Urmãrește aceste imagini pentru a afla adevãrata sursã de inspirație a celor 300 de "spartane" care susțin clubul Dinamo !
They retreated - the lesbos had held...
- Lesbos !
- Augh ! Augh ! Augh !
Urmãrește aceste imagini pentru a afla adevãrata sursã de inspirație a celor 300 de "spartane" care susțin clubul Dinamo !
They retreated - the lesbos had held...
- Lesbos !
- Augh ! Augh ! Augh !
HAHAHHAHAHHAHAH...TRUE...SO TRUE...
...adevarul ca asta e impresia despre potai...cand ii vezi cat de putini sunt si cu gura mare....parca sunt niste "pasarici" frustrate de soarta
Numai ca nu prea imi merge clipul sa pot sa-i vad pe spurcati cum se umplu de penibil...
Penibili au fost
Penibili sunt
Penibili vor fi
HAU HAU HAU
"Suntem penibili , HAU HAU HAU
Suntem penibili , MIAU ,MIAU , MIAU !
Ne si autoincendiem la nevoie
Suntem penibili
Suntem rusinea Romaniei
Mandria noastra e sa fim penibili
HAU HAU HAU !"
Dinamu anthem
Ha ha
Dinamu penibili ca suporteri ca echipa
cred ca singuru domeniu in care ne batem cu ei strans e prostia conducatorilor nu stiu care sunt mai prosti ai nostri sau ai lor
Strict tehnic vorbind, consider persoanele care urmaresc South Park cu o clasa intelectuala peste cele care urmaresc filme in hype gen 300.
SouthPark e tare ! Pacat ca e pauza pana la urmatorul episod care apare in Octombrie !
Ha ha
Dinamu penibili ca suporteri ca echipa
cred ca singuru domeniu in care ne batem cu ei strans e prostia conducatorilor nu stiu care sunt mai prosti ai nostri sau ai lor
cu siguranta "al nostru" conduce detasat ...
So,what's the point?
Pana sa ii facem pe altii penibili hai sa ne uitam in ograda noastra...dupa circul facut de Gigi in Groapa ar trebui sa lasam dracu mistourile la adresa altora...
PS: South Park rulz
THIS
IS
LESBOS!!!!
mult prea tare ![]()
So,what's the point?
Pana sa ii facem pe altii penibili hai sa ne uitam in ograda noastra...dupa circul facut de Gigi in Groapa ar trebui sa lasam dracu mistourile la adresa altora...
PS: South Park rulz
Dupa atata suparare si atatia nervi, macar sa ne mai destindem si noi...
![]()
Ar fi o idee sa le contracaram scandarea augh augh augh cu **** augh augh augh[Dinamo]
Dupa atata suparare si atatia nervi, macar sa ne mai destindem si noi...
asa e...parca prea multi nervi in ultimele zile...
ASTA CA BANNER la meciu urmator sau tot VIDEO ar fi soooooooooooper
fularsteau2
steagcruce2 steagsahmic
Ar fi o idee sa le contracaram scandarea augh augh augh cu **** augh augh augh[Dinamo]
sau [...] la caini HAU HAU HAU
Super tare!!!Oricum...astia de la Dinamo nu isi cunosc concret nici radacinile ca sa nu mai vb de plangaciosii de la Rapid.Acum ca s a certat si cu Dica anticomunistul nostru Jiji a tot crestinul ar trebui sa ii prezinte cineva acest episod poate isi da seama si el pe ce stadion a fost.GRAV-Jijileanu prin cultura s a ar fii trebuit sa stie ca nu e bine ca bun crestin sa mearga de parte spartanelor pentru ca aia erau homosexuali redutabili.MA DA MACAR SUNT RAZBOINICI CUM II PLAC LU CIOBANX!Forta Elton!Forta MM!Forta Dica!Forta Steaua! steagcruce2
cel mai tare ar fi sa le dam o alta replica, tot o analogie din acel film, cand leonidas spune : this is sparta!
cum ar suna: THIS IS Ghencea!!
PE EEEEI!!!
Toti prostii care- [...]/ Striga haug haug
Toti prostii care-o sug/ Striga haug haug
Nu merge, scandand ce-ai spus tu acolo, vom striga si augh augh augh :lol: si ne-am face singuri de cacao
Eu zic ca n-ar mai trebui sa mai strigam NOI "Augh, Augh, Augh". Asta ar insemna pe alocuri ca ii copiem. Sa-i lasam in prostia lor ca deh, acu se cred si ei cei mai tari "spartani" ... :lol:
Oricum, amuzant filmuletul. ![]()
BA FRUSTRATIILOR TINETI MINTE ZIUA INVIERII CAND 2000 DE CAINI ADEVARATI AU FACUT CAT 25 DEMII DE SPURCATI V-AM MAI ZIS MAI BINE CIOCU MIC CA VA ADANCITI IN PENIBILITATE MENTALITATE DE OVINA APROPO GNENA E DE VANZARE ?=))) PENTRU 50 DE MII IN PLUS VA-TI VANDUT PELUZA SI VA CREDETI SUPORTERI ADEVARTI DE ASTA RADE TOATA LUMEA DE VOI
[/quot]
din filme copiati * latrati ca niste caini turbati.
asteptam sa mai copiati din teatru si opereta....SUNTETI PENIBILI.....PCH=XEROX.
MARSH IN %$ DE CAINE SPURCAT.
[...]
Culcat! Moderatorii
sunt curios cat timp o sa le trebuiasca lu borcica si turcu sa schimbe emblema lu dinamu=))))))))))) lesbos au au au
))))
ps:tare filmuletzul am ras cu lacrimi fratilor...hai ma ca fara dinamuisti de cine am mai rade pe lumea asta???
)))
super tare filmuletu ![]()