FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Neaga e jucatorul Stelei" (OLS)!

«12»
fcsteaua.ro13.05.2007 20:13

Gigi Becali a declarat la sfarsitul meciului FC National - Steaua Bucuresti ca s-a inteles cu fostul jucator al Stelei, Adrian Neaga, si acesta va veni din vara la gruparea din Ghencea.

"Am vorbit astazi (n.r.: duminica) cu Rica Neaga si putem discuta despre Neaga ca fiind jucatorul Stelei. Nu am nici o treaba cu Badoi eu, a inventat presa", a spus Becali la Realitatea TV.

Patronul Stelei spune ca nu mai are nici o emotie in ceea ce priveste locul doi, ce o va trimite pe Steaua in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Becali crede ca CFR se va mai impiedica in acest sfarsit de sezon.

"Nu am avut nici o emotie. Nu mai am emotii deloc pentru ca deja Steaua s-a dezlantuit, nu mai am nici o problema. Nu mai are cum Steaua sa se impiedice, dar putem face si un meci egal, iar CFR-ul mai are si cu Bistrita si cu Iasul, mai are trei meciuri de disputat. Noi mai avem doua meciuri din care putem face si un egal."

Becali a explicat si revenirea Stelei, care a ajuns la sase victorii consecutive in Liga I. Becali crede ca el este principalul artizan al succesului echipei, deoarece s-a dus inainte de fiecare meci sa vorbeasca cu jucatorii.

"A fost probabil acea mare dorinta de a veni pe locul doi si s-au angrenat foarte bine in joc si Steaua cand vrea, joaca fotbal adevarat. La ultimele sase meciuri am fost la fiecare meci inainte de meci si vorbesc cu ei. Dumnezeu face dreptate in fotbal, punctele le-am facut noi si Dumnezeu a facut dreptate. Faptul ca suntem pe locul doi e mai bine pentru noi pentru ca mai jucam un tur preliminar sa mai facem niste puncte", a povestiti Gigi Becali.

Patronul din Ghencea ii lasa in pace pe suporterii care il injura, desi sambata i-a amenintat ca ii calca in picioare daca vor indrazni sa il injure.

"Eu cu majoritatea suporterilor sunt prieteni, unora le-am dat autografe, le-am cumparat si bilete, sunt unii dintre ei prea fanatici si nu te poti intelege cu ei. Probabil ei o sa isi dea seama cand vom fi in grupele Ligii Campionilor. Pot sa injure, sa faca ce vor. E problema lor, problema mea e sa vina Steaua pe locul doi. Ei impun ce jucatori sa bage Oli, vor demisia lui Oli ca nu il baga pe Elton, dar asa ceva nu o sa poata sa faca."

razvan_cmi13.05.2007 20:30

FORZA RICA

Propun mijloc:

Croitoru Neaga Paraschiv Elton

In atac nu mai e nevoie de continuare .

Simt ca N&D-ul nostru se va pisa rau de tot pe cel al javrelor

Meth0dMan13.05.2007 21:30

Si eu l-am injurat pe Becali la meciu cu ceahlau dar la urma urmei nu cred ca a facut ceva grav sau daca a facut a facut pentru Steaua nu merita injurat nici in halu asta..cred ca nu va ganditi ce s-ar intampla cu Steaua daca ar pleca el ganditiva la acest lucru..ce ati face maine daca ati vedea scris in ziare ca Becali a plecat de la Steaua?..eu cred ca am plange cu totii

bodanelu13.05.2007 21:35

@Meth0dMan ce s-ar intampla daca pleaca el acum?

Meth0dMan13.05.2007 21:39

cine crezi tu ca ar veni sa investeasca la Steaua ? am da faliment si am retrograda in divia B asta s-ar intampla sau daca nu cumva vrei sa vina Borcea cu actionarii lui sa faca Steaua satelitu lu Dinamo

bodanelu13.05.2007 21:41

tu eshti sigur sigur de asta? tu sti ce inseamna Steaua in momentul actual?

daca el ar pleca, in 24 de ore pe putin 10 investitori ar veni sa bage bani la Steaua. nu neaparat din Romania..

djbobo13.05.2007 21:44

e bine ca vine Neaga la Steaua,si sa nu plece Elton de la Steaua ca e bun jucator.sa plece Baciu,Saban,Stancu si Gigel Coman

blooDhooD13.05.2007 22:03

Sclavii lu` Gigi, voi sunteti sclavii lu` Gigi!

NOI suntem Steaua, normal ca ati dat toti inapoi cand ala a-nceput sa vorbeasca iar frumos! Eu nu va vreau, sustinatori png ce sunteti!!!

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

bobo13.05.2007 22:08

din cate vad eu pana acum ciobanu nu aduce cine stye ce jucatori o sa fie ca anul trecut cu juc de mana a doua pe vremea aia Badea Drida Panait dintre care unu nici nu a mai venit si unu a fost rezerva.eu propun urmatorul 11 pentru zezonul viitor:

Cernea

Nicolita----------Goian-----------Ghionea----------P.Marin

Radoi

Croitoru------------------ -----------------------Eilton

Dica

Iacob-----------------------Badea

Asta fara sa luam in considerare ce jucatorii vor mai veni la Steaua:RIca nus ce sa zic nu cred ca mai e in forma cu care nea obisnuit o sai fie greu sa se reacomodeze cu clima fusul orar cu Romania.Va trebui sa avem rabdare cu el.

forzza Steaua si fane mandrii ca suntem stelisty!!!!!!!!!!!!

Spre grupe in ciuda cainilor:)) ale ale ale ale aplaudaty capu de serie ale ale

AmuntBoy13.05.2007 22:31
o sai fie greu sa se reacomodeze cu clima fusul orar cu Romania

una dintre cele mai tari dume de pe forum :))))))

Kiti18414.05.2007 00:01

Bravo ma jijileanule...vorbesti tu in numele supoterilor!!!!Stii tu ca iti sunt prieteni suporterii...ce nu stie mintea lui e ca odata cu cheliosii aia de la intrare si cu sefii de galerie care nu au lasat sa se scandeze chiar ca a atras suporterii de partea lui!In mintea lui ingusta dictatura echivaleaza cu democratia.Bravo Lu Jijileanu ca s a gandit el ca dak face maine 2 3 lucruri bune o sa il iubim ca pe parintii nostri.Ba da asta chiar crede ca noi suntem prosti,ca suntem sclavi!Si Radoi a spus ca a facut o mare greseala fluturand steagu..acum ce o sa faca o sa il treaca si pe Radoi ca si pe SuperDicanu in lista comunistilor?JIJILEANULE CU MINTEA TA SCURTA DAK E VREUN COMUNIST LA Steaua ALA ESTI TU!Forta Elton!Forta Dica!Forta MM!Forta Steaua steagcruce2

twetwet14.05.2007 00:01

sa vina ricaaa!! las ca se acomodeaza si cu sarmalele daramite cu fusu :P

twetwet14.05.2007 00:06

@method man

ba baiatule du-te la culcare...pun pariu ca tu erai in tribuna la national luandu-i autografu in timp ce noi racneam din toti plamanii sa plece...ma dezgusti

ganditi-va doar asa...daca am cotiza toti stelistii din tara asta cu 100 000 (sa zicem ca suntem 5 milioane) am avea bugetu pe cel putin 2 ani :D

ce tare ar fi MM patron cu bani de la suporteri...

mda...si acum sa ma trezesc :-<

Jony_stelist14.05.2007 07:30
Si eu l-am injurat pe Becali la meciu cu ceahlau dar la urma urmei nu cred ca a facut ceva grav sau daca a facut a facut pentru Steaua nu merita injurat nici in halu asta..cred ca nu va ganditi ce s-ar intampla cu Steaua daca ar pleca el ganditiva la acest lucru..ce ati face maine daca ati vedea scris in ziare ca Becali a plecat de la Steaua?..eu cred ca am plange cu totii

Daca nu era Jiji la Steaua era altul, de asta te asigur,Steaua este nu club prea mare pentru a nu avea posibili finantatorii,Steaua se poate finanta si singura acu si inainte si in viitor,deoarece are prea multi suporteri..

Jiji MARS LA Dinamo,PROTESTUL TRE DUS PANA LA CAPAT

Pun pariu ca tu esti unu dintre aia care au venit in peluza pe banii lui Jiji,te-ai dus in coltul peluzei cu 10 pungi de seminte,ai stat jos,ai mancat,le cereai la aia din fata ta sa stea jos,la pauza te-ai dus sa iei AUTOGRAF DE LA 'razboinicl luminii',"ursu","Mihai vitaezul Romaniei","presedintele Romaniei"(de aici se poate vedea o grava criza de personalitate a lui Jiji cel mult iubit de voi)in timp ce noi ne dadeam plamanii afara pentru O STEA ASA CUM A FOST PURA,FARA CORUPTIE(iti place ce declaratii face Jiji?????(2 mil m-a costat locul 2) O STEA A SUPORTERILOR

off topic: Am si eu o intrebare,de ce veniti oameni buni in peluza(tribuna a 2a acu) si aveti pretentia ca oamenii din fata voastra sa stea jos si sa nu cante,voi nu stiti ca acolo este galeria si sa sta in picoare,se canta,va rog frumos daca mai veniti in galerie faceti si voi un puseu de bine si cantati,sariti etc daca nu vreti asta va rog frumos mai sunt tribune,TV-uri, dar NU MAI VENITI UNDE NU AVETI TREABA fular-campionii steagcruce2 Jiji PLEACA DIN Ghencea

ionel314.05.2007 07:35
Daca nu era Jiji la Steaua era altul, de asta te asigur,Steaua este nu club prea mare pentru a nu avea posibili finantatorii,Steaua se poate finanta si singura acu si inainte si in viitor,deoarece are prea multi suporteri..

Jiji MARS LA Dinamo,PROTESTUL TRE DUS PANA LA CAPAT

"si din cati ati fost aseara,ati ramas numai voi doi"
Jony_stelist14.05.2007 07:59
"si din cati ati fost aseara,ati ramas numai voi doi"

Cat de creduli PUTEFI fi?????????????

Mare lucru ce a facut Jiji,a dat cateva declaratii sa ne imbuneze, sa-i abureasca pe fraieri,pe creduli,nici el nu crede in ce zice,acu se gandeste cum sa faca sa se impece cu noi,il aduce pe Neaga(oare din cauza cui a plecat.......sau mai bine zis cine l-a obligat sa plece),da bilete pe gratis(oare voi puteti fi cumparati cu bani, EU NU IUBESC Steaua MAI MULT DECAT BANII).

Cum te-ai simtit cand a zis ca Ghencea e casa lui,pai eu nu mai puteam,imi venea sa sparg TV,cum te-ai simtit cand ne facea ,si ne va mai face daca nu facem noi ceva, vagabonzi etc pentru ca ne exprimam gandurile,oare aceasta nu este o gandire COMUNISTA????????????(ma intrebam....)

Oare cat veti mai suporta ca Steaua sa fie tarata prin mocirla, sa fie asociata cu Jiji, dac va uitati la TV,Jiji apare in 60% ca patronul Stelei necontand despre ce se vb la TV.

Uite cat de penibil poate sa fie,vrea sa interzica vanzarea de abonamente(tie iti place????)

Jiji PLEACA DIN Ghencea!!!!!!!!!!PROTESTUL TRE SA CONTINUE!!!!!!!!!!!!

iulia_hd14.05.2007 08:28
@method man

ba baiatule du-te la culcare...pun pariu ca tu erai in tribuna la national luandu-i autografu in timp ce noi racneam din toti plamanii sa plece...ma dezgusti

ganditi-va doar asa...daca am cotiza toti stelistii din tara asta cu 100 000 (sa zicem ca suntem 5 milioane) am avea bugetu pe cel putin 2 ani :D

ce tare ar fi MM patron cu bani de la suporteri...

mda...si acum sa ma trezesc :-<

twtetwet...nu cred ca e un vis...se poate implini traba asta...dar inainte tre' sa scapam de Jiji...apoi nu se stie...nu e idee rea deloc...

xmaster14.05.2007 08:56

Am observat ca la majoritatea articolelor sunt nenumarate greseli de ortografie si exprimare..mai fratilor verificati dupa ce scrieti tampeniile astea ca nu mai intelege lumea nimic..sau lasati pe cineva competent sa scrie asta sry de OFF TOPIC steagcruce2

vasilestelistul14.05.2007 09:16

ASA VA VREM MEREU steagcruce2 este foarte ca a venit Neaga este un jucator foarte valoros si sper sa joace la adevarata lui valoare FORZA fularsteaua2

Shoby_4_ever14.05.2007 09:44
twtetwet...nu cred ca e un vis...se poate implini traba asta...dar inainte tre' sa scapam de Jiji...apoi nu se stie...nu e idee rea deloc...

da mah scapi de Jiji da cine da bani atunci eu pun pariui ca ktu in loc sa dai 10 ron pe luna pentru Steaua preferi sa iti iei seminte si sa vii sa faci urat pe stadion asa ca mai ciocu mic toti. Cat despre faza ca sa dus la spurcati e un oier prost dar mai tre si noi sa iertam ce dreq. Forza STAUA

frunji14.05.2007 11:04

VINE RICA!!!!!!!!!!!! BRAvo Elton ESTI CEL MAI TEHNIC JUCATOR DIN CAMPIONATUl ROMANESC!!!!1FORZA Steaua steagcruce2

Wally14.05.2007 12:25

Sper sa fie adevarata stirea...daca e asa...Rica tricoul cu numarul 25 te asteapta!

TieStelist14.05.2007 13:00

Cred ca se face prea mult caz pe tema asta; si nici nu stiu ce aveti atata impotriva lu' Becali; e el mai cioban, nu zic nu, dar pana la urma el baga bani la club si se implik destul pentru el; ce dak a purtat un fular, ori l-a pupat; asta a fost asa, sa se dea pe langa dinamovisti; conteaza faptul ca a fa cut-o pentru. Steaua; si sa recunoastem ca dak n-ar fi venit bekli la Steaua nush cand s-ar mai fi calificat in Liga Campionilor.

Toate discutiile si mesajele mi se par deplasate; ar trebui sa-i multumim patronului ca se implik la club, sa nu-i vedem numai fularul dinamovist de pe gat care nu inseamna nik pentru. el, stiti asta; si dak nu se implica bekli si acum, si la sfarsitul anului trecut, si acum 2 ani, nu ar fi castigat Steaua nici un campionat, si n-am fi jucat deloc in Europa.

Nu-i iau apararea in totalitate, stiu ca el e un cioban de om, da asa-i el; prea-i vedeti numai raul; si dak pleak din Ghencea, cina sa vina in locul lui, cineva cu bani, nu zgark cum e Copos; ar trebui sa incercam sa-l convingem sa mai aduk jucatori de valoare, straini, ca Elton, un antrenor strain, sa dea bani pentru. ei, nu ce a adus MM in general, ce era mai ieftin si gratis, si multi n-au valoare de Steaua.

Desi stiu ca multi o sa-mi dati cu bata-n cap, eu zic sa va mai ganditi;

Forza!

audiopixel14.05.2007 13:16

Din partea mea pot veni si Messi sau Kaka,lucrurile nu se schimba.Avem un finantator compromis total iar ceilalti oameni din "conducere" au semne de intrebare.Pe deasupra avem si un antrenor care a atins un paradox:cele mai bune rezultate ale Stelei intr-un sezon coincid cu cele mai proaste.Nu exista nici o strategie de viitor iar sursele de finantare sunt cel putin indoielnice,exceptand mult trambitata UCL.Eu cred ca lucrurile ar trebui sa se schimbe de la varf,fluxul de jucatori nu are prioritate in momentul acesta.

kristy 4 steaua14.05.2007 17:34

corect..Neaga merita sa ajunga din nou la Steaua, insa incep sa devin pe zi ce trece mai dezgustat de modul in care se trateaza lucrurile la Steaua...oaia asta proasta de berbecali vrea sa aduk pe Neaga si mai multi fotbalisti de valoare ca sa ne mai "inmoaie" suferinta pricinuita tot de el prin acea fapta care nici dezbatuta nu merita din cauza acestui idiot (Becali).noi suntem "hahalere" si "zdrente" pentru ca sustinem Steaua si ne implikm activ la acest club...in timp ce lui ii convine sa de 2 mil anual si sa ia cel putin 10 numai din calificarea in Liga Campionilor! mi-e scarba si sper ca se va face ceva in acest sens...in viata nu numai banii conteaza! trebuie pus suflet...este o echipa prea buna ca sa o lasam in nadejdea acestei huligan comunist! steagcruce2

«12»