nu este numai antrenorul vinovat.poate celmai potrivit ar fi Lacatus,,e doar o<parere.
nu este numai antrenorul vinovat.poate celmai potrivit ar fi Lacatus,,e doar o<parere.
Cred cã prin asta începe sã se creeze premisa debarcãrii lui Oli la varã, nimic mai mult.
Deși din auzite se pare cã și la Kiev se lucreazã tot cu slugi.
Surkis face echipa și e chiar mai categoric decât ciobanul nostru cu "indicațiile"...
Nu e prost rusu', a știut el ce sã caute...oameni de-ãștia cu "suflet de copil" îi trebuie și lui acolo.
Ce faimã tare și-a câștigat grãsunelu', jos pãlãria !
mie mi-ar parea foarte rau daca Olaroiu ar pleca de la Steaua,e un antrenor foarte bun,cel mai bun din Romania.Jucatorii ,din cate am vazut din alte articole,tin foarte mult la el si pentru ei ar fi cred ca o pierdere ca el sa plece.Cu acest antrenor,Steaua a ajuns in semifinalele cupei UEFA,a luat titlul de 2 ori la rand si,cel mai importatnt,a ajuns dupa 10 ani in grupele Ligii Campionilor!!!
Deci Olaroiu e un antrenor de exceptie.Si sper ca nu va accepta oferta de la Kiev,totusi a fost adversara Stelei in Liga Campionilor,chiar dak Steaua a batut-o.Si dak va pleca as vrea sa aduca tot un antrenor roman.Sa fie un antrenor bun,nume n-as putea sa spun.Oricum FORtA Steaua pana la moarte!!!! steagsimplu ![]()
steagsahmic
fularsteau2 !!!Induferent de antrenor,jucatorii is aceeasi!!Si vor face multe in Europa impreuna cu Oli sau cu un alt antrenor!!!FORtA Steaua!!! steaua_ro 
Daca tu crezi ca Gigel Coman , Baciu si Ov.Petre nu joaca bine ce sa mai spunem de Nesu , F. Lovin , P. Marin ... ????steagcruce2
P.Marin e petarda dupa tine.No comment !
nici mie nu imi place Oli, insa cu el la timona Steaua a obtinut cele mai bune rezultate din ultimii ani, vreau sa plece dar mi-e frica sa nu vina un antrenor care sa aiba rezultate mult mai slabe si care sa fie inlocuit dupa cateva etape dand astfel startul unei perioade de schimbari dese a antrenorilor in seonul urmator...pe Hagi il doresc mai putin decat pe Olaroiu pur si simplu nu am incredere in profesionalismul lui ca antrenor, pe Boloni din pacate nici nu ni-l permitem si nici nu il lasa nevasta... asa ca nu vad prea multe optiuni (Andone poate - de ce nu?)
Du-te invartindute frate...sa nu mai auzim de tine...ai distrus echipa tata...le-ai luat tupeul si i-ai dezorganizat, i-ai invartit pe toate pozitiile de nici nu mai stiu saracii ce sa joace, ai adus un preparator fizic cu tine de i-a bagat pe toti in spitale....du-te sa nu te mai vedem !!!
Sper totusi sa nu vina Hagi antrenor ca atunci o sa-l plangem pe Olita.
Sper totodata ca Oaia Merinos sa aiba ochi buni si sa-l aduca pe Andone in Ghencea...ar face o treaba splendida !
Daca tu crezi ca Gigel Coman , Baciu si Ov.Petre nu joaca bine ce sa mai spunem de Nesu , F. Lovin , P. Marin ... ????steagcruce2
P. Marin ? .. exemplul cel mai prost... Nesu ? nu tocmai cel mai stralucit, insa spune-mi celalalt jucator pe banda stanga (P Marin nu se pune, e l ar trebui sa stea pe dreapta .. din moment ce Stancu sau Saban nu au loc de Nicolita) ... iar de Lovin deja se stie, probabil a fost omis neintentionat.
Dute tare Iai pe Stancu Klemi si bineinteles Coman super jucatoru
trimitei de acolo pe Rebrov si Cernat
Bye Bye
Pe mine ma ingrijoreaza ca daca pleaca asta vine alt [...] Hagi
(sincer tot respect ca jucator da ca antrenor cred ca nu e bine ca Steaua sa fie loc de experimente desi barim Hagi e spre ofensiv nu stiu Laca poa mai tre sa stea cativa ani sunt sigur ca va veni si timpu lui sigur sper adica ca oricum e bun ca antrenor orice sar zice)
Sa vedem la vara pan la antrenor ne tre jucatori noi neaparat vreo 3 mijlocasi si 2 fundasi NEAPARAT si bineinteles portar de rezerva si certa egala daca nu peste Cernea asa sa fie
Om vedea vara asta prevad ceva schimbari sper spre bine
Editat de moderatori! Atentie la felul in care vorbesti despre simboluri ale Stelei!