FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stelism contemporan

«12»
fcsteaua.ro08.05.2007 07:31

Este trist sa-l vezi pe d-l Becali cum incearca sa puna presiune pentru ca Dinamo sa-si apere sansele corect in meciul impotriva CFR-ului din Cluj. Mahnirea este cu atat mai mare cu cat finantatorul nu se roaga pentru o victorie dinamovista in vederea castigarii titlului de campioana de catre echipa pe care o finanteaza ci pentru a ocupa locul doi in clasament. El era acela care afirma sus si tare ca Steaua pe care o va construi va castiga campionatul detasat, cu victorii in fiecare meci la diferente de 3 - 4 goluri "in spectacole de teatru", el era cel care promitea in anul 1999 inca o noapte magica la Sevilla si lupte egale cu Milan sau Real Madrid dupa cinci ani de investitii. Este revoltator sa-i asculti declaratiile, fie si formale, in care propune gazduirea meciurilor din Champions League pentru rivalii "de moarte" printr-o incercare infantila de negociere a popularitatii si a unor posibile viitoare voturi.

Este trist sa vezi cum Steaua Bucuresti, simbolul performantei in campionatul Romaniei a ajuns sa fie banuita de aranjamente la sfarsitul fiecarei editii de campionat mai rau ca in perioada comunista. Glumind amar putem spune ca adevaratele investitii realizate de finantatorul din Pipera se fac la sfarsitul fiecarei editii de campionat si nu in intersezon. Culmea este ca aceasta stare de fapt este creditata de multi suporteri stelisti. Acceptata atunci cand echipa castiga. La urma urmei doar rezultatul conteaza, nu? Orice victorie a ros albastrilor ascunde exact ceea ce nu ar trebui trecut cu vederea: uciderea metodica si constanta a spiritului stelist, a ceea ce a reprezentat aceasta echipa candva. Explica-le oamenilor ca toti marii dictatori ai lumii au ajuns pe culmi prin promisiuni marete care s-au transformat apoi in venin si acestia iti vor replica ca nu stii ce vorbesti, creditandu-l pe Becali. Argumenteaza-le oamenilor ca toti dictatorii lumii s-au folosit de interpretarile date religiei si in numele lui Dumnezeu pentru a ameti masele, iar apoi s-au dovedit creaturi irationale in numele rationalului si a aurei spirituale pe care si-au arogat-o si te vei lovi de imaginea ultrareligiosului finantator evidentiata in mass media. "Got mit uns" (Dumnezeu este cu noi) suna una dintre lozincile nazistilor in cel de-al doilea Razboi Mondial.

Explica-le tinerilor ca aceasta echipa de fotbal Steaua Bucuresti a ajuns sa fie iubita pentru ca a obtinut performante doar prin jocul spectaculos si curat, mereu impotriva adversarilor care foloseau "metode specifice" si te vor declara un nonstelist contemporan. Becali este un soi de jucator aidoma presedintelui suspendat, Basescu. Demonstreaza ca nimic nu poate fi castigat in Ghencea fara directa sa implicare. Printr-o demonstratie de magician scrie numele Steaua Bucuresti pe o hartie igienica, foloseste hartia in scopurile pentru care este destinata apoi o transforma intr-un banner urias pe care scrie: Forza Steaua! Si este iubit pentru asta.

AndyQ08.05.2007 07:55

Asemanarea dintre marii dictatori ai omenirii si modul incare Becali se foloseste de Steaua este izbitoare. Daca "Dumnezeu este cu noi"... cine este impotriva noastra? E clar, cineva sigur se identifica si in postura anti-Steaua.

Eu cred ca o mare parte a sentimentului de greata si mahnire ne este dat si de faptul ca, inca, exista multi sustinatori ai lui Becali care invoca inceputurile lui la Steaua, promisiunile facute. Acesti oameni sunt usor de influentat, pentru ei cavantul atarna greu. Si cum primele cuvinte le-au auzit de la Becali, antrenate de articole penibile din presa romaneasca, oamenii au inceput sa creda in iluzia servita pe paine de Becali. Nu este el nici primul, dupa cum explica si Catalin in articol, aducand serioase argumente legate de asemanarea cu vechii dictatori, si nici ultimul cu siguranta.

"Ciocoii vechi si noi", va mai aduceti aminte? Cam in aceiasi situatie suntem si noi acum. Am schimbat un rau cu un altul, nu stiu daca mai rau decat primul. Ne-am lepadat de fostii conducatori si l-am imbratisat pe noul conducator, ce-i drept cu un gram de speranta la mai bine. Uite ca n-a fost sa fie, Steaua pierde enorm din cauza actualului conducator, pe toate planurile.

De schimbat... nu-i putem schimba modul in care gandeste, singurul lucru care se impune ar fi schimbarea lui definitiva. Cum realizam asta?

iov08.05.2007 08:03

Corect, esti bland, imaginea si spiritul Stelei la care faci referire se degradeaza cu fiecare aparitie a impostorului, situatia este foarte, foarte grava si ma gandesc ca doar noi putem clatina scaunul putin, astept reactii la meciul cu Ceahlaul,asta este parerea mea si o respect cum ar spune unii de pe site.

Va trebui sa explici comparatia Basescu-Becali.

AndyQ08.05.2007 08:13
Corect, esti bland, imaginea si spiritul Stelei la care faci referire se degradeaza cu fiecare aparitie a impostorului, situatia este foarte, foarte grava si ma gandesc ca doar noi putem clatina scaunul putin, astept reactii la meciul cu Ceahlaul,asta este parerea mea si o respect cum ar spune unii de pe site.

Nu stiu zau ce reactii vor fi la meciul cu Ceahlaul... Poate noi incercam aici sa realizam ceva in privinta asta dar se pare ca pe stadion se pare ca ceilalti spectatori parca ignora mesajele peluzelor.

Eu sunt increzator ca in timp AISS-ul va lua atitudine, in momentul in care o sa fie destul de puternica pentru a face ast lucru.

cornel-cluj08.05.2007 08:15

Felicitari pentru articol!! Daca suporterii Stelei (de oriunde ar fi ei si cati mai sunt) vor gandi asa mai avem sanse de scapare. Dar fara o strategie de actiune nu se poate face nimic. Trebuie sa iesim din starea de urmasi ai ciobanului mioritic si sa trecem la lupta adevarata. In loc de adulatie, respingere, in loc de plecaciuni pentru un "pumn de arginti", atitudine ferma, in loc de ode, proteste dure (fara violente). Ce ar insemna pe un stadion intreg un tunet de glasuri cerand demisia acestui profitor fara scrupule? Ce ar insemna in loc de o coregrafie superba (pe care ciobanul nu o intelege oricum) o coregrafie a demisiei. Ce ar fi sa fie bannere cat o peluza cerand demisia, scandari anti care sa-i zgaraie timpanele si sa-l faca sa intre in panica, pentru ca specimene ca el se tem si dau inapoi la primele replici ferme ale oponentilor? Toti dictatorii si paranoicii din lume asta cand intampina rezistenta se tem, intra in panica si fac greseli care le aduce sfarsitul. Trebuie sa terminam cu umilinta! Trebuie sa terminam cu degradarea continua a istoriei, imaginii si performantelor Stelei! Trebuie sa inlaturam cancerul care roade incet dar sigur acest corp al performantei numit Steaua! Si maine la meci ar fi primul pas. Cei mai tineri din suporterii Stelei ar trebui sa stie ca niste tineri ca ei au rasturnat un regim odios in 1989. Si poate acum ar fi momentul sa rastoarne si ei un alt regim odios, instaurat de data asta la Steaua. Asa cum ceausescu a pierdut"Steaua" sa in urma unei "partide" la care au "asistat" zeci de mii de oameni, fie ca maine un alt odios sa piarda Steaua NOASTRA in urma unei partide la care sa asiste tot zeci de mii de oameni! PENTRU O STEA DEMNA!!

grizzly08.05.2007 08:55

este trist sa il vezi pe Becali la Steaua. punct.

Il Soldatino08.05.2007 09:23

Demonstreaza ca nimic nu poate fi castigat in Ghencea fara directa sa implicare. In rest, absolut nici o asemanare ("nicio" nu-mi place deloc)...mai ales ca nici nu-mi propun sa le mai caut

ionel308.05.2007 10:33

Il Soldatino trebuie sa-ti spun ca ti-ai pierdut total simtul ratiunii!Ai devenit penibil cu atacurile marsave la adresa lui Gigi Becali singurul care investeste la Steaua,singurul care se lupta pentruculorile acestui club!Ma intreb ce treaba ai tu cu istoria Stelei,cu performantele sale daca nu iti dai seama ca tocmai aceste performate sunt izvorul urii de care are parte astazi Steaua din partea presei sportive,a unor conducatori de club,din partea lui Dumitru Dragomir,dar mai ales din partea lui Dinamo si a fam.Lucescu.Frustarea lor este uriasa!Ei radeau cand Gigi Becali care a spus ca o duce pe Steaua in Liga Campionilor.Atunci Steaua era la pamant din toate punctele de vedere.El a ridicat-o si a dus-o in Liga Campionilor!Spui ca "este trist sa vezi cum Steaua Bucuresti, simbolul performantei in campionatul Romaniei a ajuns sa fie banuita de aranjamente la sfarsitul fiecarei editii de campionat"dar uti sa amintesti de jocurile murdare de culise contra Stelei ,de campanile de presa contra Stelei,de arbitrajele tendentioase contra Stelei(Divizia Samsung)! Tu ai pretentia ca Stelistii(conducatorii)sa stea cu mainile in san,sa nu apere interesele Stelei!Poate ca Gigi Becali are excese in declaratii dar este mai curat si mai moral decat foarte multi conducatori de club.Si ma intreb iar:cine este mai stelist ,tu care arunci cu noroi in Steaua(finantator,conducatori,antrenori si jucatori) sau Gigi Becali care se lupta pentruSteaua!Si ma intreb iar:este acesta un site al suporterilor stelisti?In 90% din postari se aduc injurii si jigniri propriilor jucatori,antrenori si conducatori!Vi se ridica adrenalina la scrierea cuvintelor cioban,oier,zeroloiu,dar pe stadion nu aud decat "**** Dinamo",vad numai torte si scaune aruncate in teren nu incurajari adresate echipei! Unde sunt cantecele,scaddarile de incurajare adresate echipei muliubite(in declaratii).Ati uitat de ce ati venit,ati uitat ce sunteti:suporteri.Sau poate nu stiu eu:voi sunteti PRORIETARI.De echipa,palmares si istorie!

Pacat de munca voluntara pe care o fac adminii acestui site in timpul liber!

AndyQ08.05.2007 11:05
In 90% din postari se aduc injurii si jigniri propriilor jucatori,antrenori si conducatori!Vi se ridica adrenalina la scrierea cuvintelor cioban,oier,zeroloiu,dar pe stadion nu aud decat "**** Dinamo",vad numai torte si scaune aruncate in teren nu incurajari adresate echipei! Unde sunt cantecele,scaddarile de incurajare adresate echipei muliubite(in declaratii).Ati uitat de ce ati venit,ati uitat ce sunteti:suporteri.Sau poate nu stiu eu:voi sunteti PRORIETARI.De echipa,palmares si istorie!

Nea Ionel, ma bucur ca ai avut timp sa faci un procentaj al injuriilor, desi ai cam umflat nota de plata. Stii cum e cu injuriile pe stadion, nu sunt de azi sau de ieri, sunt de cand lumea. Din cauza tehnologiei am ajuns sa injuram si pe altundeva (internet), nu ca ar fi normal. Stai putin si adu-ti aminte de vremurile de "aur" ale Romaniei (inainte de 89) daca aveai ratiune pe atunci, cand lumea mergea la stadion si nici nu apucau aia sa faca primul pas pe teren ca incepea stadionu` "arbitreee!!1 @#$@#%% si @$#@$%^$#@% si sa-mi $#%#@$% si sa va !@$%$#@$% de jucatori de $@%$%@##@!". Am incheiat citatul...

Cat despre aia care arunca scaune, crede-ma ca Il Soldatino and Co. nu au aruncat vreodata un scaun, zic eu.

Matale esti victima presei din Romania, acea presa care-ti tranteste articole facute in asa fel incat sa le si crezi. Se pare ca le crezi in totalitate.

Stii cum e cu judecata, nu? Fara probe vorbesti singur. Asa si tu; acuzi utilizatorii acestui site de ruperea scaunelor s.a.m.d.

Normal, sunt si oameni de genul ala pe stadion dar obiectiv sau subiectiv, inca nu-mi dau seama din ce latara faci parte, preferi sa-i fierbi pe toti in aceiasi oala, la foc redus, sa nu se prinda de fund. Tocmai d-voastra care sunteti lipsit de pacat. Prin "pacat" ma refer la atitudinea fata de Steaua.

Cat despre perfomantele lui Gigi Becali n-am ce spune, deja esti indoctrinat, poate ai si carnet de membru al PNG, asta doar tu stii.

Hai noroc.

georgecristian08.05.2007 11:07

Sunt de acord, Soldatino! cu un singur amendament important: "Becali este un soi de jucator aidoma presedintelui suspendat, Basescu. Demonstreaza ca nimic nu poate fi castigat in Ghencea fara directa sa implicare." Vrei sa zici "pretinde" ca nimic nu poate fi castigat..". Valabil si pentru Becali si pentru Basescu! Doi demagogi la mare moda in Romania!

Steaua Bucuresti fara Becali ar fi bine mersi fara el in acest moment, chiar mult mai bine dupa un model tip Barcelona. Teoria ca Steaua moare fara Becali e la fel de penibila ca si cele pe care auzim zilnic la televizor, sau prin pietele publice. Cum naiba sa moara un club cu milioane de suporteri, este o ineptie!!

AndyQ08.05.2007 11:10
Sunt de acord, Soldatino! cu un singur amendament important: "Becali este un soi de jucator aidoma presedintelui suspendat, Basescu. Demonstreaza ca nimic nu poate fi castigat in Ghencea fara directa sa implicare." Vrei sa zici "pretinde" ca nimic nu poate fi castigat..". Valabil si pentru Becali si pentru Basescu! Doi demagogi la mare moda in Romania!

Steaua Bucuresti fara Becali ar fi bine mersi fara el in acest moment, chiar mult mai bine dupa un model tip Barcelona. Teoria ca Steaua moare fara Becali e la fel de penibila ca si cele pe care auzim zilnic la televizor, sau prin pietele publice. Cum naiba sa moara un club cu milioane de suporteri, este o ineptie!!

Steaua a existat si inaintea lui Becali... sunt sigur ca o Steaua supravietuieste si cand Becali nu o fi.

Asta sa fie drama vietii de stelist, ca nu mai e Becali...

cornel-cluj08.05.2007 11:19
Il Soldatino trebuie sa-ti spun ca ti-ai pierdut total simtul ratiunii!Ai devenit penibil cu atacurile marsave la adresa lui Gigi Becali singurul care investeste la Steaua,singurul care se lupta pentruculorile acestui club!Ma intreb ce treaba ai tu cu istoria Stelei,cu performantele sale daca nu iti dai seama ca tocmai aceste performate sunt izvorul urii de care are parte astazi Steaua din partea presei sportive,a unor conducatori de club,din partea lui Dumitru Dragomir,dar mai ales din partea lui Dinamo si a fam.Lucescu..........un site al suporterilor stelisti?In 90% din postari se aduc injurii si jigniri propriilor jucatori,antrenori si conducatori!Vi se ridica adrenalina la scrierea cuvintelor cioban,oier,zeroloiu,dar pe stadion nu aud decat "**** Dinamo",vad numai torte si scaune aruncate in teren nu incurajari adresate echipei! Unde sunt cantecele,scaddarile de incurajare adresate echipei muliubite(in declaratii).Ati uitat de ce ati venit,ati uitat ce sunteti:suporteri.Sau poate nu stiu eu:voi sunteti PRORIETARI.De echipa,palmares si istorie!

Vad ca indoctrinarea da rezultate.....Mai poti zice ceva?......Deja mi-e scarba.... :twisted:

georgecristian08.05.2007 11:19
Steaua a existat si inaintea lui Becali... sunt sigur ca o Steaua supravietuieste si cand Becali nu o fi.

Asta sa fie drama vietii de stelist, ca nu mai e Becali...

Steaua are un potential de marketing si dezvoltare gigantic, neexploatat cu buna stiinta de Becali, care se prevaleaza astfel de imaginea de om "providential". Un club care ar putea castiga probabil din simpla listare la bursa! "Bursa de valori, piei drace!", isi spune Becali in gandul lui!

ionel308.05.2007 11:35
Nea Ionel, ma bucur ca ai avut timp sa faci un procentaj al injuriilor, desi ai cam umflat nota de plata. Stii cum e cu injuriile pe stadion, nu sunt de azi sau de ieri, sunt de cand lumea. Din cauza tehnologiei am ajuns sa injuram si pe altundeva (internet), nu ca ar fi normal. Stai putin si adu-ti aminte de vremurile de "aur" ale Romaniei (inainte de 89) daca aveai ratiune pe atunci, cand lumea mergea la stadion si nici nu apucau aia sa faca primul pas pe teren ca incepea stadionu` "arbitreee!!1 @#$@#%% si @$#@$%^$#@% si sa-mi $#%#@$% si sa va !@$%$#@$% de jucatori de $@%$%@##@!". Am incheiat citatul...

Cat despre aia care arunca scaune, crede-ma ca Il Soldatino and Co. nu au aruncat vreodata un scaun, zic eu.

Matale esti victima presei din Romania, acea presa care-ti tranteste articole facute in asa fel incat sa le si crezi. Se pare ca le crezi in totalitate.

Stii cum e cu judecata, nu? Fara probe vorbesti singur. Asa si tu; acuzi utilizatorii acestui site de ruperea scaunelor s.a.m.d.

Normal, sunt si oameni de genul ala pe stadion dar obiectiv sau subiectiv, inca nu-mi dau seama din ce latara faci parte, preferi sa-i fierbi pe toti in aceiasi oala, la foc redus, sa nu se prinda de fund. Tocmai d-voastra care sunteti lipsit de pacat. Prin "pacat" ma refer la atitudinea fata de Steaua.

Cat despre perfomantele lui Gigi Becali n-am ce spune, deja esti indoctrinat, poate ai si carnet de membru al PNG, asta doar tu stii.

Hai noroc.

Da,sunt indoctrinat!Cu dragoste de Steaua.Incurabil!
danielcristian08.05.2007 11:58

@ionel3 -esti prea penibil ca sa meriti un raspuns! E greu sa iti schimbe cineva mentalitatea.Cred ca inca mai plangi dupa ceausescu...

AndyQ08.05.2007 12:01
Da,sunt indoctrinat!Cu dragoste de Steaua.Incurabil!

Si vesnic neinteleasa simpatie si admiratie pentru Becali, pe care nu vad de unde altundeva poti sa o ai decat fiind de prin Vadu Rosca, cei fara curent din Ferentari sau membru PNG, caz in care nu-i bine sa-ti vorbesti de rau... mentorul.

Alin_H08.05.2007 12:37

,,Printr-o demonstratie de magician scrie numele Steaua Bucuresti pe o hartie igienica, foloseste hartia in scopurile pentru care este destinata apoi o transforma intr-un banner urias pe care scrie: Forza Steaua! Si este iubit pentru asta."

Ce fel de ,,demonstratie" e asta ? [...]? De unde si pana unde ,,hartie igienica" si ,,banner urias pe care scrie: Forza Steaua" pot incapea in aceeasi propozitie pe acest site ? Ia mai lasa-ma cu toata critica asta la adresa lui Becali. De bine, de rau, finanteaza echipa noastra si, recunosti sau nu, a obtinut niste performante la care neam de neamu tau nu visau. Si probabil nici unul dintre noi. Ca politician, sa fie sanatos, nu prea ma intereseaza, dar ca patron, jos palaria ! Ia sustine tu financiar echipa ! Ai de unde ? Si daca ai avea, ti-ar conveni sa mai fii si injurat de niste neica nimeni din cauza carora mai jucam si cu terenu suspendat ? As fi tare curios sa te vad manifestandu-te in timpul meciurilor Stelei. Asta daca te duci la stadion ... [...] Te apreciam, dar cu articolul asta, ...

[...]

Danntes08.05.2007 12:48
Il Soldatino trebuie sa-ti spun ca ti-ai pierdut total simtul ratiunii!Ai devenit penibil cu atacurile marsave la adresa lui Gigi Becali singurul care investeste la Steaua,singurul care se lupta pentruculorile acestui club!Ma intreb ce treaba ai tu cu istoria Stelei,cu performantele sale daca nu iti dai seama ca tocmai aceste performate sunt izvorul urii de care are parte astazi Steaua din partea presei sportive,a unor conducatori de club,din partea lui Dumitru Dragomir,dar mai ales din partea lui Dinamo si a fam.Lucescu.Frustarea lor este uriasa!Ei radeau cand Gigi Becali care a spus ca o duce pe Steaua in Liga Campionilor.Atunci Steaua era la pamant din toate punctele de vedere.El a ridicat-o si a dus-o in Liga Campionilor!Spui ca este trist sa vezi cum Steaua Bucuresti, simbolul performantei in campionatul Romaniei a ajuns sa fie banuita de aranjamente la sfarsitul fiecarei editii de campionatdar uti sa amintesti de jocurile murdare de culise contra Stelei ,de campanile de presa contra Stelei,de arbitrajele tendentioase contra Stelei(Divizia Samsung)! Tu ai pretentia ca Stelistii(conducatorii)sa stea cu mainile in san,sa nu apere interesele Stelei!Poate ca Gigi Becali are excese in declaratii dar este mai curat si mai moral decat foarte multi conducatori de club.Si ma intreb iar:cine este mai stelist ,tu care arunci cu noroi in Steaua(finantator,conducatori,antrenori si jucatori) sau Gigi Becali care se lupta pentruSteaua!Si ma intreb iar:este acesta un site al suporterilor stelisti?In 90% din postari se aduc injurii si jigniri propriilor jucatori,antrenori si conducatori!Vi se ridica adrenalina la scrierea cuvintelor cioban,oier,zeroloiu,dar pe stadion nu aud decat **** Dinamo,vad numai torte si scaune aruncate in teren nu incurajari adresate echipei! Unde sunt cantecele,scaddarile de incurajare adresate echipei muliubite(in declaratii).Ati uitat de ce ati venit,ati uitat ce sunteti:suporteri.Sau poate nu stiu eu:voi sunteti PRORIETARI.De echipa,palmares si istorie!

Cati ani ai kindere? Si ce iq?

"...Gigi Becali care se lupta pentruSteaua!"

Daca asta crezi esti mai [...] decat prevede legea!

Procentul dedicat Stelei de catre ciobann din motive sentimentale, ortodoxe...cum vrei sa zici, este mult inferior procentului "profitor"(imagine, politica, afaceri) - meschin("superioritate" in comunitatea lui de interlopi si rude)...

"Pacat de munca voluntara pe care o fac adminii acestui site in timpul liber!"

Copile esti jenibil!!! Prostia si infantilismu' nu se baneaza?

Editat de moderatori!

audiopixel08.05.2007 12:56
Ca politician, sa fie sanatos, nu prea ma intereseaza, dar ca patron, jos palaria ! Ia sustine tu financiar echipa ! Ai de unde ? Si daca ai avea, ti-ar conveni sa mai fii si injurat de niste neica nimeni din cauza carora mai jucam si cu terenu suspendat ?

Daca tie ti se pare ok cum se comporta ca patron mare lucru n-ar mai fi de zis.Totusi,daca tot ni s-a urcat UCL la cap ar trebui ca mult stimatul finantator sa se comporte ca atare.Ca jigneste pe toata lumea si ce spune azi nu mai e valabil maine nu-i nici o noutate pentru nimeni;problema e ca omul asta a tarat Steaua in toate scandalurile posibile si nu da nici un semn ca s-ar potoli prea curand.In fine,au cazut oameni mult mai grei ca el,pana la urma o sa i se infunde cumva.

zloty08.05.2007 13:11

eu unu din ce se intampla acuma la Steaua ,am ajuns sa tin cu FC Steaua doar din obisnuinta , miam pierdut cu totul acel sentiment de cand eram mic, cand deabia asteptam meciurile Stelei , acuma parca le privesc ca sa fie privite nush ,oricum nu mai e ca inainte .

ciobanul trebuie sa plece ca sa avem si noi o imagine mai buna ,atata timp cat va deschide gura gratuit si din ea vor iesi 99 % prostii creds ca ne meritam soarta

forever_STEAUA08.05.2007 13:17
,

De bine, de rau, finanteaza echipa noastra si, recunosti sau nu, a obtinut niste performante la care neam de neamu tau nu visau. Si probabil nici unul dintre noi.

Asta intra la categoria "gluma zilei"

Sa inteleg ca tu consideri ca in ultimii 3 ani s-au obtinut cele mai mari performante din istoria Stelei? Performantele la care nici macar nu visam? Hmmmmm

Deci, ma duce mai greu capul asa ca as dori niste explicatii... A castigat jij UCL? Nu. A castigat macar Cupa UEFA? Nu. Aia de au trait meciul de la Sevilla, finala cu Milan, la asta viseaza. Daca tu te limitezi la calificarea in grupele UCL fara a le depasi, e problema ta.

PS: Si totusi cum poti abera in halul asta, la doar o zi dupa ce am sarbatorit 21 de ani de la castigarea CCE?

AndyQ08.05.2007 13:23
Asta intra la categoria "gluma zilei"

Sa inteleg ca tu consideri ca in ultimii 3 ani s-au obtinut cele mai mari performante din istoria Stelei? Performantele la care nici macar nu visam? Hmmmmm

Deci, ma duce mai greu capul asa ca as dori niste explicatii... A castigat jij UCL? Nu. A castigat macar Cupa UEFA? Nu. Aia de au trait meciul de la Sevilla, finala cu Milan, la asta viseaza. Daca tu te limitezi la calificarea in grupele UCL fara a le depasi, e problema ta.

PS: Si totusi cum poti abera in halul asta, la doar o zi dupa ce am sarbatorit 21 de ani de la castigarea CCE?

Trebuie sa-l ierti, nu era nascut atunci si pentru el articolele de ieri erau neinteresante, cred ca nici nu le-a parcurs printre randuri, ce sa mai spunem de citirea acestora...

LARI08.05.2007 13:26

Gradinescu a facut iar la "Replay" emisiune despre Steaua (returul cu IFK). fularsteau2

De data asta, TVRu' a pus pe site si golurile de atunci... Ce echipa, ce actiuni, ce faze...

Nemuritorii nostri: http://www.tvr.ro/articol.php?id=6823&c=137

DOUBLE08.05.2007 14:03

Imi permit sa citez dintr-un articol postat pe acest site, in data de 07.04.2006 :"P.S. O mentiune speciala cred ca merita Gigi Becali si MM Stoica. Am scris in mod critic despre ei atunci cand am considerat ca nu actioneaza in interesul Stelei. Dar acum, sa dam Cezarului ce-i al Cezarului! Fara nebunia frumoasa a lui Gigi si fara calitatile manageriale incontestabile ale lui MM probabil ca n-am fi fost aici. Deci, va multumesc domnilor Becali si Stoica! ". Oare mai intelege cineva ceva ??? Sunt exact 13 luni si o zi de atunci.

Il Soldatino08.05.2007 14:28
Il Soldatino trebuie sa-ti spun ca ti-ai pierdut total simtul ratiunii!Ai devenit penibil cu atacurile marsave la adresa lui Gigi Becali singurul care investeste la Steaua,singurul care se lupta pentruculorile acestui club!Ma intreb ce treaba ai tu cu istoria Stelei,cu performantele sale daca nu iti dai seama ca tocmai aceste performate sunt izvorul urii de care are parte astazi Steaua din partea presei sportive,a unor conducatori de club,din partea lui Dumitru Dragomir,dar mai ales din partea lui Dinamo si a fam.Lucescu.Frustarea lor este uriasa!Ei radeau cand Gigi Becali care a spus ca o duce pe Steaua in Liga Campionilor.Atunci Steaua era la pamant din toate punctele de vedere.El a ridicat-o si a dus-o in Liga Campionilor!Spui ca "este trist sa vezi cum Steaua Bucuresti, simbolul performantei in campionatul Romaniei a ajuns sa fie banuita de aranjamente la sfarsitul fiecarei editii de campionat"dar uti sa amintesti de jocurile murdare de culise contra Stelei ,de campanile de presa contra Stelei,de arbitrajele tendentioase contra Stelei(Divizia Samsung)! Tu ai pretentia ca Stelistii(conducatorii)sa stea cu mainile in san,sa nu apere interesele Stelei!Poate ca Gigi Becali are excese in declaratii dar este mai curat si mai moral decat foarte multi conducatori de club.Si ma intreb iar:cine este mai stelist ,tu care arunci cu noroi in Steaua(finantator,conducatori,antrenori si jucatori) sau Gigi Becali care se lupta pentruSteaua!Si ma intreb iar:este acesta un site al suporterilor stelisti?In 90% din postari se aduc injurii si jigniri propriilor jucatori,antrenori si conducatori!Vi se ridica adrenalina la scrierea cuvintelor cioban,oier,zeroloiu,dar pe stadion nu aud decat "**** Dinamo",vad numai torte si scaune aruncate in teren nu incurajari adresate echipei! Unde sunt cantecele,scaddarile de incurajare adresate echipei muliubite(in declaratii).Ati uitat de ce ati venit,ati uitat ce sunteti:suporteri.Sau poate nu stiu eu:voi sunteti PRORIETARI.De echipa,palmares si istorie!

Nu putem gandi la fel. Daca am face-o atunci am fi niste roboti. Eu ma bucur cand articolele mele stranesc atatea controverse. Inseamna ca sunt citite, inseamna ca oamenii se simt afectati sau se simt bine atunci cand le citesc. De-a lungul timpului am evidentiat si realizarile si greselile d-lui Becali. Cand le-am evidentiat pe cele bune mi-au sarit altii in cap, iar cand am scris ce TREBUIA scris impotriva d-lui Becali mi-au sarit altii asa cum o faci tu. Ideea este ca eu doar analizez, nu sunt programat anti sau pro, nu sunt gazetar, nu sunt prins intr-un razboi al intereselor. Din cauza acestor aspecte nici nu sunt vulnerabil. Adevarul se relativizeaza odata cu analizele exhaustive, dar nu stau eu acum sa-ti explic in ce masura sau modul in care se deruleaza acest fenomen. Nimeni nu m-a influentat, asa cum, nici comentariul tau de astazi n-o va face.

"Unde sunt cantecele,scaddarile de incurajare adresate echipei muliubite(in declaratii)." Aici pot sa-ti raspund si io: cauta raspunsul la personajul pe care il iubesti si-l sustii. El o sa-ti spuna mai multe cum a fost neutralizata galeria Stelei, cum a fost neutralizat spiritul de luptatori cu slugarnicia, cum s-au facut presiuni asupra unor lideri, cum s-au trimis bodyguarzi in tribuna pentru a-i neutraliza pe aceia care gandeau altfel decat o facea finantatorul, cum au fost cumparati unii membri ai acesteia, cum s-a inlocuit stelismul cu slugarnicia sau ura....

A fi suporter stelist nu inseamna a fi pro Becali asa cum incerci tu sa ne convingi si faptul ca tu te declari dezamagit de ceea ce am scris reprezinta pentru mine prea putin in comparatie cu nevoia de a scrie ceea ce gandesc. Pentru asta sunt aici: pentru a scrie ceea ce gandesc EU si nu ceea ce iti place tie sau displace altuia. Acum o sa ma condamni pentru ce gandesc, nu?

«12»