FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

MM a demisionat (GSP)!

«12»
dr.adrian929.04.2007 08:30

ba daca a plecat a plecat nai cei face

dar problema e ca cine vine.

sper sa plece si Oli.

as vrea sa vina antrenor Zenga

sa vorbit in presa de Ienei ca director sportiv, o fi ceva adevarat?

normal noua ne trebuie un scouter adevarat, unu care sa aiba ochi pentru fotbalisti

sinnerman29.04.2007 08:33

pana nu vad ceva concret nu cred.

danielcristian29.04.2007 08:44
Desi personal am fost si sunt unul dintre cei mai mari contestatari ai cuplului MM-Olaroiu, realizez in momentul de fata ca in privinta lui MM s-ar putea sa ma fi inselat.

Am senzatia ca s-ar putea sa fi fost singurul cu coloana vertebrala din "tripleta de aur" care e pe cale sa readuca anonimatul in Ghencea.

De fapt, situatia imi pare acum cat se poate de simpla : nu MM l-a dorit pe Olaroiu la Steaua, dar a avut decenta si profesionalismul necesar de a-l sustine chiar si cand lucrul acesta nu s-ar mai fi impus, iar acesta din urma a aruncat totul in spinarea lui MM pentru a explica situatia in care se afla echipa, cand de fapt ar fi trebuit sa aibe minimul de decenta si de bun simt pentru a pleca.

MM nu l-a vrut pe Olaroiu, dar l-a sustinut.

Acum insa, si-ar fi dorit sa plece, era un lucru cat se poate de firesc.

Si e normal sa nu fi de acord sa-i promiti unui antrenor viata vesnica la Steaua indiferent de rezultate.

Asta e un lucru pe care-l apreciez la MM.

Nu se poate face performanta in mocirla asta in care se tavaleste Gigi cu Olaroiu.

Consider ca vom trai momente penibile in continuare, normalitatea e un termen mult prea indepartat in ceea ce priveste clubul Steaua in momentul de fata.

Exact asta e si parerea mea.Si eu am cerut demisia lui MM in urma cu ceva timp,dar impreuna cu Olaroiu.Presimt ca MM va fi singura victima de la Steaua,alaturi de jucatori buni pe care el i-a adus.Ar fi o greseala imensa sa plece Elton sau Thereau .Chestia cu Lobont e foc de paie, nimeni nu si-a pus intrebarea daca el vroia la Steaua!Olaroiu trebuie sa plece,impreuna cu Gigel,Stancu,etc, ca de mai ramane la Steaua ii vom vedea la anul aici pe olah,caramarin si alti copii de suflet de-ai scarmatorului.Nimeni nu o sa poata sa lucreze cu acest cioban,intrucat el vrea sa comande si sa-si insuseasca victoriile,iar infrangerile sa le arunce pe seama subalternilor!MM a gresit ca a suportat atata timp umilintele oierului!

razvan198329.04.2007 08:49

Ar fi pacat sa plece MM, daca insa va pleca el va dovedi ca are caracter, si chiar daca nu este principalul vinovat, el totusi pleaca. Iar nesimtitul de Oli ramane, desi el este principalul vinovat. Pacat. Insa sa nu uitam ca Mirel il sustine tare rau pe MM dupa cum a declarat dupa meciul cu CFR, dar Mirel il sustine si pe Oli la fel de mult. Interesant ce se va intampla in viitorul apropiat. Important e sa castigam diseara cu Otelul si apoi vom vedea ce se va intampla. Eu sper totusi sa nu plece MM.

Bratu Cristi29.04.2007 08:52

este un lucru foarte bun care sa intamplat pentru Steaua in ultimul timp!!! MM nu era un manager potrivit pentru Steaua!!! Sa speram ca echipa noastra ii va gasi un inlocuitor perfet ,ba chiar mai bun decat MM. Sper ca Steaua sa termine acest campionat pe locul II!! FORZA Steaua fularsteaua2

am mare incredere in fular-campionii steaua_ro steagcruce2 steagcruce2

mihai84TGV29.04.2007 08:57

Cu un om labil psihic ca ciobanul asta pur-sange, tare mi-e teama de viitorul acestui minunat simbol care este Steaua Bucuresti.Sunt de parere ca singurul care nu trebuia sa plece de la Steaua era MM Stoica.Intr-adevar a facut si lucruri mai putin inspirate, dar cele bune le depasesc categoric pe celelalte.De fapt performantele Stelei din ultimii ani vorbesc de la sine.MM Stoica a avut demnitatea sa apara in fata telespectatorilor si sa vorbeasca deschis (cred eu) despre activitatea lui la Steaua, asumandu-si si vina pentru anumite lucruri mai putin reusite sau pentru atitudinea lui din anumite momente care nu se potrivea Stelei.Asta nu putem spune despre Olaroiu de exemplu.Ce sa mai zic de cioban...Cei care au scris ca niciun om cu coloana vertebrala nu o sa accepte o colaborare cu acest cioban mioritic au avut dreptate.Sincer cine ar putea sa-i condamne?cred ca ce ne doare mai tare e ca speranta de a scapa de adevaratul rau de la aceasta echipa nu prea exista.Se poate sa fie si o dezinformare a presei..dar ceva adevarat tot exista.Si oricum ar fi ceea ce am scris mai sus ramane valabil.Sunt de parere ca si Argaseala ar trebui sa fie solidar cu MM, chiar daca asta ar insemna sa mai pierdem inca un om foarte capabil.Dar cred ca ar fi un gest de onoare.In speranta ca ceea ce am scris mai sus sa nu se adevereasca...Forza Steaua!Un trecut glorios...din pacate viitorul nu suna bine..cel putin in aceste momente si in aceste conditii.

Bogdannnn29.04.2007 08:58

spuneti-mi si mie va rog daca stiti programul caselor de bilete de la meciul de astazi Steaua-Otelul

danielcristian29.04.2007 09:12
spuneti-mi si mie va rog daca stiti programul caselor de bilete de la meciul de astazi Steaua-Otelul

Azi is inchise ,ca-i duminica,dar vezi ca mai gasesti bilete la bisnitari... :lol:

razvan198329.04.2007 09:30

Din cate stiu eu parca se joaca cu portile inchise asa ca nu sunt bilete. :smile:

DexOne29.04.2007 10:07

plecarea lu MM m-a surprins un pic...cu toate ca are si minusuri yo zic ca el e un stelist mai mult decat sunt altii la echipa si sincer l-as fi preferat pe el la Steaua si sa fi plecat olaraiu...ala nu merita nici divizia B

MM sa ai tot norocul din lume.

stelutawillis29.04.2007 10:58

Nu mi se pare corect...

Mihai Stoica, nu ar fi trebuit sa plece de la Steaua.

Are perfecta dreptate cand a spus ca Olaroiu l-a TRADAT.

Mihai Stoica, a luat apararea tuturor chiar si suporterilor care nu meritau.

Tradarea este lucrul cel mai dureros.

Pacat, Mihai Stoica este un stelist ADEVARAT.

forzza Steaua

Ovy_29.04.2007 11:22

Imi pare foarte rau ca MM a plecat de la Steaua. A facut multe pentru aceasta echipa. Cu el Steaua a avut performante. Dar cu cine sa se inteleaga el, cu ciobanu ala, plin de interese care isi face imagine pe fata Stelei? Oricum, voturi n-o sa primeasca el prea multe de la suporteri. N-are treaba cu functia de conducator, mai multe duce echipa de rapa. Sa se duca sa mulga oile ca poate stie mai bine, decat sa conduca echipa asta. Il tine pe nepriceputu ala de Olaroiu, care habar n-are sa construiasca o echipa. Ciobanu o tine intr-una ca ajuns Steaua in CL cu el. Pe munca cui? Pe a lui Zenga si Protasov. Steaua se duce de rapa cu Oli si cu ciobanu asta care n-are treaba.

Sincer, imi doresc o minune si MM sa fie din nou manager la Steaua.

Thu[N]der29.04.2007 11:56

BINE CA A PLECAT !!!!! ASTA NUMA MANAGER NA FOST !

MALDINI_STEAUA29.04.2007 12:34

Am urmarit conferinta de presa...MM mai avea un pic si plangea ... cand vreodata il veti vedea pe cioban ca pune atata suflet la Steaua ?? NICIODATA !

MichaelCorleone29.04.2007 12:48

A PLECAT MM!!!!

RUSINE Becali!! NESIMTITULE!!!

Scuze baieti, dar mi-e scarba de taranul asta imputit(Becali), un taran prost.

Sunt FOARTE TRIST FOARTE TRRISTTTTT!!!!!

cRiss4Steaua29.04.2007 12:56
A PLECAT MM!!!!

RUSINE Becali!! NESIMTITULE!!!

Scuze baieti, dar mi-e scarba de taranul asta imputit(Becali), un taran prost.

Sunt FOARTE TRIST FOARTE TRRISTTTTT!!!!!

ai dreptate .. rusine Becali

axl2329.04.2007 13:13
Adica MM nu era un om de paie?

fata de ceilalti din conducerea Stelei MM imi pare singurul cu oarecare personalitate, cu un punct personal de vedere. nu spun ca nu-i sau n-a fost lingau, dar fata de ceilalti parca a avut mai mult curaj in fata atotputernicului autocrat Becali.

MichaelCorleone29.04.2007 13:13

REPET: RUSINEEEE CIOBANULE(Becali)!!!

Ce greseala, asta este greseala, era FOARTE BINE daca intra la parnaie oierul si toti tiganii lui de nepoti!!

ERA FOARTE BINE!!!

Haide sa facem ceva pentru MM, haideti la stadion!!!

Haide sa facem o DEDICATIE SPECIALA pentru oierul asta prost la urmatorul meci acasa si ceva pentru MM!!

Vorba lui SAMM: Oli ESTI PRAFFF!!!!!

iulia_hd29.04.2007 13:23

Ce greseala, asta este greseala, era FOARTE BINE daca intra la parnaie oierul si toti tiganii lui de nepoti!!

ERA FOARTE BINE!!!

Haide sa facem o DEDICATIE SPECIALA pentru oierul asta prost la urmatorul meci acasa si ceva pentru MM!!

iulia_hd29.04.2007 13:27

ERA FOARTE BINE!!!

pacat ca sunt din hunedoara ca altfel acum as fi fost cu stelistii adevarati sa il sustin pe MM....s-a uitat prea repede ce a facut pentruSteaua...nu se vede ca s-a implicat trup si suflet pentru. echipa...capul sus MM....

predatorpulse729.04.2007 13:45

MM aproape ca a dat in plans cand s-au mentionat jucatorii si suporterii...un stelist adevarat.

Cu toate defectele lui,el ramane singurul stelist din administratia clubului si se pare ca a fost inlaturat.

Insa ciobanul s-a cam dat de gol,de prost ce e. A zis la tvsport special de demisia lui MM ca ar fi legata de "o mare greseala" a lui MM si imediat apoi a spus ca telefoanele lui si lui MM sunt ascultate. Iar ideea principala era ca aceasta greseala a lui MM l-ar fi putut afecta pe cioban si pe nepotii lui. Asta mi s-a parut f interesant pentru ca stiu ca nepotii lui conduc Steaua,chiar daca doar formal si s-ar putea ca greseala lui MM sa fie ca aproape a dat de gol niste smecherii financiare d-ale lui Jiji si de aia a fost indepartat. Fiindu-i ascultat telefonul MM era sa dea de gol pe Jiji si nepotii lui .

Pacatul lui MM e ca probabil a intrat in acea chestie ilicita cu Jiji si probabil ca Jiji l-a avut la mana,de aceea MM nu a mentionat nimic de acea greseala cand si-a dat demisia.

Se vedea pe fata lui MM ca in afara tristetii aferente,parca vroia sa spuna ceva dar nu putea pentru ca ar fi intrat si el in cacao.Sunt doar supozitii dar probabil prin ceva ce a facut sau spus MM ar fi dat de lucru unor de la DNA in legatura cu Jiji(probabil afaceri cu terenuri) sau cu nepotii lui,iar MM a platit pentru asta. Jiji gandeste asa: "prieten,prieten dar daca ma dadea de gol..". Va zic eu,nu-l dadea Jiji afara daca nu era sa faca ceva grav,pentru ca acum toti il vaneaza pe Jiji politic,pentru ca sunt destui prosti care-l voteaza si vor sa aiba ceva cu care sa-l atace.

Raman la parerea ca MM este un profesionist in ceea ce face,a facut unele greseli,mai mult umane decat profesionale,dar nu trebuia sa se incurce cu Jiji mai mult decat trebuia.

Cred ca este o mare pierdere la club,mai ales ca o sa vina un alt apropiat al lui Oli, Gabi Popescu,dar ce sa faci asta e Steaua astazi un club bazat pe nepotisme,nu pe oameni competenti. Cata scarba..... sa plece MM si sa ramana Oli.... vremuri negre se anunta....

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

nicu stelistu29.04.2007 16:26

este ok cu demisia! daca Gigi este inspirat il aduce pr steagsimplu esedinte pe gino iorgulescu!! fular-campionii

SteauaToronto29.04.2007 16:43
este ok cu demisia! daca Gigi este inspirat il aduce pr steagsimplu esedinte pe gino iorgulescu!! fular-campionii

Auzi tu pe Gino Iorgulescu, fratilor de unde iesiti?

puky29.04.2007 17:33

nu trebuia demis MM,trebuia sa le ia cheile de la masini la "mercenari", au masini de sute de mii de euro,gagici si multa bautura in cap . noi suporteri tebuie sa luam atitudine,sa ii terorizam de la Becali pana la preparatorul fizic.

esab30.04.2007 14:21

Este foarte interesant pentru mine sa vad un nr. foarte mare de mesaje in favoarea dlui. Stoica , eu in dl. Stoica am vazut tot timpul un suporter stelist care are putere sa faca ceva pentru clubul FC Steaua si pentru noi iubitori acestui club.

Ma bucur ca nu vad mesaje ironice si ii doresc dlui. Stoica succes in continuare(poate ca impresar).

«12»