FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Spirit stelist

«12»
fcsteaua.ro18.05.2007 10:21

"Echipa Steaua este reprezentata de jucatori si nu de catre suporteri", iata o afirmatie socanta a d-lui Becali in spovedania facuta acum doua seri la OTV. O gogoasa amara si o idiotenie fara margini. Un club traieste doar prin suporteri si doar prin acei jucatori care au facut istorie pentru acesta prin obtinerea de performante. E o definitie simpla, valabila in Anglia, Franta, Germania, Spania, Portugalia si Italia. Adica in acea "dimensiune" spre care nazuim. Da domnule Becali, jucatorii sunt trecatori, pe cand suporterii sunt vesnici. La Campionatul Mondial din SUA 1994, presedintele Federatiei Germane de Fotbal a fost la un pas sa retraga echipa din turneu in plina competitie DOAR (?) pentru ca marele jucator Effemberg le-a aratat suporterilor un deget. A fost oprit cu mare greutate.

Steaua nu poate fi reprezentata doar de jucatorii ei pentru ca, daca ar fi asa, atunci ea ar insemna si Oprita, Aliuta, Tibi Curt sau Florentin Dumitru. Aceasta mare echipa este masa imensa a suporterilor din toata Romania si intretinuta de existenta unor legende ca Lacatus, Balint, Hagi, Duckadam, Belodedici, Ilie Dumitrescu, Alexandrescu, Ienei sau Dan Petrescu. Adica jucatori care au realizat ceva performante pentru culorile ros albastre. Faptul ca dumneavoastra ati realizat atatea lucruri bune pentru ea nu va confera o postura de DETINATOR ci de finantator care are toate sansele sa ramana cu o imagine pozitiva in randul suporterilor dupa retragerea sa. Aici intra in balanta si celelalte actiuni pe care le veti intreprinde.

In prelungirile finalei cupei UEFA, pe langa entuzism si bucuria prilejuita de fotbalul de calitate, am simtit un fior, o durere profunda. Mai exact dupa ce Espanyol Barcelona a egalat. M-am simtit inferior, mic, neinsemnat. Alb albastrii se aruncasera cu disperare in inferioritate numerica asupra unui adversar net superior. Aceasta dupa ce primisera gol in minutul 115! Si au reusit sa marcheze un gol senzational desi erau storsi de vlaga si cu proprii suporteri redusi la tacere. In clipele acelea am simtit superioritatea unei lumi pe care noi o numim generic "civilizata". Care echipa romaneasca ar fi facut la fel? Si care ar fi reusit sa mai si egaleze? E simplu, Steaua Bucuresti . Cea pe care o stiam in trecut, nu acea grupare depersonalizata de cultul personalitatii al marelui Cavaler. O echipa care lupta din dragoste pentru culori si castiga un trofeu european negandindu-se ca se va alege doar cu un ARO prapadit per jucator. Niste sportivi care nu ar fi tremurat in fata unor englezoi rudimentari intr-o semifinala europeana si nici nu s-ar fi chinuit sa plimbe o minge in partide contra Vasluiului sau UTA-ei.

Da domnule Becali, alunga-i pe Elton, Thereau de la echipa. Nu-l tine pe Andrey si nu-l adu' pe Emerghara. Italieni, portughezi, sarbi sau francezi sunt cu totii din alta galaxie. Ei provin dintr-o lume pe care nu o intelegeti si nici nu doriti s-o faceti. Ei apartin sferei sportului adevarat, a luptei pentru glorie, onoare si doar din orgoliu, acolo unde banii vin sa rasplateasca efortul, suferinta si sacrificiile, nefiind moneda de schimb pentru performante aproximative in fotografii ale popularitatii si ale ipocriziei. Trebuie sa va multumim in acest an pentru cele doua milioane de euro pe care i-ati investit (?) si pentru locul al doilea. Acela este al dumneavoastra....Steaua pe care o stiam ar fi ajuns campioana pentru mult mai putin.

brandutz18.05.2007 10:44

frumos articol ..bv ! :oops: mie rusine cu Becali .....!

DanStan18.05.2007 10:49

O alta idee creata a lui Becali. Spunand 'Steaua e reprezentata de jucatori, nu de suporteri' a spus practic 'Steaua e reprezentata numai de ceva ce detin si de pe urma caruia pot scoate un profit'.

Jucatorii-s cel mai aproape de definitia asta. Bine, de fapt nu detine jucatori ci dreptul de joc pentru acestia. Dar ideea ramane. Probabil in viitorime ca decide ca si unii suporteri pot reprezenta Steaua. Dar conditia obligatorie va fi ca acei suporteri sa depinda de Becali si sa-i permita boierului sa scoata profitul aferent.

dr.adrian918.05.2007 10:57

fratilor

imi doresc ca sa fie alegeri prezidentiale acuma

sa vedem cum procedeaza Becali

va vedea ca nu va avea nici macar 1% si va pleca de la Steaua

eu zic ca daca el continua tot asa se poate intampla ceva cu el ....

ati vazut declaratia lui Thereau

Il Soldatino18.05.2007 10:58
O alta idee creata a lui Becali. Spunand 'Steaua e reprezentata de jucatori, nu de suporteri' a spus practic 'Steaua e reprezentata numai de ceva ce detin si de pe urma caruia pot scoate un profit'.

Jucatorii-s cel mai aproape de definitia asta. Bine, de fapt nu detine jucatori ci dreptul de joc pentru acestia. Dar ideea ramane. Probabil in viitorime ca decide ca si unii suporteri pot reprezenta Steaua. Dar conditia obligatorie va fi ca acei suporteri sa depinda de Becali si sa-i permita boierului sa scoata profitul aferent.

Da, tu ai inteles perfect. Aceasta este viziunea sa si prin acest tip de formulari lasa de inteles ca "Steaua este Becali". Are cine sa-i bage in cap prostiile acestea.

dr.adrian918.05.2007 11:06

hai sai facem o farsa sal bagam in puscarie

souljah18.05.2007 11:11

Eu zic sa folositi de-acum incolo persoana a 3-a.Aceste dialoguri imaginar in care Becali sta si asculta cuviincios criticile nu-si mai au rostul pentru ca el nu asculta de nimeni si nimic.El trebuie tratat cu indiferenta si superioritate iar declaratiile lui trebuie ridiculizate fara menajamente si fara sa-i mai tot aratam obrazul.

greenyes18.05.2007 11:26

Din pacate multi "stelisti" din ziua de astazi nici nu stiu ce inseamna SPIRITUL STELIST. Pentru stelistii adevarati pierderea identitatii ros albastre este lucrul cel mai dureros. Din pacate ...... el si ei nu inteleg motovele nemultumirii noastre, problema e ca nici unii jucatori nu inteleg, multi au declarat ca sunt de acord cu ce a facut ... e greu sa fii contra mainii care te hraneste dar intre declaratiile lui Dica si celorlalti e diferenta mare. Chiar daca si el a fost de acord cu ce a facut ... este singurul care l sustine pe Elton, singurul care are curajul sa spuna ce gandeste "daca vrem sa ne luptam cu cei din Liga avem nevoie de jucatori valorosi", " ce bine ar fi sa avem si noi niste brazilieni buni in echipa". Restul, din cate citesc , parca s ar bucura sa plece Elton. Din pacate cu mici exceptii nici jucatorii nu inteleg ca Steaua e ceva aparte, unic, cu identitate si istorie proprie. Tot respectul pentru Thereau. Stau si ma intreb cum de si mai doreste sa joace la noi, cum??? D multe ori nici el nu era jucat asa cum se intampla cu Elton.

Respect MM Stoica. Din pacate acum ... se comporta ca un caine fara stapan, ca unul scapat din jungla, mai rau e ca si jigneste proprii jucatori, prin care a afirmat ca o echipa exista, si nu e prima oara cand face asta. L a facut ou si cu otet pe Dica. Rau am ajuns.

De ar simti toti la fel fata de .... lucrurile ar sta altfel. Dar unii tin cu Steaua doar de dragul cu a tine o echipa, a sustine e prea mult pentru categoria asta de suporteri.

Ciofu T Dumitru18.05.2007 11:27

Pur si simplu mi-au dat lacrimile, cand am citit declaratia lui Thereau, care nici nu se gandeste sa se desparta de Steaua. Super Thereau !!

AndreyCor18.05.2007 11:27

totusi la Steaua avem si jucatori buni crea sunt romani...nu numai strainii au jucat bine la Steaua(Vali Badea a fost excelent returul asta....iar Croitoru chiar merita sa fie titular...baiatu ala isi da viata pe teren la fiecare meci).

trebuie continuat protestul...dar fara injuraturi si scandal(daca injuram iar o sa fim numiti huligani0si pana la urma ciobanu o sa dea cu bata in balta si o sa ne scape cateva jigniri iar lumea o sa vada ca e un fel de vadim 2.

AndreyCor18.05.2007 11:29

RESPECT Cyril Thereau(SCUZE DACA NU AM SCRIS CORECT)

bgdb18.05.2007 11:53

scuze pentru off topic, dar tocmai am citit pe www.prosport.ro ca MM e noul presedinte al Unirii Urziceni!!!!!!! ce parere aveti?

http://www.prosport.ro/index.php?section=a...ex&id=40856

RaDoooI18.05.2007 11:55

Vad ca nu sunt singurul caruia iau dat lacrimile la declaratia lui Cyril Thereau . RESPECT Cyril !!!

A demonstrat din nou (desi nu mai era nevoie) ca este un caracter adevarat .. Berbecali ? Nici nu mai merita articole pe site 2gi asta ... si asa e prea ocupat , nu are timp sa gandeasca .

suporter_8618.05.2007 12:06

PENTU Catalin ASAVOAIEI (IL SOLDATINO) SI NU NUMAI...

Conform teoriei tale " Steaua nu poate fi reprezentata doar de jucatorii ei pentru ca, daca ar fi asa, atunci ea ar insemna si Oprita, Aliuta, Tibi Curt sau Florentin Dumitru ."Steaua nu poate fi re prezentata nici de Elton sau Thereau pentru ca si ei mai devreme sau mai tarziu vor pleca. Doar nu-ti imaginezi ca vor iesi la pensie de la Steaua. Suporterii conteaza foarte mult pentru jucatori cat si pentru atmosfera de pe stadion - pentru imaginea clubului. ... Iar conducatorii clubului stiu asta. In acelasi timp suporterii trebuie sa-si cunoasca foarte bine drepturile dar si obligatiile . O tema buna ar fi pentru cei care publica articole pe acest sit sa intocmeasca un "MANUAL DESPRE DREPTURILE SI OBLIGATIILE SUPORTERILOR" - ADICA CE AU VOIE SA FACA SI CE NU AU VOIE SA FACA. Suporterii nu sunt stapanii clubului ci sunt simplii spectatori la fel ca si spectatorii unei piese de teatru. Iti place piesa vii - nu-ti place nu vii , sau protestezi dar in nici un caz prin injuraturi si instigare la violenta. Asta este singura forma de protest civilizata . Bineinteles ca exista si alte forme de protest mai putin ortodoxe (injuraturi , instigare la violenta etc) dar aceste forme de protest sunt incalcari ale legii si sunt pedepsite conform dreptului penal. Printr-un protest civilizat sau prin neprezentare in masa la stadion conducatorii isi vor revizui cu siguranta comportamentul vis-a-vis de echipa , isi vor da seama ca undeeva au gresit si vor incerca sa readuca suporterii la stadion. UN CLUB DE FOTBAL FUNCTIONEAZA CA UN CINEMATOGRAF - ADUCI FILME BUNE VIN SPECTATORI NU ADUCI NU MAI VIN SPECTATORI , ESTE SIMPLU. Cred ca nu va imaginati ca daca la echipa vor fi doar jucatori precum Gigel Coman , Stancu, Lovin, Baciu etc echipa ar juca cu stadionul plin. Asa ca trebuie sa-i lasam pe Gigi Becali, Olaroiu, Argaseala, Adi Ilie etc sa se ocupe de echipa , de transferuri - cine vine , cine pleaca, iar daca nu ne place vor juca cu stadionul gol , fara a fi terenul suspendat, insa daca totul este ok trebuie sa fim CORECTI PANA LA CAPAT si sa aratam respectul nostru atat jucatorilor care ne incanta cat si canducatorilor care fac acest lucru posibil.

PS : SA NU FACEM CONFUZII!! "La Campionatul Mondial din SUA 1994, presedintele Federatiei Germane de Fotbal a fost la un pas sa retraga echipa din turneu in plina competitie DOAR (?) pentru ca marele jucator Effemberg le-a aratat suporterilor un deget. A fost oprit cu mare greutate." ECHIPA NATIONALA ESTE ECHIPA NATIONALA , ADICA A TUTUROR SUPORTERILOR DIN TARA RESPECTIVA . UN CLUB DE REGULA ESTE PRORIETATE PRIVATA , IAR Steaua ESTE PROPRIETATE PRIVATA - ADICA APARTINE UNOR ACTIONARI SAU UNUI PATRON.

Parerea mea este ca Elton NU VA PLECA , asta a fost o aruncatura a lui Becali care a protestat astfel vizavi de comportamentul GALERIEI.

IN CAZUL LUI Thereau INSA, CRED CA TOTUL ESTE POSIBIL, deoarece avem prea multi atacanti in lot, cel putin un atacant trebuie vandut o data cu aducerea lui Gurita si Neaga; Cui ii convine sa fie rezerva ?? , lui Iacob , Thereau sau Badea ??? ...DAR ACEST LUCRU PROBABIL SE VA REGLEMENTA DUPA GRUPELE CL.

Forza Steaua!

zloty18.05.2007 12:24
scuze pentru off topic, dar tocmai am citit pe www.prosport.ro ca MM e noul presedinte al Unirii Urziceni!!!!!!! ce parere aveti?

http://www.prosport.ro/index.php?section=a...ex&id=40856

ce sa zic respect Meme, sper sa ai succes si sa ai parte si tu in cele din urma de un patron care sa te lase satzi faci munca

costy_k1_G.18.05.2007 12:29

HA HA HA HA Se pare ca Thereau i-a facut-o lui Jiji ca nu vrea sa plece de la Steaua RESPECT PE VIATA Thereau Multumim Cyril steagcruce2

Il Soldatino18.05.2007 12:36
PENTU Catalin ASAVOAIEI (IL SOLDATINO) SI NU NUMAI...

Conform teoriei tale " Steaua nu poate fi reprezentata doar de jucatorii ei pentru ca, daca ar fi asa, atunci ea ar insemna si Oprita, Aliuta, Tibi Curt sau Florentin Dumitru ."Steaua nu poate fi re prezentata nici de Elton sau Thereau pentru ca si ei mai devreme sau mai tarziu vor pleca. Doar nu-ti imaginezi ca vor iesi la pensie de la Steaua. Suporterii conteaza foarte mult pentru jucatori cat si pentru atmosfera de pe stadion - pentru imaginea clubului. ... Iar conducatorii clubului stiu asta. In acelasi timp suporterii trebuie sa-si cunoasca foarte bine drepturile dar si obligatiile . O tema buna ar fi pentru cei care publica articole pe acest sit sa intocmeasca un "MANUAL DESPRE DREPTURILE SI OBLIGATIILE SUPORTERILOR" - ADICA CE AU VOIE SA FACA SI CE NU AU VOIE SA FACA. Suporterii nu sunt stapanii clubului ci sunt simplii spectatori la fel ca si spectatorii unei piese de teatru. Iti place piesa vii - nu-ti place nu vii , sau protestezi dar in nici un caz prin injuraturi si instigare la violenta. Asta este singura forma de protest civilizata . Bineinteles ca exista si alte forme de protest mai putin ortodoxe (injuraturi , instigare la violenta etc) dar aceste forme de protest sunt incalcari ale legii si sunt pedepsite conform dreptului penal. Printr-un protest civilizat sau prin neprezentare in masa la stadion conducatorii isi vor revizui cu siguranta comportamentul vis-a-vis de echipa , isi vor da seama ca undeeva au gresit si vor incerca sa readuca suporterii la stadion. UN CLUB DE FOTBAL FUNCTIONEAZA CA UN CINEMATOGRAF - ADUCI FILME BUNE VIN SPECTATORI NU ADUCI NU MAI VIN SPECTATORI , ESTE SIMPLU. Cred ca nu va imaginati ca daca la echipa vor fi doar jucatori precum Gigel Coman , Stancu, Lovin, Baciu etc echipa ar juca cu stadionul plin. Asa ca trebuie sa-i lasam pe Gigi Becali, Olaroiu, Argaseala, Adi Ilie etc sa se ocupe de echipa , de transferuri - cine vine , cine pleaca, iar daca nu ne place vor juca cu stadionul gol , fara a fi terenul suspendat, insa daca totul este ok trebuie sa fim CORECTI PANA LA CAPAT si sa aratam respectul nostru atat jucatorilor care ne incanta cat si canducatorilor care fac acest lucru posibil.

PS : SA NU FACEM CONFUZII!! "La Campionatul Mondial din SUA 1994, presedintele Federatiei Germane de Fotbal a fost la un pas sa retraga echipa din turneu in plina competitie DOAR (?) pentru ca marele jucator Effemberg le-a aratat suporterilor un deget. A fost oprit cu mare greutate." ECHIPA NATIONALA ESTE ECHIPA NATIONALA , ADICA A TUTUROR SUPORTERILOR DIN TARA RESPECTIVA . UN CLUB DE REGULA ESTE PRORIETATE PRIVATA , IAR Steaua ESTE PROPRIETATE PRIVATA - ADICA APARTINE UNOR ACTIONARI SAU UNUI PATRON.

Parerea mea este ca Elton NU VA PLECA , asta a fost o aruncatura a lui Becali care a protestat astfel vizavi de comportamentul GALERIEI.

IN CAZUL LUI Thereau INSA, CRED CA TOTUL ESTE POSIBIL, deoarece avem prea multi atacanti in lot, cel putin un atacant trebuie vandut o data cu aducerea lui Gurita si Neaga; Cui ii convine sa fie rezerva ?? , lui Iacob , Thereau sau Badea ??? ...DAR ACEST LUCRU PROBABIL SE VA REGLEMENTA DUPA GRUPELE CL.

Forza Steaua!

1. nu este vorba de nicio teorie adusa de mine. Nu sunt om de stiinta ci doar suporter al Stelei.

2. ai luat din text o idee care era raportat la suporteri si ai dus-o intr-un loc unde eu nu mi-am propus sa ajung si nici nu am vrut sa dezbat. Eu am opus doar ideea de echipa a jucatorilor la ideea de echipa a fostelor glorii care traiesc mereu prin dragostea suporterilor. Adevarat este ca Elton si Thereau vor pleca si ei dar DOUA sunt elementele esentiale:

A. Suporterii ii doresc la echipa (si pe buna drteptate pentru ca sunt valorosi), iar un tip care tot promite investitii si performante vrea ca sa-i vanda).

B. Elton si Thereau, prin mentinerea acestora in lotul stelist au sansa sa "devina Steaua". Adica sa se integreze in grupul select al fostelor glorii. Plecand de la aceste idei nu as dori ca sa-mi fie rastalmacite cuvintele si nici sa mi se "puna" in carca teorii pe care nu le prezint. :)

3. la fel cum o echipa nationala este a tuturor suporterilor, la fel echipa Steaua apartine tuturor stelistilor. Ideea ca Steaua apartine in clipa de fata unor actionari sau finantatori ma face sa rad si sa ma gandesc daca nu cumva esti mai putin informat despre cum functioneaza un club de fotbal (nu vreau sa fiu rau deloc). In clipa de fata d-l Becali NU POSEDA Steaua ci doar jucatori ai acesteia, fotbalisti pe care-i plateste. Steaua reprezinta trofee, locatii, stadionul, cupe, IMAGINEA, performante care nu tin de finantatorul din Pipera. Mare atentie la argumentele pe care le aduci. Analogia facuta de mine cu Nationala Germaniei din 1994 are rolul de a arata RESPECTUL fata de sustinatori. Daca as face o confuzie asa cum precizezi tu, probabil ar trebui sa trag concluzia ca doar la nivel de echipa nationala sau poate doar in Germania ar trebui sa existe astfel de gesturi de onoare si acest tip de respect...

4. De acord cu tine (si in privinta educarii suporterilor) in ceea ce priveste situatia lui Elton si Thereau.

Noroc

P.S. Oricum, eu iti urez bine ai venit pe site-ul nostru. Observ ca esti mai nou.

katabest18.05.2007 12:51

Mare Grija, domnule Becali, Ca ai o mare slabiciune ELECTORATUL, iar intr-o viitoare campanie, Contracandidatii la Alegeri, vor exploata TUPEUL , AROGANTA si INDIFERENTA Ta Impotriva Stelistilor.

Intr-o tara ca a noastra, in care oamenii de rand Nu prea au ce Si pe cine sa voteze, un asemenea motiv stupid, devine important pentru suporterii apti de VOT si vei avea parte de Razbunarea Stelistilor.Sant Circa 4 mil de suporteri Stelisti, iar daca din acestia cel putin o treime voteaza impotriva...ADIO Parlament. De Presedentie oricum nu se punea vorba nici inainte ! Asa Ca...Atentie domnule Becali, Atentie ! Regretele din urma, nu-ti va recapata Electorii...ACUM IN ULTIMUL CEAS..."Du-te la Spovedanie" si Revino-ti...Revizuieste-ti comportamentul fata de Noi SUPORTERII Stelei, cere-ti Scuze ! Pastreaza In Lotul Stelei Neconditionat :Pe Thereau, Dica, Radoi, Badea, Goian, Ghionea, Nicolita, Cristocea si Petre Marin, mai adu cativa jucatori de valoare care au confirmat pana in prezent, pastreaza-l pe Elton ! (Favoritul suporterilor) si vei avea succes. Ambitiile Tale GROTESTI (cu MM si cu suporteri) te vor trage in jos. Daca Steaua va fi in picaj, in cadere vei fi si tu.

Va veni si vremea noastra ! Atunci vom avea putere....Si Sti Ce ?!...vom vota Contracandidatii (Ca Semn De Protest). D'abea Atunci O Sa regrete.

Nu vedeti ca tot ce face, face impotriva noastra ? O Da In Nesimtire...Si Nu Este Bine ! A uitat Ca era NECUNOSCUT. Pana sa preia FC Steaua ?! Acum Nu-si mai incape in GHETE...

Niciodata Becali N-o Sa iasa Presedinte, si stiti de ce ?...Pentru ca nu merita ! Ceea Ce face Acuma La Steaua, cu suporterii, va face si ca Presedintele Tarii cu Toti Cetatenii !...

Eu eram 100% Fanul Lui Becali, ii urmaream cu interes toate aparitiile TV...Acuma mi-e sila sa-l mai vad.

El Se Joaca Cu sentimentele Unor Suporteri Adevarati (Nu Huligani), prin declaratii si prin greselile pe care le face. Dar Greselile de-acuma, il vor urma multi ani...

DanStan18.05.2007 12:55
Suporterii nu sunt stapanii clubului ci sunt simplii spectatori la fel ca si spectatorii unei piese de teatru. Iti place piesa vii - nu-ti place nu vii , sau protestezi dar in nici un caz prin injuraturi si instigare la violenta. Asta este singura forma de protest civilizata . (...). Printr-un protest civilizat sau prin neprezentare in masa la stadion conducatorii isi vor revizui cu siguranta comportamentul vis-a-vis de echipa , isi vor da seama ca undeeva au gresit si vor incerca sa readuca suporterii la stadion. UN CLUB DE FOTBAL FUNCTIONEAZA CA UN CINEMATOGRAF - ADUCI FILME BUNE VIN SPECTATORI NU ADUCI NU MAI VIN SPECTATORI , ESTE SIMPLU. Cred ca nu va imaginati ca daca la echipa vor fi doar jucatori precum Gigel Coman , Stancu, Lovin, Baciu etc echipa ar juca cu stadionul plin. Asa ca trebuie sa-i lasam pe Gigi Becali, Olaroiu, Argaseala, Adi Ilie etc sa se ocupe de echipa , de transferuri - cine vine , cine pleaca, iar daca nu ne place vor juca cu stadionul gol , fara a fi terenul suspendat, insa daca totul este ok trebuie sa fim CORECTI PANA LA CAPAT si sa aratam respectul nostru atat jucatorilor care ne incanta cat si canducatorilor care fac acest lucru posibil.

1. Frumoasa teorie. Atunci cum se face ca FC National si Sportul, desi au oferit 'filme bune' ani la rand, nu au reusit sa atraga spectatori ? De cate ori au fost stadioanele din Cotroceni sau Regie arhipline in afara meciurilor in care au jucat cu Steaua sau (rareori) cu milogii ?

2. Respectul pentru jucatori exista. Ar fi existat si respectul pentru conducatori daca acei conducatori ar fi inteles ca spectatorii nu sunt o masa de manevra buna numai sa aplaude la comanda si sa verse bistarii in casieria clubului.

Thereau ar trebui sa plece pentru ca avem prea multi atacanti ? Asta-i buna ! De ce, n-are bani boierul pentru 5 atacanti ? (atacanti din care e posibil sa ramana 4 - Iacob vrea sa plece, ba chiar 3 - transferul lui Neaga nu e sigur, poate chiar 2 - Thereau e strain, deci prin definitie mai slab decat Coman si alte valori autohtone).

cristi_mold18.05.2007 13:25

Domnule Becali,

Cand o sa intelege-ti ca fara suporterii Steaua nu ar fi fost si nu ar fi ceea ce este astazi. Suporterii sunt cei care poarta echipa spre victorii. Suporterii sunt cei care incurajeaza echipa la bine, dar mai ales la greu.

Cum ar fi daca Steaua ar castiga Cupa UEFA si nu ar avea cui sa o prezinte. Cum ar fi fost daca suporterii nu ar fi asteptat echipa la aeroport dupa dezastrul de la Boro. Cum ar fi fost daca suporterii nu ar fi asteptat echipa dupa ce a castigat Cupa Campionilor Europeni.

Fotbalul fara suporteri este sec. Fara suporteri Steaua ar insemna mai putin de jumatate din ce este astazi.

Si pacat, domule Becali ca ne discreditati in acest fel!!!

Danny18.05.2007 13:59

RESPECT LUI Thereau cel mai tare acum vazui si yo declaratia lui , si mai am de zis ca e prost Becali daca il da :|

nemilosul18.05.2007 14:05

ce caterinca "domnule Becali" ,daca Becali e domn eu sunt regina angliei

cat despre declaratiile "domnului" cred ca se chinuie sa ne jigneasca,umileasca si sa ne provoace ca altfel nu pot sa inteleg cum de reuseste sa le scoata la foc automat

ce e mai curios e ca declaratiile astea dupa mintea mea ar trebui sa trezesca si cel mai credul suporter in "puritatea" becaliana....dar se pare ca pana nu vine oierul si spune "imi bag **** in echipa asta nu ma las sa pana nu o retrogradez iar voi trebuie sa ma si aplaudati pentru asta" nu o sa se trezeasca toata lumea/stadionul (si nici atunci nu sunt sigur)

suporter_8618.05.2007 14:22
1. Frumoasa teorie. Atunci cum se face ca FC National si Sportul, desi au oferit 'filme bune' ani la rand, nu au reusit sa atraga spectatori ? De cate ori au fost stadioanele din Cotroceni sau Regie arhipline in afara meciurilor in care au jucat cu Steaua sau (rareori) cu milogii ?

2. Respectul pentru jucatori exista. Ar fi existat si respectul pentru conducatori daca acei conducatori ar fi inteles ca spectatorii nu sunt o masa de manevra buna numai sa aplaude la comanda si sa verse bistarii in casieria clubului.

Thereau ar trebui sa plece pentru ca avem prea multi atacanti ? Asta-i buna ! De ce, n-are bani boierul pentru 5 atacanti ? (atacanti din care e posibil sa ramana 4 - Iacob vrea sa plece, ba chiar 3 - transferul lui Neaga nu e sigur, poate chiar 2 - Thereau e strain, deci prin definitie mai slab decat Coman si alte valori autohtone).

1. FC National SI SPORTUL OR FI OFERIT "FILME BUNE" DAR DIN PACATE SUNT DIN Bucuresti IAR IN Bucuresti EXISTA Steaua , Dinamo SI RAPID CARE OFEREAU FILME MAI BUNE DECAT CE OFEREAU RESPECTIVELE CLUBURI! DACA AR FI JUCAT IN PROVINCIE VEZI(CFR-ECOMAX Cluj Vs Universitatea Cluj) ATUNCI FI SIGUR CA AR FI EVOLUAT CU TRIBUNELE PLINE.

2. NU AM VAZUT NICI UN CONDUCATOR DE LA Steaua SA COMANDE SUPORTERILOR SA APLAUDE.

SA APLAUDE LA COMANDA CUI ?? BISTARII REPREZINTA UN PRET NORMAL CARE SE DUCE IN BUZUNARUL FOTBALISTILOR.

Thereau NU AR TREBUI SA PLECE, MIE PERSONAL MI-AR PAREA RAU SA PLECE. DAR NICI NU POT SA-TI DAU DREPTATE CAND SPUI CA BOIERU AR TREBUI SA TINA 5 ATACANTI IN LOT. NU UITA CA FOTBALUL DI ZIUA DE AZI NU SE MAI JOACA PE MASINI ARO, BUTELII SI ALTE CHESTII DE-ASTEA. SE JOACA PE BANI MULTI - ESTE O AFACERE - O ADEVARATA INDUSTRIE - CARE TREBUIE GESTIONATA CORECT.

CU RESPECT!

JDERUL18.05.2007 14:23
Eu zic sa folositi de-acum incolo persoana a 3-a.Aceste dialoguri imaginar in care Becali sta si asculta cuviincios criticile nu-si mai au rostul pentru ca el nu asculta de nimeni si nimic.El trebuie tratat cu indiferenta si superioritate iar declaratiile lui trebuie ridiculizate fara menajamente si fara sa-i mai tot aratam obrazul.

Care obraz ? Are asa ceva ? El nu are nici Dmnezeu,un bun spiritual,daramite un asa organ anatomic care din pacate nu se poate cumpara cu totzi banii din lume !

Danny18.05.2007 14:23

Pur si simplu mi-au dat lacrimile, cand am citit declaratia lui Thereau, care nici nu se gandeste sa se desparta de Steaua. Super Thereau !!

Yo cand am vazut declaratia lu Thereau am ras de fericire , nici nu ma asteptam la asta ceva din partea lu Thereau

RESPECT Cyril

STELIST PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA

«12»