PREGATIT Gica Hagi a dat de înteles ca este dispus sa preia functia de antrenor al Stelei
Gheorghe Hagi s-a saturat de vacanta si pare hotarât sa revina în fotbal cât mai repede. Chiar daca nu o spune deocamdata, viitoarea sa destinatie ar putea fi Steaua.
"Eu sunt un antrenor liber, un om al fotbalului mai bine spus, care, în momentul de fata, si-a dorit aceasta vacanta. Referitor la celelalte speculatii care pot sa iasa, nu e normal ca eu sa vorbesc despre oferte în public, iar daca vor exista, nu sunt eu în masura sa va dau raspunsul. Raspunsurile trebuie sa vi le dea cei care oferteaza, eu nu pot sa-mi fac oferte singur. Chiar daca veti cauta un raspuns, nu e la mine, e la altcineva", a spus Hagi, aruncând astfel mingea în terenul lui Gigi Becali.
"Regele" a condamnat din nou parcursul Stelei din acest sezon, în care elevii lui Cosmin Olaroiu au ajuns sa tremure pentru locul 2 si sa stea la mâna rivalilor de la Dinamo.
"Nu pot eu sa-mi dau cu parerea în curtea altuia. Sunt altii care sunt acolo si trebuie sa raspunda la întrebarile dumneavoastra. Victoria Stelei e însa alta. Nu e locul 2. Mai ales pentru Steaua, niciodata locul 2!", l-a întepat Hagi pe Olaroiu.
El a explicat apoi ce a simtit în calitate de simpatizant al clubului din bulevardul Ghencea. "Dinamo a omorât campionatul acesta si le-a batut si le-a umilit pe celelalte doua. Ce am simtit eu ca stelist? Umilinta", a încheiat fostul mare jucator.
Nu l-am auzit pe Hagi ca ar dori sa vina la Steaua. Poate ca nu vrea sa vina. Dar nu are rost sa vorbesc deocamdata de aceasta mutare, deoarece noi avem antrenor.
Gigi Becali, finantator Steaua