FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Saptamana stelista nr.24

«12»
fcsteaua.ro11.05.2007 23:34

Pe site-ul suporterilor dinamovisti au fost publicate asa-zisele "Zece motive pentru ca Steaua sa nu joace in CL". Le raspund eu, cu "Cele 10 Porunci"! Nici una nu ramane neintinata de dinami! De la "Chip cioplit" si inchinarea la un caine… pana la "Sa nu ucizi", cu Adrian Iordache si Cornel Dinu in roluri principale. Se mai trece si pe la "Sa nu furi". Dar asta inseamna prea mult pentru caini. Trebuia sa vina cineva sa-i evacueze din Biblie. Cum au facut si Mircea Lucescu si Dinu cu proprietarii caselor in care locuiesc. Deh, obiceiuri militienesti.

"Noi suntem proștii satului, proștii României, suntem proștii proștilor"(GSP)! O declaratie a capitanului unei echipe! Numele lui e Maftei. Cum se cheama respectiva echipa nu intereseaza pe nimeni. Ultimile vesti de prin zona: "Labukas i-a dat "na-na" lui Edel" "Rapidistii au ramas cu Apoula in poarta!" (Gandul)

Mare scandal la Dinamo: "Rednic s-a certat cu jucãtorii la împãrțirea sumei venite de la Becali. Azi, la ora 18:00, e programatã o ședințã de pregãtire la Dinamo. Surse apropiate echipei afirmã cã fotbaliștii nu vor sã se mai prezinte. Sã facã grevã (GSP)! Teapa de 300,000 de Euro! Se separa apele! Daca nu mai e nimic de furat se fura intre ei.

"Pînã nu pun pancarte cu scuze și nu vin șefii de galerie sã-și cearã scuze, nu au pace cu mine. Era Jean Pavel acolo și i-a manipulat. Derbedeului ãsta îi dau interzis în Ghencea", a declarat Becali pentru GSP. Pace? Cu tine? Dupa ce inveti tabla inmultirii! Sau cand o sa fii presedinte ... de celula! Si hai sa iti spun de ce: Piturca era pe jos de ras! Nici Paunescu nu s-a putut abtine. Radeau fiindca Becali imita permanent strigatele galeriei dinamoviste. Gigi Becali si-a respectat cuvantul pe care si l-a dat fata de mine si a "latrat" non-stop dupa golul lui Cristea. Striga ca spartanii: "Augh, augh, augh!". (Borcea, GSP)

Bucurati-va de prostul nostru inainte de preliminariile CL. Dupa ... stiti cum latra cainii spartano - homosexuali? Aiiiiii ... Auiiiiii ... Aiiiiiiiuuuu. Prelung, rar si a jale.

Un nesimtit de la Evenimentul Zilei inaintea meciului cu Ceahlaul: "Gruparea din Ghencea se pare ca si-a asigurat, ca si la Urziceni, ,,planul B" - arbitrajul, in cazul in care nu-i vor putea rapune prin lupta dreapta pe ,,razesii" lui ,,Pinalti". CCA l-a delegat pe ieseanul Anton Helesteanu, un arbitru recunoscut pentru lejeritatea cu care acorda lovituri de pedeapsa si cartonase rosii." Il cheama Octavian Cojocaru. Mai bine il chema unchi - sau de pe lumea ailalta!

Dupa ce a umblat cu banii dupa jucatorii Gloriei sezonul trecut, Gigi Becali se implica din nou pentru a împinge Steaua în Europa (PS) Gabi Zamfirescu, Ionut Angheluta. Bai, ce nume de manelisti au astia. Sa va pierdeti voi stapanii pe strada si sa-i gasiti la hingheri, daca nu aveti dreptate?

"La Urziceni, Victor Becali a vegheat ca gazdele sã joace cinstit. Steaua a cîștigat, totuși. Ioan Becali, a cãrui putere doar s-a diminuat, a vrut sã-și împiedice vãrul în drumul spre succes. Influența lui s-a vãzut în teren ... Cãtãlin Munteanu, zero. Pulhac, zero. Dacã se continua așa, CFR ar fi cîștigat probabil. Pe parcursul primei reprize, martorii l-au auzit pe Victor Pițurcã spunînd: "Hai, Gigi, sã plecãm cã e clar!" (GSP) Tolontan, intr-unul din rarele momente de sinceritate. Bai Tontolane, iti spun eu ceva ca sa ma citezi: daca, prin absurd vom avea 6 echipe in faza grupelor (UCL si UEFA Cup) vom ateriza rapid spre locurile 15-20 in clasamentul coeficientilor. Daca Steaua nu joaca un an in Cupele Europene va pierdeti painea. Si nu se mai bat nici Borcea si Zotta pe burti ca se pregatesc pentru CL.

Nu l-as fi vrut pe Hagi antrenor. Acum il vreau. E singurul de care i-ar fi rusine ciobanului. E singurul care ar mai dilua rusinea simtita cand Jiji declara: Eu sunt Steaua!

Intelege odata! Tu esti vremelnic. Steaua e eterna! Fi-ti-ar branza ... si cascavalul ... si iaurtul ... si kefirul ...

Dumnezeu va fi stelist!

Dankressman

rosualbastru12.05.2007 01:21

da, tare de tot drankesman!

si totusi, 100 de motive ca Dinamo sa nu joace in EUROPA, printre altele 17 nentori, polonia varsovia, sau ce tare, pescarii de la KNATSPYRNUFELAG!!! ( na, ca mi-am rupt limba si m-i s-a stricat tastatura!)

THIS IS Ghencea!!!!

si inca ceva: Dumnezeu ESTE Stelist, cateodata, ne lasa sa trecem si prin "valea umbrei *****"

andr3y12.05.2007 02:41
:) excelent!
daniel.steaua12.05.2007 05:06

Bucurati-va de prostul nostru inainte de preliminariile CL. Dupa ... stiti cum latra cainii spartano - homosexuali? Aiiiiii ... Auiiiiii ... Aiiiiiiiuuuu. Prelung, rar si a jale.

esti tare.......am ras cu lacrimi :))))))))))))))))))))))

leynad7212.05.2007 05:31

Întrebare pentru dictator :

Dacã anul ãsta locul 2 a costat 2 milioane, locul 1 de anul trecut cât a costat ?

The_Foxes12.05.2007 06:20

Felicitari m-a impresionat cronicuta :) in special " Gabi Zamfirescu, Ionut Angheluta. Bai, ce nume de manelisti au astia. Sa va pierdeti voi stapanii pe strada si sa-i gasiti la hingheri, daca nu aveti dreptate? " hahaha genial. Esti bun de academia catavencu sau poate ca deja lucrezi acolo :smile:

Alle_4ever Steaua12.05.2007 06:46

Foarte tare articolu.....:))))

ibadarau12.05.2007 07:22
Întrebare pentru dictator :

Dacã anul ãsta locul 2 a costat 2 milioane, locul 1 de anul trecut cât a costat ?

1. Tu chiar crezi ce spune Becali?...

2. Locul intai de anul trecut a costat 6 milioane de lei: acestea au fost costurile cu echipa..

Si pentru linistea ta, si anul trecut si anul acesta Steaua si-a castigat punctele pe merit... asta daca nu citeste decat gsp... dupa Groparii Sporturilor (parac mai era o echipa "groapa"...) si cu Barcelona, 1986, a fost blat...

zloty12.05.2007 07:23

tare rau articolul

Anna Marya12.05.2007 09:18

super tare articolul mi-a placut super mult chestia asta ""Bucurati-va de prostul nostru inainte de preliminariile CL. Dupa ... stiti cum latra cainii spartano - homosexuali? Aiiiiii ... Auiiiiii ... Aiiiiiiiuuuu. Prelung, rar si a jale. ""!!!! chiar asa o sa faca dinamovisti dupa preliminarii tot lor o sa le fie rusine de ce au zis despre Steaua cand vor vedea ca tot Steaua va ajunge in gurpe si poate chiar mai departe cine stie eu sper..:P

grizzly12.05.2007 09:24

ti-ai revenit dankressman. e bine sa mai radem un pic.

mecarm12.05.2007 09:40

Asa este !Doar venirea lui Hagi ca antrenor l-ar mai pondera pe neghiobul asta de Becali.Duminica toata lumea pe cotroceni sa strigam impotriva ciobanului.

AndyQ12.05.2007 10:02

Multe lurcuri ai spus aici Dankressman, corecte. Printre ele, de departe, cel mai bine pus in evidenta lucru e acela ca Hagi e singurul antrenor fata de care i-ar fi rusine Ciobanului. Singurul antrenor pe care Nea Branzet l-ar respecta. Singurul antrenor care si-ar putea face echipa in liniste, fara sa-l bazaie la cap Domnul Lactate.

Daca acum o luna mai toti eram impotriva venirii lui Hagi, vad ca ne-am dat seama, pe parcurs, ca ar fi cea mai buna alegere. Nu pentru ca ar fi antrenorul secolului in Romania sau Europa. Pentru ca e singurul care ar aduce liniste la echipa, eliminand pe cat posibil implicarea lui Smantana la echipa.

Felicitari pentru articol.

raluk_stoik12.05.2007 10:55

f tare frate...ai fi un bun reporter pe la gsp...ca oricum aia nu stiu ce spun..esti tare!!;)

alexya12.05.2007 11:10

articolul este bun imi place..de ce trebuie sa ne gandim ca Becali a cumparat meciuri..el credeca daca vehiculeaza niste sume in jurul unor partide..atunci toti stelistii vor fi la picioarele lui..si il vor iubi vesnic..ceea ce nu intelege el este faptul ca noi ibim Steaua nu coibaniideveniti peste noapte mari datorita Stelei steag2

cKy660012.05.2007 12:11

toti declarati ca vrezi binele echipei dar voi ducetzi o campanie anti Gigi. Ma uit, de ceva timp orice articol nu conteazatopicu tot se ajunge la Gigi, parca ati fii Vadim contra Base =))

w3bmaster12.05.2007 13:21

Nota 10+++ pentru articol

MooxuLeTz`12.05.2007 13:47
toti declarati ca vrezi binele echipei dar voi ducetzi o campanie anti Gigi. Ma uit, de ceva timp orice articol nu conteazatopicu tot se ajunge la Gigi, parca ati fii Vadim contra Base =))

ba u ori esti caine ori nu traiesti in Romania !

zloty12.05.2007 13:49

carei faza cu manifestu anti Becali?? e ceva organizat de AISS sau e initziativa altcuiva??

AmuntBoy12.05.2007 14:26

Daca s-ar face vreodata revista oficiala a suporterului, scoasa sa zicem de AISS

dank ar fi excelent sa aibe un articol lunar

e prea tare omul

cristiani12.05.2007 14:27

SUPER COMENTARIU!!!!!!!

x-man270212.05.2007 16:09

steagcruce2

CE DRACU AVETI CU Jiji CA DACA NU ERA EL NE BATEAM pentru LOCUL I , II , III SI ATAT .

*cine baga bani in transfeuri Jiji (si aici ma refer la Elton si Thereau cele mai reusite)

*cine a facut posibil sa avem un stadion (de altfel singurul din tara la standarde EU ) si un gazon de 3 stele Jiji

si lista continua cu multe alte reusite ale lui Jiji

-voi astia care nu il suportati pe Jiji nu aveti caracter ce naiba suntem animale nu ne putem manifesta civilizat mie greu sa spun da nu avem nici cea mai mica ideie ce inseamna sa fi suporter (mai uitati-va in Anglia la meciurile lu Liverpool,Manchester,Chelsea astia da suporteri cu adevarat, se canta, se creaza o atmosfera demna pentru un meci de fotbal AICI CU ADEVARAT TE SIMTI FOTBALIST)

-sunteti niste mizerii (si aici ma refer numai la acei care determina multi parinti sa nu-si aduca copii la meci,gen TWEETY si multi altii stati fratilor acasa)

Steaua NU ARE NEVOIE DE VOI !!!! VOI SPURCATI FOTBALUL LA VIOLENTA !!! pentru CE ,CA SA DEMONSTRATI CE SMECHERI SUNTETI !!! SUNTETI PENIBILI !!!

NU Becali E DE VINA CI VOI ASTIA SMECHERI DE VOI MIE RUSINE

P.S. chiar nu vreau sa fiu inteles gresit pentru acuzatiile pe care le-am facut dar imi doresc tare mult sa vin cu copilul la meci cu familia cu prieteni si sa ma bucur pentru Steaua pentru faptul ca exista si mi-a oferit atatea bucurii

PENTRU CA Steaua MERITA CEI MAI BUN

x-man270212.05.2007 16:20

ba u ori esti caine ori nu traiesti in Romania

CICA AM FOST LA PESCUIT SI AM PRINS PESTISORUL DE AUR TREBUIA SA-MI PUN O DORINTA CA SA MI SE INDEPLINESCA SI IATA CARE A FOST :

SA DISPARA HULIGANI,SMECHERI SI BAIETI DE CARTIER DE PE STADIOANE CA EI SUNT CU ADEVARAT MIZERIA FOTBALULUI ROMANESC (TWEETY)NU Becali

dankressman112.05.2007 17:43

Prietene Stelist

Este parerea ta si o respect. Dar de ce crezi ca Becali inseamna mai mult pentru Steaua decat Galeria Stelei?

Ce a facut Becali, a facut pentru el! Exclusiv pentru a iesi el in fata, nu Steaua! Ce face Galeria Stelei face absolut dezinteresat pentru Steaua.

Ce crezi tu ca e mai demn de admirat? Unul care se chinuie pentru propria imagine? Sau unii care pun Steaua inaintea imaginii proprii?

DanStan12.05.2007 18:12
CE DRACU AVETI CU Jiji CA DACA NU ERA EL NE BATEAM pentru LOCUL I , II , III SI ATAT .

*cine baga bani in transfeuri Jiji (si aici ma refer la Elton si Thereau cele mai reusite)

*cine a facut posibil sa avem un stadion (de altfel singurul din tara la standarde EU ) si un gazon de 3 stele Jiji

si lista continua cu multe alte reusite ale lui Jiji

Cine vrea voturi in schimbul banilor alora ? Cine si-a asigurat astfel prezenta in toate emisiunile de sport si in toata presa sportiva ? Nu cumva tot Jiji ?

-voi astia care nu il suportati pe Jiji nu aveti caracter ce naiba suntem animale nu ne putem manifesta civilizat mie greu sa spun da nu avem nici cea mai mica ideie ce inseamna sa fi suporter (mai uitati-va in Anglia la meciurile lu Liverpool,Manchester,Chelsea astia da suporteri cu adevarat, se canta, se creaza o atmosfera demna pentru un meci de fotbal AICI CU ADEVARAT TE SIMTI FOTBALIST)

Ne uitam la conducatorii lui Liverpool, Manchester, Chelsea. Niste fraieri. Nu se jertfesc, nu cer voturi, nu bat campii zilnic la TV, nu se cred razboinici, nu-l invoca pe Dumnezeu la fiecare interviu. Fraieri

-sunteti niste mizerii (si aici ma refer numai la acei care determina multi parinti sa nu-si aduca copii la meci,gen TWEETY si multi altii stati fratilor acasa)

Steaua NU ARE NEVOIE DE VOI !!!! VOI SPURCATI FOTBALUL LA VIOLENTA !!! pentru CE ,CA SA DEMONSTRATI CE SMECHERI SUNTETI !!! SUNTETI PENIBILI !!!

NU Becali E DE VINA CI VOI ASTIA SMECHERI DE VOI MIE RUSINE

Asa e, aberatiile debitate de razboinic cu ocazia fiecarui interviu sunt din vina suporterilor. Faptul ca am ajuns la mana altora pe final de campionat e tot din vina suporterilor. Lotul restrans si lipsa de idei a antrenorului tot suporterilor se datoreaza. Ca sa vezi, Becali n-are nici o vina. Daca nu erau suporterii aia castigam Champions League ...

PENTRU CA Steaua MERITA CEI MAI BUN

ce-i

«12»