Cu cati inchizatori ar fi jucat Olaroiu in deplasare?...Boghiu, Kim-Gil Sik, Marian Carja, Cristian Sârghi, Gabriel Giurgiu, Janos Szekely...Cati dintre ei jucau in Liga 1 sezonul trecut?, asta ca sa nu intreb cati erau la Otelul in toamna lui 2006.

Cat despre pozitia finala ocupata de Otelul in acest sezon...sunt convins ca nu va fi mai jos de 5...peste Euro-Poli, cu un buget peste otelari, peste o alta revelatie, Gloria Bistrita.

Si meritele nu pot fi atribuite exclusiv lui Grigoras...a avut de partea lui un presedinte peste omologii din Liga 1.Un presedinte care i-a dat credit dupa o serie de rezultate negative.Un presedinte care are ochi pentru trasnferuri...dar...

Grigoras are si defecte, si ca sa amintesc cateva, ar fi seria neagra din turul acestui sezon, a fost dat afara de la Farul dupa un scandal de care nu imi amintesc decat vag...0-7 cu Rapidul.

Si inca un motiv pentru care il simpatizez pe Grigoras....mai tineti minte meciul din tur Dinamo-Otelul?...S-a luat in gura cu galeria lui Dinamo(ca si in retur de altfel)...Replica lui Grigoras...Mai terminati ma, v-am batut de nu stiati de voi sezonul trecut(n.r. 0-3 in groapa).

"Grig"...te astept in Ghencea!

shack3r19.05.2007 00:27

Si mie mi-ar placea foarte mult Grigoras in Ghencea deoarece din echipe slabe a format echipe mediocre cu jucatori anonimi.Daca a reusit acest lucru va dati seama ca la o echipa de talia Stelei ar reusi mult mai multe.

Plus,din cate stiu eu, a si jucat la Steaua.Si ar mai avea un avantaj pentru relatia sa cu suporterii stelisti prin gestul pe care tocmai l-a facut catre galeria dinamovista,acel deget ridicat.In concluzie,te asteptam in Ghencea cat mai repede posibil.Cu Oli nu se mai poate nimic.

steven_gerrard19.05.2007 00:30

% YO sper sa vina da Jiji e pampalau + ca nu is sigooor dak Grig doreste o colaborare cu Jiji cu Steaua da da nush dak cu Jiji a el a ziss ca visul lui ar fi sa antreneze Steaua la care a jucat 1 an dar a mai spus ca nu prea crede din cauza varstei nush ar putea veni ar fi ca Oleg Protasov cred poate peste e ca Rednic care sa recunoastem a promovat copii Stefan,ropotan,Ganea liviu,+ la rrapizi niculae,bratu,godfroid etc da si dastia mai batrani Sabau,Ganea,Loby cam asa ceva a facut si Grig cu tinerii kiar si cu Gurita cu care a lucrat ceva timp.Oli am auzit ca pleak la sf campionatul sper ca Jiji ii face echipa deasta si pleak dak pleaca poi ca antrenor ash vrea : 1 Ilie Dumitrescu - idolul meu STELIST 100% fara lucru adik Gratis da sa faca el echipa e booon a lucrat la greci merita 1 sansa a meritat Piti,Zenga,Protasov,Oli EL NU MERITA OARE ? Zenga & Protasov au facuto bine 2: Lacatus e greu ca a mai fost & nush dak s-a certat cu MM sau cu Jiji tind a crede ca cu Jiji dak a ziss kiar el ca nu e nik intre el & MM 3: Panduru asta ar face sa joace jucatorii nu iar lasa de fapt ca & ceilalti 2 da sa isi faca ei echipa ca ei o sa raspunda de rezultate 4 GRIGORAS SAU POATE KIAR DE LA VARA nush daca e de Steaua nu e tot 1 Steaua cu galati insa respect pentru ce a facut la galati si mai ales la faru dar la Steaua e ogligat sa castige tot p cand la galati tre numa sa nu cada in B asta a facut & Oli al nostru cu National ca la Poli a bagato p aparare cand JILAVA Iancu GUVID ya dat ordin Cupa UEFA sau a avut obiectiv intre primele 5 nush cum va fi & cu Grig cand va fi OBGLIGAT sa castige titlu dak ar fi numa asta da aku se cere tot mai moolt primaveri europene Cupa UEFA calificarea in primavara europeana din C.L adik locu 1 sau 2 insa cred ca merita sa antreneze Steaua e peste Oli macar practica 1 joc stil Oleg pe cartea atacului te aspeptam

steven_gerrard19.05.2007 00:36

A fost dat afara pe nedrept d la faru care ak deabia s-au salvat Nica Banduru e bon zic yo da nu are cu cine nu au daruire nush, aa Grig pentru rezultate a fost dat afara,da acel 0-7 cu rrapidu din tur a fost pe banca GALATIULUI nu pe a lu Faru a 6 ziss la conferinta de presa dupa Rapid-otelu 3-3 de ak 3 etape cand ciorile aveau 2-0 in min 9 da oricum boooooooooon articol steagcruce2 fular-campioniifularsteaua2

steven_gerrard19.05.2007 00:41
Si mie mi-ar placea foarte mult Grigoras in Ghencea deoarece din echipe slabe a format echipe mediocre cu jucatori anonimi.Daca a reusit acest lucru va dati seama ca la o echipa de talia Stelei ar reusi mult mai multe.

Plus,din cate stiu eu, a si jucat la Steaua.Si ar mai avea un avantaj pentru relatia sa cu suporterii stelisti prin gestul pe care tocmai l-a facut catre galeria dinamovista,acel deget ridicat.In concluzie,te asteptam in Ghencea cat mai repede posibil.Cu Oli nu se mai poate nimic.

E STELIST,1 an a jucat YO nu l-am prins in 1987 -1988 deabian la sf lu '88 m-am nascut ,da imi amintesc acel 0-3 din gropa de gunoi cu titlu pe prosport Stan cel Mare de la Stan care a facut hatrick sau dubla crek hatrick,& gestu' la caini ce sa mai,park & cu rrapizi s-a luat in gura nu? nu-s sigoooor Respect GRig da te macar antrenor te oi vedea la Steaua

steven_gerrard19.05.2007 01:01

DC nu faceti sau refaci site-ul ca inaite toti au ziss ca inainte era mai frumos adica apareau toate raspunsurile pe 1 pagina si raspunsurile(Reply) apareau dedesupt de mesajul "original" sper sa il faca ca la inceput de Jiji ce sa mai e tembel nu o sa il voteze looooooooooomea da intr-un fel Jiji suntem noi kiar dak ne lepadam de el acum noi am ridicat audienta pan dimineatza la Dan sau Nashu sau nush unde pan nu a intrat in politica deci pan in 2004-2005 cand deja il interesa mai mooolt politica decat Steaua asta e as vrea 1 rus cewa 1 strain din tara ar merge PENESCU (Arges) ca baga bani dak ar veni in primu an de ar baga 5-7 mil € nu ne-ar mai trebui atatea bani cheltuiti pe jucatori ca cu 5 mil cumperi 4-5 jucatorii soper de A, da tre sa ai antrenor ca poti lua tzeapa ca Rapid grifitz,sapunaru,Ganea,Mazilu ca alalalt de la sportu e bun carnu ala nu imi vine numele acu, aa costin lazar sau pe PORUMBOIU (Vaslui) care iar are bani a ziss ca e dispus sa bage 5-10 mil € la Vaslui dak ar fi sigooor de C.L va dati seama la Steaua ca e sigooooor,sau macar joaca preliminari da luan titlu merge direct,cam pe acesti domni ias vedea la Steaua din Liga 1 + ca de Porumboiu se zicea ca merge la ciori cu UTcopos deci la Steaua & mai mooooooolt, haideti baieti cum a ziss inaite de Steaua -SALAU PIATRA SANT , PINALTI : Cine rade la urma rade mai bine ca numa Steaua a ajunge in C.L & javrele or plange & ar fi cazu ca anul' asta au tot ras intruna da & de nu intra & intra Steaua se foooooooot pe el titlu sa vezi atunci scandal la ei Sper sa zboare panourile alea cu spartani din Buc da de merge galeria sau oameni simplii sa le dea foc sPaRtani cica poate SPARTII, ca Armata ULTRA' II DOMINA HAY Steaua HAY Armata ULTRA'. Mi dor de bannerele Armata ULTRA' MAGICA Steaua Steaua RELIGION FURIA ROS-ALBASTRA INTOTDEAUNA-SUPERIORI era adevarat tin minte cand venea la BN oti se temeau astia rrapizii si kiar bistritenii dominam tot si akuma la fell da nu ca atunci si de Jan mi dor in faza peluzei cand spunea PANA LA MOARTE CU Steaua PANA LA MOARTE cu mana Dreapta dusa de la inima mi se facea pielea de gaina ce sa mai mai era aia cu SI-A VENIT politia SO RIDECE PE Steaua INSA Armata N-A VRUT SI IN GOOORA V-AM FOOOOOOOOTUT. Ce vremuri ui ca subt 6 ani deja de la indepartarea lui au trecut repede. HAY Steaua HAY Armata ULTRA'

Copile, tine si tu cont din cand in cand de regulament.

1. Nu mai folosi limbaj de mirc.

2. 1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit.

Moderatorii

ibadarau19.05.2007 04:20

Grigoras e de admirat! A reusit lucruri foarte frumoase pe unde a fost.

E greu de spus daca la Steaua ar reusi performante mai mari. Jucatorii de la echipele mari au orgolii mai mari si se lucreaza mai greu cu ei daca nu e un antrenor cu nume. Pe de alta parte, stilul muncitor al lui Grigoras cred ca ar putea duce la o mobilizare forte buna in randul jucatorilor si implicit la performante. Dupa ce se va cali si in luptele din Europa va trebui luat in colimator.

E omul care poate sa iti construiasaca o echipa... numai ca la Steaua nu prea este timp de constructie si incercari...

Oricum, tot respectul nostru! Ramane unul dintre cei mai buni antrenori din tara...daca analizam si valoarea lotului de care a avut parte....

alexynho19.05.2007 05:32

Grig este "terminatorul" lui Dinamo ... (cel putin in ultimele 2 sezoane) .... cand era cu Farul , 1-0 ... cand era cu Otelul 3-0 si 2-1 :) ... a declarat ca si-ar dori sa antreneze Steaua , si cred ca este cel mai indicat antrenor roman ... are un stil ca al lui "Protasov" (desi eu sper sa fie si mai bun) ... Oricum ... respect Grigoras , pentru ca este un antrenor de nota 10 .... sper sa il vad la anul ca A1 la Steaua ;) (desi ... la cata logica are Becali , il aduce crek pe Vladoiu , sunda , pana , i. Marin)

Tupac Amaru19.05.2007 05:38

Un stelist adevarat, un antrenor capabil, un om de valoare... Iata de ce nu va veni la Steaua cat timp patron va fi gunoiul fecalian (substantiv comun, nu mai merita sa ii scriem cu majuscula numele). Nenorocitul asta are cu totul si cu totul alte criterii de selectie....

O-Ne19.05.2007 07:38

Cand s-a pus problema schimbarii lui Oli, adica dupa meciul de la Bistrita, prima optiune la care m-am gandit si eu a fost Petre Grigoras si asta exact din aceleas motive enumerate in articolul scris de N.M. Tut. Cred ca dupa rezultatele pe care le-a avut la Farul si la Otelul ar putea face fata cu brio si la Steaua, in plus si tactica de joc folosita de Grigoras cred ca ar fi cea potrivita Stelei. Insa sa vedem ce se va intampla pentru ca din cate aud Hagi va fi antrenorul din vara al Stelei, optiune pe care nu o agreez deloc, pentru ca pentru mine spre deosebire de jucatorul Hagi, antrenorul Hagi a aratat pana acum ca nu prea are treaba cu aceasta meserie. Poate ar fi mai bine pentru el sa inceapa de jos cum a facut-o, Petre Grigoras, Dan Petrescu si altii dar vad ca lui doar echipe cu pretentii ii trebuie, in felul asta nu cred ca va ajunge mare antrenor.

Vom vedea ce va fi.

FORZA Steaua !!!

fsoica19.05.2007 07:44

o singura problema ar fi...

e exact genul pe care si l-ar dori si Becali...

doar nu crezi ca debordeaza de personalitate tov. Grigoras?

cand se va satura de Oli, Gigi la Grigoras sau la Popa se va duce, oameni carora le-ar putea impune absolut orice...

nu avem nevoie de asa ceva...

Ovy_19.05.2007 07:46
Un stelist adevarat, un antrenor capabil, un om de valoare... Iata de ce nu va veni la Steaua cat timp patron va fi gunoiul fecalian (substantiv comun, nu mai merita sa ii scriem cu majuscula numele). Nenorocitul asta are cu totul si cu totul alte criterii de selectie....

Ai dreptate, si eu mi-l doresc pe Grigoras. De mult mi-l doream. AM vazut 2-3 interviuri cu el la TV, si vorbea ca si-ar dori f mutl sa antreneze Steaua. Era cam trist, pentru ca, dupa cum crede el, nu va antrena niciodata Steaua.

Nu stii de unde sare iepurele. Poate chiar o sa fie antrenor la Steaua. Sper sa vada ciobanul ca e antrenor bun si e si roman, asa cum isi doreste el. Dintre toti antrenorii romani, pe Grigoras mi-l doresc. Am face performanta cu el. Stie sa ridice valoarea jucatorilor, exemplu Otelul. Il admir foarte mult.

Sper sa vada conducerea Stelei si sa ni-l aduca.

cristi_mold19.05.2007 08:32

NU pot sa ii reprosez nimic lui Grig, pentru ca este un antrenor extraordinar. Sa nu uitam ca sub comanda lui Farul si Otelul au fost revelatile campionatului, terminand ambele pe 3. Insa nu a avut niciodata presiune la echipa. Nu a avut niciodata obiectiv titlul sau cupele europene.

La Steaua nu este ca la Farul sau Otelul. La Steaua nu are timpr de experimente. Aici din prima zi cand a venit trebuie sa aibe rezultate.

Nu a mai antrenat niciodata echipe mari asa ca nu pot sa imi dau cu parerea daca ar fi bun sau nu la Steaua. Dar sigur merita o sansa!

Insa dupa mine cel mai potrivit antrenor pentru Steaua acum ar fi Ilie Dumitrescu. Iar in staff-ul tehnic spun eu ca ar trebui adusi: Marius Stan, Dinu Gheorghe si Gica Popescu.

audiopixel19.05.2007 09:01

Grigoras e de admirat pentru ca nu pacaleste fotbalul.Iar echipele pe care le antreneaza au personalitate.

E greu de spus daca la Steaua ar reusi performante mai mari. Jucatorii de la echipele mari au orgolii mai mari si se lucreaza mai greu cu ei daca nu e un antrenor cu nume. Pe de alta parte, stilul muncitor al lui Grigoras cred ca ar putea duce la o mobilizare forte buna in randul jucatorilor si implicit la performante. Dupa ce se va cali si in luptele din Europa va trebui luat in colimator.

Dupa mine cred ca e un pic deplasata ideea cu antrenorii "cu nume".Daca nu ma insel,unul din antrenorii care avea deja un nume inainte sa ajunga la Steaua ar fi Halagian.In rest,din cate tin eu minte,majoritatea s-au consacrat aici.

shack3r19.05.2007 09:35
Grigoras e de admirat! A reusit lucruri foarte frumoase pe unde a fost.

E greu de spus daca la Steaua ar reusi performante mai mari. Jucatorii de la echipele mari au orgolii mai mari si se lucreaza mai greu cu ei daca nu e un antrenor cu nume.

Pai el ar trebui sa-si impuna autoritatea in vestiar.Sa nu uitam ca la marele Ajax a lui Cruyff a venit antrenor Stefan Covaci,un necunoscut pana atunci.Jucatorii nu auzisera de el,insa s-a facut respectat prin stilul lui si a castigat CCE cu Ajax ca antrenor.Deci,mai gandeste-te...

Le reseau pansant19.05.2007 10:23

Interesant articol si interesanta optiune, ca P.Grigoras sa vina la Steaua. Totusi nu stiu cat de viabila este aceasta solutie si nu stiu cat de benefica ar fi aducerea sa. Intradevar a avut unele rezultate la echipele pe care le-a antrenat, dat totusi parca nu este de Steaua. Daca am face o comparatie asa a fost si cu Olaroiu, si el era un stelist mare, si el avea rezultate bune(cu Timisoara si FC National) si totusi nu a venit cu ceva nou la noi.

Asa cred ca se va intampla si cu el, va impune aceiasi linie pe care a aplicat-o si la echipele mentionate. Cred ca pentru ceea ce vrem noi, fazele superioare ale UCL si Cupa UEFA ne trebuie un alt antrenor, cu o alta pregatire, cu o viziune diferita fata de antrenorat si modul de "administrare" a echipei.

Oricum articolul este unul bun, asa cum ne-a obisnuit marcellinio, moderatie, analiza obiectiva si riguroasa.

The Flyer19.05.2007 10:39
o singura problema ar fi...

e exact genul pe care si l-ar dori si Becali...

doar nu crezi ca debordeaza de personalitate tov. Grigoras?

cand se va satura de Oli, Gigi la Grigoras sau la Popa se va duce, oameni carora le-ar putea impune absolut orice...

nu avem nevoie de asa ceva...

mai,mai,domnul Popa chiar are personalitate,nu stiu ce intelegi din declaratiile sale!crezi ca e usor sa te iei de primarie,conducerea clubului,jucatori timpiti si sa n-ai personalitate?mira-m-asa!mai reflecteaza!

cetateandeonoare19.05.2007 11:42
mai,mai,domnul Popa chiar are personalitate,nu stiu ce intelegi din declaratiile sale!crezi ca e usor sa te iei de primarie,conducerea clubului,jucatori timpiti si sa n-ai personalitate?mira-m-asa!mai reflecteaza!

e cel mai tare antrenorul asta ,daa.. faza e ca la ce fitze au cate unii jucatori la Steaua nu stiu daca va reusi sa se faca respectat

zloty19.05.2007 12:12

sincer cat e ciobanu la Steaua cred ca no sa vina grigoras, are pre multa personalitate pentru a lasa pe altcineva sa se bage in munca lui

w3bmaster19.05.2007 12:45

Decat marele Olaroiu oricine are sanse sa reuseasca mai ales unu gen Grigoras cu un asa CV bun

SSK19.05.2007 13:12

De acord, Marcele. Grigoras este si unul din remarcatii mei. In primul rand, pentru ca este un antrenor care atace, care respecta jocul si care risca infrangeri doar pentru a oferi un spectacol placut! Iar cine nu risca, nu castiga!

Apoi, este un tip de bun simt, ceea ce mare lucru. Isi recunoaste deseori vina si o face in mod credibil, nu ca unii care vorbesc doar pentru ca da bine la public.

Si nu in ultimul rand, e stelist!

Defectul lui: nu e un "nume"! Stim cu totii ca unii antrenori cu nume mai "prafuit" nu prea intra in cercul "selectionabililor" la echipele cu staif din Bucuresti. Asta e realitatea in Romania de azi si asa a fost si-n trecut. Poate se va schimba. Oricum, Grigoras merita o sansa!

P.S. m-au uns pe suflet degetele aratate cainilor :D

dax4719.05.2007 14:22

"Grig"...te astept in Ghencea!

Nu esti singurul. Mi-ar face placere sa i se dea sansa de a antrena Steaua.

cristian8619.05.2007 20:32

Am si eu o intrebare : Grigoras ar vrea sa antreneze Steaua ? Poate el sa faca saltul de la o echipa precum Otelul la Steaua ; nu cred ca e suficient doar sa invinga Dinamo de vreo 2-3 ori pentru a veni la Steaua.

Sigur decat Oli , mai bine Grig.

Astristul19.05.2007 22:01

In sfarsit cineva care scrie un articol PRO-Grigoras. Eu il propun pe Grigoras de la meciul cu Gloria si sper sa vina cat mai repede (de preferabil in vara) in Ghencea. Dar stiu ca ciobanul o sa-mi spulbere visele si o sa zica miercuri, dupa ce se termina campionatul, ca Zer0li e cel mai bun antrenor din tara, ca uite domne a calificat echipa pe locul 2 ce duce in turu 2 preliminar al CL, ca el e singurul care o sa ne califice .... etc.

Ce joc am practicat in seara asta. Dupa ce Vali Badea a deschis scorul am si pronosticat ca asa se va termina meciul si .... CHIAR ASA A FOST. Foarte usor previzibil stilul lui Zer0li. Chiar si Stoichita si-a dat seama si a spus: "multe mingi lungi, multe mingi de-a latul terenului si intr-o singura directie mai ales....spre portar". Ciobane, tie iti place ce vezi?? Ca noua, cele 5-10 milioane de stelisti de pretutindeni NU NE PLACE.

FORZA Steaua !!! steagcruce2

papillon19.05.2007 23:15

O singura intrebare: ce va face Grig in momentul in care Gigi ii va dicta titularii?

«12»