Si Duckhadam a zis la fel ca Dica ! Singurul care a zis ca nu trebuia si e greseala mare e Ienei ! Restul sclavi pentru bani, pana si Duchadam !
Si Duckhadam a zis la fel ca Dica ! Singurul care a zis ca nu trebuia si e greseala mare e Ienei ! Restul sclavi pentru bani, pana si Duchadam !
a ajuns Thereau - un francez - sa aiba mai mult suflet pentru Steaua decat toti jucatorii romani la un loc...
respect Thereau!
Am vazut acum la Pro TV cum Dica a spus pe langa faptul ca vrea sa ramana pana la terminarea carierei la Steaua ca si el ar face acelasi lucru ca si Becali (sa pupe fularu la puricosi). Am auzit si am vazut acum 2 minute. Au inebunit toti? MAI BINE MERG IN "C" SAU LA DIVIZIA ONOARE pentru Steaua DECAT SA PUP CULORILE ALEA!P.S. respect Thereau! - mare lucru pentru. un jucator strain sa vb. asemenea lucruri....!
Da...am vazut si eu si am auzit....nu stiu ce sa zic...in timp ce Thereau a zis ca nu vrea sa plece la Fiorentina, Dica a zis ca ar fi fost cea mai mare realizare a lui...nu stiu ce sa mai zic.... :roll:
statzi linistitzi ca nici Dica si nici Duckadam nar pupa steagul lui Dinamo , Dica la fel ca restul echipei nu vrea sai mai faca si alta publicitate negativa oierului , iar Duckadam din cate stiu este membru png , deci nar trebui sa ne mire spusele lor, da de la vb la fapte e mult si sunt 100 % sigur ca nici unul din ei nar face un asemenea lucru
Hai Thereau, mai arata-ti tu atasamentul fata de Steaua si de suporterii ei si sa vezi cum te zboara ciobanul de la echipa! Unde te crezi??
Parca il aud pe Jiji: Thereau e comunist,dom'le!...
Prin aceasta declaratie Thereau ,si-a semnat sentinta:va pleca din vara,ca doar nu vreti sa fie eclipsat bekkali de vreun jucator(fie el Thereau,Elton,sau altul care va sa vina).Respect Thereau si multa bafta la viitoarea ta echipa!! :-?
Motivul pentru care Dica si Duckadam au declarat ca ei ar fi tinut fularul lui Dinamo e simplu:amandoi depind de Becali. Dica pentru viitorul sau la Steaua si Duckadam la png. Toti stelistii care nu aveau legatura cu Jiji in sensul ca nu depindeau de el au spus ca n-ar fi facut asa ceva in ruptul capului.
Si Ienei si Tudorel Stoica au spus ca n-ar fi facut asa ceva.
Si Dica si Duckadam n-ar face asa ceva credeti-ma. Ei au fost de atatea ori asupra dinamovistilor in cariera lor incat nu s-ar umili tinand fularul lui Dinamo la gat in groapa si tinand si scandand pentru Dinamo.
Chestia cu trup si suflet pentru culori este oarecum relativa si asta nu numai la Steaua ci oriunde.
Un jucator ramane la o echipa majoritatea carierei cand are acolo conditii de performanta,salariu f bun si sustinere din partea conducerii si a fanilor.
In Romania,maximul este Steaua asa ca dupa cativa ani e normal pentru Dica sa vrea sa plece.
Daca Steaua avea 100 milioane buget si juca regulat in sferturile CL,sa zicem,nu pleca Dica in veci vecilor. Dica e golgeterul Stelei in ultimii 2-3 ani,a dat 4 goluri in CL,este iubit de fani,a luat 2 titluri cu Steaua si a fost aproape de o finala UEFA. Ca orice fotbalist simte probabil nevoia unei noi provocari. Sa nu-l luam pe Dica la rost pentru ca Stelei i-a fost bine cu Dica asa cum Dica fara Steaua ramanea la Arges si se plafona.
Dica si asa are o relatie grea cu Jiji,mai ales din cauza lui Jiji,si nu vrea sa dea declaratii impotriva ciobanului ca sa nu-l dea afara ca prea are oferte mai ales acum dupa accidentare.
Mie imi e firca pentru Thereau,care a zis deja de vreo 2 ori ca nu vrea sa plece(respect!!),iar ciobanul o sa-i puna bete in roate pana cand francezul,cu tot bunul simt pe care il are,va fii din ce in ce mai frustrat si va pleca.
Scenariul e simplui: Cyril se reface din pc de vedere fizic,vine Jiji la Oli si-i spune sa-l tina pe banca,pentru ca sunt romanii din atac mai buni,si incet,incet,francezul va dori sa plece.
Pacat ca din cauza ciobanului ne vor pleca cei mai buni jucatori.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Duckadam e sefu png-ului de Arad
deci gandeste si tu
cei care sunt des pe forum poate au vazut mesajele mele unde am zis ca sunt in germania
ma uit la stiri atat sport cat si normale si ceea ce vad este
jalnic, rusinos , neomensc. vezi oameni murind de foame si alti cu palate care fac ce vor
unde este justitia care sa faca dreptate
(((
Becali face ce vrea in tara aia -- oare nu se autosesizeaza ----vezi 2 mil. vezi spaga la corpodean, etc stiti voi mai multe
am ajuns de rasu lumii pana si suntem in toate situatiile inferiori celor din vest atat ca comportament cat si caractere
nici macar nu pot sa-mi exprim durerea si frustrarea din suflet cand vad asa ceva
nam sa ma intorc niciodata in Romania ca nu suport tzigania (nu sunt rasist) din acea tara , desi as dori in orice moment sa fac asta dar....
daca ma intorc cred ca ma fac .....
Absolut de acord! Bravo, Thereau, si multumim!
Absolut de acord! Bravo, Thereau, si multumim!
scuze, era un reply la postul lui GHOST
Ma uimeste francezul cu declaratia aia,oricine ar vrea sa joace la un club mare din Europa,nu cred ca ar refuza pe FIORENTINA,sper totusi sa nu plece!!
Da...am vazut si eu si am auzit....nu stiu ce sa zic...in timp ce Thereau a zis ca nu vrea sa plece la Fiorentina, Dica a zis ca ar fi fost cea mai mare realizare a lui...nu stiu ce sa mai zic.... :roll:
Oameni buni, declaratia lui Dica este logica.Cand el o sa primeasca salariu de la suporteri atunci va spune ceva rau de Becali.
Steaua are nevoie de jucatori ca Thereau...m-a surprins placut atitudinea lui
Mare caracter, tot respectul
![]()
steagcruce2 "De ce aș fi încântat sã joc alãturi de Mutu? Nu am eu destui internaționali români în Ghencea? Joc alãturi de Dicã, Goian , Ghionea deci totul este cum nu se poate mai bine", a mai declarat Thereau.
steagcruce2
Ce-mi place raspunsul dat de Thereau ziaristilor,un raspuns super,asa ar trebui sa fie un adevarat stelist,nu sa zica,ca si Dica ca mi-ar placea sa joc alaturi de Mutu,da as vrea si eu sa joace el alatrui de Mutu,dar la Steaua si la nationala,nu la Fiorentina sau la alta echipa,francezule esti asa cum zicea cineva:"Mai stelist ca multi altii ! " Ramai la Steaua si sper sa ramana si micutul nostru THE SHOW MAN,stiti si voi cine este,nu mai trebuie sa va zic,nu? steag2
Daca pleaca Thereu iciobanu tre spanzurat .....
Afara cu jegu asta ...
un stelist adevarat.....cu un caracter deosebit......mancaiash pl lui.....ca nu are nici macar 1 an la Steaua si le-a dat peste nas multor jucatori si romani care pretind ca sunt stelishti dar nu sunt decat nishte pervershi care ar plek si la rivali pentru o suma mai mare de bani....respect pe viatza Thereau
RESPECT bah.....Cyril chiar merita respect dn partea tuturor....
pentru ca a tot demonstrat ca e un jucator d nota 10....
pentru el Fiorentina(pentru care aproape toti stelishtii ar parasi Steaua)... nu inseamna mai mult decat Steaua...
m bukur ca s-a atashat d echipa asta.....sj ca nu vrea s plece.Iar pentru mne pna in momentu` d fata Thereau e cel mai valoros jucator....sh asa va ramane...
:)
:) ![]()
NoTrE ReSpEcT Cyril!!!! ![]()
RESPECT bah.....Cyril chiar merita respect dn partea tuturor....pentru ca a tot demonstrat ca e un jucator d nota 10....
pentru el Fiorentina(pentru care aproape toti stelishtii ar parasi Steaua)... nu inseamna mai mult decat Steaua...
m bukur ca s-a atashat d echipa asta.....sj ca nu vrea s plece.Iar pentru mne pna in momentu` d fata Thereau e cel mai valoros jucator....sh asa va ramane...
NoTrE ReSpEcT Cyril!!!!
Notre RESPECT Cyril...Our RESPECT Cyril...RESPECTUL NOSTRU...PE VIATA...!!!!