FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Nu depinde de mine" (Prosport)!

«12»
David_Steaua200712.05.2007 06:05

Din pacate Hagi nu prea are (momentan) mari tangente cu meseria de antrenor(vezi Poli,Bursaspor).DAR daca e sa vina trebuie primit cu bratele deschise si ajutat pentru ca nu se stie:poate ajunge antrenor mare chiar la noi(macar sa speram).Si cea mai mare satisfactie a mea ar fi ca il ciobandante o sa trebuiasca sa lase pliscul jos.

Forza Steaua!!

M.P12.05.2007 10:35

Mmm !! Ca jucator, Hagi, a fost exceptzional, dar ca antrenor lasa de dorit .. Pe unde a fost antrenor, nu a confirmat ... Mai ales acum ca a stat 1 an pe bara .. De ce tre` sa vina sa faca experimente acum la Steaua ? Mai intai de toate sa stea la o alta echipa , sa vedem si noi ca face ceva cu echipa respectiva , apoi poate veni in Ghencea ... Sunt convins ca unii dintre voi, acum o sa ma injure sau kestii de genu` , insa imi mentzin parerea .. Hagi NU are ce cauta in momentu` de fatza la Steaua ... Spun unii ca daca ar veni el la Steaua , ar fi echipa mai ofensiva ... Poate ca asa va fi, dar nu va ganditzi ca poate am lua mult mai multe goluri ? Cand am avut noi nevoie de el la Steaua, el a refuzat ... ca deh, el e "Regele" ... Eu nu sunt Pro-Olaroiu dar nici contra lui ... Daca Olaroiu ar fi lasat IN PACE de cioban, pun pariu ca ar face treaba ca`lumea .. Da` cand se baga "Principele" , se duce dracu tot ... Sa mai stea Oli inca 1 an la Steaua si de abia atunci vom putea sa`i vedem calitatzile de antrenor .. si apropos, cei care ma vor critica ca eu personal ash vrea ca Oli sa mai stea 1 an la Steaua, intai de toate sa tzina cont ca fiecare are dreptu` sa spuna ce gandeshte ... inca`o data spun NU venirii lui Hagi la Steaua ... Forza Steaua .. Mandru ca sunt STELIST

forever_STEAUA12.05.2007 13:28
Mai ales acum ca a stat 1 an pe bara ..

Ce legatura are faptul ca nu a antrenat de un an cu posibilitatea venirii lui la Steaua?

Hagi NU are ce cauta in momentu` de fatza la Steaua ... Spun unii ca daca ar veni el la Steaua , ar fi echipa mai ofensiva ... Poate ca asa va fi, dar nu va ganditzi ca poate am lua mult mai multe goluri ?

Fotbalul se joaca pe goluri... Trebuie sa inscri cu unul mai mult ca adversarul si "te-ai scos"... Dejeaba nu iei gol daca nici tu nu inscri...

Cand am avut noi nevoie de el la Steaua, el a refuzat ... ca deh, el e "Regele" ...

Nu cred ca esti in masura sa judeci refuzul lui Hagi de a antrena in acel moment Steaua. Consideram atunci, si imi mentin parerea, ca a fost cea mai buna decizie pe care o putea lua in momentul respectiv.

Eu nu sunt Pro-Olaroiu dar nici contra lui ... Daca Olaroiu ar fi lasat IN PACE de cioban, pun pariu ca ar face treaba ca`lumea .. Da` cand se baga "Principele" , se duce dracu tot ... Sa mai stea Oli inca 1 an la Steaua si de abia atunci vom putea sa`i vedem calitatzile de antrenor ..

Aici o dai rau de tot cu bata in balta... Mai intai recunosti ca Oli accepta ca ciobanul sa se bage peste el... Apoi spui ca Oli mai are nevoie de inca un an ca sa isi demonstreze calitatile: CE TE FACE SA CREZI CA jij NU SE VA BAGA IN CONTINUARE?

«12»