pentruce gandesti nu te condamn.Dar te condamn ca ai uitat sa mai fi suporter si sa te exprimi ca atare.pentrumine este o adevarata"placere"sa citesc pe acest site tot ce gasesc pe toate siturile de sport:o atitudine total antisteaua!Este ca si cum m-as intoarce acasa obosit de la munca si in loc de un camin cald si primitor as gasi aceeasi atmosfera incarcata si stresanta de la servici.Daca nici aici nu gasesc o atmosfera pro Steaua atunci unde?Pe toate posturile TV.pe toate siturile de sport toti sunt antisteaua,ma intorc acasa(pe acest site) iar antisteaua.Te intreb:unde ma odihnesc si eu?
Incepi sa semeni din ce in ce mai mult cu... Becali. Condamni? Atitudine anti Steaua? Tu macar te uiti in urma sa vezi ce-ai scris? Ce-ar insemna pentru tine pro Steaua? Sa-l pupam in fund pe Becali, nu? Asta te-ar multumi pe tine, nu? Si daca tot e sa fie, Becali n-are nici o legatura cu Steaua, in afara faptului ca s-a facut finantator urmarindu-si propriile interese. Asa ca nu poti spune ca suntem anti Steaua daca suntem anti Becali, nu? E logic neica!
Nu ne poti condamna ca nu sustinem culorile cand in numele culorilor blamam situatia de la club.
Ahhh! Am inteles... mataluta esti de parere ca ar trebui sa ne prefacem ca totul e roz bombon, nu? ca Steaua o duce atat de bine cu Becali incat sa ne luam de gat cu dumneata si sa ne facem membri PNG. Ei, ei! Iti dai seama ca nu putem fi de aceiasi parere cu tine, la fel de bine cum tu nu esti de acord cu noi. Nici macar nu ti-am cerut sa faci acest lucru, tot ce vrem noi sa facem e sa-ti "injectam" o doza de realism, sa te trezim la realitate.
Fiecare vede fotbalul in felul lui dar ce e mai grav, faptul ca tu vezi Steaua cu Becali in frunte, fara de care Steaua nu ar putea exista. Timpul o sa te "vindece" si pe tine, putintica rabdare...