Super Elton, fotbalistul care ne farmeca cu jocul lui spectaculos, cu driblingurile în regim de viteza, prin combinatiile cu Dica, a ajuns injust subiect de disputa între Gigi Becali si suporterii Stelei.
Motivul, asa cum bine stim, este declaratia total jenanta a patronului, care într-o emisiune televizata a anuntat ca e dispus sa-l cedeze oricarei echipe care îi va oferi jumatate din suma platita de el, pentru transferul lui Elton la Steaua.
Care sa fie motivele care sa-l fi determinat pe "Principe" sa-i puna gând rau micutului si talentatului jucator ? Ce nu-i mai convine la el ? Popularitatea lui printre suporteri si faptul ca este cerut insistent în teren la fiecare meci, sa-l scoata într-atât din minti încât sa renunte la el ?
Numai un neprofesionist ar putea face asa ceva, si sa recunoastem, Gigi nu e nici pe departe un profesionist.
Sa nu-i fie pe plac nici lui Oli, care de bine de rau, pâna spre sfârsitul anului, când se fac noi anchete sportive, este cel mai bun antrenor al tarii ? Stiu ca parerea lui nu prea conteaza în fata patronului. De fapt el nu prea are multe de spus când i se nazare ceva lui Gigi. Este un personaj multumit de postul lui caldut de antrenor la cea mai tare echipa româneasca, si o eventuala punere de-a curmezisul ordinelor lui Gigi, i-ar periclita postul.
Un posibil motiv ar fi acela ca nu face faza de aparare.
Se stia de la aducerea lui la Steaua, ca Elton nu face faza de aparare. Atunci de ce Oli a fost de acord cu MM ca jucatorul sa fie transferat ? Ca sa-si bata joc de el ? Ca sa nu-l introduca pe teren decât 20-25 de minute pe final ? Si poate nici atât daca tribunele nu ar cere imperios prezenta lui în teren.
Stiind ca e foarte iubit de fanii ros-albastri,e posibil ca declaratia lui Gigi sa fie asa, o amenintare de flori de mar. Un fel de "v-am pus pe jar fraierilor", chiar ma credeti atât de prost ? Ati uitat ce spuneam mai deunazi ? Ca Elton e un mare jucator si ca echipa trebuie sa se adapteze stilului lui Elton,nu invers ?
Tot ce stiu e ca Gigi spune vrute si nevrute. Ca promite si uneori nu se tine de promisiuni. De ce ar spune acum adevarul ? El e omul caruia îi place sa fie în prim plan si tocmai a avut o lunga perioada în care a fost ignorat. Si de presa scrisa si de cea audiovizuala. Uite ca acum nu mai e. A semanat samanta de scandal si toata lumea vorbeste de el. Chiar daca cei mai multi îl înjura.
Personal nu cred ca va renunta la omul cu show-ul. Cine vrea sa creada altceva, treaba lui, dar îsi face sânge rau degeaba. Si pentru ce ? Pentru câteva vorbe proaste spuse de Gigi ? Parca nu l-am cunoaste ... Doar gura e de el.
Virgil