FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Nu depinde de mine" (Prosport)!

«12»
fcsteaua.ro11.05.2007 02:52

PREGATIT Gica Hagi a dat de înteles ca este dispus sa preia functia de antrenor al Stelei

Gheorghe Hagi s-a saturat de vacanta si pare hotarât sa revina în fotbal cât mai repede. Chiar daca nu o spune deocamdata, viitoarea sa destinatie ar putea fi Steaua.

"Eu sunt un antrenor liber, un om al fotbalului mai bine spus, care, în momentul de fata, si-a dorit aceasta vacanta. Referitor la celelalte speculatii care pot sa iasa, nu e normal ca eu sa vorbesc despre oferte în public, iar daca vor exista, nu sunt eu în masura sa va dau raspunsul. Raspunsurile trebuie sa vi le dea cei care oferteaza, eu nu pot sa-mi fac oferte singur. Chiar daca veti cauta un raspuns, nu e la mine, e la altcineva", a spus Hagi, aruncând astfel mingea în terenul lui Gigi Becali.

"Regele" a condamnat din nou parcursul Stelei din acest sezon, în care elevii lui Cosmin Olaroiu au ajuns sa tremure pentru locul 2 si sa stea la mâna rivalilor de la Dinamo.

"Nu pot eu sa-mi dau cu parerea în curtea altuia. Sunt altii care sunt acolo si trebuie sa raspunda la întrebarile dumneavoastra. Victoria Stelei e însa alta. Nu e locul 2. Mai ales pentru Steaua, niciodata locul 2!", l-a întepat Hagi pe Olaroiu.

El a explicat apoi ce a simtit în calitate de simpatizant al clubului din bulevardul Ghencea. "Dinamo a omorât campionatul acesta si le-a batut si le-a umilit pe celelalte doua. Ce am simtit eu ca stelist? Umilinta", a încheiat fostul mare jucator.

Nu l-am auzit pe Hagi ca ar dori sa vina la Steaua. Poate ca nu vrea sa vina. Dar nu are rost sa vorbesc deocamdata de aceasta mutare, deoarece noi avem antrenor.

Gigi Becali, finantator Steaua

Shabalala11.05.2007 03:29

Nu stiu cat succes ar avea Hagi ca antrenor la Steaua, dar trebuie stabilite niste chestii. In primul rand, Hagi e un stelist adevarat. E cel mai mare jucator care a trecut prin Ghencea. E cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor. Indiferent de ce ne dorim, indiferent de ce parere avem despre el ca antrenor, Gheorghe Hagi trebuie primit cu bratele deschise si va trebui sa se bucure de suportul neconditionat al tuturor stelistilor. Sunt convins ca in cazul in care rezultatele nu vor fi cele pe care ni le dorim cu totii, Gica nu se va crampona de scaun (ca altii...) si isi va da demisia. Dar in cazul (foarte probabil) ca din vara 'Regele' sa ocupe postul de antrenor al Stelei, eventuale injurii si huiduieli nu vor face altceva decat sa ne coboare in ochii tuturor oamenilor care il iubesc si respecta. Si har domnului, nu sunt putini.

SSK11.05.2007 03:46

Perfect de acord cu tine, Shabalala.

Quetzalcoatl11.05.2007 03:51

In topul optiunilor mele, nu se afla Hagi,as prefera un antrenor strain, da' slabe sanse cu mizeria din conducerea Stelei. Totusi, daca aceasta posibilitate a accederii lu' Hagi in Ghencea se realizeaza, trebuie sa-l sprijinim si sa-i acordam credit, mai ales, c-a fost unul de-al nostru.

bodanelu11.05.2007 05:43

@Quetalcoatl si inca este unul de-al nostru, este stelist!

Quetzalcoatl11.05.2007 05:48

Corect, m-am exprimat eu gresit :)

AndyQ11.05.2007 06:08

Daca acum o luna nu ni-l doream pe Hagi, eu am ajuns sa cred ca e o optiune mult mai buna decat Olaroiu din mai multe motive. Cred ca suntem multi care ne-am schimbat parerea dupa ultimele declaratii ale lui Gica Hagi.

1. E STELIST (cel mai important). Mult mai stelist decat alti antrenori care au trecut prin Ghencea.

2.Are o relatie mai speciala cu Becali, lucru care l-ar putea face pe Becali sa-si vada de treaba lui. Se stie ca Hagi e un om orgolios, mandru, impunator, ca orice Stelist. Nu cred ca o sa plece urechea la tot ce spune Gigi. Plus de alta, nu o sa-l lase sa se bage in treaba lui si in echipa.

3. Venirea lui Hagi la Steaua ar aduce un plus de imagine de care avem mare nevoie la cat de mult ne-a batjocorit ciobanul

4. Pentru Hagi ar fi o provocare pe care ar lua-o foarte in serios, o sansa caruia nu o sa-i dea cu picioru: sa se afirme la echipa pe care o iubeste cel mai mult.

5. Are intrare la multe echipe din lumea asta, in cazul in care vrea un jucator sau daca vrea sa vanda un jucator.

6. Ar atrage sponsori doar prin faptul ca e Hagi si antreneaza Steaua.

Daca Hagi, Popescu si Ilie ar veni la Steaua, am avea o conducere 100% Stelista, nu formata din mercenari. Oameni cu onoare, cu dragoste pentru culori. Cu sete de rezultate.

grizzly11.05.2007 06:09

in clipa de fata nu imi doresc decat un Stelist la echipa. iar Gica este stelistul de care avem nevoie. in lumina ultimelor evenimente nu putem decat sa salutam un om cu coloana vertebrala si suflet de stelist.

nemilosul11.05.2007 06:19

Daca Hagi, Popescu si Ilie ar veni la Steaua, am avea o conducere 100% Stelista

poate 66% stelista ,acum depinde si la care Popescu te referi Gabi sau Gica(oricum nici unu nu e stelist dar al 2 lea as putea sa spun ca e chiar dusman)

daca ii mai punem pe cioban si raducioiu-nu stiu cate procente mai raman

io sincer in momentul asta as prefera orice antrenor numai sa plece curva

Miaus11.05.2007 07:00

7. E machedon si totul se rezolva in familie.

8.Daca vine Hagi asteptati-va sa ii vedeti si pe verii minune, si atunci o sa avem nu doar unul ci chiar 2-3 Becali la Steaua.Hmmm yummy... de-abia astept.

Referitor la punctul 4 as avea ceva de comentat.Sunt de acord ca ar fi o super provocare pentru el sa se afirme la echipa pe care o iubeste cel mai mult dar intrebarea este :POATE? Pana acum vrem nu vrem a demonstrat ca nu poate, si ca exista o mare deosebire intre Hagi antrenor si Hagi jucator.

Daca puneai presiune pe Hagi jucator atunci puteai sa fi sigur ca o sa scoata ceva magnific care o sa te lase cu gura cascata si va castiga de unul singur.

Daca pui presiune pe Hagi antrenor lucrurile nu mai sunt asa roz, vezi echipa nationala, Bursaspor, Poli Timisoara si chiar Galatasaray unde a ratat titlul.Se pare ca nu are experienta necesara si nici capacitatea de a intelege ca deocamdata nu exista un Hagi jucator pe care el sa il antreneze si care sa il "scoata" (desi Elton sau Dica pot indeplini rolul acesta).

Dar in conditiile in care antrenorul actual nu si-a indeplinit o parte din obiectivele propuse si exista posibilitatea sa fie demis in vara, varianta Hagi este una de luat in calcul cu o singura conditie.

Daca tot e Hagi sa ii dam mai mult timp.Sa il lasam un an in pace sa isi construiasca el ce vrea si apoi sa comentam daca ce a facut e bine sau nu.Stiu ca pare putin utopic dar unui antrenor ii trebuie cam 3 ani sa isi dezvolte un stil de joc cu jucatorii care il vrea el si care sa mearga ca uns.

Cu acestea fiind spuse ii MULTUMESC lui Oli pentru momentele placute pe care ni le-a oferit(Betis,Kiev, titlul,supercupa), prefer sa uit anumite momente mai putin placute sa ii doresc SUCCES in continuare oriunde va dori el sa mearga pentru ca asa hulit cum a fost el si cu toate lucrurile care nu le-a avut (Lia Manoliu, fara Dica,Iacob,Radoi) a reusit niste performante.

AndreyCor11.05.2007 07:04
Daca Hagi, Popescu si Ilie ar veni la Steaua, am avea o conducere 100% Stelista

poate 66% stelista ,acum depinde si la care Popescu te referi Gabi sau Gica(oricum nici unu nu e stelist dar al 2 lea as putea sa spun ca e chiar dusman)

daca ii mai punem pe cioban si raducioiu-nu stiu cate procente mai raman

io sincer in momentul asta as prefera orice antrenor numai sa plece curva

prietene tu ai probleme mari...de ce ne neste Gica Popescu dusman....bai voi astia care ganditi asa de cand sunteti prosti ati mai trecut pe acasa....serios sunteti penibili

nemilosul11.05.2007 07:33
prietene tu ai probleme mari...de ce ne neste Gica Popescu dusman....bai voi astia care ganditi asa de cand sunteti prosti ati mai trecut pe acasa....serios sunteti penibili

prietene vorbeste frumos ca nu te-am jignit desi la ce aberatii scrii as putea foarte usor sa te fac cretin

tu banuiesc ca nu stiai sa citesti sau sa intelegi ce spune Gica Popescu cand declara ca a fost adus cu forta la Steaua si ca de abia astepta sa plece....sa nu mai zic de toate intepaturile la adresa noastra de cand s-a retras

sau poate cand impreuna cu fratii Becali nu lasa nici un jucator sa vina la noi sau cand i-a zis lui plesan ca daca vine la Steaua se rateaza

si astea sunt numai cateva exemple din cate ne-a facut Gica Popescu oricum nu meriti sa imi bat capu sa imi amintesc mai multe

sadeyes11.05.2007 07:49

Personal cred ca singurul lucru pozitiv o data cu venirea lui Hagi ca antrenor la Steaua este faptul ca Gigi si implicit nimeni altcineva nu se va implica in privinta echipei cu tot ceea ce implica acest lucru.

Za Best11.05.2007 08:04

Gica e un STELIST 100%!E un tip orgolios si ambitios!Plus ca-i place stilul ofensiv,adica stiulu care a cosnacrat pe Steaua!Chiar daca unii imi vor zice ca nu a avut mari performante pana acum ca antrenor,eu am incredere!Si daca va veni si Adi Ilie ca manager ar fi extraordinar!

Maniosu_steaua11.05.2007 08:28

Gica Hagi : Gica Hagi Steaua Bucharest :Coach Gheorghe Hagi dupa parerea mea ar fi ceva de vis.

Daca sar indeplini acest vis sunt mai mult ca sigur ca Hagi ar face treaba la Steaua .

Poli la avut ca antrenor si na facut treba ,corect dar ce antrenor a facut treaba la Poli dupa Hagi ?

Hagi la felu lui de a fi muncitor anbitios daruire daca printr-o minune ar ajunge la Steaua ar avea mii de motive sa se razbune pe presa si toti cei care nul cred antrenor si eu zic ca la Steaua va avea super intelepciune .Ar fi multe de spus de un monument ca Hagi dar ar insemna sa scriu 24 ore .

Nu vreau decat sa ma rog la Dumnezeu ca Hagi sa ajunga la Steaua si sa fim mandri de 2 simboluri dintre cele mai mari ale Romaniei

Doamne ajuta !

fularsteau2 steagcruce2 steagsahmic steagsimplu steaua_ro forzateaua fularsteau2 steagsahmic steagsimplu steaua_ro

AndyQ11.05.2007 08:57
prietene vorbeste frumos ca nu te-am jignit desi la ce aberatii scrii as putea foarte usor sa te fac cretin

tu banuiesc ca nu stiai sa citesti sau sa intelegi ce spune Gica Popescu cand declara ca a fost adus cu forta la Steaua si ca de abia astepta sa plece....sa nu mai zic de toate intepaturile la adresa noastra de cand s-a retras

sau poate cand impreuna cu fratii Becali nu lasa nici un jucator sa vina la noi sau cand i-a zis lui plesan ca daca vine la Steaua se rateaza

si astea sunt numai cateva exemple din cate ne-a facut Gica Popescu oricum nu meriti sa imi bat capu sa imi amintesc mai multe

Sper ca nu-l plangi pe Plesan. Eu cred ca Steaua era echipa care dadea rateu in momentul achizitiei lui Plesan. Plesan e un fel de Cristea, a sclipit in amicalul Romania - Germania si... atat.

capone11.05.2007 10:14

Hagi la Steaua?? hmm , ca antrenor nu a demonstrat mai nimic, dar ca jucator a fost fenomenal. Cred ca merita o sansa, macar prin prisma faptului ca e un mare stelist. Oricum tot ce imi doresc e sa plece olita de la Steaua. Eu nu te votez domnule George Becali!!!! steaua_ro

AndreyCor11.05.2007 11:13

[/quote

si ce mare fotbalist e plesan ma.......ala are moaca de caine spurcat si nu are ce cauta la Steaua..

stelista2311.05.2007 11:24

FAra Hagi!! omul asta nu merita sa ajunga in Ghencea...tot ce face e de fatzada!!dak era stelist adevarat nu ne refuza acum doi ani!! e un om de nimic!! si cu el Steaua ar ajunge la retrogradare :)

forever_STEAUA11.05.2007 11:38

@stelista23

Cum iti permiti sa vorbesti asa despre unul din simbolurile Stelei?

stelist_4_ever9011.05.2007 11:52

Daca e sa vina Hagi unul dintre lucrurile bune ar fi ca nu cred ca l-ar mai lasa pe ciobanas sa se bage la echipa.

danielcristian11.05.2007 12:21
FAra Hagi!! omul asta nu merita sa ajunga in Ghencea...tot ce face e de fatzada!!dak era stelist adevarat nu ne refuza acum doi ani!! e un om de nimic!! si cu el Steaua ar ajunge la retrogradare :)

Ar fi timpul ca toti suporterii stelisti sa invete sa-si respecte fostele glorii!Iti spun ceva:Hagi e stelist pana in maduva oaselor,spre deosebire de unii dintre suporterii mai tineri,care pun semnul egal intre Steaua si Jiji Becali.Nu am sa uit niciodata,ca acum cativa ani,cand activa in Turcia,a venit la Bucuresti si a tinut o conferinta de presa in apararea Stelei,care tocmai fusese spurcata de Mircea Lucescu.Referitor la refuzul sau de acum 2 ani,sunt convins ca a fost altceva decat motivul banilor,probabil nu s-a inteles cu Jiji la anumite conditii puse de acesta(dovada de caracter puternic,intrucat se stie ca lui Jiji ii place sa se bage peste antrenor).Hagi are oricand usa Stelei deschisa,nimeni nu are dreptul sa i-l conteste.

nemilosul11.05.2007 13:25
Sper ca nu-l plangi pe Plesan. Eu cred ca Steaua era echipa care dadea rateu in momentul achizitiei lui Plesan. Plesan e un fel de Cristea, a sclipit in amicalul Romania - Germania si... atat.

in nici un caz nu il plang pe plesan

am dat doar un exemplu de ce a fost in stare sa spuna Popescu numai sa nu vina la Steaua plesan

iar pentru stelista :poate il vrei pe beckam sau cristiano Ronaldo antrenor ce zici???

w3bmaster11.05.2007 16:09

Decat Olaroiu si sa jucvam defensiv mai bine Hagi si sa jucam ofensiv

Nu stiu ar cam fi cazu sa demonstreze ca e si un antrenor bun

Kiti18412.05.2007 03:41

Macar dak vine anternor la noi vine cu sufletul!Si nu cred ca Gica va sta la mana ciobanului!Gica a fost,este si va ramane pe viata STELIST ADEVARAT!

«12»