FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Altceva decat despre "MM"

«12»
fcsteaua.ro04.05.2007 19:45

Demisia - demiterea lui MM Stoica de la Steaua, decizie care mie mi se pare mai mult decat normala dealtfel , a mutat atentia suporterilor de la adevarata problema a Stelei dupa Gigi Becali in acest moment : Cosmin Olaroiu.

Fost sustinator infocat al acestuia (a se vedea articolele pro-Oli din iarna lui 2006), din cauza simplului motiv ca odata instalat trebuia lasat sa isi faca treaba, plus experienta National (buget redus, lupta pt titlu pana in ultima etapa) sunt de parere ca ar fi un dezastru ca dupa incheierea campionatului Cosmin Olaroiu sa continue in functia de antrenor al echipei...Daca cu doua saptamani in urma plecarea domniei sale era batuta in cuie, senzatia este ca in ultima vreme incet, incet pernele cazute de pe scaunul antrenorului Stelei se reaseaza de parca nu s-ar fi intamplat nimic.

Cum lui Gigi ii plac oamenii de onoare si nu cei care sunt performanti, invingatori, scenariul cu Oli antrenor la Steaua si sezonul viitor devine tot mai plauzibil...ceea ce ar fi o catastrofa si pare-se ca Mirel Radoi nu e strain de asta.

S-ar sterge prea usor cu buretele contra-performantele, meciurile mizerabile facute in compania unor adversari de mana a 3, nici macar a doua, umilintele traite din vina unui antrenor mai mult prieten cu patronul si jucatorii decat profesionist platit sa-si faca meseria.

Am ajuns sa jucam constant cu 2 inchizatori atunci cand trebuie sa navalim peste niste adversari inferiori la toate capitolele, jucatorii intra pe teren cu frica-n san, de parca ar rejuca la infinit partidele cu Real si Lyon, sunt iesiti din forma, coplesiti de miza fiecarei partide, si ce este mai rau, viitorul nu pare deloc stralucitor.

Nu stiu cine ar putea veni la Steaua, nu m-as hazarda sa inaintez nume, dar pentru binele echipei antrenorul trebuie schimbat la vara ... Sub nici o forma nu trebuie pastrat iar noi trebuie sa luam atitudine ... din pacate partidele care urmeaza au o importanta capitala,iar o eventuala atitudine ostila ar dauna interesului major al Stelei in acest sezon, accederea in grupele UCL ... Odata obiectivul indeplinit Olaroiu trebuie sa plece, iar impreuna cu el cel putin 5 jucatori (sigur copii lui de suflet). Trebuie adus un suflu nou pentru ca riscul plafonarii e imens.

Urmeaza o noua etapa in istoria Stelei, si daca vom ajunge iar in grupele UCL sunt sigur ca vom fi mai pregatiti, atata timp cat vom avea un antrenor valoros.Potential exista, avem nevoie de cineva capabil sa il puna in valoare, pentru ca Steaua este si va fi intoteauna clubul etalon in Romania ... Pe munca si sudoarea generatiilor extraordinare care au facut istorie la Steaua, rezultatele au fost posibile, nimic la intamplare, nimic exclusiv din cauza norocului cum le place unor nesimtiti sa zica ... Si jucatorii trebuie sa stie, sa simta asta ... Istoria te poarta pe aripi:priviti la Milan si la Liverpool, sunt unde sunt datorita eroilor lor ... sa nu uitam sa le multumim de cate ori este nevoie!

Intotdeauna superiori!

ManiaCU04.05.2007 20:25

Spune-i asta lui Becali , ca noi o stim prea bine si suntem constienti ! Din pacate suntem nevoiti sa stam la mana ciobanului ...

danielcristian04.05.2007 20:29

Intr-adevar,cu Jiji mereu in fata,cu toate penibilitatile spuse si facute de el,uitam problema antrenorului,esentiala in opinia mea.Oli a dat dovada si dupa povestea cu MM de lipsa de caracter, slugarnicie fata de boss, ceea ce ma face sa-mi doresc din ce in ce mai mult sa il vad plecat.Sper sa plece,indiferent de pozitia Stelei in clasament,la sfarsitul campionatului...

capone04.05.2007 20:47

Asta cam asa e, dar trebuie sa ii explice cineva si lui Gigi cum sta treaba . . . sau sa intram putin in lumea lui: "frate frate, dar branza e pe bani", ar trebui sa stie ca e bine sa ai langa tine oameni de onoare si incredere, dar daca nu fac performanta ii ai degeaba. Sa fim cat mai multi la meciul cu Ceahlalul lui Stefan. steaua_ro

Mihai@Steaua04.05.2007 20:51

STATI LINISTITI!!!

Oli pleaca SIGUR la vara, SIGUR!!

PS: vine Hagi

armanovici04.05.2007 20:53

Nu pot sa stau linistit pana nu il vad dat afara....ca nu are demnitate sa plece, de asta sunt sigur!

alexandra_stelista04.05.2007 21:04

Vine Hagi?? VINE Hagi?????? VINE HAGIIIIIIIIIIIIIIII? 8O Doamne de ce Steaua??De ce nu Dinamo sau rapid?? De ce tre sa luam noi toate [...] de antrenori??De la Zenga si Protasov numai rebuturi! Toate respektele pentru Hagi ca jucator da ca antrenor......ma indoiesc..:( in fine....ce sa mai...Forza Steaua!respect MM!!

Editat de moderatori!Pe viitor, te-am ruga sa scrii mai respectuos cand e vorba despre mari simboluri ale acestui club!

alexmk1704.05.2007 21:30

Eu cred ca vine Hagi si de aia MM a plecat!

S-a pus conditia ca daca vine Hagi, doar el se ocupa de transferuri si echipa deci MM ar fi fost pe post de bibelou! Vezi declaratia lui: "Nu vroiam sa ajung o leguma in cadrul clubului"

Deci e clar ca Hagi, altul nu poate fi, a pus conditia asta cand a venit la Steaua si MM nu a fost de acord!

Problema e ca Olaroiu nu cred ca stie ce i se pregateste!

Nu degeaba cica i-a dat Gigi afara si pe nepoti si pe el si pe cine o mai fi dat! Asta e de paravan!

Cu siguranta ca dupa ce se va fi terminat campionatul asta lui Olaroiu i se va accepta demisia fie ca si-o da fie ca nu!

Cred ca MM stie dar nu poate vorbi pentru ca ar destabiliza echipa tocmai in momentele astea mai dificile in care e important doar rezultatele din meciurile noastre!

Daca inainte de ultima etapa locul 2 e asigurat, cred ca se va scapa pe undeva o declaratie cu aluzie la Hagi!

DECI: CRED CA VINE Hagi, POATE CRACIUNESCU??? (OARE), IAR MM STIE SI TACE, IAR Gigi NU SPUNE NIMIC TOT DIN CAUZA ECHIPEI!

SI ORICINE AR VENI E BINE SA FIE LINISTE CA SA CASTIGAM MECIURILE URMATOARE!

EU TOTUSI NU CRED CA Hagi ESTE SOLUTIA CONTINUARII DRUMULUI Stelei IN ACEST MOMENT SI CRED CA VA FI UN ESEC, DAR POATE NE INSELAM NOI SUPORTERII!!!!

CUM NICI Lacatus NU CRED CA E O SOLUTIE PENTRU CA NU A DEMONSTRAT PE LA ECHIPELE PE LA CARE A FOST! FARA SUPARARE DAR CHIAR SI Lacatus AR FI MANCAT DE PUBLIC DACA APAR 2-3 REZULTATE NEFAVORABILE SI ATUNCI IMAGINEA LUI DE LEGENDA AR AVEA DE SUFERIT!

VOM TRAI SI VOM VEDEA! SI POATE IL VOM ADUCE PE borcica SA DANSEZE PE MUZICA LIGII IN Ghencea, CA AU LUAT TEAPA PROSTII! AU BAGAT BANII IN ARBITRII SI ECHIPELE ADVERSE SA IA TITLU SI AU LUAT TEAPAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

danielcristian04.05.2007 21:37
Vine Hagi?? VINE Hagi?????? VINE HAGIIIIIIIIIIIIIIII? 8O Doamne de ce Steaua??De ce nu Dinamo sau rapid?? De ce tre sa luam noi toate [...] de antrenori??De la Zenga si Protasov numai rebuturi! Toate respektele pentru Hagi ca jucator da ca antrenor......ma indoiesc..:( in fine....ce sa mai...Forza Steaua!respect MM!!

Editat de moderatori!Pe viitor, te-am ruga sa scrii mai respectuos cand e vorba despre mari simboluri ale acestui club!

Nu inteleg de ce sunteti toti de parerea ca Hagi nu ar putea face treaba la Steaua?Eu sunt convins ca ar face echipa asta sa joace fotbal!Jiji nu s-ar baga peste el,intrucat Gica are caracter,iar daca nu ar reusi,sunt convins ca ar pleca asa cum a venit,nu ar astepta sa-l dea Jiji afara!Nu dati cu pietre in cineva fara sa il vedeti la treaba,nu conteaza ce a facut in alta parte!Si in plus de asta el ar veni aici cu inima,e stelist convins,si probabil ca l-ar lua cu el pe Balint,ceea ce ar fi un castig in plus.Indiferent daca vine sau nu, nu putem sa-i spunem lui Hagi ca e un rebut,numai daca ne-am nascut ieri... Hagi va ramane pentru totdeauna regele,sa nu uitam asta! steagcruce2

ManiaCU04.05.2007 21:45

@danielcristian

Sunt total deacord cu tine , in momentul asta orice este mai bun decat Olaroiu. Si eu am mare incredere in Hagi , daca nu se baga Oierul peste el si ii asigura transferurile cerute s-ar putea sa avem parte de zile insorite :D O sa vedem noi care-i treaba la vara ... pana atunci mai avem un meci foarte important astazi la ora 18 la Urziceni+altele. Forza Steaua !

AdrianUltras2504.05.2007 22:12
Nu inteleg de ce sunteti toti de parerea ca Hagi nu ar putea face treaba la Steaua?Eu sunt convins ca ar face echipa asta sa joace fotbal!Jiji nu s-ar baga peste el,intrucat Gica are caracter,iar daca nu ar reusi,sunt convins ca ar pleca asa cum a venit,nu ar astepta sa-l dea Jiji afara!Nu dati cu pietre in cineva fara sa il vedeti la treaba,nu conteaza ce a facut in alta parte!Si in plus de asta el ar veni aici cu inima,e stelist convins,si probabil ca l-ar lua cu el pe Balint,ceea ce ar fi un castig in plus.Indiferent daca vine sau nu, nu putem sa-i spunem lui Hagi ca e un rebut,numai daca ne-am nascut ieri... Hagi va ramane pentru totdeauna regele,sa nu uitam asta! steagcruce2

nu se pune problema ca nu ar face

si daca nu ar stii nimic sunt sigur ca ar face ceva pentru ca ambitia jucatorului Hagi nu a murit cand acesta s-a retras ci sunt mai mult ca sigur ca inca traieste in antrrnorul Hagi

si cu aceasta ambitie tot ar face ceva

problema e ca nu putem fi siguri ca o sa fie bine

si sincer nu ne permitem sa mai ratam un an de cupe euroepene si inca un campionat

daca Dinamo intra in CL(cine stie?! poate au bulan) si vor castiga banii pe care i-am castigat noi(s-ar putea sa castige chiar mai mult daca joaca pe stadionul National) cred ca ne putem lua adio de la campionat pentru urmatorii 3-4 ani

Dinamo va cumpara tot

nu ne putem permite sa mai riscam

ne trebuie un antrenor de valoare

si sa fim siguri ca are valoare

un antrenor care a facut performanta nu intr-un campionat cel putin la fel de puternic ca al nostru

ci un antrenor cu performanta in cupele europene pentru ca eu cred ca daca se joaca corect, in tara, la ce valoare are echipa asta, nu avem nevoie de antrenor!

p.s. astept si eu sa revina accidentatii

rosualbastru04.05.2007 22:46

Hagi vine sigur la vara! Teo Anghelinei, antrenorul de la echipa a doua mi se pare, este sursa, el fiind nashul de cununie a unui prieten. eu zic ca Hagi va face treaba, a demonstrat la Galata si chiar la Nationala!

Forza Steaua!

bad_joke04.05.2007 22:52

Intradevar iti dau dreptate si ,eu spun ca articolul asta nu are rost,incepeti sa reluati acelasi fraze,sa da-ti apa la moara la scandaluri,sunt sigur ca sti ce reacti produce acuma printre suporteri Stelei rostirea numelui Olaroiu,produce reacti violente,desi nu se vede pe stadion,e adevarat ca nu e timpu trecut,ati vazut Becali e multumit ca se joaca cu portile inchise,ca dupa cum spunea el""mai bine ca nu sunt suporteri dak vedeau 1-0 si ca numai atacam incepea s ahuiduie'',de parca nu e normal s ahuidui frica asta de adversari slabi care trebuiesc spulberati,care acei adversari modesti,trebe sa-si puna problema ''ba jucam cu Steaua nu prea avem sanse'' eu nu spun ca sa se dea la o parte din drum ,dar o echipa mare cum a fost si se vrea in continuare Steaua ,trebe sa intre in teren cu gandu numai la victorie si foarte concentrati,in primu rand concentrati,singura lor presiune s afie doar gandu ca pe acel stadion au evoluat nume d elegenda ca Hagi,Lacatus,etc si sa simta o raceala pe sira spinari,sa simta sangele ros-albastru care pulseaza in acelasi timp cu al inca 5mil de oameni care simt si traiesc fiecare faza,sa aiba presiunea ca joaca la clubul NR 1 DIN Romania.

ma opresc aici pentru ca e mult de discutat si imi aduk aminte cu tristete ca NOOI SUPORTERI NU VALORAM NIMIK pentru CONDUCEREA Stelei ,CA PE NOI NU NE PRIVESC DECIZILE CONDUCERI,CA PUR SI SIMPLU NU CONTAM NOI CARE SUNTEM ATATIA TREBE SA NE DAM CU PAREA DOAR AL NOI ACASA pentru CA AICI,ACUM IN ANUL 2007 Becali NU NE IA IN CALCUL,pentru EL SUNTEM TOTI NISTE VAGABONTI,NISTE HULIGANI CARE TREBE SA COMANDE DOAR LA EI ACASA,DAR de ce A MAI AVUT NEVOIE DE NOI CAND AU FOST MECIURILE MARI DIN EUROPA MAI ALES Liga Campionilor DAK NU ERA Steaua IUBITA MAI SE STRANGEAU 50MII DE OAMENI IN TRIBUNE SI PE Ghencea 25MII SUA MA ROG CAT O FI CAPACITATEA STADIONULUI,ATUNCIA ERAM BUNI.LEGAT DE SUPORTERI IMI VINE S Arad DE Borcea CAND IL AUZI CA DAK S-AR STRANGE TOTI DINAMOVISTI NU NUMAI CA NU AR AVEA LOC PE LIA MANOLIU CI AR UMPLE NUSH CATE STADIOANE SI CAND A FOST UN MECI MARE pentru EI SI CHIAR pentru FOTBALU ROMANESC CEL CU BENFICA DAK ERAU 5000 MII DE OAMENI:))))))))

Pe viitor, incearca sa renunti la CAPS LOCK! Ne va fi mai usor tuturor. Moderatorii

bad_joke04.05.2007 23:07

Ce sa fie mai respectuos, isi spune parerea despre Hagi si are dreptate mai putin cand vine vb despre Protasov si chiar Zenga(el a plecat la timp),dar si io sunt de aceiasi parere ,ca antrenor e zero barat si nu ma intereseaza pe mine de cati lingai il perie pe Hagi,nimeni nu-l pune la indoiala pentru calitatile lui de fost jucator,dar repet ANTRENOR E ZERO BARAT,ce a facut la Galata si la Poli si Nationala Romaniei?Nimik na facut ,numai aere,basini si alte ifose, ce mare antrenor e Hagi numai asta auzeam al comentatori nu pot sa zica sincer comentatori de meciuri ba nu e bun de nimik ca antrenor uite ce mutare neinspirata,sau poate e antrenor mare si pur si simplu nu are noroc in meseria asta dar e un risc pe care sil asuma orice antrenor nu ai rezultate pleci9mai putin ZerOli)Dar dak aveti o replica pentru parea mea spunetio dar s afie pe subiect,concret ce a facut Hagi pentru a fi considerat un antrenor mare?Veniti cu exemple asta,asta si cu asta a facut bai baiatule sa-mi ziceti si io zic da domne am gresit sunt varza si gata,dar pana atunci imi mentin parerea

balky9905.05.2007 00:06
Veniti cu exemple asta,asta si cu asta a facut bai baiatule sa-mi ziceti si io zic da domne am gresit sunt varza si gata,dar pana atunci imi mentin parerea

Hai sa-ti spun eu de ce cred ca ar fi o solutie Hagi :

1. e stelist ( mai stelist decat toti de la club la ora actuala )

2. e respectat ( atat in tara cat mai ales in afara )

3. ciobanul nu ar avea curaj sa se bage peste el in alcatuirea echipei.

4. ar avea un cuvant greau de spus in transferuri ( nu s-ar mai aduce toti expiratii)

5. promoveaza jucatorii tineri ( vezi torje, daminuta , etc )

6. din toate gloriile Stelei din 86 nici una nu mai activeaza la ora actuala in club ( nici macar cu titlu onorific , nu crezi ca ar trebui sa-ti dea de gandit ?)

7. de ce sa nu i se dea o sansa pana la urma ? ( a fost Zenga , Protasov , Oli ) .nici unul dintre ei nu a avut vreodata treaba cu Steaua nu crezi ca ar trebui sa vina cineva din vechea garda ?In toate cluburile mari din lume jucatorii emblematici sunt pastrati sub o forma sau alta in cadru clubului (scouteri , tehnicieni la prima sau la a doua echipa , marketing , relatiile cu federatia etc) la noi nu.Dam tot afara si Dumnezeu cu mila.

8. In caz de esec are taria sa plece si sa nu tina de scaun ( vezi Poli , vezi nationala )

de ce nu ar trebui sa vina la Steaua :

1. desi a antrenat Poli, galata , nationala nu a avut rezultate

2. cere de la jucatori mai mult de cat pot ei sa ofere ( ceea ce una peste alta poate fi un lucru bun )

3. ?

4. ?

Dupa cum vezi astea sunt singurele contra argumente.

Nu tin partea neaparat lui Hagi pentru ca nu e neam cu mine ( eu nu am nimic de castigat ).Dar consider ca trebuie sa i se dea o sansa asa cum ar trebui sa aiba toti care au fost in 86 . Indiferent de ce sunt la club ei trebuie sa fie acolo ( zi-mi ca nu ar fi bun un Nea Imi , sau un Dukadam, sau un Lacatus , Sau un Iovan si de ce nu,cei mai noi ca Adi Ilie , Ilie Dumitrescu ).

Poate sa vina si cu Gica Popescu ( nu e stelist dar e profesionist si nu o sa faca nici un fel de manevre le jucatori si iarasi e apreciat in afara , capitol la care noi suntem deficitari din cauza ciobanului ).E foarte bina ca a venit Raducioiu ( e dinamovist si mercenar ) dar poate sa ajute clubul.In final cine nu e mercenar in lumea asta ?

Tu daca ai avea o oferta de la alta firma pe un salariu dublu n-ai pleca ?Asa si ei . Toti sunt mercenari dar pe mina ma intereseaza sa-si faca treaba unde sunt platiti.

steven_gerrard05.05.2007 00:16

Oli la Dynamo Kyev?

asa se zice pe www.gsp.ro & www.prosport.ro ca deja se stie,Oli ar fi vb deja cu ucrainienii si va plek la vara ca sa nu fie demis sa mearga in "GLORIE" logik ar veni Hagi cadaia s-a dooooooos MM Stoica p care il cam regret da asta e totusi a stat 5 ani din care ultimii 3 au fost booni pote se intoarce sau nu? In rest se vb de Craciunescu,GINO iORGULESCU (ash vrea sa vina aman2),Zotta a ziss ca nu vine da cine stie si el ar fi bun ca stie de arbitraje & am slabi rrapidu, Raducioiu e Scouter la Steaua,Gabi Popescu la fell,imi cam pare rau ca a ajuns kiar dak e Stelist Gabi ash vi vrut 1 Damian Militaru care a jucat pentru Steaua de la el nu am mai vazut atata daruire la Steaua poate Radoi & Para da nu ca la el sau altii care au jucat in acea vreme,Belodedici,Prodan is mooooolti aaaaa si ne-ar trebui 1 scouter d Portari ca de la KHAMU am dato-n bara

Din SPANIA FOOOOOOOOOOOOOOOORZA Steaua fular-campionii steaua_ro fularsteau2 steagsimplu

steagsahmic fularultras

steagcruce2 fularsteaua2

forzateaua sprecl2

SSK05.05.2007 00:40

@balky99

Felicitari pentru postul argumentat! Asa trebuie purtata o discutie.

leynad7205.05.2007 05:34
STATI LINISTITI!!!

Oli pleaca SIGUR la vara, SIGUR!!

PS: vine Hagi

Fratele meu, tu nu cumva ești MM ?

Cã dacã nu, sunt curios, de unde ști atât de multe ?

adi_steaua05.05.2007 06:28

Exceptional articolul! Singurul lucru cu care nu sunt de acord fiind demisia/demiterea MM-ului. Pur si simplu sunt fanul lui. Admit ca marea lui greseala a fost increderea in tehnicianul Olaroiu. in opinia mea Olaroiu e cel mai slab antrenor.

Totusi sunt curios...Oli spunand ca uneori...intra pe acest site pentru a citi opniniile noastre...ce parere si-o face cand majoritatea sunt impotriva lui?

Unde este jocul in viteza al Stelei, dintr-o atingere, fantezist si spectaculos? ...a fost asa ceva in era Protasov.

PS. nu-mi doresc in Ghencea personaje ca zota, iorgulescu, Popescu, Hagi, etc...voi?

Un lucru este clar, Olaroiu trebuie sa plece!!!

Respect Mihai Stoica!

zloty05.05.2007 07:52
Hai sa-ti spun eu de ce cred ca ar fi o solutie Hagi :

4. ar avea un cuvant greau de spus in transferuri ( nu s-ar mai aduce toti expiratii)

5. promoveaza jucatorii tineri ( vezi torje, daminuta , etc )

6. din toate gloriile Stelei din 86 nici una nu mai activeaza la ora actuala in club ( nici macar cu titlu onorific , nu crezi ca ar trebui sa-ti dea de gandit ?)

7. de ce sa nu i se dea o sansa pana la urma ? ( a fost Zenga , Protasov , Oli ) .nici unul dintre ei nu a avut vreodata treaba cu Steaua nu crezi ca ar trebui sa vina cineva din vechea garda ?In toate cluburile mari din lume jucatorii emblematici sunt pastrati sub o forma sau alta in cadru clubului (scouteri , tehnicieni la prima sau la a doua echipa , marketing , relatiile cu federatia etc) la noi nu.Dam tot afara si Dumnezeu cu mila.

8. In caz de esec are taria sa plece si sa nu tina de scaun ( vezi Poli , vezi nationala )

ce zici nu aduce toti expirati??? primu lucru carel va face daca va veni la Steaua este sa il ceara pe plesan ,am citit ca si pa izvoranu (la al doilea am dubi dar pe plesan sigur il va cere) atunci ce dreaq daca nici astia nus expirati .

ai dreptate el nu tine de scaun pleaca fabuland conspiratii impotriva sa

B_zkit05.05.2007 08:15

Auzi...Raducioiu la Steaua...

CLICK

ibadarau05.05.2007 08:16

Din pacate Steaua nu a avut un final de sezon reusit si nu ne mai permitem sa facem experimente anul viitor. Steaua are nevoie acum de liniste si sa terminam pe locul 2. La vara trebuie trasa o linie si luate masuri radicale.

Ori se va merge pe continuitate/stabilitate cu Oli si atunci echipa trebuie intarita cu jucatori foarte buni, ori se va aduce un nou tehnician, dar atentie: vom avea nevoie de un tehnician cu experienta. Am vazut pe pielea noastra ce inseamna L.C. si care e diferenta intre fotbalul nostru si cel practicat in Liga.

In orice situatie, la Steaua nu e loc de experimente!

Cred ca daca vor veni 10 jucatori noi, concurenta va creste (vezi ex. Croitoru. Oli l-a tinut putin pe tusa, iar acum da totul in teren) si toti cei 10 jucatori de camp vor muri pe teren. Iar aceasta a fost adevarata problema Stelei in perioada neagra. Cu Poli Iasi, Cluj si Otelul am reusit un presing sufocant, echipa a alergat enorm si s-a simtit acest lucru si pe tabela.

In concluzie, ori cu Oli, ori cu alt antrenor la Steaua e nevoie de sange proaspat.

Sa invingem si azi si mai vorbim!

pda05.05.2007 08:45

Ai spus in articol ca lui Becali ii plac oamenii de onoare, eu am impresia ca-i plac mai mult oamenii servili care lasa capu plecat la fiecare tipat mai tare al Principelui intunericului. Din punctul meu de vedere plecare lui olita acum pare din ce in ce mai departe de adevar mai ales si dupa aducerea lui Gabi Popescu in functii administrative la club, stiindu-se prietenia acestuia cu olita dupa ce au jucat sau colaborat impreuna la echipe de top din Asia si la FC National.

cristi_mold05.05.2007 12:24

Mie mi se pare foarte buna aducerea lui Gabi Popescu si Raducioiu la club. Amandoi sunt profesionisti si mie mi s-a parut ca Raducioiu a avut multe idei bune la Dinamo insa Borcea, turcu si ceilalti nu l-au lasat sa si le expuna. In plus amndoi au jucat in strainatate si ar putea aduce un plus de imagine Stelei in afara si de ce nu amicale sau jucatori de la Milan sau Valencia.

In plus mi s-ar parea foarte buna si aducerea lui Zotta la club. Desi este rapidist, este profesionist si se ocupa foarte bine de probleme administrative ale clubului. Cu Gica Popescu ar face o echipa foarte buna, am avea cel mai tare staff din tara.

Cred ca ar mai trebui adus un director tahnic(si cel mai bun pe acest post mi se pare Nea Imi), unul sau mai multi cautatori de talente(mi s-ar parea buni la acest capitol Adi Ilie, Belodedici - care in federatie ocupa postul de director la copii si juniori!!!- ,halagian) si un om care sa se ocupe de imaginea Stelei(sa construiasca magazine oficiale in toata tara, sa organizeze amicale prin tara si strainatate, pentru ca suporterii sa se poate bucura de Steaua, sa organizeze sesiuni de autografe sa se ocupe mai mult de revista oficiala s.a.m.d).

Si eu spun ca, Hagi, ca antrenor nu prea a aratat prea multe. Insa spun eu ca merita o sansa pentru ca este un mare stelist. Sa nu uitam ca nici Lacatus la Brasov, Ceahlau sau prin B nu a aratat multe, insa la UTA face o treaba excelenta(chiar daca acum se zbate sa scape de retrogradare). Dupa mine cel mai potrivit pentru functia de antrenor al Stelei este Ilie Dumitrescu!

dr.adrian905.05.2007 13:56

eu sunt de parere ca nici unu din numele vehiculate prin presa si de voi nu sunt o alegere buna pentru Steaua. DE cE ?

pentru ca cum au venit ar incepe cine stie ce scandaluri.

ex: vine Hagi : MM anunta ca a plecat din cauza lui ca Jiji nu are ochi de fotbalisti buni si aduce numa pe cine vrea el-------->duce la scandal si neliniste la echipa

as prefera sa vina unu din strainatate care nu stie limba romana ci se pricepe la fotbal

o fii Hagi cel mai bun jucator roman, dar antrenor?????

nici de candidatii pentru conducere nu sunt prea incantat si mias dori si aici tot niste straini

«12»