FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Belo cu noi !

«12»
fcsteaua.ro12.05.2007 19:52

Miodrag Belodedici a rãspuns pozitiv invitației noastre și s-a întâlnit astãzi, 12 Mai, cu o parte din membrii Asociației Independente a Suporterilor Steliști.

Discuțiile au avut loc într-un cadru informal, și subiectele au tratat Steaua de altã datã, situația de astãzi a clubului, suporterii dar și fotbalul în general.

Cu toții ne-am întors acasã emoționați și mândri cã am putut da mâna și vorbi cu o legendã a clubului nostru.

Belo va rãmâne pe veci în istoria fotbalului, cucerind Cupa Campionilor Europeni atât cu Steaua București cât și cu Crvena Zvezda Belgrad și aducându-și aportul la multe din victoriile de rãsunet ale Naționalei României.

La sfârșitul întâlnirii, acesta a semnat formularul prin care devine membru onorific AISS și ne-a asigurat de implicarea viitoare în proiectele Asociației, în limita timpului disponibil.

Respect Belo ! Ne faci mândri cã suntem steliști !

trance_tactics12.05.2007 20:05

Mortala treaba. Salut initiativa AISS de a aduna in jurul ei foste mari glorii si stelisti in adevaratul sens al cuvantului. Belo unul dintre noi . La cat mai multi !

Miaus12.05.2007 20:21

Idolul meu ca si copil.

Nici Lacatus, nici Hagi nici nimeni."Caprioara" este pentru mine cel mai bun fundas roman al tuturor timpurilor.La Euro2000 la 37 de ani parca avea atunci a jucat EXEMPLAR.L-am vazut la meciul ala de la Timisoara cu Brazilia94 si mi-am dat seama ca Belo la 40+ ani cat are el se pozitioneaza mai bine decat Chivu acum.

Mereu aud de "marele" giga Popescu.pentru mine Belodedici este singurul MARE!

Yoyoyoi12.05.2007 20:26

De fiecare data cand il vad pe Belo imi tresalta inima. Chiar daca a mai acumulat cativa ani si cateva fire argintii, inca mai pastreaza eleganta miscarilor si frumusetea chipului de pe vremea cand ma incanta in meciurile frumoase ale Stelei anilor 90.

Respect Belo, pentru tot ce ai facut, si am siguranta ca vei mai face, pentru Steaua.

bodanelu12.05.2007 20:53

sunt unul dintre cei care a participat astazi la intalnirea cu Belo. Nu am cuvinte. RESPECT Belo!!!

Virgil12.05.2007 20:54

Cum adica nu ai ? Povesteste-ne ce s-a întamplat acolo.

bodanelu12.05.2007 21:07

s-a discutat despre Steaua, actuala si trecuta, s-a discutat despre nationala, despre meciuri, despre asociatie.

Belo vorbea asa frumos despre Steaua! m-am simtit mandru ca pot sta cu acest mare jucator la aceasi masa.

nemilosul12.05.2007 21:15

imi amintesc de acest mare jucator si caracter care a ajuns sa fie idolu la atatea generatii nu ca are telefon de 30.000e ca are o gramada de lesinate admiratoare ca presa i-a gasit destinatii zi de zi pe la barca sau mai stiu io unde

ci prin simplitatea lui,bun simtul lui si munca pe care a depuso.

oamni ca el ,ca Ienei ca Lacatus....ma fac mandru ca sunt stelist

intre "belo e cu noi" si "daca ii prind le rup picioarele" ar trebui lasat un spatiu--pentru ca nu putem pune o "caprioara" langa un parazit

w3bmaster12.05.2007 23:19

Belo doar face parte din Steaua Magica 86

Respect Belo

Forza Steaua

danciu1912.05.2007 23:24

De ce nu o intalnire cu mai multi stelisti,sa invitati gloriile Stelei fata in fata cu suporterii.Sa fim adevarata Stea ,nu falsitatea din ziua de azi a unor conducatori trecatori.

AmuntBoy12.05.2007 23:48

Respect Belo !!!

Esti unul dintre cei mai buni jucatori romani.

Mihai@Steaua13.05.2007 00:15
Idolul meu ca si copil.

Nici Lacatus, nici Hagi nici nimeni."Caprioara" este pentru mine cel mai bun fundas roman al tuturor timpurilor.La Euro2000 la 37 de ani parca avea atunci a jucat EXEMPLAR.L-am vazut la meciul ala de la Timisoara cu Brazilia94 si mi-am dat seama ca Belo la 40+ ani cat are el se pozitioneaza mai bine decat Chivu acum.

Mereu aud de "marele" giga Popescu.pentru mine Belodedici este singurul MARE!

BRAVO!!!

Exact asta am remarcat si eu la meciul ala!!!

Un mare stelist, O MARE VALOARE!!!

Quetzalcoatl13.05.2007 06:37

Spre rusinea mea,inca nu m-am inscris in Asociatie, dar o voi face, promit.

Pentru Belo am un foarte mare respect, a fost unul din cei mai mari fundasi ai lumii la vremea respectiva. Ce eleganta, ce stil, ce caracter..ce jucator....Respect Belo!

alexya13.05.2007 06:42

nu prea sunt multe de spus la adresa vre unui jucator stelist din generatia '86...toti sunt legende..toti sunt cei mai buni...va multumim si mai ales tie belo!!!

FORZZA Steaua steag2

MANDRA CA SUNT STELISTA!!!!!!

Bundy13.05.2007 06:49

Respect Belo! Un exemplu de modestie si profesionalism...l-am intalnit intamplator acum vreo cateva luni la Foisorul de Foc si i-am cerut un autograf. Ceea ce m-a surprins a fost ca nu a afisat o figura plictisita pe care o au majoritatea fotbalistilor cand dau autografe( genul ala care nici nu se uita la tine cand iti semneaza autograful), a zambit si a fost amabil.

soare4ever13.05.2007 07:32

Mai rar gasim un astfel de jucator in zilele nostre!

Belo te vom iubi mereu!!!

carnat13.05.2007 07:49

Felicitari! Ati facut un pas important.

Mi-i s-a facut pielea gaina cand am citit articolul :-) . Ar fi foarte frumos daca s-ar putea atrage asemenea oameni langa noi. Sunt de asemenea bucuros ca s-a inceput, pe toate caile posibile acest "razboi", vezi manifestele impartite prin Bucuresti.Cred ca toti dintre noi ar trebui sa facem ceva, orice in limitele puterilor noastre, orice numai sa facem!!!

Sanatate si numai bine !!

bodanelu13.05.2007 08:25

manifestele impartite prin Bucuresti nu au fost idea AISS.

membri AISS o sa imparta fluturase azi la meciul cu National, dar nu impotriva lu` Becali. SUnt fluturase de promovare a asociatiei.

dr.adrian913.05.2007 08:43

eu vreau si eu sa ma inscriu in AISS dar nu stiu cum ca stau in germania

greco13.05.2007 08:49
radooku_steaua13.05.2007 09:05

Salut. Am incercat sa completez acum formularul da nu merge sa vad in format Pdf. Imi apar doar niste cifre si semne ciudate. Daca imi poate trimite cineva formularul pe e-mail la r***@*** as fi tare multumit. Ms

Wally13.05.2007 09:08
Mai rar gasim un astfel de jucator in zilele nostre!

Belo te vom iubi mereu!!!

Foarte mare dreptate ai...singurul lucru care m-a deranjat vreodata la Belo a fost declaratia sa despre Ochirosii, insa e vorba despre o parere si imi cer scuze ca am putut sa ma supar pe el!

George Stan13.05.2007 09:19
Salut. Am incercat sa completez acum formularul da nu merge sa vad in format Pdf. Imi apar doar niste cifre si semne ciudate. Daca imi poate trimite cineva formularul pe e-mail la r***@*** as fi tare multumit. Ms

Vezi ca acolu unde nu ti-a mers formularul se gaseste un formular de download-at, special pentru cei carora nu le merge cel ce se completeaza direct.

greco13.05.2007 09:50
mariuss_d13.05.2007 10:23

Incearca si cu Firefox 2.0 si sa ai acrobat reader instalat. Cu IE7 nu imi aparea nici mie corect.

«12»