FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De când a devenit Elton o problema pentru Steaua ?

«12»
fcsteaua.ro17.05.2007 20:55

Super Elton, fotbalistul care ne farmeca cu jocul lui spectaculos, cu driblingurile în regim de viteza, prin combinatiile cu Dica, a ajuns injust subiect de disputa între Gigi Becali si suporterii Stelei.

Motivul, asa cum bine stim, este declaratia total jenanta a patronului, care într-o emisiune televizata a anuntat ca e dispus sa-l cedeze oricarei echipe care îi va oferi jumatate din suma platita de el, pentru transferul lui Elton la Steaua.

Care sa fie motivele care sa-l fi determinat pe "Principe" sa-i puna gând rau micutului si talentatului jucator ? Ce nu-i mai convine la el ? Popularitatea lui printre suporteri si faptul ca este cerut insistent în teren la fiecare meci, sa-l scoata într-atât din minti încât sa renunte la el ?

Numai un neprofesionist ar putea face asa ceva, si sa recunoastem, Gigi nu e nici pe departe un profesionist.

Sa nu-i fie pe plac nici lui Oli, care de bine de rau, pâna spre sfârsitul anului, când se fac noi anchete sportive, este cel mai bun antrenor al tarii ? Stiu ca parerea lui nu prea conteaza în fata patronului. De fapt el nu prea are multe de spus când i se nazare ceva lui Gigi. Este un personaj multumit de postul lui caldut de antrenor la cea mai tare echipa româneasca, si o eventuala punere de-a curmezisul ordinelor lui Gigi, i-ar periclita postul.

Un posibil motiv ar fi acela ca nu face faza de aparare.

Se stia de la aducerea lui la Steaua, ca Elton nu face faza de aparare. Atunci de ce Oli a fost de acord cu MM ca jucatorul sa fie transferat ? Ca sa-si bata joc de el ? Ca sa nu-l introduca pe teren decât 20-25 de minute pe final ? Si poate nici atât daca tribunele nu ar cere imperios prezenta lui în teren.

Stiind ca e foarte iubit de fanii ros-albastri,e posibil ca declaratia lui Gigi sa fie asa, o amenintare de flori de mar. Un fel de "v-am pus pe jar fraierilor", chiar ma credeti atât de prost ? Ati uitat ce spuneam mai deunazi ? Ca Elton e un mare jucator si ca echipa trebuie sa se adapteze stilului lui Elton,nu invers ?

Tot ce stiu e ca Gigi spune vrute si nevrute. Ca promite si uneori nu se tine de promisiuni. De ce ar spune acum adevarul ? El e omul caruia îi place sa fie în prim plan si tocmai a avut o lunga perioada în care a fost ignorat. Si de presa scrisa si de cea audiovizuala. Uite ca acum nu mai e. A semanat samanta de scandal si toata lumea vorbeste de el. Chiar daca cei mai multi îl înjura.

Personal nu cred ca va renunta la omul cu show-ul. Cine vrea sa creada altceva, treaba lui, dar îsi face sânge rau degeaba. Si pentru ce ? Pentru câteva vorbe proaste spuse de Gigi ? Parca nu l-am cunoaste ... Doar gura e de el.

Virgil

Yoyoyoi17.05.2007 21:03

un alt motiv este ca Piti i-a spus lui GG nu cu mult timp in urma ca la Steaua e nevoie de jucatori puternici care sa faca fata duelurilor cu "dulapurile" europene.... ca asta e tendinta in fotbalul mare si modern, ca jucatorii sa fie puternici. Si daca Piti a spus.... ;)

papillon17.05.2007 21:22

Felicitari Virgil,

Scurt si la obiect. Intr-adevar, cine ar fi crezut ca jucatorul adus de Meme tocmai pentru a intari relatia cu suporterii si a aduce un plus de fantezie in jocul nostru se dovedeste a fi marul discordiei dintre suporteri si conducere. Sincer, nu stiu care ar putea fi motivele tinerii lui Elton pe banca, desi imi permit sa subliniez un singur lucru: fragilitatea lui s-ar putea dovedi o piedica serioasa pentru titularizarea in primul 11. La modul in care se joaca in Liga 1 lucrul asta nu-i deloc de neglijat. Ca ex, la meciul cu National nici nu a intrat bine si a fost tavalit de aproape fiecare data cand a fost la minge. Ceea ce pune sub semnul intrebarii capacitatea lui de a evita contactele, pentru ca stiu ca toata lumea zicea ca e prea rapid pentru a fi ajuns sau faultat de adversari. Uite ca nu e. Si e suficient sa intre unul mai tare la el, nu neaparat fault, si un umar la umar mai serios si il poate scoate din joc. Se intampla o data, de doua ori si-i trece micutului de fente si driblinguri. Pentru ca ati vazut si voi la meciul cu National ce natie de ciobani suntem. Intr-un meci fara miza la acel moment (0-3), Elton a fost luat pe sus de fiecare data cand a fost la minge. Ganditi-va ca era un meci de inceput, pe bune, cu o echipa serioasa - cred ca iesea pe targa. Cand am urmarit clipul de prezentare al Lui Elton, nu au existat astfel de faulturi la trecerile lui - brazilienii se vede ca au altfel de respect pentru jocul de fotbal. Probabil ca Elton va fi faultat meci de meci pana cand se satura. Pacat, pentru ca jocul sau este intr-adevar o incantare.

In alta ordine de idei, faptul ca a fost aplaudat la fiecare calcai si dribling pune o mare presiune pe el si accentueaza ideea de spectacol, de circ, pe care o infieram noi. Oare in brazilia o fi fost tot asa aplaudat cand reusea vreun dribling? Ce-o gandi Elton cand aude uralele, hai sa mai bag vreo doua, daca le place. Dupa mine cel mai important lucru e sa stie sa-si joace coechipierii si sa-i puna in situatie de gol, decat sa se piarda in fente si driblinguri.

Anyway...e un jucator deosebit, care imi place mult. Si ma doare sa vad ca e victima fara voie intr-un razboi care nu e al lui

dr.adrian917.05.2007 21:53

lasatil sa vanda pe cine vrea si sa faca ce vrea

sa vedeti voi cum il impusc

Brigante17.05.2007 22:21

O sa il vanda pe Elton din acelasi motiv pentru care nu-l poate suferi nici pe Dica: il eclipseaza pe finul Radoi.

SSK18.05.2007 04:42

Bine scris, Virgil. Si eu cred ca la mijloc e un fel de "gelozie" - efectiv lui Becali nu-i convine ca Elton ia prim-planul la Steaua si nu mai e el marea vedeta. Pe de alta parte, sunt convins ca aceste declaratii apar in acest moment si ca sa le arate el suporterilor ca face ce vrea la Steaua si ca, daca are chef, il vinde chiar pe jucatorul cel mai iubit in acest moment.

In sprijinul lui Elton a sarit Dica, ce pare sa joace o carte foarte riscanta in ultima vreme. Cred ca ciobanu' o sa il ia la ochi pentru toate vorbele astea. Eu sper ca si alti jucatori sa lase de inteles ca Elton are loc in echipa si sper ca unul din ei sa fie Radoi. In mod normal, o interventie hotaratoare ar trebui sa aiba Olaroiu, dar de ce nu ma mira tacerea lui?

bodanelu18.05.2007 04:55
o interventie hotaratoare ar trebui sa aiba Olaroiu, dar de ce nu ma mira tacerea lui?

daca ma iau dupa gsp, s-a cam saturat si Oli sa fie pres, si cam vrea sa plece... dar nu pot sa cred tot ce scrie acolo...

nicolaef18.05.2007 04:58

Principalul motiv pentru care "omul negru" vrea sa-l vanda pe Elton este soarta razboiului lui cu noi, suporterii. Desi comportamentul lui este de "bruta", sunt convins, in echipa de la "palat" dispune de cativa consilieri buni. Se considera ca vinderea prichindelului ar putea fi victoria "razboinicului" in batalia cu suporterii. Si, de aici, trebuie sa intelegem ca, indiferent de ce va face cu Elton, sa acceptam ca razboiul nostru cu el este unul de foarte lunga durata. Hartuirea declansata de noi nu trebuie sa inceteze! Eventualul lui succes l-ar plasa din nou pe cai albi. Izbanda noastra ar fi iesirea Stelei din acest infern. In alta ordine de idei, felicitari Virgil!

makaan18.05.2007 06:13

Ciobanul o sa adanceasca in felul asta razboiul dintre suporteri si el...si nu-si da seama ca la urma doar el poate sa piarda.Din pacate,in acest timp clubul nostru o sa sufere consecintele acestui razboi,declansat de acest asa zis finantator/cioban.Nimic nu poate sa demonstreze mai bine asta decat o eventuala despartire de Elton si Thereau...

Anna Marya18.05.2007 07:10

nu inteleg ce are cu e ..e unul dintre cei mai buni jucatori de la Steaua sau poate din Romania totusi de Dica nu zice nimic ca il vinde sau altceva doamne fereste atat ne-ar mai trebui sa plece si Dica oricum el a zis ca vrea sa plece ..Steaua ar face un atac bun cu Badea Dica si Elton ar fi super bine sa ii vedem jucand impreuna dar nu il duce pe Oli mintea sa faca asta pune mai bine 10 fundasi sa nu ia Steaua gol Forza Steaua sper sa ramana Elton si sa vina si Neaga

cristinelly18.05.2007 07:43

Sper sa ai dreptate Virgil. Pana acum nu am fost anti-Becali. Dar daca o sa ii vand pe Elton si pe Thereau o sa fiu total imptriva lui. Totusi sper sa ai dreptate si sa fie doar gura de el, in cele din urma sa ii tina la echipa pe amandoi. GIGIIII NU FI PROSSTTT!!!!

ariell18.05.2007 08:02

Poate ca pana la urma nu este decat o furtuna intr-un pahar cu apa si toate aceste declaratii ale finantatorului sunt facute ca sa ne arate noua cine e seful, poate ca niciunul din jucatorii vizati nu vor pleca...

Dar stau si ma intreb, si va intreb- este normal ca asemenea declaratii sa vina din partea unui presedinte de club, si nu vorbim aici de un club de divizia C, ci din partea presedintelui celui mai galonat club de fotbal din Romania.

L-ati vazut cumva pe Berlusconi, pe Moratti, pe LaPorta avand asemenea derapaje verbale ? Calderon a comis-o acum catva timp declarand despre jucatori niste chestii si ati vazut cum i-au sarit toti in cap, si nu a vorbit despre Beckam sau Raul facandu-i comunisti ci a spus lucruri minore in comparatie cu GG, dar ati vazut ce reactie au starnit vorbele lui, dupa aia s-a potolit, GG se va potoli vreodata ?.... ma indoiesc

Imaginati-va cum ar fi cu acest iresponsabil la Cotroceni, viseaza urat intr-o noapte si in ziua urmatoare apare la TV si ii transmite lui Putin ca e un comunist si un utecist nenorocit si daca se supara el il trimite pe Zmarandescu si pretenii lui pana la Kremlin sa ii bage mintile in cap..... credeti ca nu ar fi in stare ? din partea lui ma astept la orice.....

Toti poate o mai luam razna si spunem lucruri la nervi, dar nu toti suntem persoane publice, iar acest statut iti da si privilegii dar si obligatii in masura la fel de mare, tact, diplomatie, bun simt, educatie, demnitate toate aceste cuvinte va spun ceva domnule Becali ?

Sau trebuie sa il intrebati pe Dan Pavel filozofic vorbind ca tot ati ajuns la concluzia ca sunteti un iubitor de intelepciune care ar fi semnificatia acestor cuvinte...........

Am omis intentionat cuvantul onoare, pentru ca vad ca filosoful il foloseste des, dar cred ca din motiv pur melodic placandu-i sonoritatea lui.....

Restul este poveste, nu sunt suficienti minim 12 ani de scoala, nu sunt obligatorii cei 7 ani de acasa, peste toate prevaleaza scoala vietii.

Encipi18.05.2007 08:15

Sper sa ai dreptate.Inclin sa cred si eu acelasi lucru.A vrut sa iasa putin in evidenta.Stia toata lumea ca nu va face faza defensiva...l-au vazut pe casete...dar de ce l-au mai vrut toti atunci??

Totusi..mie inca imi este frica.Asa ajunsese si Neaga iubit la nebunie de public..si rezultatul? L-a vandut contrar dorintei lui.

Insa GG de vreo 3-4 ani zice ca vrea o Stea numai cu romani..si totusi a mai adus un Carlos..un Saban..Thereau..Hamutovski..

Sper totusi sa realizeze ciobanul..si Oli sa aiba macar o picatura de sange in coiae si sa ii zica la prost.Sau altu sa ii zica lu boul de Oli..ca nu trebuie sa avem 10 aparatori pe teren.Eu cred ca ne putem apara si in 9...si sa avem unu de atac ca Elton.

Dulah18.05.2007 08:25
lasatil sa vanda pe cine vrea si sa faca ce vrea

sa vedeti voi cum il impusc

Sper ca esti un om care se tine de cuvant :)

sorin_77718.05.2007 08:37

nu concep un asemenea transfer. Steaua nu a avut un jucator ca Elton de pe vremea lui Hagi sa fim seriosi...

Trebuie sa fi inconstient sa il dai... Mai ales la o rivala... Eu bag mana in foc ce de la anul Elton va fi cel mai bun jucator al echipei unde va juca... Va avea cel putin 20 de asisturi pe sezon si 10 goluri marcate si asta din postura de mijlocas central sau de banda stanga... GG trebuie sa cantaresca mai bine si sa vada ca un jucator cu atata creatie in joc se poate adapta mai greu... Alaturi de Dica se va suda un cuplu fantastic... Cu Elton, Croitoru, Dica si Thereau terminam la anul pe primul loc in campionat la 10 puncte fata de locul 2... Nu e un vis e o certitudine... GG te implor nu ii vinde pe cei doi, stri o echipa de vis... Da jocului frumos o sansa... O sa ai capital politic de invidiat...

AndreyCor18.05.2007 08:39

bai eu zic ca si kktu de olita e vinovat...asta nu are nici un cuvant in fata oierului....e un tampit condus de un tampit....dar eu zic sa asteptam urmatorul sondaj de opinie si cand o sa vada ciobanul rezultatele o sa se calmeze...

Forza Steaua!

bobochyka1718.05.2007 08:46

Eu personal ma astept la orice din partea lui Gigi. Se poate sa fie asa cum ai spus, dar se poate si invers.

shack3r18.05.2007 09:08
un alt motiv este ca Piti i-a spus lui GG nu cu mult timp in urma ca la Steaua e nevoie de jucatori puternici care sa faca fata duelurilor cu "dulapurile" europene.... ca asta e tendinta in fotbalul mare si modern, ca jucatorii sa fie puternici. Si daca Piti a spus.... ;)

Pai Piti ce jucatori avea la Steaua?Numai d'astia gen Fl. Dumitru,Pompiliu Stoica.Deci.nu cred ca asta e un motiv.

vasilestelistul18.05.2007 09:33

ar fii ca mai mare greseala a lui Becali dak l-ar vinde pe Elton pentru ca este un njucator de exceptie si care ne este de mare ajutor.este adevarat ca nu face faza defensiva dar in ofensiva este f bun mai ales cand joaca alaturi de Dica si sper ca sa ramana la Steaua,dak nu o sa-l urasc si mai tare pe Becali....

FORZA Elton

FORZA fularsteaua2 FORZA fularsteaua2fular-campionii din Ghencea

andreich18.05.2007 09:38

Daca Elton pleaca in Giulesti chiar ca Becali nu are nimic in cap .Eu inca cred ca sunt doar vorbe nu-l cred atat de prost. Si inca un aspect daca chiar pleaca ard toate tricourile cu Steaua si tot ce am cu Steaua si de ciuda trec la rapidisti. Nu pot sa cred ca singurul jucator de la noi care stie sa faca un stop si o preluare este dat afara.Inca cred ca este dor o tampenie marca Becali

negoita_mircea_marian18.05.2007 09:41

eu bag mana in foc ca Elton nu va pleca,acelasi GG s-a contrazis singur zicand in acceasi emisiune ca il da la juma de pret dar ca nu se pune prob sa plece,a zis acelasi lucru si Radoi(care are un cuvant f greu la echipa,poate prea greu totusi) kt despre Thereau dupa parerea mea poate sa plece,pentru ca in ultimul timp nu am vazut un meci bun al francezului(nici nu prea a jucat),chiar dak are f bune caltati,si mai ales dak vine si Neaga,il mai avem pe Badea,pe Iacob(macar sa joace sclavu cu 2 atacanti dar sincer nu cred,2 atacanti si 2 oameni ca Elton si Dica in spate,aproape imposibil),deci nu cred ca este asa mare nevoie de Thereau(se pare ca va veni si Gurita,alt atacant,si buga,altu care poate juca in atac),ma ivine si un milion jumate,si eu l-as da decat sa-l tin sa faca banca tot sezonu,peste el in preferintele lu gg si lu Oli fiinf Neaga,Badea,Iacob si cu siguranta va fi si Gurita(dak va veni)

Stelist_dezamagit18.05.2007 09:47

Nu se poate asa ceva daca nu facem ceva Gigi o sa-l dea pe Elton la Rapid o sa il vedem cum straluceste in tricoul rapidistiilor cum ne dribleaza toata apararea . TREBUIE FACUT CEVA CA GIG SA INTELEAGA CA ESTE CEL MAI BUN JUCATOR DIN Liga 1 . EL E UN ... NU ISI DA SEAMA. DACA NU O SA NE Para RAU .

bad_joke18.05.2007 09:54

poate ca da,poate ca nu,tare mi-as dori ca acest zvon sa nu fie adevarat si sa fie doar ca sa sperie suporteri sa creeze panica printre ei,dar mie de ce imi este frica?pentru ca lui Becali chiar nu-i plac jucatori straini,lui iy plac numai jucatori romani ca sa zica in caz ca el castiga cu echipa vreun trofeu si cel mai aproape trofeu este Cupa UEFA dar fie vb intre noi nici ala nu e un trofeu care poate fi castigat decat in vise,si mai vorbeste de mentalitate comunista ciobanu,e; defapt viseaza la acea echipa magica din '86 care era formata numai din romani,dar sa-i spuna cineva ca nu se poate ca e un dobitoc normal ca si noi ne-am dori o echipa foarte valoroasa formata numai din romani dar n avem atatea talente si dak Becali ar lua Nationala de Fotbal a Romaniei tot nu ar castiga mai nimik,pentru ca acuma e vorba de multinationale si gata numai vreau sa-mi bat capu cu idiotu de Becali,un lucru e cert daca Becali o sa iy transfere pe cei mai iubiti straini din Ghencea,nu va prinde nici pragu electoral,de ce numai spune nimeni de sondaje acuma,cat a mai crescut Becali,va spun eu de ce pentru CA SE DUCE IN JOS,ADIO Becali!!!!

Syby18.05.2007 09:58

Doamne nu imi vine sa cred sa il dea pe Thereau si Elton si sa il ia pe Gurita de la faru asta e mare cioban da doi jucatri de 22 de ani sau cat au si ia unu de 34

UltrasInter18.05.2007 09:58

Thereau: "De ce aș fi încântat sã joc alãturi de Mutu? Nu am eu destui internaționali români în Ghencea?"

REALITATEA TV / Pe Thereau îl lasã rece pânã și propunerea Fiorentinei. Nici mãcar faptul cã ar putea evolua alãturi de Adrian Mutu nu-l impresioneazã pe francez.

"De ce aș fi încântat sã joc alãturi de Mutu? Nu am eu destui internaționali români în Ghencea? Joc alãturi de Dicã, Goian , Ghionea deci totul este cum nu se poate mai bine", a mai declarat Thereau.

Thereau spune cã se simte ceva mai bine chiar dacã merge în continuare ajutat de cârje: "Încã nu știu exact când voi reveni pe gazon însã doctorii m-au asigurat cã o voi face cu siguranțã înainte de startul sezonului".

Thereau nu vrea sã plece de la Steaua

Cyril Thereau nu a mai jucat pentru Steaua de la meciul cu CFR Cluj. Francezul a mers în Belgia pentru a-și trata fisura de metatarsian dar și pentru a încerca sã-l convingã pe Camus sã vinã la Steaua.

Thereau a dat lovitura de start a unei partide disputate de fosta sa echipã, Charleroi și spune cã nu a discutat cu nimeni un transfer la Brugges.

"Nu știu ca vreo echipã din Belgia sã fie interesatã de mine. Am avut telefonul închis și nu am discutat cu absolut nimeni despre un transfer la Brugges. Nu am absolut nicun motiv sã plec de la Steaua cu care vreau sã joc iar în Champions League și sã câștig titlul", a declarat Thereau despre posibila lui despãrțire de Steaua.

steagcruce2 OLE OLE, OLE OLA, Becali PLEACA DIN Ghencea !! steagcruce2

Þin cu Elton!! Þin cu Thereau!!

«12»