FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Am oferta de la Kiev" (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro07.05.2007 00:45

Incertitudinile în privința bãncii tehnice a Stelei pentru sezonului viitor sînt departe de a fi risipite. Cosmin Olãroiu a recunoscut, într-un interviu acordat site-ului fanatik.ro, cã oferta din partea lui Dinamo Kiev, apãrutã în presa ucraineanã, este realã.

"Da, așa este. Au fost ceva discuții, însã eu am o înțelegere cu Gigi Becali pe care vreau sã o respect. Niciodatã nu mi-am încãlcat cuvîntul dat, l-am refuzat și pe Gigi prima oarã cînd mi-a propus sã vin la Steaua, nu voi face altfel acum", a declarat antrenorul.

Olãroiu lasã astfel sã se înțeleagã în mod clar cã semnarea contractului cu Steaua, eveniment produs în urmã cu trei sãptãmîni, nu a fost altceva decît un acord verbal cu Becali. Avînd în buzunar oferta de la Kiev, Oli i-a promis lui Gigi cã va rãmîne pînã la final pentru a ajuta Steaua sã termine pe 2, dupã care va alege sã plece.

"Niciodatã, la Steaua, n-am ținut pe nimeni cu forța. Dacã Olãroiu va dori sã plece, nimeni nu-l va împiedica, mai ales dacã se va duce unde îi va fi mai bine"

Gigi Becali

grizzly07.05.2007 04:40

la revedere tabara draga...

Kiti18407.05.2007 04:56

Pai sa plece odata!poate vrea Kievu un stil mai pragmatic...cu vreo 7 8 fundasi si care sa traga de timp cu echipe net inferioare!Dak pleaca Olaroiu eu cred ca vine Hagi...DAR SA PLECE!

Wigh07.05.2007 06:16

mare faza de park Hagi e antrenor bun.

Tupac Amaru07.05.2007 06:41

Buna gluma!

raiders07.05.2007 07:13

pai du-te si lasa-ne daca tot ai oferte... de ce sa ne mai stresezi atata timp cu ai tai copii de suflet si tactica cu 2 chiar 3 inchizatori pe final. la revedeeere, iti spunem la revedeereeee

vlazila07.05.2007 08:04

Du-te si ia-l si pe Becali cu tine

AndreyCor07.05.2007 08:40

pleacaaaaaaaaaaaaaa domnule antrenor al anului ratat ..............pleacaaaaaaaaaaaa!m-am saturat de nesimtirea ta...

Phanttom07.05.2007 08:44

Cred ca esti singul antrenor pe planeta asta care joaca doua meciuri cu trei inchizatori

Ba bye!!!!

pda07.05.2007 08:55

Pleaca mai repede si daca tot pleci, ia-l si pe Nicolita cu tine + altii, ca ne-am saturat de voi!

AndyQ07.05.2007 08:59
Du-te si ia-l si pe Becali cu tine

Becali nu e asa "meserias" precum Oli sa fie ofertat. :))

Cred ca ne facem iluzii cu plecarea lui Becali...

Za Best07.05.2007 10:27

Du-te invartindu-te si sa nu te mai intorci vreodata! :twisted: :mrgreen:

RaDoooI07.05.2007 11:22

Du-te mai repede !!! Si daca vrei cu adevarat sa faci ceva pentru Steaua ia-l si pe Gigel Coman , pe Baciu .. si sa nu il uiti pe Ov.Petre

claudiu2004200207.05.2007 12:11

Pai parca i`a facut contract pe 3 ani de zile in care nu poate pleca de la Steaua , si nu poate fii demisionat ... ce mint conducatorii Stelei .. imi pare rau pentru Steaua :(

nemilosul07.05.2007 12:14

te rugam sa o onorezi

dr.adrian907.05.2007 14:33

pentru toti cei care scriu ca Nicolita nu este bun

poate nu o fii el cel mai bun din lume , dar amintitiva era lui Protasov

cat fugea -saracu- de manca pamnatu

cred ca fugea si 10 km pe meci

a mai avut returu 2006 si sezonu asta a fost varza

ma intelegeti la ce ma refer.

Oli LASA_NE

sa vina Petrescu cu B.Stancu

Anna Marya07.05.2007 15:52

yo nu sunt cine stie cer fericita ca pleca ca poate vine Hagi sau altcineva mai prost la cum il duce mintea pe Becali..da asta e cine o veni o veni da sper sa nu o faca pe Steaua de rusine si sa o duca in CL Oli a facut destule la Steaua e timpul sa plece da sper sa nu regretam dupa aia dupa el...se poate intosrce roata asa ca mai bn vb mai putin si asteptam ce surpriza ne va face Becali:P Forta Steaua sper CL fular-campioniifularsteaua2 steagsimplu

chuchio07.05.2007 15:58

Din pacate ,iara incepe cautarea unui nou antrenor ,dak pleaca si sper ca va pleca Oli ,insa trebuie lucrat la nivelul footbalistiilor ,nu a conduceri,sa nu uitam pana una alta ca ,protagonisti unui meci ,sunt fotbalistii ,dar pentru ca totdeauna exista un dar,munca trebuie reluata si mentalitatea usor schimbata ,oricine ar fii antrenor , cu toata stima si consideratia HAVE A NICE TRIPP Oli!!! steagsimplu steagcruce2

Tupac Amaru07.05.2007 17:34
yo nu sunt cine stie cer fericita ca pleca ca poate vine Hagi sau altcineva mai prost la cum il duce mintea pe Becali..da asta e cine o veni o veni da sper sa nu o faca pe Steaua de rusine si sa o duca in CL Oli a facut destule la Steaua e timpul sa plece da sper sa nu regretam dupa aia dupa el...se poate intosrce roata asa ca mai bn vb mai putin si asteptam ce surpriza ne va face Becali:P Forta Steaua sper CL fular-campioniifularsteaua2 steagsimplu

Plus ca e si barbat bine....nebunatica mica!

Tupac Amaru07.05.2007 17:36
pentru toti cei care scriu ca Nicolita nu este bun

poate nu o fii el cel mai bun din lume , dar amintitiva era lui Protasov

cat fugea -saracu- de manca pamnatu

cred ca fugea si 10 km pe meci

a mai avut returu 2006 si sezonu asta a fost varza

ma intelegeti la ce ma refer.

Oli LASA_NE

sa vina Petrescu cu B.Stancu

Bun la fuga Nicolita asta....cred ca, daca ar participa la fond sau semifond, Wilson Kipketer ar roshi de furie si de invidie, daca se poate spune asa....

Tupac Amaru07.05.2007 17:40
Din pacate ,iara incepe cautarea unui nou antrenor ,dak pleaca si sper ca va pleca Oli ,insa trebuie lucrat la nivelul footbalistiilor ,nu a conduceri,sa nu uitam pana una alta ca ,protagonisti unui meci ,sunt fotbalistii ,dar pentru ca totdeauna exista un dar,munca trebuie reluata si mentalitatea usor schimbata ,oricine ar fii antrenor , cu toata stima si consideratia HAVE A NICE TRIPP Oli!!! steagsimplu steagcruce2

O mica observatie!

Steaua cauta antrenor de cand a plecat Oleg!

Voi numiti antrenor persoana care sta pe banca la meciurile Stelei?

Eu cred ca ala e bucataru sau patiseru, am auzit ca ar fi fabricant de pizza la Trattoria!

Si, din cand in cand, scoate cate o gluma buna impreuna cu shefu lui cu care se aseamana foarte mult CA CARACTER! O gluma buna ca asta cu oferta de la Kiev, la care am ras cum nu am mai ras de pe vremea cand Vochin diseca cica "jocul" echipei!

1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit Post. Nu creati threaduri pe banda rulanta, unele sub altele, doar pentru a va vedea numele scris pe Forum. Va rugam nu postati acelasi mesaj sau thread de mai multe ori, daca vedeti ca acesta a fost sters de moderator. Un astfel de gest poate duce la suspendarea temporara sau permanenta a contului dv. Moderatorii

John-Stelist-Nr 107.05.2007 18:41
Du-te mai repede !!! Si daca vrei cu adevarat sa faci ceva pentru Steaua ia-l si pe Gigel Coman , pe Baciu .. si sa nu il uiti pe Ov.Petre

Daca tu crezi ca Gigel Coman , Baciu si Ov.Petre nu joaca bine ce sa mai spunem de Nesu , F. Lovin , P. Marin ... ????

steagcruce2

Dulah07.05.2007 18:45

Drum bun!

Sper doar ca Gigi sa aduca un antrenor strain sa le schimbe putin mentalitatea ,ca parca suntem la pamant cu echipa .

Dak tot pleca sa-i ia si pe copilashii lui de suflet cu el..sau poate ii baga la o echipa de voley,ca fotbal nu stiu

strezahuzum07.05.2007 18:50

Drum bun, cale batuta si nu cumva sa-l uiti pe Coman pe-aci ! Ca incepe sa planga daca se separa de "taticul" lui prea mult timp ... :twisted: :twisted:

SSK07.05.2007 19:33
Drum bun, cale batuta si nu cumva sa-l uiti pe Coman pe-aci ! Ca incepe sa planga daca se separa de "taticul" lui prea mult timp ... :twisted: :twisted:

Si uite-asa parca-l vad pe Gigel facand pasul catre Dinamo Kiev :D

«12»