Gigi Becali a declarat la sfarsitul meciului FC National - Steaua Bucuresti ca s-a inteles cu fostul jucator al Stelei, Adrian Neaga, si acesta va veni din vara la gruparea din Ghencea.
"Am vorbit astazi (n.r.: duminica) cu Rica Neaga si putem discuta despre Neaga ca fiind jucatorul Stelei. Nu am nici o treaba cu Badoi eu, a inventat presa", a spus Becali la Realitatea TV.
Patronul Stelei spune ca nu mai are nici o emotie in ceea ce priveste locul doi, ce o va trimite pe Steaua in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Becali crede ca CFR se va mai impiedica in acest sfarsit de sezon.
"Nu am avut nici o emotie. Nu mai am emotii deloc pentru ca deja Steaua s-a dezlantuit, nu mai am nici o problema. Nu mai are cum Steaua sa se impiedice, dar putem face si un meci egal, iar CFR-ul mai are si cu Bistrita si cu Iasul, mai are trei meciuri de disputat. Noi mai avem doua meciuri din care putem face si un egal."
Becali a explicat si revenirea Stelei, care a ajuns la sase victorii consecutive in Liga I. Becali crede ca el este principalul artizan al succesului echipei, deoarece s-a dus inainte de fiecare meci sa vorbeasca cu jucatorii.
"A fost probabil acea mare dorinta de a veni pe locul doi si s-au angrenat foarte bine in joc si Steaua cand vrea, joaca fotbal adevarat. La ultimele sase meciuri am fost la fiecare meci inainte de meci si vorbesc cu ei. Dumnezeu face dreptate in fotbal, punctele le-am facut noi si Dumnezeu a facut dreptate. Faptul ca suntem pe locul doi e mai bine pentru noi pentru ca mai jucam un tur preliminar sa mai facem niste puncte", a povestiti Gigi Becali.
Patronul din Ghencea ii lasa in pace pe suporterii care il injura, desi sambata i-a amenintat ca ii calca in picioare daca vor indrazni sa il injure.
"Eu cu majoritatea suporterilor sunt prieteni, unora le-am dat autografe, le-am cumparat si bilete, sunt unii dintre ei prea fanatici si nu te poti intelege cu ei. Probabil ei o sa isi dea seama cand vom fi in grupele Ligii Campionilor. Pot sa injure, sa faca ce vor. E problema lor, problema mea e sa vina Steaua pe locul doi. Ei impun ce jucatori sa bage Oli, vor demisia lui Oli ca nu il baga pe Elton, dar asa ceva nu o sa poata sa faca."