FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stelism contemporan

«12»
Il Soldatino08.05.2007 14:31
Imi permit sa citez dintr-un articol postat pe acest site, in data de 07.04.2006 :"P.S. O mentiune speciala cred ca merita Gigi Becali si MM Stoica. Am scris in mod critic despre ei atunci cand am considerat ca nu actioneaza in interesul Stelei. Dar acum, sa dam Cezarului ce-i al Cezarului! Fara nebunia frumoasa a lui Gigi si fara calitatile manageriale incontestabile ale lui MM probabil ca n-am fi fost aici. Deci, va multumesc domnilor Becali si Stoica! ". Oare mai intelege cineva ceva ??? Sunt exact 13 luni si o zi de atunci.

Da. Inteleg eu. Atunci nu se ruga nimeni de Dinamo sa joace in Ghencea si nici nu se banuia ca Steaua va ajunge sa faca blaturi ordinare. Atunci Steaua nu luase bataie pe teren propriu in fata lui Dinamo si nici nu se injosea pentru a ocupa locul doi, Mihai Stoica nu ajungea sa fie declarat "vanzator" sau "dat afara".

ionel308.05.2007 15:59
Nu putem gandi la fel. Daca am face-o atunci am fi niste roboti. Eu ma bucur cand articolele mele stranesc atatea controverse. Inseamna ca sunt citite, inseamna ca oamenii se simt afectati sau se simt bine atunci cand le citesc. De-a lungul timpului am evidentiat si realizarile si greselile d-lui Becali. Cand le-am evidentiat pe cele bune mi-au sarit altii in cap, iar cand am scris ce TREBUIA scris impotriva d-lui Becali mi-au sarit altii asa cum o faci tu. Ideea este ca eu doar analizez, nu sunt programat anti sau pro, nu sunt gazetar, nu sunt prins intr-un razboi al intereselor. Din cauza acestor aspecte nici nu sunt vulnerabil. Adevarul se relativizeaza odata cu analizele exhaustive, dar nu stau eu acum sa-ti explic in ce masura sau modul in care se deruleaza acest fenomen. Nimeni nu m-a influentat, asa cum, nici comentariul tau de astazi n-o va face.

"Unde sunt cantecele,scaddarile de incurajare adresate echipei muliubite(in declaratii)." Aici pot sa-ti raspund si io: cauta raspunsul la personajul pe care il iubesti si-l sustii. El o sa-ti spuna mai multe cum a fost neutralizata galeria Stelei, cum a fost neutralizat spiritul de luptatori cu slugarnicia, cum s-au facut presiuni asupra unor lideri, cum s-au trimis bodyguarzi in tribuna pentru a-i neutraliza pe aceia care gandeau altfel decat o facea finantatorul, cum au fost cumparati unii membri ai acesteia, cum s-a inlocuit stelismul cu slugarnicia sau ura....

A fi suporter stelist nu inseamna a fi pro Becali asa cum incerci tu sa ne convingi si faptul ca tu te declari dezamagit de ceea ce am scris reprezinta pentru mine prea putin in comparatie cu nevoia de a scrie ceea ce gandesc. Pentru asta sunt aici: pentru a scrie ceea ce gandesc EU si nu ceea ce iti place tie sau displace altuia. Acum o sa ma condamni pentru ce gandesc, nu?

pentruce gandesti nu te condamn.Dar te condamn ca ai uitat sa mai fi suporter si sa te exprimi ca atare.pentrumine este o adevarata"placere"sa citesc pe acest site tot ce gasesc pe toate siturile de sport:o atitudine total antisteaua!Este ca si cum m-as intoarce acasa obosit de la munca si in loc de un camin cald si primitor as gasi aceeasi atmosfera incarcata si stresanta de la servici.Daca nici aici nu gasesc o atmosfera pro Steaua atunci unde?Pe toate posturile TV.pe toate siturile de sport toti sunt antisteaua,ma intorc acasa(pe acest site) iar antisteaua.Te intreb:unde ma odihnesc si eu?
forever_STEAUA08.05.2007 16:05

@ionel3

Mai exact la ce te asteptai, tinand cont de situatia actuala? La "Forza Steaua?", "Castigam deseara?", eventual o formula probabila de joc fara comentarii?

anjin08.05.2007 16:12

Sa fie blestemata ziua in care acest cioban incult a venit la Steaua! Acesta echipa au nenorocit-o Paunescu,Piturca si Dragomir atunci cand a fost "invitat" Jiji sa devina finantator! A tarat numele acestei echipe in multe scandaluri si mizerii,ca nu ne mai spala nici Marea Neagra. Sunt curios sa-l vad diseara la meciul spurcatilor pe cutrodrom cum latra impreuna cu ei. Acest om e presedinte ...sau ce o mai fi...taie si spanzura la Steaua? Halal! Forza Steaua/Semper Fidelis!!! Lasa-ne ciobane,du-te! steaua_ro

AndyQ08.05.2007 16:36
pentruce gandesti nu te condamn.Dar te condamn ca ai uitat sa mai fi suporter si sa te exprimi ca atare.pentrumine este o adevarata"placere"sa citesc pe acest site tot ce gasesc pe toate siturile de sport:o atitudine total antisteaua!Este ca si cum m-as intoarce acasa obosit de la munca si in loc de un camin cald si primitor as gasi aceeasi atmosfera incarcata si stresanta de la servici.Daca nici aici nu gasesc o atmosfera pro Steaua atunci unde?Pe toate posturile TV.pe toate siturile de sport toti sunt antisteaua,ma intorc acasa(pe acest site) iar antisteaua.Te intreb:unde ma odihnesc si eu?

Incepi sa semeni din ce in ce mai mult cu... Becali. Condamni? Atitudine anti Steaua? Tu macar te uiti in urma sa vezi ce-ai scris? Ce-ar insemna pentru tine pro Steaua? Sa-l pupam in fund pe Becali, nu? Asta te-ar multumi pe tine, nu? Si daca tot e sa fie, Becali n-are nici o legatura cu Steaua, in afara faptului ca s-a facut finantator urmarindu-si propriile interese. Asa ca nu poti spune ca suntem anti Steaua daca suntem anti Becali, nu? E logic neica!

Nu ne poti condamna ca nu sustinem culorile cand in numele culorilor blamam situatia de la club.

Ahhh! Am inteles... mataluta esti de parere ca ar trebui sa ne prefacem ca totul e roz bombon, nu? ca Steaua o duce atat de bine cu Becali incat sa ne luam de gat cu dumneata si sa ne facem membri PNG. Ei, ei! Iti dai seama ca nu putem fi de aceiasi parere cu tine, la fel de bine cum tu nu esti de acord cu noi. Nici macar nu ti-am cerut sa faci acest lucru, tot ce vrem noi sa facem e sa-ti "injectam" o doza de realism, sa te trezim la realitate.

Fiecare vede fotbalul in felul lui dar ce e mai grav, faptul ca tu vezi Steaua cu Becali in frunte, fara de care Steaua nu ar putea exista. Timpul o sa te "vindece" si pe tine, putintica rabdare...

mdionis08.05.2007 16:58

OK. Sa incercam asa:

100 begin analysis;

if ( Becali == Steaua ) goto 100;

else {

200 continue analysis;

if ( criticism anti-Becali == atitudine anti-Steaua ) goto 200;

else {

printf("Am inteles ca am facut o grava confuzie intre clubul meu preferat si persoana finantatorului\n");

printf("Pe viitor, aceasta confuzie nu se va mai repeta");

}

}

return;

end analysis;

Chiar aveti senzatia ca stelistul "Il Soldatino" are atitudine anti-Steaua? Critica gestiunii clubului nu este in nici un caz semn de atitudine impotriva clubului ci dorinta de a face clubul sa functioneze mai bine. Puteti sa obiectati impotriva schimbarilor pe care "Il Soldatino" si alti forumisti le gasesc ca ar fi oportune la Steaua, insa este nepotrivit sa vorbiti de atitudine anti-Steaua.

danielcristian08.05.2007 17:03

Sper sa bata Clujul astazi,chiar si cu blat!Nu suport ideea ca Steaua sta la mana maidanezilor!Clujul se mai poate impiedeca in trei meciuri.Iar daca nu se impiedeca ,putem juca si in UEFA,si-asa nu meritam mai mult anul asta!Jiji vrea Steaua in LC doar pentru bani,nu pentru performanta!Performanta si cupe ne-a promis el noua,dar a uitat.Felul in care se prostitueaza pentru a-si urmari interesul este de-a dreptul injositor!

Il Soldatino08.05.2007 17:58

Atitudinea anti Becali este o atitudine anti Steaua? Faptul ca zilele acestea am gustat din plin din cupa umilintei din cauza unui singur om trebuie trecut cu privirea?....continui sa faci confuzii prietene. Te rog citeste si precedentul raspuns si ai gasesti acelasi mesaj "Becali nu este Steaua". In rest, toate-s bune, stelist sunt si io ca si tine, numai ca gandim diferit. Diferenta este ca eu nu incerc sa conving pe nimeni, doar imi prezint punctul de vedere ;)

Noroc

Punker Boy08.05.2007 19:10

mie rusine cand vad ca un "stelist adevarat" cum se crede nea Gigi zice ca se va duce in vestiarul cainilor sa le dea bani ca sa castige un meci...din parte mea putea sa bata clujul cu 3-0 eram mult mai bucuros...mie rushine cu asemenea conducatori...RUSHINE

eddie the 'ead08.05.2007 19:21

S-a terminat meciul si am ramas siderat auzind de "sponsorizarea" pe care vrea s-o acorde Becali echipei Dinamo. eu ii propun sa se duca acolo cu totul, ca sa nu se mai incurce in plimbari pina pe stadionul Dinamo, strigate de "spartani", care, vorba lui Borcea, lupta pina la pierire :) :) :), si alte prostii...

PENIBIL!

alexblaja08.05.2007 19:53
Becali este un soi de jucator aidoma presedintelui suspendat, Basescu.

Cu afirmatia de mai sus nu sunt de acord in ce priveste comparatia cu presedintele Basescu, in ideea in care consider ca modul in care Becali intelege sa profite de imaginea Stelei pentru a-si mari capitalul politic nu se poate in nici un fel compara cu felul in care presedintele Basescu a condus si va conduce Romania!

Cu exceptia acelei afirmatii, total de acord cu tine, Il Soldatino.

strezahuzum08.05.2007 19:59

De obicei sunt om calm. Nu-mi sta in fire sa jignesc sau sa doresc raul altuia.

Cand vad insa ce poate spune Becali ... si in ce hal poate sa linguseasca javrele doar pentru ca Steaua sa prinda cu chiu cu vai un loc 2 si o sansa vaga la grupele CL (adica la $$$$, ca lui doar de astia-i pasa) ...

"Nu sunt multumit, sunt super fericit. Acest meci l-a castigat Dinamo si nationalismul romanesc. Am avut mai mari emotii la acest meci, pentru ca era mai mult decat un meci al nostru. Am promis si am facut ca spartanii pentru ca i-am promis lui Borcea. M-am bucurat foarte mult la golul Dinamo. Vreau sa ne lasati sa ne pregatim de Liga Campionilor, pe noi si pe Dinamo. Imi dau cuvantul de onoare ca nu voi face niciodata o declaratie impotriva lui Dinamo. Am sa merg la biserica sa ma rog pentru Dinamo cand vor juca turul preliminar"

Aceasta ultima dovada de nesimtire si sfidare la adresa suporterilor Stelei e prea mult. Nu se mai poate. Signor ciobandante, daca-ti plac asa de mult maidanezii, du-te dracului la ei !! Sper sa te umfle DNA cat de curand ! LASA-NE NESIMTITULE, MINCINOSULE !! Am gresit cand l-am atacat doar pe Olaroiu .. principalul vinovat esti tu !

alexblaja08.05.2007 20:22

"Am promis si am facut ca spartanii pentru ca i-am promis lui Borcea." - Jijel

Sa-zi zica ma careva lui ciobandante cum "faceau" spartanii intre ei.....sa vedem daca vrea sa mai "faca" ca spartanii!

bobochyka1708.05.2007 20:23

Il Soldatino, cine il iubeste pe Becali? Arata-mi si mie ca eu nu cred ca mai poate exista vreun stelist care sa o faca. Se mai poate, gasi un stelist care sa il iubeasca pe Gigi cand el singurul lucru pe care il face prin actiunile sale e sa distruga Steaua?

Singurul lucru pentru care ar trebui sa ii multumesc lui Gigi e pentru felul in care arata Ghencea, in rest nimic.

capone08.05.2007 21:15

La multi ani Nicolae, sa fii fericit si sa dai cat mai multe goluri pentru Steaua. Noi te iubim si te sustinem. Gigi EU NU TE VOTEZ!!! steaua_ro

w3bmaster08.05.2007 23:57

ll Soldatino iar un articol nota 10

Dar vin eu cu o adaugare :

Astea sunt concluzi / idei dar "problema" tot ramane fara solutie

DOUBLE09.05.2007 07:30
Da. Inteleg eu. Atunci nu se ruga nimeni de Dinamo sa joace in Ghencea si nici nu se banuia ca Steaua va ajunge sa faca blaturi ordinare. Atunci Steaua nu luase bataie pe teren propriu in fata lui Dinamo si nici nu se injosea pentru a ocupa locul doi, Mihai Stoica nu ajungea sa fie declarat "vanzator" sau "dat afara".

Atunci echipei ii mergea f bine. Becali nu s-a schimbat deloc de atunci si nici nu o va face vreodata. Va ramine acelasi parvenit. Nu Steaua face blaturi ordinare, ci Becali. Sa speram ca vom juca doar noi in Ghencea, altii necalificindu-se in grupe. Cit despre Mihai Stoica, cu parere de rau, adevarul se pare ca e undeva la mijloc. Becali este vinovat, dar nu este singurul de vina, il joaca pe degete mai multi si mai puternici decit putem noi macar sa banuim. Cind se vor fi saturat si "cei mari" de el, atunci... Nu mai stiu exact termenul pe care l-ai folosit intr-unul din articolele tale, ti-am raspuns si atunci si o mai fac o data: nu mi-e rusine sa tin cu Steaua, asa cum ai afirmat tu, si nu o voi echivala vreodata cu o persoana sau cu un grup de persoane anume. Au fost si alte momente grele si poate ca e in firescul lucrurilor sa fie asa. Iti multumesc daca ai avut rabdare sa citesti raspunsul meu.

rockist09.05.2007 12:31

imi e rusine de Jiji .

rez09.05.2007 13:39

asta e fratilor:((prima data cand am auzit ca Jiji se roaga sa castige Dinamo si ca nu mai zice nimik rau de dinbamo..am ramas masca....cum adik???????? cum adik no sa mai zici nimik rau de Dinamo...ca te ajuta sa castigi niste bani????????????? de aia????? de aia te faci sclavu lor si milogu lor??? pentru niste bani.......??????sincer...super sincer....cred ca cat mai e Jiji patron o sa incetez sa ma uit la meciuri si sa ma stresez pentru Steaua....am ajuns sa ma simt un rahat....sa rada dinamovistii si rapidistii de noi din cauza lui Jiji...............l-ati vazut la TV???ieri cred....la b1.....nu=mi venea sa cred cat de idiot e....nu am ami vazut in viata mea un om asa idiot....am mai vazut oameni prosti da ei nu semnalizau ca ciobanu' asta:((((

«12»