FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sportivi si caractere

«12»
al_gogo1015.05.2007 21:37

Si la Ceahlaul, pacat ca nu va mai fi in Liga 1...:(

EuroSTELIST16.05.2007 07:24
Dica, Elton, Radoi nu trebuie sa plece de la Steaua. Marin trebuie clonat, iar lui Goian ii trebuie facut un copy-paste. Badea este stelist sadea. Si o valoare. Trebuie tinuti si nu doar pentru un singur sezon.

Cataline, cu permisiunea ta, la aceasta lista as vrea sa-l adaug si pe Thereau. Nu cred ca mai e cazul sa mentionez ca e, pe langa una dintre cele mai mari valori ale Stelei din ultimii multi ani, si unul dintre cele mai solide caractere...

EuroSTELIST16.05.2007 07:29
ce treaba are jocul aerian cu momentul cand este pasat , pai daca pasele vin pe jos nare problema cu ele , dar daca colegi trimit baloane inalte logic ca nare cum sa le ajunga, iar despre faptul ca nu stie sa deposedeze ma face sa cred ca nu stii mult fotbal , pai e mijlocas ofensiv , nu el trebuie sa deposedeze , Oli joaca cu 3000 de stoperi aia le e meseria sa deposedeze , ce Banel , Dica , Paraschiv, Cristocea ,Bostina stiu sa faca un tackling curat?? eu unu nam vzt asea ceva la ei

Apropo, in afara de Paraschiv, imi zici si mie care mai e stopper din lista ta? :)

1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit. Moderatorii

forever_STEAUA16.05.2007 07:59

@EuroSTELIST

Tocmai asta e ideea... De la jucatori ca Dica, Cristocea, Bostina nu avem pretentia sa faca si deposedari, de ce ar trebui sa i se ceara lui Elton sa faca si faza defensiva...

choli16.05.2007 09:19

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

Capitantul Stelei a afirmat ca doreste sa îsi încheie cariera de fotbalist la echipa ros-albastra. "Nu mai am de gând sa plec de la Steaua. Daca nu am plecat pâna la 26 de ani, venind la aceasta echipa pe când aveam 19 ani, nu îmi mai doresc sa parasesc Ghencea. Am avut oferte, am si acum când sunt accidentat, dar am considerat ca întrecerile respective nu sunt peste campionatul românesc. Am fost cautat de greci, turci, ucraineni etc, dar am refuzat de fiecare data", a spus Radoi.

(sursa prosport)

Astea fiind zise am o propunere de facut pentru. Admini, si anume:

Ar fii interesant un sondaj de opinie cu urmatoarea intrebare:

CREDETI CA Mirel Radoi POATE AJUNGE UN SIMBOL MAI MARE IN ISTORIA CLUBULUI Steaua DECAT Marius Lacatus?

Eu personal as fi foarte curios sa vad rezultatu'.

steaua_ro steaua_ro steaua_ro

forever_STEAUA16.05.2007 09:22

Pai hai sa iti spun eu rezultatul: NU !!!

choli16.05.2007 09:28
Pai hai sa iti spun eu rezultatul: NU !!!

Asta e opinia ta sau vb. in numele tuturor?

DonAndres16.05.2007 09:40

Nu cred ca cei doi pot fi comparati vreodata.Daca Mirel va ramane pana la finalul carierei la Steaua,atunci cu siguranta ca va deveni un nume "greu" in istoria Stelei,la fel cum si Laca este un simbol si un nume de care vom fi indragostiti mereu!!!

forever_STEAUA16.05.2007 09:41
Asta e opinia ta sau vb. in numele tuturor?

E raspunsul meu la o intrebare aiurea...

choli16.05.2007 09:52
Nu cred ca cei doi pot fi comparati vreodata.Daca Mirel va ramane pana la finalul carierei la Steaua,atunci cu siguranta ca va deveni un nume "greu" in istoria Stelei,la fel cum si Laca este un simbol si un nume de care vom fi indragostiti mereu!!!

Un raspuns excelent! Multam pentru el!

zloty16.05.2007 10:30

@ choli cum crezi ca vreodata Radoi va insemna pentru Steaua ce inseamna acuma Lacatus pentru club , peste ani nush daca isi va aduce cineva aminte de Radoi ,cum isi aduc acuma aminte de Lacatus , e o intrebare care nusi are rostul

choli16.05.2007 11:39
@ choli cum crezi ca vreodata Radoi va insemna pentru Steaua ce inseamna acuma Lacatus pentru club , peste ani nush daca isi va aduce cineva aminte de Radoi ,cum isi aduc acuma aminte de Lacatus , e o intrebare care nusi are rostul

Eu nu spun ceva de rau si nici nu vreau sa minimalizez meritele lui Laca(lea castigat prin multa munca si devotament clubului) - il respect pe viata - dar u si toti cei de aici uitati un singur (mic,mare) lucru, si anume: niciun jucator din toata istoria Stelei nu a inceput fotbalul -de mare performanta- si la terminat tot la Steaua.

Sper sa nu ma insel...., in rest FORZA Steaua

p.s. Eu cand am propus sondaju' nu m-am referit in momentul actual, ci in viitor

steagsahmic PER OGGI, PER DOMANI, PER SIEMPRE CON Steaua steagsahmic

choli16.05.2007 11:52

Cu tot respectul Soldatino si imi pare rau de asta ca imi plac articolele tale, eu nu sunt de acord cu nominalizarea lui Nicolae (Dica).

Consider ca nu munceste suficient de mult pentru. echipa si rateaza exasperant de mult (pe mine personal nu ma multumeste faptul ca da un eurogol la 5 meciuri, dar in schimb rateaza 5 faze de gol pe meci). Apropo lipseste Ghionea.

In rest numai bine!

1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit. Moderatorii

forever_STEAUA16.05.2007 11:55

@choli

Cred ca ar trebui sa dormi putin... Pari obosit...

Cine a fost golgheterul Stelei de cand e Dica la Steaua? Cine a inscris 4 goluri in grupe?

choli16.05.2007 12:09
@choli

Cred ca ar trebui sa dormi putin... Pari obosit...

Cine a fost golgheterul Stelei de cand e Dica la Steaua? Cine a inscris 4 goluri in grupe?

te intreb si eu ca esti atotstiutor ia zimi: de ce atat timp cat a fost Dica in teren toata echipa a jucat pentru. el? Ca o fi avut bulan la aproape toate golurile asta nu vrei sa vezi? Eu nu zic sa isi rupa oasele pentru. Steaua (vezi Radoi) da macar sa nu mai rateze atat. La galati a ratat 7 ocazii clare de gol + alte meciuri in care a ratat exasperant.

AUZI SI STII CEVA? MIE NU IMI PLACE Dica. SI PUNKT

forever_STEAUA16.05.2007 12:23

@choli

In primul rand: nu mi-ai raspuns la intrebari...

In al doilea rand: echipa nu a jucat pentru Dica... A jucat pentru ea... Daca nu stii care e rolul lui Dica in teren, cere lamuriri.

A avut "bulan" (asta in loc de noroc, nu?) zici? La aproape toate golurile? Deja ai devenit ridicol... Sa dea Domnul sa nu il paraseasca pe Dica "bulanul" nici de acum inainte...

Dica si-a "rupt osul" in timp ce era la pescuit, nu? Atat ca purta tricoul Stelei...

Ce atacant nu rateaza?

Auzi, e problema ta daca nu iti place Dica. Si punct.

al_gogo1016.05.2007 15:30

Nici eu nu il vad pe Dica dand totul pe teren, si recunosc ca nici eu nu il apreciez din cauza asta. DAR fara el echipa nu merge. Asa ca pentru mine este cel mai important pilon din atac.

PS: Ma bucur ca a inceput sa-si revina Iacob (5goluri/5meciuri e bine)

forever_STEAUA16.05.2007 15:36

Oameni buni, trebuie sa intelegeti ceva: Asa e Dica... Nu o sa il vedeti niciodata "mancand pamantul" dar cu siguranta va cauta mereu solutii pentru a ajuta echipa sa castige...

mdionis16.05.2007 18:23
[...] In rest, e posibil sa ai si tu dreptate ;)

In lumina ultimelor declaratii ale cetateanului anteamintit, cam care ar fi probabilitatea sa am dreptate?! :?

vlad_jr116.05.2007 19:05

in primul rand ca eu am mare incredere in Dica ca-l va depasi cu mult pe Mutu, poate si pe Hagi, iar de Elton numai cuvinte de lauda. consider ca-i jucatorul care ii lipsea Stelei si care poate face diferenta dintre un fotbal plictisitor si unul spectaculos! din pacate am auzit declaratia lui Becali care spune ca o sa-l dea oricui ofera jumatate din pretul cu care l-a cumparat si ma cam pune pe ganduri daca Steaua mai este cu adevarat un club cu conducere, antrenor si jucatori...Becali se crede Dumnezeu si nu are minte nici cat un copil de 9 ani...ce performanta sa faca fara jucatori straini cand in tara sunt numai rebuturi???

FortuneTeller17.05.2007 06:44

Becali vizionar? Are you kidding me? Omu' e manat de ambitie si orgoliu de bisnitar, orgoliu d-ala cu "sa am o oaie mai mult". Nu stiu ce fel de viziuni poate avea, poate ceva de genul celor care te duc la Spitalul 9. Fostul oier si bisnitar ar fi in stare chiar sa desfiinteze Steaua pentru as satisface orgoliul de prost gust in "lupta" cu suporterii.

«12»