FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihai Stoica pe forumul fcsteaua.ro

«12»
fcsteaua.ro01.05.2007 01:22

MM Stoica a explicat suporterilor de pe site-ul nostru acuzatiile din presa cu privire la presupusul "blat" de la Cluj.

"Toata povestea cu blatul de la cj este o inventie menita sa ne discrediteze dar care pare sa ne avantajeze, iar despre celebra greseala pe care dl Becali afirma ca am comis-o voi vb intr-o conf de presa dupa finalul sezonului, prezentand documente.

In alta ordine de idei, va rog sa nu uitati ca a juca 2 sezoane consecutiv in Liga reprezinta o performanta formidabila. In concluzie, va rog, chiar daca nu mai am nicio calitate oficiala, sa lasati deoparte nemultumirile si sa fiti langa baieti. Daca batem la Urziceni, Liga e aproape!"

MM Stoica pe forumul fcsteaua.ro

Suporterii Stelei il apreciaza pe fostul manager

La sondajul fcsteaua.ro: "Ce parere aveti despre demisia lui Mihai Stoica ?" - 71.36 % (1455 voturi) au fost pentru optiunea "Este un stelist adevarat, nu trebuia sa plece" si doar 19.23% (392 voturi) au optat pentru "A daunat imaginii Stelei, decizia de a pleca a fost corecta".

SteauaToronto01.05.2007 01:32

Multumim de lamurire domnule Stoica...

Aveti tot respectul meu pentru tot ce ati facut pentru culori si mult succes in continuare!

ss lucki01.05.2007 03:42

Ma bucur sa aud ca intra pe forum ca orice suporter adevarat! Sper sa ramana multa vreme de acum incolo ca acum e un suporter ca si noi... Sper ca postarile de incurajare si de respect i-au mai alinat necazul despartirii... Bravo MM!

shack3r01.05.2007 05:24

,, Daca batem la Urziceni, Liga e aproape!" ===>asta spune totul despre Meme

MALDINI_STEAUA01.05.2007 05:58
steagcruce2 RESPECT MM !! steagcruce2

CIOBANE PLEACA DIN GHENCEAAAAAAA
ghitagbrl01.05.2007 06:34

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 daca pleaca cine mai da banii la Steaua?E nasol ca a plecat MM dar asta e viata dar daca pleaca si Becali suntem in mare ca..... asa ca lasa ciobanu unde e pentru moment.

SS Lazio01.05.2007 06:46

In sfarsit s-au dezmintit ineptiile cu blaturile...oricum era clar ca nu am facut nimic murdar cu feroviarii,nu aveau niciun motiv sa tranteasca acel meci.

Meme ai respectul meu! Sa stii insa ,ca o data cu plecarea ta nimeni,absolut nimeni!,nu va mai apara imaginea clubului...toti ne vor acuza de blat,de santaj,de viol,de hotie, de etc.Iar acum orbecaiala sterila a lui bibi jecali nu ne va fi de niciun folos,si cum suporterii nu au niciun fel de ecou nicaieri[doar atunci cand incaseaza bataie sau fac banner "nu te votez"] ,cred ca-ti vom simti lipsa multa,multa vreme de acum inainte.

Vin vremuri greele,suntem pe un drum total gresit ca si conducere

Inca o data ,mult succes oriunde mergi si ai respectul meu toata viata! FORZA Steaua

bazy01.05.2007 06:46

e adevarat ca daca pleaca Becali de la Steaua ajungem rau dar sutele de miliarde de $ a lui Becali nu aveau nici o valoare fara Steaua .

Respect MM si multumim si pentru ca ai lamurit lucrurile cat si pentru ce ai facut pentru Steua !

nemilosul01.05.2007 06:52
steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 daca pleaca cine mai da banii la Steaua?E nasol ca a plecat MM dar asta e viata dar daca pleaca si Becali suntem in mare ca..... asa ca lasa ciobanu unde e pentru moment.

din cauza la oameni ca tine suntem in cacatul asta

nici nu stii cati bani si cata imagine poti sa iti faci daca te asociezi cu Steaua

stai linistit ca daca printr-o minune scapam de oier nu o sa ramana Steaua nimanui

Sakalu01.05.2007 06:53

sal citesc de ff mult timp forumul ..dar nu am postat ..nu sunt deacord cu genul de ultarsi pe net etc..in fine Plecarea lu MM e mai rea decat pastrarea lu Oli aceesta e un fiasco pentru sezonu viitor si se va vedea ..parerea mea este Zenga care a recunoscut ca sar intoarce chiar si cu Jiji .....Hagi nu este o solutie in nici o functie la Steaua ...Pacat ca a plecat singura punte cu Sectia de Footbal Al CLUBULUI Steaua ..poate in aceest mom ar Trebui sa se faca ceva eu unu am zis ca nu ma mai duc pe stadion ..parerea mea este sa joace cu tribunele goale pe termen nelimitat chiar si in meciurile cu javrele sau cu milogii ...asta ar fii o solutie ..mai ales financiara etc....prob noastra consta in organizare

cristinelly01.05.2007 07:31

MEMEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! VINO INAPOOOOOOOOIII!!!! NU VAD CINE AR PUTEA SA TE INLOCUIASCA CU SUCCES:((( NU STIU DACA CEL CARE O SA TE INLOCUIASCA O SA INVESTEASCA ASA MULT SUFLET CUM AI INVESTIT TU.

RESPECT MM!!!! RESPECT MM!!!!! RESPECT MM!!!!2_mihai_stoica_a_lamurit_problema_de_la_

AdrianUltras2501.05.2007 07:41

@ghitagbrl

"daca pleaca cine mai da banii la Steaua?E nasol ca a plecat MM dar asta e viata dar daca pleaca si Becali suntem in mare ca..... asa ca lasa ciobanu unde e pentru moment."

fratioare se vede ca tu nu prea stii cum sta treaba in lumea afacerilor.

daca becalii e sa plece nu o sa arunce Steaua la gunoi ca pe o cutie folosita de suc.o sa o scoata la vanzare si o sa o dea celui care ofera cel mai mult.

mie personal imi este greu sa cred ca nu exista oameni care sa vrea sa investeasca la Steaua.

cred ca stie toata lumea ce a facut Steaua pentru becalii.l-a transformat dintr-un cioban cu calitati de camatar necunoscut din Pipera intr-un candidat la presedentia tarii.UN CANDIDAT CU SANSE FOARTE MARI LA PRESEDENTIA TARII!!!

imi e tare greu sa cred ca nu exista oameni care stau foarte bine din punct de vedere financiar in Romania care sa nu vrea la Steaua.Daca nu i-ati vazut pana misunand in jurul clubului e pentru ca becalii e inca in posesia Stelei.

Din aceasta cauza nu vine nimeni la Steaua.nu pentru ca nu vor sa isi asocieze numele sau reputatia cu Steaua ci pentru ca nu vor sa isi asocieze numele sau reputatia cu becalii.

si daca nu e nimeni in Romania care sa vrea sa cumpere Steaua sigur e cineva in afara.acum 3 ani era vorba ca un rus ar vrea sa investeasca la Steaua.si era dispus sa dea 50mil euro pentru echipa.luati in considerare faptul ca in acea perioada Steaua nu avea performantele de acum.

asa ca daca pleaca becalii chiar nu e nici o problema.poate chiar e cel mai bun lucru.o sa vina cineva la echipa care tine cu adevarat cu Steaua, un stelit adevarat(sau mai multi in caz ca se face societate pe actiuni.societate pe actiuni adevarata nu ca cea de acum in care becalii detine 96% din actiuni) sau macar un investitor strain care vrea sa se faca cunoscut prin fotbal si care sa nu isi bata joc de echipa(genul Abramovici mi se pare perfect.un rus incredibil de bogat care are un bun simt cam la fel de mare ca si averea.cel putin asa vad eu.ca nu se prea baga peste antrenor si nici nu vb aiurea in presa despre echipa)

Mihai Stoica e o pierdere adevarata.

bineinteles ca exista si viata dupa Mihai Stoica

nu cred ca Steaua a stat vreodata doar intr-un singur om

dar o sa fie foarte greu sa mai aducem un profesionist la fel de bun ca el la echipa.

dupa parerea mea e cel mai bun conducator de club din liga1.performantele Stelei de cand a venit el cu adevarat la conducere au demonstrat-o.si mai ales ca e un stelist adevarat.

lucrurile bune pe care le-a facut pentru Steaua intrec cu mult lucrurile rele.iar daca voi numiti suporter stelist pe acel om care venea la stadion doar pentru a ii injura pe Dica si pe Zenga atunci si voi meritati cativa pumni

mult noroc Mihai Stoica si sper ca intr-o zi sa te intorci la Steaua!

p.s. dupa cum s-a vazut in sondajul facut pe site-ul suporterilor cam 75% dintre Stelisti regreta despartirea de Mihai Stoica.Lucrul acesta ma bucura pentru ca inseamna ca pe acest site circula suporteri adevarati ai Stelei, care cunosc fenomenul si care vor binele Stelei.

Mihai Stoica te vom respecta mereu!

valeryca01.05.2007 07:44

va multumesc pentru tot ce ati facut la Steaua, e adevarat ati comis si greseli dar numai cine nu munceste nu greseste, ceea ce ma mira este faptul ca dl Becali a dat tot afara de la club mai putin un antrenor care era la acel moment pe locul 4, in tp ce altadata cu Zenga antrenor eram pe primul loc cu 3 etape si totusi l-a demis pentru a creea un soc, chipurile, asta ma mira cel mai mult in rest numai de bine si mult succes in viitor oricum sunteti un adevarat stelist cel putin fata de altii care se dau stelisti numai pentru interesul lor.

IPR01.05.2007 07:58

rau cu rau, dar mai rau fara rau

bubylycy01.05.2007 08:00

cam asa e cum zice MM ..Liga e aproape..

steagsimplu

STIU ca MM a fost stelist.. si va ramane steagsimplu

AdrianUltras2501.05.2007 08:04
va multumesc pentru tot ce ati facut la Steaua, e adevarat ati comis si greseli dar numai cine nu munceste nu greseste, ceea ce ma mira este faptul ca dl Becali a dat tot afara de la club mai putin un antrenor care era la acel moment pe locul 4, in tp ce altadata cu Zenga antrenor eram pe primul loc cu 3 etape si totusi l-a demis pentru a creea un soc, chipurile, asta ma mira cel mai mult in rest numai de bine si mult succes in viitor oricum sunteti un adevarat stelist cel putin fata de altii care se dau stelisti numai pentru interesul lor.

ai foarte mare dreptate

foarte mare

ai pus punctul pe i

de ce a dat becalii afara pe toata lumea din conducere afara de Olaroiu?

p.s. becalii a zis acum cateva sapt la TV ca el nu da afara antrenori.pe Zenga l-a dat cand echipa era pe 1 pentru un soc.probabil ca Olaroiu,spre deosebire de Zenga, a semnat un contract blindat(voi va dati seama ca Zenga a venit la Steaua aproape pe nimic.doar pentru performanta si pentru ca sa fii antrenor la Steaua e o mandrie!) sau poate ca in cazul acesta becalii s-a gandit sa tina antrenorul si sa le dea la jucatori electrosocuri.cine stie?!

raulrusu01.05.2007 08:55

este o mare peirdere plecarea lui MM, parerea mea a fost singurul stelist adevarat din club si Steaua va avea numai de pierdut ... asta veti vedea in timp bun rau cum a fost Steaua a ajusn in UCL si a jucat 3 primaveri consecutive in UEFA din care o optime o semifinala si o saisprezecime de finala ... pacat mare pacat ... MM respect forever !!!!

Ayrton01.05.2007 09:09

Bravo, baieti!

Acum martirizati-l pe Meme! Acelasi Meme pe care-l injurati si contestati acum 2-3 saptamani.

Eu intreb de ce aplecat, de ce acum si nu in iarna sau la vara? Care au fost motivele? I s-au pus in carca ceva nereguli? Le-a facut chiar el? Asta ma deranjeaza, misterul asta continuu la Steaua.

Sincer va spun ca mie incepe sa-mi miroasa a "troian"!

Doar se apropie alegerile...

Spunea Il Soldatino, intr-un articol acum cateva saptamani, ca Meme se afla in fata unei dileme.

Eu cred ca mai degraba noi ne aflam in fata unei dileme: sa continuam sa cautionam derapajele conducerii de dragul performantei, sau sa luam atitudine indiferent de consecinte.

Qui tacet, consentire videtur!

gaffer01.05.2007 09:11

Becali trebuie inlaturat de la echipa , nu are habar desper fotbal , face numai ce il taie capu' si alunga valorile de la echipa

costy_k1_G.01.05.2007 09:12

[...]

costy_k1_G.01.05.2007 09:14

nu ai dreptate spui asa pentru ca nu lai studiat bine pe Becali el e o vulpe batrana stai linistit ca nu va pierde locul 2

boolq01.05.2007 09:18

doamne ne ducem de rapa...cica o sa-i lase sa plece pe Andrey si Elton...mai vine si Gabi Popescu...care sincer nu am mai auzit de el de cativa ani buni...sper sa nu avem o cadere d-aia enorma

il_scorpio01.05.2007 09:26

Mihai Stoica a fost un stelist adevarat in comparatie cu Jiji Becali si olita. Imi pare foarte rau ca a plecat de la Steaua, chiar daca erau multi care il contestau. Oricine ar veni in locul lui, nu o sa faca niciodata ce a facut el pentru Steaua, fiinca el chiar iubea acest club. Cel mai dezamagit am fost de Oli , styam de mult ca si toti ceilalti ca este un antrenor egal cu 0, dar acum am aflat ca si caracterul lui este egal tot cu 0. Despre Becali ce mai putem comenta...stym ca face totul doar pentru notorietate si sustinere politica, nu pentru ca ar iubi acest club. MM -RESPECT -pentru ce ai facut la Steaua, si pentru ca iubit acest club mult mai multi decat altii care se dau mari stelisti, dar nu le pasa de Steaua.

bibbi01.05.2007 09:27

MM a fost mereu un stelist...bai ciobane esti tot prost :oops: ...dar nu e corect,el a facut transferuri bune!!!!!!nu chiar toate,doar vreo 2-3 nu au fost bune...in rest? cine l-a adus pe Dica dica10 cine l-a adus pe Thereau pe Badea???

in orice caz fularultras fularsteau2

Astristul01.05.2007 09:38

Multumim MM ca ai lamurit lucrurile si ca citesti si opiniile de pe acest site! Multumim MM pentru tot si te asteptam cat mai curand din nou la Steaua!

Referitor la ce a zis cineva mai sus ca daca ciobanul pleaca cine mai investeste la Steaua.....stai tu linistit ca sunt o gramada care vor sa investeasca la Steaua. Steaua e simbolul si mandria Romaniei, asa ca e imposibil sa nu vrea cineva sa investeasca la noi. Ce noi suntem betrolul care atunci cand Bercea a pus clubul la vanzare prin licitatie, nimeni nu s-a prezentat??? Nu, normal, deoarece Steaua e Steaua!

Vad ca Jiji incearca sa-l copieze pe Copos la felul cum se pricepe la fotbal....si Copos nu se pricepe la fotbal!

Ciobaneeeeeee pleacaaaaaaaa! Si i-al si pe expiratul ala de Zer0laroiu cu tine! Faci de ras simbolul Romaniei.

FORZA Steaua !!! steagcruce2

«12»