FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Antistelistii

«12»
fcsteaua.ro12.05.2007 09:46

Niciun articol de bine despre Steaua. Da, ati inteles corect. Performanta este unica avand in vedere faptul ca recordmanul este corespondentul Gazetei Sporturilor in Ghencea, d-l Dan Udrea. Va vine a crede? Este o realizare rara, ceva nemaintalnit. Il urmaresc de mult timp. Daca Steaua castiga un meci cu faze discutabile, omul toarna pur si simplu venin, bagatelizand victoria. Daca Steaua castiga un meci pe bune si facand spectacol atunci omul nostru pur si simplu DISPARE asa cum a facut-o dupa meciul castigat impotriva Ceahlaului. Daca dai un search pe Google la sectiunea imagini o sa ai supriza sa constati ca, spre deosebire de colegii sai, omul nu are nicio poza. O fi oare din cauza faptului ca este constient de riscurile "misiunii" sale ?

Astazi apare in Gazeta Sporturilor cu un titlu prin care deja sugereaza ca arbitrul meciului FC National Steaua ar fi influentat de tatal sau sa "traga" pentru ros albastri. Adica demonstreaza inca o data ca isi face datoria, respecta Fisa de Post. Sa fie adevarat oare faptul ca respectivul domn a fost junior al lui Dinamo asa cum se vehiculeaza? Si in aceste conditii sa fie corespondent gsp in Ghencea ?!!! Incredibil !

Priviti bine dragi stelisti si nu uitati. Acestia sunt antistelistii. Platiti pentru a provoca, apreciati pentru subtilitatea inducerii mesajelor de manipulare a opiniei publice. De la ei pleaca insinuarile, de la ei pleaca lipsa de obiectivitate si de impartialitate. Nu generalizam, dar in clipa de fata avem o demonstratie irefutabila. Beneficiind de sprijinul unor sefuleti cu aere de "mari deontologi" (Mircea Badea) scuipa si toarna venin, apoi blameaza iesirile violente ale suporterilor.

Meth0dMan12.05.2007 10:03

Poate ne spui si cum il cheama daca tot ai vorbit juma de ora

forever_STEAUA12.05.2007 10:07

Cred ca la Dan Udrea se referea...

cryu12.05.2007 10:09

Ai dreptate cataline am observat si eu asta.Dan Udrea asta numai strambe si minciuni scrie despre Steaua.... asa e in Romania

FORZA Steaua

Il Soldatino12.05.2007 10:16
Poate ne spui si cum il cheama daca tot ai vorbit juma de ora

Imi cer scuze. O sa-i introduc acum numele in articol pentru ca sa se inteleaga mai bine. Oricum, faina remarca ta :))

daniel_grozavescu12.05.2007 10:27

era timpul pentru un articol concret despre manipularea presei. Eu ma tratez, nu citesc ziare si nu ma mai uit la nici o stire de nici un fel ca deja au ajuns prea departe cu manipularea.....In rest din partea unui fost om manipulat......NU VA LASATI MANIPULATI.

fsoica12.05.2007 10:31

care e treaba cu Mircea Badea ?

daniel_grozavescu12.05.2007 10:31

apropos, ca era sa uit ...... daca cumva din greseala nu sunteti pe stadion la un meci al Stelei si sunteti acas in fata televizorului iar meciul este transmis de National TV mai bine nu va uitati ascultati la radio pentru ca se vede si se stie comntatori rapidisti clar ....asa ceva imi manaca nervii.

zipper12.05.2007 10:36

Excelent punctat! Si eu am sesizat acelasi lucru in legatura cu Udrea. Nu-i nimic daca n-ai gasit o poza cu el, vi-l descriu eu cum arata si e imposibil sa nu-l remarcati: are o fata de pusti, cred ca pe la vreo 23-24 de ani, brunet, isi face tepi mereu, mic de inaltime, si il puteti remarca la toate interviurile stand foarte aproape de interlocutori. Ia cateva interviuri cu jucatorii Stelei sau cu MM si o sa-l vezi sigur in imagine. Un ANTISTELIST pe fata asta e Dan Udrea!

steagsahmic

AndyQ12.05.2007 10:44

Sa fie sanatos. Din partea mea ii doresc cat mai multe unghii mancate la victoriile Stelei. Daca in Romania e ceva normal, la ordinea zilei, sa bagi bete-n roate la mai toata lumea, cred ca Udea e maestru in asa ceva.

Excelent articol.

Il Soldatino12.05.2007 11:11
care e treaba cu Mircea Badea ?

este un citat si am pus in paranteza numele celui ce-a indicat "deontologul".

nicolaef12.05.2007 11:24

Multumesc Catalin pentru constatare. Cred in corectitudinea analizelor tale si in pozitia ta neextremista. Hotararea pe care o voi lua este ca incepand cu ziua 13 mai sa nu mai cumpar ziarul Gazeta Sporturilor. Voi reveni numai daca Ioanitoaia, Tolontan si ceilalti ziaristi ai Gazetei vor lua o pozitie critica vizavi de atitudinea d-lui Udrea Dan. Mandru ca sunt stelist!

alice4steauaBUC12.05.2007 12:00
apropos, ca era sa uit ...... daca cumva din greseala nu sunteti pe stadion la un meci al Stelei si sunteti acas in fata televizorului iar meciul este transmis de National TV mai bine nu va uitati ascultati la radio pentru ca se vede si se stie comntatori rapidisti clar ....asa ceva imi manaca nervii.

Cei de la National nu sunt singurii...mai sunt si cei de la Kanal D, aia chiar au intrecut orice limita...

Asta e Romania....ce-am putea face noi?!

Teasca12.05.2007 12:11

Bun articolul! Ar trebui scris mai des despre cum ne musca gsp-istii de partile dorsale.

"sau sa "traga" pentru ros albastrii. " Se scrie cu un singur "i" in cazul asta. Respectã limba românã!

Il Soldatino12.05.2007 12:21
Cei de la National nu sunt singurii...mai sunt si cei de la Kanal D, aia chiar au intrecut orice limita...

Asta e Romania....ce-am putea face noi?!

Nu ar trebui sa te mire reactia celor de la Kanal D odata ce s-a d-l Cosmin Baleanu acolo. Din pacate, domnia sa nu l-a luat si pe d-l Cheltuitoru care a ramas in Continuare la Antena 1 si e tot un drac...ba mai rau, pentru ca ataca din doua parti. Am ajuns sa-i regret pe Dumitru Graur, Ionel Stoica si chiar pe Cornel Pumnea (este dinamovist)....nu mai pomenesc de Emil Gradinescu un tip "parfum" pe langa noua axa a manipularii din tabara contemporana a comentatorilor sportivi. Oricum, pentru mine e clar: acest circ este legat in mare masura de politica si de prezenta d-lui Becali pe un loc secund in topul preferintelor electorale. Dupa aceea urmeaza simpatiile comentatorilor sportivi pentru una sau alta dintre echipe. Din pacate au de suferit suporterii stelisti.

Il Soldatino12.05.2007 12:27
Bun articolul! Ar trebui scris mai des despre cum ne musca gsp-istii de partile dorsale.

"sau sa "traga" pentru ros albastrii. " Se scrie cu un singur "i" in cazul asta. Respectã limba românã!

este vorba de o greseala de editare si nicidecum de nerespect pentru limba romana. Din pacate nu avem un departament de corectura si trebuie sa facem individual tot: de la redactare pana la postare si corectura. Oricum, ms de atentionare.

EvilKid12.05.2007 12:32

unde o sa stea galeria la meciul cu national??

steagcruce2

Teasca12.05.2007 13:07
este vorba de o greseala de editare si nicidecum de nerespect pentru limba romana. Din pacate nu avem un departament de corectura si trebuie sa facem individual tot: de la redactare pana la postare si corectura. Oricum, ms de atentionare.

Ma ofer pentru corectura.

Il Soldatino12.05.2007 13:13
Ma ofer pentru corectura.

Poi, deja ati facut-o nu? :)

AdrianUltras2512.05.2007 19:04

alti antistelisti gsp:

eduard apostol-cel mai mare-dinamovist pur-sange

Alin buzarin

Adrian cioroianu(cand era)

Cristi geambasu

Catalin gheorghiu

Razvan rotaru

remus raureanu

Andrei Niculescu

si bineinteles nea ovi ioanitoaia

mai sunt si altii

pe astia ii stiu eu

kanal d - baleanu - mare rapidist

mai tineti minte meciul din Cupa UEFA?

da Nicolita gol

domnul baleanu:"lovitura de teatru in giulesti" - si a spus asta cu o durere in glas de parca cineva i-a omorat familia

mie imi plac baietii de la national TV

cat de cat sunt peste restul

domnul gradinarescu-rasad iarasi mi se pare un om foarte suparat pe Steaua

la meciul cu Valencia asa era de suparat la primul gol al lui Cristea...saracu:(...:)))

cei de la antena 1-no comment

noroc ca e Vochin acolo

ca daca nu pun pariu ca ne-ar si injura

ar fi in stare :)

cei mai buni comentatori sportivi sunt cei de la Pro TV

parerea mea

ma bucur ca ei au CL-ul

ar fi pacat ca cea mai frumoasa competitie din lume sa fie manjita de unul ca baleanu

Pot ei sa zica ce vor.Noi tot cei mai buni ramanem!

Forza Steaua!

Yoyoyoi12.05.2007 19:18

Eu mi-am facut un pariu cu mine insami, sa nu mai intru pe Prosport si GSP... si asta de la interviul lui Cernea dupa meciul cu CFR de la Cluj, cand stim cu totii ce s-a intamplat cu acel interviu.

Este greu asa, recunosc. Ma informez si eu mai mult de la stiri de la TV si de pe forumuri. Nici Fanatik sau SPT nu frecventez.

Dar daca ati sti ce stare de calm va da sa nu cititi ineptiile si interpretarile rauvoitoare ale antistelistilor. Nu ma enervez, nu ma supar, nu explodez la citirea unor minciuni.

De vreo 2 ani tot ii contrez pe acei "jurnalisti" pe site-urile lor. Incercam sa trag un semnal de alarma, sa-i atentionez ca nu suntem prosti si ca stim ca ne mint in fata. Rezultatul? Nici unul, ei continua parca acum cu mai multa inversunare.

Si atunci alegi metoda ignorantei. Nu e trafic, nu sunt bani. Nu sunt bani, nu sunt salarii. Eu nu mai intru pe acolo, asa ca n-o sa mai aiba parte de clickurile mele. Voi puteti sa va abtineti sa nu intrati pe acolo? Daca s-ar hotari toti stelistii ca din data de 12 mai si pana in 19 mai (doar o saptamana) nu mai intra deloc pe acele 2 site-uri, va spun eu ca se va vedea serios la trafic. Si asta va atrage atentia tuturor, chiar si a celor implicati. Si atunci poate o sa se gandeasca de 2 ori inainte de a scrie despre Steaua.

nicolaef12.05.2007 20:10

Din solidaritate cu tine, ca de altfel cu toti stelistii din lume, incepand din seara aceasta, nu voi accesa site-urile GSP si Prosport. In timp ar trebui sa se inteleaga ca suntem impotriva manipularii cititorilor prin apelul la stiri tendentios antisteliste.

w3bmaster12.05.2007 23:16

Vou chiar va mai pasa de presa de kkt din Romania ?

AmuntBoy13.05.2007 00:07

Udrea este destul de public

Apare saptamanal la sport.ro la Special

Eu nu l-am vazut asa antistelist ci doar respecta jegul de rutina gsp cu dezinformari si alte prostii care raman in coada de peste cam 90% din ele

Quetzalcoatl13.05.2007 06:30
alti antistelisti gsp:

domnul gradinarescu-rasad iarasi mi se pare un om foarte suparat pe Steaua

la meciul cu Valencia asa era de suparat la primul gol al lui Cristea...saracu:(...:)))

Te inseli amarnic. Eu am inregistrarea integrala a meciului cu Valencia si nici gand de-un comentariu cu nuante anti-steliste, ba din contra, e stelist ;)

La golurile lui Cristea ii tremura vocea de emotie, la al doilea gol nu a strigat, pur si simplu urla de fericire GOOOOOooooooooooooooollll ....:)))

«12»