Fotbalistul stelist Cyril Thereau a declarat ca nimic nu il opreste sa continue la Steaua, ceea ce, de altfel, atacantul francez si-ar dori foarte mult. Thereau a mentionat, de asemenea, ca nu stie absolut nimic despre interesul vreunei echipe din Belgia pentru el, informeaza Realitatea TV.
"Nu știu ca vreo echipã din Belgia sã fie interesatã de mine. Am avut telefonul închis și nu am discutat cu absolut nimeni despre un transfer la Brugges. Nu am absolut nicun motiv sã plec de la Steaua cu care vreau sã joc iar în Champions League și sã câștig titlul", a declarat Thereau despre posibila lui despãrțire de Steaua.
Pe Thereau îl lasã rece pânã și propunerea Fiorentinei. Nici mãcar faptul cã ar putea evolua alãturi de Adrian Mutu nu-l impresioneazã pe francez.
"De ce aș fi încântat sã joc alãturi de Mutu? Nu am eu destui internaționali români în Ghencea? Joc alãturi de Dicã, Goian , Ghionea deci totul este cum nu se poate mai bine", a mai declarat Thereau.
Thereau spune cã se simte ceva mai bine chiar dacã merge în continuare ajutat de cârje: "Încã nu știu exact când voi reveni pe gazon însã doctorii m-au asigurat cã o voi face cu siguranțã înainte de startul sezonului".