Vineeeeee Ricaaaaaaa!
Vineeeeee Ricaaaaaaa!
Degeaba vine Neaga daca mijlocasi pauza
Unde mai pui ca Prepelita la luat Craiova Poa il ia pe Herea dar ne mai trebuie in fine
Forza Steaua
Neaga e prea tare ...dar sa vedem daka mai joaca cum juca el odata ..ca timpu trece si conditia se duce ..dar daka vine cu o sete nebuna in el ..cred sigur ca va fi NO.1 steagcruce2 Forza Steaua PANA LA MOARTE ..si mai cumparati fratilor si voi mijlocasi buni si in aparare acolo ceva ...ca sta prost rau de tot la capitolul asta.
Mai vine si Gurita..
Atacul nostru acum este: Dica, Thereau, Badea, Iacob, Neaga si Gurita.
Intrebarile ce se pun acum sunt:
Pe cine va vinde din atacul Stelei? Sau pe cati? Oare acum ca Iacob si-a recapatat oarecum pofta de gol nu e mai bine sa-l pastram?
Sau vindem din atac sa intarim mijlocul??
Deja din cei 10-15 jucatori GG spune ca mai aduce 4-5 jucatori de valoare...oare din astia 4, 2 deja i-a adus?? Mai vin 2 si iarasi ne vom chinui cu accidenatrile, oboseala???
Eu cred ca Iacob va fi vandut, totusi daca se ia 1M pe el este o afacere buna
Plus eu stiu ca revine Simion si e la fix pentru o rezerva promitatoare
Atacul nostru va fi: Dica, Thereau, Badea, Simion, Neaga si Gurita.
Cu cei 4, toti posibil titulari la orice meci
Simion si Gurita oameni de rezerva pentru campionat ![]()
In atac suntem bazati zic eu ....
Si banii luati pe Iacob + Lovin in jur de 1,5M euro bagati in mijloc si aparare
Eu vreau sa revina Neaga , dar cel mai mult as vrea sa vina Hamutovski inapoi.Nu zic ca Cernea nu-i bun dar ar avea o concurentza p post.Si in fond cred ca Hamutovski a fost cel mai bun portar la Steaua din ultimii ani.sa recunoastem.
Degeaba vine Neaga ca avem atacanti care is buni asa ca face drumu din china pana in Romania degeab((((mai consuma si benzina degeaba)))))
)
[
Neaga a fost si va ramne o adevarata valore prietene si iti promit eu ca Neaga va fii titular in majoritatea meciurilor pentru ca da avem atacanti de valoare dar decat Dica este la fel ca Neaga!Si am eu oricum pura impresie ca Victoras pleaca la Hamburg!
@Kiti184
Pai promite-ne ca va fi si Elton titular... Eventual si Croitoru...
PS: nu ai o "pura" impresie si in legatura cu o eventuala plecare a celui mai "iubit" dintre stelisti, Gigellllllllllllll Comannnnnnnnn ?