FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Altceva decat despre "MM"

«12»
balky9905.05.2007 21:02

Nimeni nu vrea sa vina Hagi la echipa.Sincer......nici eu.

Pe toti care-i auzi :" sa nu vina Hagi , sa nu vina ala , sa nu vina nici ala , sa-i i-a dracu de mercenari si de antrenori fara valoare " dar nimeni nu vine cu exemple concrete .

Deci CINE SA VINA ANTRENOR LA Steaua ?

Vreau exemple argumentate prin cel putin 3 argumente.Ganditi-va ca un antrenor din afara nu vine la Steaua fara un salariu de 1 milion pe an.Pai si cine sa-i dea lui atatia bani ? ciobanul ?...ma indoiesc ca o sa dea vreodata atatia bani unui anrenor atata timp cat el e cel mai bun antrenor si el face echipa , si el e si psiholog , si magazioner , si scouter , si presedinte si tot.

Astept raspunsuri justificate .

milovan djilas06.05.2007 08:44
Mie mi se pare foarte buna aducerea lui Gabi Popescu si Raducioiu la club. Amandoi sunt profesionisti si mie mi s-a parut ca Raducioiu a avut multe idei bune la Dinamo insa Borcea, turcu si ceilalti nu l-au lasat sa si le expuna. In plus amndoi au jucat in strainatate si ar putea aduce un plus de imagine Stelei in afara si de ce nu amicale sau jucatori de la Milan sau Valencia.

In plus mi s-ar parea foarte buna si aducerea lui Zotta la club. Desi este rapidist, este profesionist si se ocupa foarte bine de probleme administrative ale clubului. Cu Gica Popescu ar face o echipa foarte buna, am avea cel mai tare staff din tara.

Cred ca ar mai trebui adus un director tahnic(si cel mai bun pe acest post mi se pare Nea Imi), unul sau mai multi cautatori de talente(mi s-ar parea buni la acest capitol Adi Ilie, Belodedici - care in federatie ocupa postul de director la copii si juniori!!!- ,halagian) si un om care sa se ocupe de imaginea Stelei(sa construiasca magazine oficiale in toata tara, sa organizeze amicale prin tara si strainatate, pentru ca suporterii sa se poate bucura de Steaua, sa organizeze sesiuni de autografe sa se ocupe mai mult de revista oficiala s.a.m.d).

Si eu spun ca, Hagi, ca antrenor nu prea a aratat prea multe. Insa spun eu ca merita o sansa pentru ca este un mare stelist. Sa nu uitam ca nici Lacatus la Brasov, Ceahlau sau prin B nu a aratat multe, insa la UTA face o treaba excelenta(chiar daca acum se zbate sa scape de retrogradare). Dupa mine cel mai potrivit pentru functia de antrenor al Stelei este Ilie Dumitrescu!

Corect!!!! De multa vreme ma gandesc si eu ca ar trebui incercat Ilie Dumitrescu.

Ank_fan_badea_steaua06.05.2007 12:37

Mie imi cam pare rau ca a plecat MM Stoica....a fost un manager excelent.....a avut si el greselile lui normal doar e om...nimeni nu e perfect.Despre antrenor mie tot Olaroiu imi place.Este un antrenor bun,jucatorii tin la el... fularsteaua2 ...ar fi o pierdere destul de mare dak ar pleca de la Steaua.In caz ca pleak de la Steaua:( un antrenor bun ar fi Protasov........FORtA Steaua steagcruce2 intrati pe www.********........nu e un site numai cu Steaua,dar are multe cu ea steagsimplu forzateaua steaua_ro .........BYE

steaua_ro

2. Reclama:

Va rugam sa nu postati mesaje pe site pentru a va face reclama la propriile siteuri, forumuri sau firme. Daca vreti sa va faceti reclama exista spatii amenajate pe Forum. De asemenea, nu vom tolera avataruri care reprezinta sigle de firme (ex: Coca Cola, Samsung, Nike etc). Acestea au bani sa plateasca reclama, daca vor sa fie pe Internet. Daca vreti sa postati un mesaj cu continut publicitar si nu stiti unde, va rugam sa ii contactati pe moderatori sau administratori.

Editat Moderatorii

raulrusu06.05.2007 12:57

si eu sunt de parere cu Marcel ca Oli trebuie sa plece la finalul campionatului dar nu sunt de acord ca demiterea lui MM a facut multe lucruri bune pentru Steaua, cred ca plecarea lui va fi o mare pierdere pentru Steaua . In acest moment nu exista nici un antrenor capabil sa antreneze la Steaua cred ca ar trebui incercat cu un antrenor strain de genul lui Protasov.

Cipper06.05.2007 16:10

Steaua nu mai e de mult a suporterilor. Steaua e a lui Becali. Curand o sa intelegeti cu totii ca noi, suporterii chiar nu contam si punct.

Cat despre Olaroiu...mai putem spune ceva in plus? Steaua castiga in ultima vreme, dar nu impresioneaza de fel. Uneori chiar ma intreb daca nu a apasat si Gigi pe butoanele lui...

Jucam cu 2 inchizatori da. Dar ieri la un moment dat erau 3(Lovin, Paraschiv, Ov Petre). Chit ca nu jucau decat 2 dintre ei la inchidere, dar chiar nu mai avem solutii? Ce se intampla daca Radoi nu era accidentat? Am fi avut 4 inchizatori de profesie in acelasi timp pe teren? Orice loc vom ocupa la sfarsit gustul va fi amar. Cel putin pentru mine.

Au trecut 21 ani si vor mai trece mult mai multi si noi tot din amintiri vom trai...

Forza Steaua!

George Stan06.05.2007 16:33
Au trecut 21 ani si vor mai trece mult mai multi si noi tot din amintiri vom trai...

Poate din amintiri traiesti tu, Cipper. Eu am trait momente extraordinare oferite de clubul Steaua si dupa 86. FOARTE multe.

Cipper06.05.2007 19:16
Poate din amintiri traiesti tu, Cipper. Eu am trait momente extraordinare oferite de clubul Steaua si dupa 86. FOARTE multe.

Nu cred ca ai inteles prea bine la ce ma refeream. Si eu m-am bucurat mult dupa 90 incoace (perioada mea "constienta" sa spun asa). Mai ales ca in 86 aveam doar 4 ani. Insa ma refeream la faptul ca aniversam in fiecare an acelasi lucru. Si vor mai trece multi ani pana vom lua iar numaratoarea de la 0 sau vom incepe o alta numaratoare in paralel. Anul trecut am fost aproape. Nu vom mai fi prea curand.

Daca te multumesti cu titluri si cupe interne atunci da, aici diferim. Nu m-a bucurat niciun titlu cum m-au bucurat meciurile cu Betis, Rapid, Sahtior etc. Insa de aniversat aniversam acelasi lucru. Si deja e vechi. La fel si la nationala. Facem din cand in cand un meci mare...ne bucuram...ratam inca o calificare..nu conteaza..."ce frumos a fost in '94"...

In speranta ca ai inteles mai bine acum ce vroiam sa spun, numai bine!

Forza Steaua!

Thu[N]der06.05.2007 19:26

Ai pus frumos accentul in articol . Oli sa plece , insa sa ramana Elton !

Sti ce nu pricep io .. de ce draq nu se gandeste nimeni sa fac un mijloc cu : Bostia , Dica, Elton , Nicolita/Croitoru ? EU zic ca am juca super tehnic. . mai ales daca in fata sunt si doi atacanti precum Thereau si Neaga ( daca vine ) .

George Stan06.05.2007 19:40
Nu cred ca ai inteles prea bine la ce ma refeream.

Cand zici "traim din amintiri" suna rau de tot si chiar nu se potriveste cu situatia de la Steaua. Am avut bucurii extraordinare traite chiar recent. Acum daca stam si ne gandim cand Di Vaio o da peste poarta si ii eliminam pe Valencia, ca de fapt e doar o saisprezecime de finala, si ca oricum nu jucam finala cupei campionilor, inseamna sa nu traiesti nici o bucurie.

vlazila07.05.2007 08:11
Nimeni nu vrea sa vina Hagi la echipa.Sincer......nici eu.

Deci CINE SA VINA ANTRENOR LA Steaua ?

Zenga,Dan Petrescu,Dorinel Munteanu,chiar Andone etc

fortza steaua08.05.2007 01:25

eu cred caci ar fi bun pe banca Stelei M Lacatus.

«12»