@ghitagbrl
"daca pleaca cine mai da banii la Steaua?E nasol ca a plecat MM dar asta e viata dar daca pleaca si Becali suntem in mare ca..... asa ca lasa ciobanu unde e pentru moment."
fratioare se vede ca tu nu prea stii cum sta treaba in lumea afacerilor.
daca becalii e sa plece nu o sa arunce Steaua la gunoi ca pe o cutie folosita de suc.o sa o scoata la vanzare si o sa o dea celui care ofera cel mai mult.
mie personal imi este greu sa cred ca nu exista oameni care sa vrea sa investeasca la Steaua.
cred ca stie toata lumea ce a facut Steaua pentru becalii.l-a transformat dintr-un cioban cu calitati de camatar necunoscut din Pipera intr-un candidat la presedentia tarii.UN CANDIDAT CU SANSE FOARTE MARI LA PRESEDENTIA TARII!!!
imi e tare greu sa cred ca nu exista oameni care stau foarte bine din punct de vedere financiar in Romania care sa nu vrea la Steaua.Daca nu i-ati vazut pana misunand in jurul clubului e pentru ca becalii e inca in posesia Stelei.
Din aceasta cauza nu vine nimeni la Steaua.nu pentru ca nu vor sa isi asocieze numele sau reputatia cu Steaua ci pentru ca nu vor sa isi asocieze numele sau reputatia cu becalii.
si daca nu e nimeni in Romania care sa vrea sa cumpere Steaua sigur e cineva in afara.acum 3 ani era vorba ca un rus ar vrea sa investeasca la Steaua.si era dispus sa dea 50mil euro pentru echipa.luati in considerare faptul ca in acea perioada Steaua nu avea performantele de acum.
asa ca daca pleaca becalii chiar nu e nici o problema.poate chiar e cel mai bun lucru.o sa vina cineva la echipa care tine cu adevarat cu Steaua, un stelit adevarat(sau mai multi in caz ca se face societate pe actiuni.societate pe actiuni adevarata nu ca cea de acum in care becalii detine 96% din actiuni) sau macar un investitor strain care vrea sa se faca cunoscut prin fotbal si care sa nu isi bata joc de echipa(genul Abramovici mi se pare perfect.un rus incredibil de bogat care are un bun simt cam la fel de mare ca si averea.cel putin asa vad eu.ca nu se prea baga peste antrenor si nici nu vb aiurea in presa despre echipa)
Mihai Stoica e o pierdere adevarata.
bineinteles ca exista si viata dupa Mihai Stoica
nu cred ca Steaua a stat vreodata doar intr-un singur om
dar o sa fie foarte greu sa mai aducem un profesionist la fel de bun ca el la echipa.
dupa parerea mea e cel mai bun conducator de club din liga1.performantele Stelei de cand a venit el cu adevarat la conducere au demonstrat-o.si mai ales ca e un stelist adevarat.
lucrurile bune pe care le-a facut pentru Steaua intrec cu mult lucrurile rele.iar daca voi numiti suporter stelist pe acel om care venea la stadion doar pentru a ii injura pe Dica si pe Zenga atunci si voi meritati cativa pumni
mult noroc Mihai Stoica si sper ca intr-o zi sa te intorci la Steaua!
p.s. dupa cum s-a vazut in sondajul facut pe site-ul suporterilor cam 75% dintre Stelisti regreta despartirea de Mihai Stoica.Lucrul acesta ma bucura pentru ca inseamna ca pe acest site circula suporteri adevarati ai Stelei, care cunosc fenomenul si care vor binele Stelei.
Mihai Stoica te vom respecta mereu!