cu ciobanul in prim plan niciun presedinte de club nu va face mai multe decat a facut MM.sper totusi sa ma insel.
only Steaua
stelisti suntem si stelisti vom fi
voi suporteri de pe stadioane: v-ati gandit vreodata ca prin raul pe care-l pricinuiti voi -rupeti scaune, aruncati cu obiecte pe teren - nu meritati Steaua????????v-ati gandit ca datorita atitudinii voastre MM a incercat sa va apere?v-ati gandit ca datorita voua am pierdut atatea meciuri????????
eu ce vad la voi nu am mai vazut nici macar la spurcatii de rapidisti...ridicati capul sus si vedeti cum cainii incep sa se civilizeze...capul sus si incercati sa vedeti fotbal..stati cu cagule si glugi in cap parca ati fi rupti din alta lume....cum puteti vedea voi un spectacol fotbalistic cu fața asta????cum puteti voi sa va bucurati la un dribling al unui jucator daca voi sunteti preocupati sa va trageti cagula pe cap???cum???
MM tu ti-ai facut treaba la Steaua noastra(petnru ca e a noastra nu a lui Becali sau a altora), atat cat a putut stelistul din tine cu multe bune si multe rele.succes mai departe.puteai fi mai rational atata tot....
Inca odata specific----sunt am fost si voi fi intotdeauna SUPORTER STELIST---si sufar ca nu-mi pot aduce baietelul de 4 ani la spectacol---si asta numai din cauza voastra
CIVILIZATI-VA BAIETI CA NU MAI SUNTEM IN EVUL MEDIU