FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Belo cu noi !

«12»
Teasca13.05.2007 11:37

Saptamana trecuta ati anuntat in ultima clipa ca se amana intalnirea, cel mai probabil pentru o saptamana, dar ca veti reveni cu detalii. NU ATI REVENIT CU DETALII si ne anuntati DUPA.

"bravo" pentru organizare!

bodanelu13.05.2007 11:39

saptamana trecuta trebuia sa fie o intalniere pentru toata lumea, fara prezenta lu` Belo.

intalnirea de ieri a fost doar pentru membri AISS.

makaan13.05.2007 11:43

Asa baaaaa!! Oameni din astia trebuie sa atrageti in jurul AISS-ului!!! Respect Miodrag Belodedici!

Teasca13.05.2007 11:47
saptamana trecuta trebuia sa fie o intalniere pentru toata lumea, fara prezenta lu` Belo.

intalnirea de ieri a fost doar pentru membri AISS.

Deja "o dati in abureala".

Saptamana trecuta ati anuntat ALTCEVA:

"AISS va reprograma sedinta din 6 mai, cel mai probabil la sfarsitul saptamanii viitoare. Vom reveni cu detalii pe site. "

1. Nu ati revenit cu detalii!

2. Nu ati mentionat data trecuta daca e pentru membrii AISS sau si pentru altii. (care poate vor sa se inscrie).

3. Daca asta a fost intalnire "privata", cea ANUNTATA ca probabila unde s-a tinut? Sau "s-a uitat" de ea?

Toate astea arata organizare slaba.

si

4. Daca stiam ca in dreptul privilegiilor AISS intra si intalniri "private" imi inscriam vecina, Maria. Adora secretele.

puyol13.05.2007 14:39

apropo de Belo. Tin minte ca dupa meciul pierdut cu 4-1 in fata realului, in barul de romani unde il vazusem am mai ramas cativa insi, si vorbeam. Si era un om, cam pe la 50 de ani, si spunea: <<Ma, asta e Steaua? Cum de i-a lasat pe astia sa faca ce vor cu mingea ? Pai daca era Belo ori Bumbescu aici, mai suflau spaniolii? Mai Ionut, pai stii ce zicea Bumbescu? ''Cine esti tu ma? Raúl? Ia hai incoace sa iti povestesc o poanta'' >>

Multumim Miodrag Belodedici ca existati !!!

mariuss_d13.05.2007 16:00
Deja "o dati in abureala".

Saptamana trecuta ati anuntat ALTCEVA:

"AISS va reprograma sedinta din 6 mai, cel mai probabil la sfarsitul saptamanii viitoare. Vom reveni cu detalii pe site. "

1. Nu ati revenit cu detalii!

2. Nu ati mentionat data trecuta daca e pentru membrii AISS sau si pentru altii. (care poate vor sa se inscrie).

3. Daca asta a fost intalnire "privata", cea ANUNTATA ca probabila unde s-a tinut? Sau "s-a uitat" de ea?

Toate astea arata organizare slaba.

si

4. Daca stiam ca in dreptul privilegiilor AISS intra si intalniri "private" imi inscriam vecina, Maria. Adora secretele.

Eu am primit mail cu detaliile intalnirii de sambata. Nu stiu cum de nu a ajuns si la tine.

Din pacate distanta fata de Bucuresti nu imi permite momentan sa particip la intalniri :(

SSK13.05.2007 20:25

Teasca, nu e cazul sa fii rautacios. Intalnirea cu Belodedici a fost doar pentru membrii AISS, din mai multe motive. Unul ar fi ca n-am avut un loc unde sa ne intalnim (am fost intr-un bar, in cele din urma), iar daca am fi anuntat ca vine Belodedici posibil ca multa lume s-ar fi ingramadit. Ce-am fi putut face atunci? In plus, fiind o intalnire "de intentie", am considerat ca e mai ok sa vina doar membrii AISS. Nu in ultimul rand, Belodedici a confirmat prezenta doar vineri seara. Ar fi fost penibil sa va chemam la o intalnire cu Belodedici si el sa nu mai vina.

Iar intalnirea cu cei care vor sa ii cunoasca pe membrii Asociatiei nu mai putea avea loc la sfarsitul acestei saptamani, din moment ce a avut loc cea cu Belodedici. O vom reprograma si vom anunta din timp data, insa pentru o astfel de intalnire ne trebuie si un spatiu adecvat.

rafanicu16.05.2007 04:56

Multumim Belodedici! Impreuna cu Bumbescu a format cel mai bun cuplu de fundasi centrali din istoria cluburilor din Romania, iar impreuna cu Prodan a format cel mai bun cuplu de fundasi centrali din istoria Nationalei Romaniei! Mare jucator, mare caracter... Unde s-o afla viitorul "Belo"? Va mai exista vreodata un fotbalist care sa ne incante asa cum reusea Belodedici meci de meci? Un anticipat "La multi ani!" pentru cei 43 de ani pe care-i implineste peste cateva zile!

«12»