Conducãtorii echipei belgiene i-au fãcut lui Thereau o ofertã de transfer, însã atacantul le-a spus cã va continua la Steaua și în sezonul urmãtor.
Ieșit din calcule pentru finalul acestui sezon, dupã fractura de metatarsian suferitã în partida cu CFR Cluj, Cyril Thereau a plecat la finalul sãptãmînii trecute în Belgia. Acolo a fost consultat de unul dintre cei mai buni doctori din Europa.
Vizita lui a trezit imediat interesul celor de la FC Bruges, care îl cunoșteau din perioada în care Thereau a evoluat pentru Charleroi.
Conducãtorii lui Bruges sînt în cãutarea unui golgeter și, cum Cyril a avut o evoluție foarte bunã pentru Steaua în acest campionat, reușind 10 goluri în 17 meciuri, l-au contactat pe jucãtor.
Belgienii l-au întrebat dacã este deschis unei oferte și, în cazul unui rãspuns afirmativ, ar urma sã demareze negocierile cu Steaua.
Cyril a refuzat însã ferm și le-a tãiat elanul belgienilor. Atacantul francez a confirmat ieri interesul grupãrii flamande: "M-au cãutat cei de la Bruges, dar le-am spus din start cã nu mã intereseazã o revenire în Belgia. Mã simt foarte bine la Steaua și îmi doresc sã ajung din nou în Liga Campionilor cu aceastã echipã. Vreau sã-mi duc la bun sfîrșit contractul cu Steaua, sã am evoluții cît mai bune pentru echipa mea și sînt convins cã dacã voi juca bine, vor mai veni și alte propuneri de transfer. Nu mã gîndesc acum sã plec din România".