Incertitudinile în privința bãncii tehnice a Stelei pentru sezonului viitor sînt departe de a fi risipite. Cosmin Olãroiu a recunoscut, într-un interviu acordat site-ului fanatik.ro, cã oferta din partea lui Dinamo Kiev, apãrutã în presa ucraineanã, este realã.
"Da, așa este. Au fost ceva discuții, însã eu am o înțelegere cu Gigi Becali pe care vreau sã o respect. Niciodatã nu mi-am încãlcat cuvîntul dat, l-am refuzat și pe Gigi prima oarã cînd mi-a propus sã vin la Steaua, nu voi face altfel acum", a declarat antrenorul.
Olãroiu lasã astfel sã se înțeleagã în mod clar cã semnarea contractului cu Steaua, eveniment produs în urmã cu trei sãptãmîni, nu a fost altceva decît un acord verbal cu Becali. Avînd în buzunar oferta de la Kiev, Oli i-a promis lui Gigi cã va rãmîne pînã la final pentru a ajuta Steaua sã termine pe 2, dupã care va alege sã plece.
"Niciodatã, la Steaua, n-am ținut pe nimeni cu forța. Dacã Olãroiu va dori sã plece, nimeni nu-l va împiedica, mai ales dacã se va duce unde îi va fi mai bine"
Gigi Becali