Cyril va ramane in sufletul meu mult timp de-acum inainte!!!
Cyril va ramane in sufletul meu mult timp de-acum inainte!!!
Stati fratilor linistiti, Brugge e pe locul 6 in campionatul intern, fara aspiratii europene si intr-o criza profunda... E un jucator de caracter.... dar nu-l ami idolatrizati atat...
Fac pariu cu tine ca 95% din jucatorii Stelei s-ar duce sa joace la Bruges la orice ora, chiar daca e intr-o criza profunda, pe locul 6, fara aspiratii europene...s-ar duce pentru bani! Asa ca avem motive sa ne scoatem palaria in fata lui!
MA BAIETI NU MAI SCRIETI DE BINE...CA SE SIMTE JIJILEANU CA PIERDE LA IMAGINE SIMTE CA NU E CEL MAI IUBIT ASA CUM SE VREA EL.VOI DE CE CREEDETI CA VREA SA IL DEA AFARA PE Elton?!?!?!EU PREA CRED CA E CHIAR JIJILEANU INVIDIOS PE RESPECTUL PE CARE IL AU SUPORTERII pentru Elton...SA EVITAM SA MAI APRCIEM JUCATORII DE MARE CLASA ASA CUM E ELOT SAU Thereau CA POATE II DA Jiji AFARA CA EL VREA RAZBOINICI LOCALI::::::::HE HE HE UNDE DRAQ O SA MAI GASEAASCA EL CA ASTIA ....LA RULMENTUL ALEXANDRIA...LA FC AVANTU,OLIMPIA NENCIULESTI.NOI , DOAR NOI NE PUTEM PASTRA VALORILE!FORTA Steaua!
Editat de moderatori! Nu mai abuza de CAPS LOCK!
allez Thereau!!! steaua_ro
SUUPER fotbalist!!!!asta da vrea sa arate ca are valoare nu ca altii care ar pleca imediat cum vine o oferta mai buna!!
deci asa jucator nu a mai avut Steaua......sh mai bn ar tine d el....ca altfel....
are toate calitatile pe care ar trebui sa le aiba sh ceilalti jucatori ai Stelei....
:-D :x:X....allez Cyril..!:X
imi place foarte mult de Thereau si sunt bucuros l u a dat curs ofertei primite din belgia
avem nevoie de el in continuare si sper sa revina cat mai repede pe gazon
ALLEZ Thereau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZAAAAAAAAAAAAAAA
steagcruce2
Da, s-ar duce pentru. o viata mai buna, intr-o lume mai buna, mai civilizata, intr-un mediu competiv unde nu primeaza cat de var sau nas esti cu patronu', sau ca te bagi la combinatii cu toti "smecherasii" de pe la club. Unde intra in teren cine merita si toate selectiile se fac numai dupa performanta, nu dupa alte alea...
Cine a fost in Belgia stie despre ce vorbesc.
Si nu sunt cu NIMIC de condamnat pentru asta!