FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Pandurii

«12»
fcsteaua.ro18.05.2007 22:07

Etapa a XXXIII-a a Ligii I (penultima a campionatului) programeaza sambata 19 mai 2007 meciul dintre Steaua si Pandurii Targu-Jiu.

Este ultimul meci din acest sezon pentru Steaua in Ghencea. Din pacate insa suporterii nu-i vor putea incuraja pe elevii lui Oli in aceasta partida. Este prima etapa de suspendare din cele 2 primite dupa semifinala de Cupa cu Poli Aek Timisoara. Urmatoarea ar trebui sa fie ispasita in prima etapa a sezonului viitor. Sa speram insa ca se va reduce pedeapsa.

Steaua are un moral excelent in perspectiva acestui joc. In ultima etapa, ros-albastrii s-au impus in Cotroceni cu 3-0 in fata lui FC National, pe final facand spectacol. Astfel, echipa noastra mai are nevoie de doar 4 puncte in ultimele 2 etape pentru a obtine locul 2. Un loc care ar salva pana la urma din rusinea acestui sezon.

Este interesant de urmarit daca in acest meci va mai juca Elton, care a fost introdus impotriva Ceahlaului si Nationalului doar la insistentele publicului. Acum, fiind un meci fara spectatori, probabil ca Oli isi va permite luxul sa mizeze pe Gigel Coman in detrimentul micutului brazilian.

Echipa probabila : Cernea - Nicolita, Baciu, Goian, P. Marin - Croitoru, Lovin, Paraschiv, Cristocea - Iacob, Badea.

In sfarsit putem sa spunem ca Oli poate sa alinieze aceeasi echipa mai multe meciuri consecutive respectand principiul .

In meciul tur, la Targu-Jiu, Steaua a terminat la egalitate, 0-0 dupa un meci foarte slab. Acum insa lucrurile s-au schimbat radical, iar Steaua a reusit 6 victorii consecutive, jocul avand o crestere evidenta de la meci la meci.

Hai Steaua ... spre Champions League !

Catalin Nastase

Click aici pentru clasamentul Ligii 1

greco18.05.2007 22:18

Suspendarea nu se va reduce, clubul nu va face apel, interesul distinsului domn Becali este sa jucam fara spectatori.

alice4steauaBUC18.05.2007 22:48

@greco

Cred ca este cam tarziu sa vb despre o eventuala "reducere" a suspendarii...nu ami este timp din pacate...si cum ai spus-o si tu..Jiji cred ca nu ar misca un deget ca noi sa putem fi maine pe stadion:(

negoita_mircea_marian18.05.2007 22:51

sa-mi bag **** in el de sclav(Olaroiu) si sa-mi bag ****-n el de Gigi ca nu-si da seama kt greseste cu ce face acu la Steaua,nu-si da seama ca nu-si atrage contestatari numai stelisti,si ci cei care il sustineau s-au intors impotriva lui dupa declaratile facute apropo de Elton si Thereau,isi intoarce contra lui toti iubitorii de fotbal din Romania,pentru ca toti il iubesc pe Elton si f multi au inceput sa tina cu Steaua dupa venirea lu Elton la echipa,Elton e cel mai iubit jucator din tara si cel mai iubit din ultimii ani,si Becali nu face altceva dekt sa-si bata joc de del mai iubit...deci va deveni si este deja cel mai urat...oricum Elton nu va pleca,sau dak va pleca trebuie declansata a doua revolutie de dupa '89,vreau sa vad zeci de mii de suporteri pe strazi ca sa-l dea jos pe Becali de la echipa,dak il da pe Elton...

greco18.05.2007 22:51

E vorba de primul meci din stagiunea viitoare, acea etapa de suspendare poate fi redusa sau nu. Maine o sa stam fiecare in fotoliile de acasa sau la diversele baruri si terase cu berea-n stanga si samanta-n dreapta !

greco18.05.2007 23:00

Nu se mai poate... in timp ce spurcatii isi asociaza imaginea cu formatia PHOENIX, o legenda pentru atatia dintre noi, care le-a compus un nou imn si care va concerta maine seara la stadionul lor dupa terminarea meciului, si in timp ce ei amplaseaza panouri publicitare cu "spartanii" lor in tot orasul, imaginea Stelei este mai proasta ca niciodata, castigam un numar urias de simpatizanti din zonele defavorizate in urma actiunilor inconstiente ale lui Becali.

In urma evenimentelor care au loc, toti nespalatii, toti napastuitii sortii, toti cocalarii de pe lumea asta au motive sa tina cu Steaua. Pentru ca il apreciaza pe Becali, pentru ca le pune curent, pentru ca le da bilete si abonamente sa intre pe stadion, pentru ca si lui ii plac manelele, drojdia este atrasa spre clubul nostru. Perioada aceasta va influenta pe foarte lunga durata componenta publicului din tribunele echipei Steaua, au loc niste gesturi care nu pot fi retrase si nu pot fi justificate.

PS: O noua palma morala formatiei Phoenix care se preteaza la astfel de actiuni cu echipa represiunii (tocmai ei care au avut de suferit de pe urma regimului trecut !), asta dupa ce a cantat in urma nu cu multa vreme la manifestatiile PSD. Rusine ! De 3 ori rusine !

alexynho19.05.2007 05:43

Cum as vrea primul 11 :

============ Lungu ==============

======== Goian ==== Baciu ==========

== Nicolita =============== Marin ====

=========== Paraschiv =============

==== Cristocea =========== Ochirosii ===

============= Croitoru ============

======== Badea ===== Iacob =========

(PS ... am urmarit etapa trecuta a pandurilor cu FC Vaslui , si au fost niste macelari ... de aceeea nu i-am introdus pe Elton & Dica)

bodanelu19.05.2007 05:55
Nu se mai poate... in timp ce spurcatii isi asociaza imaginea cu formatia PHOENIX, o legenda pentru atatia dintre noi, care le-a compus un nou imn si care va concerta maine seara la stadionul lor dupa terminarea meciului, si in timp ce ei amplaseaza panouri publicitare cu "spartanii" lor in tot orasul, imaginea Stelei este mai proasta ca niciodata, castigam un numar urias de simpatizanti din zonele defavorizate in urma actiunilor inconstiente ale lui Becali.

In urma evenimentelor care au loc, toti nespalatii, toti napastuitii sortii, toti cocalarii de pe lumea asta au motive sa tina cu Steaua. Pentru ca il apreciaza pe Becali, pentru ca le pune curent, pentru ca le da bilete si abonamente sa intre pe stadion, pentru ca si lui ii plac manelele, drojdia este atrasa spre clubul nostru. Perioada aceasta va influenta pe foarte lunga durata componenta publicului din tribunele echipei Steaua, au loc niste gesturi care nu pot fi retrase si nu pot fi justificate.

PS: O noua palma morala formatiei Phoenix care se preteaza la astfel de actiuni cu echipa represiunii (tocmai ei care au avut de suferit de pe urma regimului trecut !), asta dupa ce a cantat in urma nu cu multa vreme la manifestatiile PSD. Rusine ! De 3 ori rusine !

sunt perfect de acord cu tine! Clubul din groapa duce o capanie de promovare, de fidelizare a suporterilor...

la noi, pauza...

vin vremuri grele, presimt ca o sa fiu inconjurat de cocalari in tribuna cand am sa ma duc la meciuri.

Rusine conducerii care Neaga sprijinul suporterilor. rusine rusine rusine!

dax4719.05.2007 08:06

oierul cred ca va cere inca cateva etape de suspendare, sau va pune pretzuri de 100 ron pe bilet la peluze.

Cel mai bine ar fi un protest la scala. Adica chiar daca nu ne este terenul suspendat, sa nu se mai duca nici un suporter la stadion. Sa lasam sa se duca numai galeria adversa. Oare va intelege sandibelul asta de machedon ceva din acest protest ? Sau el intelege numai atunci cand il injura lumea ?

zuza nebuna`19.05.2007 08:06

de mult m am declarat depasita de Jiji....nu pot si nici nu vreau sa l mai intzeleg! vreau doar liniste la Steaua, vreau un stadion plin de suporteri adevaratzi! peluze pline de ultrasi, fara cetatzeni, un joc al exchipei ca in vremurile bune, si un "finantzator" cu gura mai mica. vreau performantze, nu locu 2! nu ne caracterizeaza pozitia asta! si vreau sa cred ca nu am vointza si ca se va intampla asa! fular-campionii

predatorpulse719.05.2007 08:45

Stati voi linistiti ca Dinamo incearca sa fidelizeze suporterii pe care ii are deja(stim cat de multi sunt ca nici nu pot umple groapa lor de stadion) nu neaparat sa atraga unii noi. Si daca se intampla sa atraga unii noi sunt cei care sunt "fascinati" de schelaiala lor,suporteri de ocazie exact cum,atunci cand am batut valencia,au aparut toti fraierii cu scooter pe mobil,ca sa se dea stelisti.

Cati dintre aceia credeti ca mai sunt stelisti acum?

Anul viitor sper sa luam titlul,va mai tine minte cineva "spartanii lui Borcea"? Nu.

Chiar acum o sa avem o sansa sa intram in Cl,si Dinamo probabil se va uita la TV la noi si vom fi din nou in atentia media. Pe mine ma doare undeva ca nu suntem in centrul atentiei,eu vreau ca stelistii sa iubeasca Steaua nu toata lumea m-am saturat de suporterii de ocazie.

Si ce daca dinamovistii au imn de la phoenix,care s-au vandut si la psd si acum si la Borcea. Si cica sunt un simbol al timisoarei si chiar unul revolutionar.

Cat timp Jiji Becali va fi la Steaua,aceasta va supravietui in sufletele oamenilor prin valorarea ei intrinseca,din pacate,si nu prin promovare,pentru ca noi chiar avem ce sa promovam.

Dinamovistii promoveaza aceasta imagine pentru ca ei au stat in bezna f mult timp din pc de vedere al iubirii fanilor si acum incearca sa-si faca noi adepti.

Nu spun asta pentru ca sunt stelist,dar toata chestia cu spartanii este penibila rau de tot,dar cel mai penibil de la Dinamo este ca sunt premiati de MAI,deci militieni pana la moarte.

Intr-o tara normala,intr-un campionat normal,campioana ar trebui premiata de Ministerul Sportului nu de cei care detin serviciile secrete,cele care au omorat tara si inainte si dupa revolutie.

Pot sa promoveze dinamovistii cat vor,daca Steaua ia titlul anul viitor le rupe tot planul lor de marketing.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

lucian10019.05.2007 08:59

Sper sa apuc in viatza asta momentul in care nu se vor mai auzi injuraturi pe stadioane. Sau macar cuvantul m..e, laitmotivul scandarilor de pe stadioanele noastre. Abia atunci as putea spune ca Becali cu nu ne mai reprezinta, ca gradul de civilizatie si inteligenta s-a ridicat putin fata de nivelul negativ la care ne situam acum.

Deedee19.05.2007 09:54

Batem Pandurii ,sper sa joace frumos...sa-l bage si pe alton macar juma de ora daca nu titular...

Cat despre vanzarea lui Elton si Thereau ...Becali e chiar dus,mai bine s-ar transfera el in groapa sau oriunde altundeva,ca si asa am vazut ca-i place acolo

fularsteaua2

cristina_stelista19.05.2007 10:23

bai nene oieru' nu so razgandit sa nu ii vanda pe Thereau si Elton deci el chiar nu obs ca daca ii vinde o sa faca cea mai mare greseala din viata lui????!!?!?!...yo nu stiu ce ii in capu lui nu mai are loc de ei sau ce?yo sper ca nimeni sa nu oferteze pentru cei doi jucatori si ramane si la anul in Ghencea cat despre Becali in groapa cu el ca se simte bine acolo si sa lase Steaua sa''se pregateasca steagcruce2 forzateaua de CL''.....meciu cu Pandurii sper sa aduca o victorie ros-albastra frumoasa si spectaculoasa

Blondynutza`_Stelista`19.05.2007 11:11
Stati voi linistiti ca Dinamo incearca sa fidelizeze suporterii pe care ii are deja(stim cat de multi sunt ca nici nu pot umple groapa lor de stadion) nu neaparat sa atraga unii noi. Si daca se intampla sa atraga unii noi sunt cei care sunt "fascinati" de schelaiala lor,suporteri de ocazie exact cum,atunci cand am batut valencia,au aparut toti fraierii cu scooter pe mobil,ca sa se dea stelisti.

Cati dintre aceia credeti ca mai sunt stelisti acum?

Anul viitor sper sa luam titlul,va mai tine minte cineva "spartanii lui Borcea"? Nu.

Chiar acum o sa avem o sansa sa intram in Cl,si Dinamo probabil se va uita la TV la noi si vom fi din nou in atentia media. Pe mine ma doare undeva ca nu suntem in centrul atentiei,eu vreau ca stelistii sa iubeasca Steaua nu toata lumea m-am saturat de suporterii de ocazie.

Si ce daca dinamovistii au imn de la phoenix,care s-au vandut si la psd si acum si la Borcea. Si cica sunt un simbol al timisoarei si chiar unul revolutionar.

Cat timp Jiji Becali va fi la Steaua,aceasta va supravietui in sufletele oamenilor prin valorarea ei intrinseca,din pacate,si nu prin promovare,pentru ca noi chiar avem ce sa promovam.

Dinamovistii promoveaza aceasta imagine pentru ca ei au stat in bezna f mult timp din pc de vedere al iubirii fanilor si acum incearca sa-si faca noi adepti.

Nu spun asta pentru ca sunt stelist,dar toata chestia cu spartanii este penibila rau de tot,dar cel mai penibil de la Dinamo este ca sunt premiati de MAI,deci militieni pana la moarte.

Intr-o tara normala,intr-un campionat normal,campioana ar trebui premiata de Ministerul Sportului nu de cei care detin serviciile secrete,cele care au omorat tara si inainte si dupa revolutie.

Pot sa promoveze dinamovistii cat vor,daca Steaua ia titlul anul viitor le rupe tot planul lor de marketing.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Ai perfecta dreptate... cica spartani... :)) Dinamovisti nu mai stiu cum sa se bage in seama...vaishamar parca impresioneaza ei cu ceva cu filmul lor si imn...Steaua o avut inainte imn si nu au facut asta public ... Dinamo = Columbeni =)) adica inculti :))

baronu_jr19.05.2007 11:27

steagcruce2 Sper sa le-o tragem si la astia cu un 3-0 asa sec si sa ne bucuram si de infrangerea clujului si sa ne bucuram de un spectacol pe teren in ultima etapa,fara griji si fara tensiune.BARONU_JR steagro

danielcristian19.05.2007 11:29
Ai perfecta dreptate... cica spartani... :)) Dinamovisti nu mai stiu cum sa se bage in seama...vaishamar parca impresioneaza ei cu ceva cu filmul lor si imn...Steaua o avut inainte imn si nu au facut asta public ... Dinamo = Columbeni =)) adica inculti :))

Eu cred ca mediatizarea asta e pregatita de frica de a nu juca meciul din preliminariile LC cu tribuna aproape goala,cum dealtfel se joaca marea majoritate a meciurilor maidanezilor!Sa vedeti ce tzeapa o sa primeasca Borcea prin necalificarea in grupe,o sa-si taie venele ca a cheltuit bani degeaba cu mediatizarea... :lol:

Oradeanu19.05.2007 11:33

Pandurii-Steaua a fost, cel putin pentru mine, cireasa de pe tort. Dupa acel meci am ajuns sa il injur pe Oli-roiu ca pe o masea stricata. Nu cred ca ma va convinge vreodata sa imi schimb parearea despre el. Mai ales acum cand nu vrea sa auda deloc de Elton. Ce draq ti-a facut baiatul asta? Nici macar nu ma intereseaza parerea acestui antrenor.

steagsahmic steagsahmic forzateaua forzateaua

w3bmaster19.05.2007 12:34

Sper sa fie mexciu frumos

Restu vom vedea in timp ce iese cu nebunu asta de Jiji

adylutz_romania19.05.2007 13:42

ba dar dinamovistii astia is prosti sau asa s ei? ce doamne ?!?!?ozk vin ei spartanii=)) mai bine guionerii...si videoclipul ala de pe taraf e de aruncat in..p..m.. voi ce credeti?

adylutz_romania19.05.2007 14:08

asa as vrea sa pice Dinamo in Liga a II a sa rad de ei...dar n`fine... ba voi v_ati dat seama ca atata timp cat nu sunt Radoi si MM am castigat tot??? Radoi in sus Radoi in jos...ce a faqt mai asa de taree pentru echipa noastra??? eu propun asa:

Coman;Ghionea;Goian;P.Marin

B.Nicolita;Elton;N.Dica;Cristocea

V.Badea ; V.Iacob

dak face asa echipa Oli sigur rupem tot ce ne sta in cale fularsteaua2 steagcruce2 fular-campioniiforzateaua steaua_ro

dax4719.05.2007 14:20

Faza este ca nu toata lumea poate fi suporter fanatik al unei echipe. Multi sunt doar simpatizanti. Si cand vine un personaj ca Jiji si face ce face el si in felul lui caracteristic, atunci multi din acesti simpatizanti se simt scarbiti si prefera ori sa renuntze la a mai tine cu vreo echipa, ori isi schimba optiunea pentru o alta echipa. Am cunoscut fosti stelisti, actuali simpatizanti ai altor echipe. La fel am amici care erau stelisti destul de interesati de echipa, dar carora li s-a facut lehamite sa auda de Jiji, care a cam reusit sa se identifice cu Steaua deja.

Eu tin cu Steaua de cand aveam 4 ani. Intotdeauna voi fi suporter al acestei echipe. Dar oare cati sunt la fel ca mine ?

Daca continuam cu acest machedon in fruntea clubului, vom ramane alaturi de club numai noi, astia fanatici, pana o sa ne saturam si noi. E foarte trista soarta noastra. E mai rau decat daca am fi retrogradat. Si nu vad nici o schimbare in bine in urmatorii 20 de ani.

SS Lazio19.05.2007 15:22

Ma,deja e plic-ti-si-tor! (:| ...orice eveniment ar fi,orice moment al zilei,indiferent de rezultat noi vedem doar negru in fata ochilor .Hai sa nu mai focalizam apocaliptic asupra acestui cioban!Ar fi trebuit sa facem asta daca grupurile nu ar fi protestat,daca am fi fost toti png-isti...

Cum puteti face astfel de comentarii ma?Ce clubul dracului din Romania a avut mai multa demnitate decat noi? Cine au fost atat de virulenti[e drept,noi am fost fortuiti sa facem asta] cu presedintete/finantatorul? Cine s-au dovedit vertical de-a lungul timpului?Cine au ramas consecventi? va asigur ca foarte,foarte putini ar fi facut aseta

Steaua nu moare,nu va temeti mai copii,ca nu moare,orice ati zice.O galerie nu se formeaza de azi pe maine ,se formeaza in 10-20-30-40 ani ,se formeaza din generatie in generatie,iar noi avem generatii si traditii de suporteri care nu pot fi indepartati/indobitociti.Ar trebui ca Jiji sa omoare ,pe putin,vreo 100.000 de oameni.De abia dupa atunci ar putea avea o premisa in a becaliza Steaua...nici atunci n0ar fi sigur,daca ma gandesc bine...Drojida/talpa societatii se apropie de Gigi ,dar nu de Steaua.

Suntem o elita ca suporteri,pe stadionul nostru nu vin milogi/flamanzi/sinistrati[doamne ajuta-le!,n-am nimic cu ei]

Cuvintele astea ale voastre se dovedesc vorbe in vant...Steaua nu moare,milioane de suporteri ce nu pot fi indobitociti,stau marturie,iar ei sunt Steaua.

Referitor la politica,rusine celui care baga politica pe forumul Steaua.Da,da .DE 3 ori RUSINE!RU-SI-NE.

Ca o parere personala,un om care i-a asigurat un ascendent politic,care a oferit cadrul si care a facut praf Romania din toate punctele de vedere,la fel cum ar fi facut ciobanul,e insusi suspendatul presedinte,si Doamne-Ajuta!,poate scapam de el,arza-u-ar in iad de marinar.Politicienii din Romania =zero,dar cel mai mare zerot ramane acest nimeni.

O zi buna!

zipper19.05.2007 15:55

Esti praf, scuza-ma ca-ti spun, mai ales pentru. ultimele randuri care n-au nici o treaba cu Steaua. Exprima-ti optiunile si gandirile electorale in alta parte, nu la noi acasa!!!

steagcruce2

dax4719.05.2007 16:45
Ma,deja e plic-ti-si-tor!

Referitor la politica,rusine celui care baga politica pe forumul Steaua.Da,da .DE 3 ori RUSINE!RU-SI-NE.

Ca o parere personala,un om care i-a asigurat un ascendent politic,care a oferit cadrul si care a facut praf Romania din toate punctele de vedere,la fel cum ar fi facut ciobanul,e insusi suspendatul presedinte,si Doamne-Ajuta!,poate scapam de el,arza-u-ar in iad de marinar.Politicienii din Romania =zero,dar cel mai mare zerot ramane acest nimeni.

O zi buna!

Esti tu zero pentru Romania ! Si probabil si pentru Steaua. Lasa-ne si du-te la vanghelie ! Sau esti vadimizat ? N-ai tu treaba cu realitatea din cate se vede. Fugi de aici ca pierzi timpul de pomana. Aici nu se dau mici si bere. Adios !

ps : ia-l si pe oier cu tine !

Au mai ramas 50 de minute pana la meci. Intre timp, Manchesterul a pierdut cupa.

«12»