FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Frate cu dracul

«12»
staneang13.05.2007 03:21

Singura solutie sa plece de la Steaua zdreamta e sa punem mana de la mana si sa angajam un rus care sa i traga un glont in creier,acest pisat imi mananca nervii zilnic.

FortuneTeller13.05.2007 04:49

A fost o data... Cam asa incepe povestea zilelor noastre, a fost o data candva, pentru ca acum este altfel decat am vrea. Asa precum multi copii viseaza in puritatea lor la Ilene Cosanzene si Feti Frumosi care chiar se bat cu balaurul cel rau, tot asa si suporterii Stelei viseaza la clipe bucurie traita simplu si firesc sub steaguri ros-albastre, la glorie venita prin munca cinstita si frumusete emanata dintr-un joc simplu, agresiv si direct pe poarta. Dar copiii cresc si apoi invata ca acestea sunt doar basme, sau cativa cu parinti mai putini cinici invata ca aceste fapte poate chiar s-au intamplat demult. Noi? Poate ca Gigi si sleahta de caractere mici din tot fotbalul romanesc ne vor sili sa "crestem" si noi, sa invatam scepticismul ca egal al obiectivismului si prezentului. Se poate, dar noi stim!! Poate un om mic cu bani multi ne va face sa ne aplecam, sa ne indoim ca ar putea exista un prezent pe masura trecutului. Orice e posibil cand un Gigi are ambitia sa demonstreze ce vrea. Din pacate pentru Gigi si cei ca el noi stim ca nu va fi asa pentru totdeauna, caci dragostea mereu va aduce speranta si va rascoli jarul din suflete. Gigi va castiga o batalie, va cumpara locuri 2 si va desfiinta abonamentele, DAR SIGUR VA PIERDE RAZBOIUL. El zice ca Steaua e familia lui? Dar Steaua e si familia noastra, iar in familie nu e loc de orgolii decat daca egoul e mai presus de orice. Probabil ca Gigi se va ambitiona sa ne arate puterea lui, dar in timp tot noi, chipurile anonime de sub steagurile ros-albastre vom castiga. Gigi va face din ce in ce mai multe greseli, va face tot mai multe gesturi intempestive si in final va sfarsi prin a vinde Steaua din lipsa de fonduri sau interes. Dar noi vom fi tot acolo, Don Quijote de la stana nu are nici o sansa in fata istoriei. Gigi nu uita de Puiu de la Onesti si mai ales nu uita ca NU TE VOTAM!

FortuneTeller13.05.2007 04:59
Aproape ca am ajuns sa-mi doresc un scandal "Calciopoli" si in fotbalul romanesc....cu Steaua lui Becali in prim plan. Ash accepta, de dragul descotorosirii de ciobanul fanfaron, o retrogradare in Liga secunda.

Niciodata sa nu vrei raul Stelei doar de "dragul" lui Becali. Aveti rabdare, si Becali va dispare la fel ca alti idioti care au crezut ca tot universul se invarte in jurul lor. Si va dispare atat de comun, linistit, fara declaratii la TV...

enrich13.05.2007 19:43

un o..r , un c...t , un m...t si asa mai departe

«12»