Bravo Papillon,
Exact asta trebuie sa insemne acest site ... Steaua, Steaua si doar Steaua !!!! Eu si sunt sigur ca si voi sustinem Steaua indiferent de cine o conduce si de cine o patroneaza si pozitia ocupata in Liga.
Bravo Papillon,
Exact asta trebuie sa insemne acest site ... Steaua, Steaua si doar Steaua !!!! Eu si sunt sigur ca si voi sustinem Steaua indiferent de cine o conduce si de cine o patroneaza si pozitia ocupata in Liga.
Lovin este jucat pentru ca Gigi vrea sa-l vanda - pai scuza-ma, la cum joaca ii face un deserviciu ca-l baga in teren; oricine l-ar vedea nu cred ca ar da banii pe el).
De acord cu tine sa lasam totul la o parte si sa-i sustinem pe baieti neconditionat. Oricum, ca ne place/convine sau nu, jocuri de culise, aranjamente si smecherii au fost, sunt si vor fi mereu, la noi si nu numai.
Cat ce-l priveste pe Lovin, da-mi voie sa-ti spun ca-n ultimele jocuri am vazut un alt Lovin, parca renascut din propria-i cenusa. S-a miscat bine, mai transant la dueluri 1-1, cu fata la poarta, chiar a avut si niste incursiuni pe banda dreapta. Sa nu fiu inteles gresit, nu l-as baga in locul lui Elton nici in ruptul capului( asa cum sustineau unii, ca-l baga in locul lui Elton), dar...ce treaba are cu acesta??? Poate fi folosit f. bine pe banda dreapta in locul lui Nicolita, care mie mi se pare de departe cel mai slab din primul 11, la ora actuala.
bravo papilon..!!!
ai dreptate in acest articol Steaua trebuie sa fie mai presus de orice chiar si de catre Gigi Oli si anumiti jucatori care dorm pe teren nu putem face nik altceva decat sa o sustinem..chiar dak ne deranjeaza ca Elton este tinut pe banca si Lovin este tinut in teren tot meciul...poate ca Steaua va redeveni cea de dinainte care juca pentru suporteri si nu la comanda lui Gigi si pentru bani ..mie tare mie frica ca dak ajunge in CL sa nu se faca de rusine dar oricum eu una o sa fiu mereu alaturi de Steaua si la bn si la greu chiar dak ajunge la retrogradare cu Oli pe banca eu tot cu Steaua o sa tin chiar dak o critit o critic fiindca m-am obisnuit cu performantele ei dar nu ma-am indoit niciodata de Steaua ca nu va redeveni cine a fost eu sunt stelista de mica si asa voi ramane nu ma intereseaza de Dinamo rapid si alte echipe pe mn ma intereseaza doar Steaua..ar trebui facute mai des asemenea articole si mai putine despre Oli, Gigi ca lui Gigi ii palce sa fiein centrul atentiei asa ca mai bn il lasam in pace..cu steasua pana la moarte si dincolo de ea..forta Steaua ![]()
steagcruce2