FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Pandurii

«12»
flo man19.05.2007 16:52

Vom cistiga dar ramin cu un nod in git cind ma gindesc ce face berbecalu cu olita lui.Citeam pe undeva ca Vasluiul il vrea pe Coman.Daca pleaca fac chef de bucurie.Poate cindva va pleca si ciobanul.Asta nu trebuie lasat , pe unde umbla sa i se aminteasca faptul ca Steaua nu e ograda sau staulul mariei sale.In curind isi va fringe maretia la alegeri si atunci poate va cobori cu picioarele pe Terra.Normal ca ciobandantele se bucura ca nu sunt spectatori la meci .Normal ca zerolaroiu isi va baga copii de suflet in meci si ne vom apara ca si cum am juca cu Barcelona.

Dar oare nu ii asteapta nimeni la poarta stadionului sa le zica ceva de dulce?

dax4719.05.2007 16:58

Cand ai bani faci ce vrei in tara asta. Asa si oierul. Ieri era un ilustru necunoscut, acum e mai cunoscut ca Steaua. Presa traieste de pe urma lui. E imposibil sa vezi ceva la televizor si sa nu apara berbecali pe sticla. Sau sa auzi de el la radio. Sau sa citesti in presa despre ce a mai aberat Becali. Etc... E peste tot..

Eu insa am o nelamurire : Jiji fecali este actionar majoritar la Steaua sau nu ? Din cate stiu parca donase actiunile unor machedoni din neamul sau. Daca este asa, atunci in ce calitate mai conduce el clubul ?

r.ochirosii19.05.2007 17:05
ba dar dinamovistii astia is prosti sau asa s ei? ce doamne ?!?!?ozk vin ei spartanii=)) mai bine guionerii...si videoclipul ala de pe taraf e de aruncat in..p..m.. voi ce credeti?

bai baiatule tu esti nebun?!?! scz de expresie

=)))) Coman!! jucatoru ala de Liga III-a(amatoru ala)

Circula zikala aia:

Daca Becali ar ajunge presedinte Steaua ar castiga Liga Campionilor, Dinamo in Liga a III-a, iar Rapidu' s-ar fi desfintat :) steagsahmic

r.ochirosii19.05.2007 17:11
Cand ai bani faci ce vrei in tara asta. Asa si oierul. Ieri era un ilustru necunoscut, acum e mai cunoscut ca Steaua. Presa traieste de pe urma lui. E imposibil sa vezi ceva la televizor si sa nu apara berbecali pe sticla. Sau sa auzi de el la radio. Sau sa citesti in presa despre ce a mai aberat Becali. Etc... E peste tot..

Eu insa am o nelamurire : Jiji fecali este actionar majoritar la Steaua sau nu ? Din cate stiu parca donase actiunile unor machedoni din neamul sau. Daca este asa, atunci in ce calitate mai conduce el clubul ?

Perfecta dreptate fratioare ;)

D-nu' Dan Diaconescu face rating (cel mai mare) cu Gigi Bekali si Gabriel Fatu :))

Auzim peste tot Bekali pune tara la cale....Bekali construieste pentru sinistrati......Bekali peste tot!

Cat despre actiunile lui Bekali din cate stiu eu.... nu lea dat pe toate neamurilor lui... dar el este un fel de Presedinte de onoare al clubul ceva in genu ca la Ceahlaul. fularsteaua2

MooxuLeTz`19.05.2007 17:21

iar nu pot vedea meciul pe net ?:(((( dau potaile .... cu urzicile si Steaua ... :|

«12»