MM aproape ca a dat in plans cand s-au mentionat jucatorii si suporterii...un stelist adevarat.
Cu toate defectele lui,el ramane singurul stelist din administratia clubului si se pare ca a fost inlaturat.
Insa ciobanul s-a cam dat de gol,de prost ce e. A zis la tvsport special de demisia lui MM ca ar fi legata de "o mare greseala" a lui MM si imediat apoi a spus ca telefoanele lui si lui MM sunt ascultate. Iar ideea principala era ca aceasta greseala a lui MM l-ar fi putut afecta pe cioban si pe nepotii lui. Asta mi s-a parut f interesant pentru ca stiu ca nepotii lui conduc Steaua,chiar daca doar formal si s-ar putea ca greseala lui MM sa fie ca aproape a dat de gol niste smecherii financiare d-ale lui Jiji si de aia a fost indepartat. Fiindu-i ascultat telefonul MM era sa dea de gol pe Jiji si nepotii lui .
Pacatul lui MM e ca probabil a intrat in acea chestie ilicita cu Jiji si probabil ca Jiji l-a avut la mana,de aceea MM nu a mentionat nimic de acea greseala cand si-a dat demisia.
Se vedea pe fata lui MM ca in afara tristetii aferente,parca vroia sa spuna ceva dar nu putea pentru ca ar fi intrat si el in cacao.Sunt doar supozitii dar probabil prin ceva ce a facut sau spus MM ar fi dat de lucru unor de la DNA in legatura cu Jiji(probabil afaceri cu terenuri) sau cu nepotii lui,iar MM a platit pentru asta. Jiji gandeste asa: "prieten,prieten dar daca ma dadea de gol..". Va zic eu,nu-l dadea Jiji afara daca nu era sa faca ceva grav,pentru ca acum toti il vaneaza pe Jiji politic,pentru ca sunt destui prosti care-l voteaza si vor sa aiba ceva cu care sa-l atace.
Raman la parerea ca MM este un profesionist in ceea ce face,a facut unele greseli,mai mult umane decat profesionale,dar nu trebuia sa se incurce cu Jiji mai mult decat trebuia.
Cred ca este o mare pierdere la club,mai ales ca o sa vina un alt apropiat al lui Oli, Gabi Popescu,dar ce sa faci asta e Steaua astazi un club bazat pe nepotisme,nu pe oameni competenti. Cata scarba..... sa plece MM si sa ramana Oli.... vremuri negre se anunta....
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.