Ca sa plece la Rapid trebuie ca si jucatorul sa isi dea acordul nu ?! Cum ar fi sa plece Robinho de la R.Madrid la Espanyol ? Nu va mai alarmati ca nu va pleca Elton .. Si se pare ca nici Thereau .. mare caracter Thereau .... n1
Ca sa plece la Rapid trebuie ca si jucatorul sa isi dea acordul nu ?! Cum ar fi sa plece Robinho de la R.Madrid la Espanyol ? Nu va mai alarmati ca nu va pleca Elton .. Si se pare ca nici Thereau .. mare caracter Thereau .... n1
Daca Elton pleaca in Giulesti chiar ca Becali nu are nimic in cap .Eu inca cred ca sunt doar vorbe nu-l cred atat de prost. Si inca un aspect daca chiar pleaca ard toate tricourile cu Steaua si tot ce am cu Steaua si de ciuda trec la rapidisti. Nu pot sa cred ca singurul jucator de la noi care stie sa faca un stop si o preluare este dat afara.Inca cred ca este dor o tampenie marca Becali
da ce ai crezut vreun moment ca oierul ar avea vreun neuron in capatana aia proasta...
doar atat am de zis
ma kc pe faza defensiva
pe teren sunt 11 jucatori
10 din ei sunt jucatori de camp
2 ar trebui sa fie atacanti(ar trebui pentru ca in viziunea lui Oli 1 e destul)
si mai e Elton-mijlocas de creatie, in spatele varfurilor
ii luam pe astia 3
si mai raman 7 jucatori care sa faca faza defensiva
avand in vedere ca majortiatea echipelor din Liga 1 se apara cu Steaua,
si joaca doar pe contraatac,
chiar e necesar sa ne aparam cu 11 jucatori?
7 nu sunt destui?
2 fundasi centrali
2 fundasi laterali
1 inchizator si 2 mijlocasi centrali(sau in ideea lui Oli 3 inchizatori)
nu e destul?
Stati linistiti ca nu il da Gigi pe Elton nicaieri iar Thereau nu vrea sa plece!!!Face si el valuri ca sa fie in prim plan!!!
Sa dea Dumnezeu sa ai dreptate Virgile si ca Elton sa ramana la Steaua.Un jucator extraordinar ca el poate castiga de unu singur un meci,chiar dak statura nu e calitatea lui.Forza Steaua,Forza Eltooonnn!!! steagcruce2
Daca ii vinde si pe Thereau si pe Elton ...inseamna ca nu le are de nici o culoare cu sportul `rege`
ce sa stie un cioban ces aia jucatori de valoare.cum sal vanda pe Elton cand toti suporterii il iubesc.trebue facut ceva ca altfel asta distruge Steaua
Ma gandesc ce o fii in sufletul micutului brazilian cand se vb asa despre el,cand e tratat ca o carpa de cioban si argatii lui.Ma gandesc ca dak jucatorii au spus ca e un mare talent si ca e nevoie de el de ce e aruncat la misto in teren timp de 10 15 minute..poate ca sa calmeze furia suporterilor?!?!?Dak Elton va fii cedat la Rapid sau la Spurcati inseamna ca Steaua nu mai e ceea ce stiam eu,inseaman ca totul intra in alta categorie,categorie care imi da mari fiori.Suntem pe un drum foarte gresit,un moment in care nu pot sa imi imaginez ce poate fii facut!Cat de mult se simte plecarea lui MM,cat de greu pare fara el la echipa lucru care il resimt din plin si jucatorii nostri.Deja nu mai pot suporta ceea ce face javra asta cu echipa noastra!!!!Ce echipa valoroasa avem,ce jucatori unici,demult nu am mai avut asa ceva...dar cata presiune pe ei,cata umilinta din partea ciobanului!Forta Elton!Forta Dica!Forta baieti!Forta MM!Forta Steaua!
Thereau: "De ce aș fi încântat sã joc alãturi de Mutu? Nu am eu destui internaționali români în Ghencea?"REALITATEA TV / Pe Thereau îl lasã rece pânã și propunerea Fiorentinei. Nici mãcar faptul cã ar putea evolua alãturi de Adrian Mutu nu-l impresioneazã pe francez.
"De ce aș fi încântat sã joc alãturi de Mutu? Nu am eu destui internaționali români în Ghencea? Joc alãturi de Dicã, Goian , Ghionea deci totul este cum nu se poate mai bine", a mai declarat Thereau.
Thereau spune cã se simte ceva mai bine chiar dacã merge în continuare ajutat de cârje: "Încã nu știu exact când voi reveni pe gazon însã doctorii m-au asigurat cã o voi face cu siguranțã înainte de startul sezonului".
Thereau nu vrea sã plece de la Steaua
Cyril Thereau nu a mai jucat pentru Steaua de la meciul cu CFR Cluj. Francezul a mers în Belgia pentru a-și trata fisura de metatarsian dar și pentru a încerca sã-l convingã pe Camus sã vinã la Steaua.
Thereau a dat lovitura de start a unei partide disputate de fosta sa echipã, Charleroi și spune cã nu a discutat cu nimeni un transfer la Brugges.
"Nu știu ca vreo echipã din Belgia sã fie interesatã de mine. Am avut telefonul închis și nu am discutat cu absolut nimeni despre un transfer la Brugges. Nu am absolut nicun motiv sã plec de la Steaua cu care vreau sã joc iar în Champions League și sã câștig titlul", a declarat Thereau despre posibila lui despãrțire de Steaua.
steagcruce2 OLE OLE, OLE OLA, Becali PLEACA DIN Ghencea !! steagcruce2
Þin cu Elton!! Þin cu Thereau!!
Bai, Thereau asta e mai catolic decat Papa, este mai STELIST decat toti jucatorii care sunt acum la Steaua! BRAVO, Thereau, petru jocul prestat dar mai ales pentru ATITUDINE! Bravo, Elton!! Bravo, Iacob! Bravo,Badea!Bravo, Dica! Bravo, Cristocea!Bravo, Ochirosii! Bravo, Petre Marin! Bravo, Goian! Bravo, Ghionea! Bravo, Nesu!Bravo, Cernea! Ceilalti jucatori, mai munciti! TIN CU VOI TOTI! TIN CU Steaua!
PS: Oli, CARA-TE!Becali, baga bani in echipa, schimba-ti felul de a fi! Nu se poate? CARA-TE SI TU!
steagcruce2 Haideti fratilor sa nu-l lasam pe Jiji asta sa faca ce vrea el,adica sa nu-l lasam sa vanda jucatori buni cum ar fi:Elton,Thereau,Bostina,Lovin(ACUM IN FORMA) si alti jucatori de valoare si inca ceva,nu cred ca este cineva de acord ca noua ne trebuie atatia mijlocasi in timp ce in aparare tre sa improvizam in cazul suspendarii sau accidentarii eternilor titulari ca noi de fapt nu avem rezerve de valoare pe aceste posturi,dar nu-s de accord nici cu treaba asta:ca tre sa aducem jucatori batrani,mai bine tineri care vor sa devina cunoscuti ca aceia trag tare,in schimb batranii chiar daca au experienta de multe ori nu joaca la adevaratul lor potential,asa ca sa nu-l lasam pe Jiji sa-si faca de cap steaua_ro
1.1 Mesajele scrise pe forum trebuie sa aiba litera (fontul) normala a forumului, de culoare neagra, fara bold sau alte formatari de text sau culori. Insa, puteti accentua unele cuvinte ale mesajului vostru prin formatari precum bold, culori, font mai mare etc. Moderatorii
Nu am citit toate posturile,dar eu cred ca Elton va pleca pentru ca ii ia fatza lui Mirel
Adevarul este ca Elton ii complexeaza pe jucatorii Stelei. Elton stie mai mult fotbal decat restul echipei la un loc. Si mai este si foarte adulat de catre public. Si jucatorii nostri in loc sa invetze de la Elton si sa faca combinatii impreuna cu el ca sa iasa si ei in evidentza, prefera sa nu-l bage in seama deloc, chiar sa-l izoleze.
Este foarte jenant. Dar asa sunt romanii. O natiune mica si demna de toata mila. Decat sa se ajute prefera sa se manance intre ei.
Stati linistiti ca nu il da Gigi pe Elton nicaieri iar Thereau nu vrea sa plece!!!Face si el valuri ca sa fie in prim plan!!!
Sa ai gura aurita. Nu inteleg ce are berbecali asta cu Elton, cred ca e doar praf in ochi. Totul face parte din meciul cu MM. Asta cred eu. Ramane de vazut ce se va intampla. Oricum daca pleaca Elton Becali chiar ca nu va mai avea zile bune cu suporterii, indiferent daca acestia sunt ultrasi sau nu.
forzateaua ![]()
Bai, Thereau asta e mai catolic decat Papa, este mai STELIST decat toti jucatorii care sunt acum la Steaua! BRAVO, Thereau, petru jocul prestat dar mai ales pentru ATITUDINE! Bravo, Elton!! Bravo, Iacob! Bravo,Badea!Bravo, Dica! Bravo, Cristocea!Bravo, Ochirosii! Bravo, Petre Marin! Bravo, Goian! Bravo, Ghionea! Bravo, Nesu!Bravo, Cernea! Ceilalti jucatori, mai munciti! TIN CU VOI TOTI! TIN CU Steaua!
PS: Oli, CARA-TE!Becali, baga bani in echipa, schimba-ti felul de a fi! Nu se poate? CARA-TE SI TU!
asa e , restu mai au de muncit mai ales Ovidiu Petre si cu Lovin astia 2 sunt praf mai si ii baga Oli (e normal doar sunt oamenii lui trebuie sa isi mai scoata si el ceva , nu ?)
nu stiu cine a spus prostia asta.dar eu stiu sigur ca transferul lui Elton a fost un succes!faceti ce mai mare prostie daca il dati
:cry:
nu stiu cine a spus prostia asta.dar eu stiu sigur ca transferul lui Elton a fost un succes!faceti ce mai mare prostie daca il dati
:cry: va rugam foarte mult domnule Gigi nu il dati pe Elton tooti suporteri din dorohoi
1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit. Moderatorii
Adevarul este ca Elton ii complexeaza pe jucatorii Stelei. Elton stie mai mult fotbal decat restul echipei la un loc. Si mai este si foarte adulat de catre public. Si jucatorii nostri in loc sa invetze de la Elton si sa faca combinatii impreuna cu el ca sa iasa si ei in evidentza, prefera sa nu-l bage in seama deloc, chiar sa-l izoleze.
Este foarte jenant. Dar asa sunt romanii. O natiune mica si demna de toata mila. Decat sa se ajute prefera sa se manance intre ei.
Gigi nici nu realizeaza ca Elton e jucatorul dupa care Steaua tanjeste de ani buni,singurul capabil sa scoata om din joc si sa joace pase dintr-o atingere cu Dica!
steaua_ro
Sa ai gura aurita. Nu inteleg ce are berbecali asta cu Elton, cred ca e doar praf in ochi. Totul face parte din meciul cu MM. Asta cred eu. Ramane de vazut ce se va intampla. Oricum daca pleaca Elton Becali chiar ca nu va mai avea zile bune cu suporterii, indiferent daca acestia sunt ultrasi sau nu.forzateaua
![]()
i-ar da pe amandoi fara sa se uite ca vrea sa se razbune in continuare pe MM...far am o ideie geniala:hai sa gasim pe site 2 baieti talentati la dans si sa-i trimitem la Dansez pentru tine cu dorinta de a-l aduce pe Kaka in Ghencea ca Jiji a zis ca le implineste toate dorintele alora din concurs!!! steagcruce2 ![]()
1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit. Moderatorii
steaua_roi-ar da pe amandoi fara sa se uite ca vrea sa se razbune in continuare pe MM...far am o ideie geniala:hai sa gasim pe site 2 baieti talentati la dans si sa-i trimitem la Dansez pentru tine cu dorinta de a-l aduce pe Kaka in Ghencea ca Jiji a zis ca le implineste toate dorintele alora din concurs!!! steagcruce2
Daca-i gasesti,unul din ei ar fi bine sa-si doreasca un antrenor bun pentru Steaua,ca Oli il aduce in 2 luni pe KAKA in stadiul de CACA... steagsahmic
asta nu stie dekt sa se puna rau cu toata lumea....in loc sa-si incurajeze jucatorii...el spune prin presa ca ii da la juma de pret,etc etc....asta nu e un patron adevarat...si,tocmai pe Elton vrea el sa-l dea??e dus...nu gluma...Elton cu Dica ar fi cuplul de aur...dar,oricum,nu cred ca a avut vreodata intentia sa-i vanda...vb si el asa,numai ca sa atraga atentia....
ieri la Petrosani chiar mi-a placut Elton, a inceput sa inteleaga echipa, dar e cam pitic, eu cred ca are talent nu face numai show joaca si fotbal
Gigi daca Elton pleaca TU pleci !!!