FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

MM a demisionat (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro29.04.2007 03:48

Ieri dupã-amiazã, MM Stica a fost la Palatul lui Becali și l-a anunțat pe patronul Stelei cã renunțã la postul de manager general. Ruptura de la nivelul conducerii Stelei a devenit ieri definitivã.

În jurul orei 14:00, Mihai Stoica l-a anunțat pe Gigi Becali cã îi va face o vizitã la biroul acestuia din Palatul din strada Alexandru. MM și-a parcat mașina pe aleea de lîngã palat, a intrat la Becali și l-a anunțat sec: "Începînd din acest moment, eu nu mai sînt la Steaua. Renunț la funcție".

Becali l-a rugat apoi pe MM sã nu facã publicã decizia lui pentru a nu crea un scandal în jurul echipei și pentru a nu influența în mod negativ unii jucãtori, care disearã vor evolua împotriva Oțelului.

Începutul

Prima fisurã dintre cei di a apãrut dupã meciul cu Gloria, cînd Becali l-a învinuit în mod public pe MM de faptul cã a ratat transferul lui Lobonț.

Acest reproș a atras prima ceartã dintre MM și Becali, petrecutã cu o zi înaintea meciului cu Poli Timișoara, cînd MM a fost la un pas sã renunțe.

Au urmat mai multe declarații acide ale lui Gigi, care îl vizau direct pe Stoica, însã surse din anturajul lui Becali au dezvãluit și care a fost motivul care a rupt definitiv relațiile dintre cei doi.

Comisioane?

Miercurea și joia trecutã, cînd Becali s-a aflat la Cluj, a început sã se intereseze de stranierii lui CFR. Nu și-a putut explica de ce mai mulți dintre aceștia, printre care și Semedo, au fost propuși și Stelei prin intermediul lui Marcel Popescu, însã MM n-a dorit sã lucreze cu acesta, ci cu un alt impresar, Roni Rosenthal. Efectul? Toți jucãtorii au ajuns totuși în România, dar la CFR Cluj, aduși de Popescu.

Gigi a început sã aibã îndoieli. De ce a vrut sã lucreze MM cu un strãin și nu cu un procurator român, apropiat al lui Olãroiu încã de cînd acesta antrena la FC Național? Patronul Stelei bãnuiește cã Stoica ar fi ales acea variantã pentru comisioane mai mari. Contactat telefonic, Marcel Popescu a spus: "E un subiect închis. Respect prea mult Steaua și CFR Cluj ca sã discut despre asta".

MM trimite sãgeți cãtre Oli

"M-a trãdat cine nu mã așteptam". Acestea au fost cuvintele lui MM imediat dupã ce l-a anunțat pe Gigi Becali cã pleacã. MM a plecat rãvãșit din biroul lui Becali. El a și avut o remarcã, adresatã unor apropiați, prin care face trimitere directã cãtre Olãroiu. "M-a lucrat cine nu mã așteptam", ar fi rostit MM. Între el și Olãroiu relațiile s-au rãcit considerabil în ultima vreme. MM ar fi fost deranjat de faptul cã Becali a ieșit public dupã înfrîngerea cu Poli Timișoara și a anunțat cã Olãroiu a semnat un nou contract, deși MM ar fi dorit, se pare, plecarea antrenorului.

"Așa am înțeles și eu, cã Oli va continua indiferent de locul pe care vom termina, e o situație care mã depãșește", a spus MM, vorbe care l-au scos din sãrite pe Olãroiu.

Din acel moment, antrenorul a fost vãzut zilnic în biroul lui Becali de la Palat. A acceptat chiar ca patronul sã-i facã primul unsprezece, jucînd la Cluj cu Croitoru și Lovin titular, doi fotbaliști care nu intrau de regulã în vederile sale, tocmai pentru a-i îndepãrta din primul "11" pe oamenii lui MM, gen Elton și Ochiroșii.

Îi ia locul Argãsealã?

Rãmas fãrã Mihai Stoica, Gigi Becali are pregãtitã și o soluție de rezervã. Este vorba despre avansarea lui Valeriu Argãsealã, cel care acum ocupã funcția de director executiv.

El a fost adus la Steaua chiar de MM, cu care este foarte bun prieten, dar a fost lãudat mereu de Becali pentru modul în care reprezintã clubul în relația cu FRF și LPF, dar și pentru cum a organizat meciurile Stelei din cupele europene.

vlad7529.04.2007 04:29

O mutare anticipata de mine la topicul legat de transferuri,cand l-am propus pe Virgil Becali pe post de manager,scouter,director de imagine.La cat este Principele de plecat cu pluta, n-ar fi exclus.

Acum pot exista mai multe motive al demisiei,daca este adevarat evident.

1.Becali i-a spus lui MM ca nu stie sa gestioneze finalul de campionat si ca se va implica el in asta.Probabil ca implicarea inseamna iar fuga cu sacosele de bani pe la Arges,Dinamo...MM nu a acceptat,a considerat ca Steaua poate ajunge pe 2 si prin lupta, dar aviditatea Princepelui de banii din CL si faima pentru alegeri,eventual anticipate l-au facut sa nu dea vrabia din mana pe cioara de pe gard.

2.Probabil ca MM a vrut sa se disocieze de imaginea de lingau al patronului,ceea ce este un lucru f. bun.

3.Poate ca omul asta are probleme,iar insensibilul de patron,ca sa nu spun mitocan,il ataca pe unde il prinde.MM,sunt ferm convins ca a avut probleme neurologice plus problema cu mama lui,care a suferit un infarct.

4.Becali pregateste aducerea lui Hagi,cel care nu-l agreaza pe MM ca presedinte al Stelei.

5.Lipsa jucatorilor din echipa adusi de MM:Elton,Andrey,Saban sa il afecteze pe MM.Acest lucru ii stirbeste imaginea de scouter al Stelei.

Sau poate fi doar un foc de paia ala Oli.

Nu vedeti ca e la moda demisia!...Razgandeanu,5 minute!...Dar va face Principele un referendum in vestiar avandu-i alegatori pe Mirel,Virgil si Catalin.

P.S. Virgil sper ca nu ai nicio legatura de rudenie cu Principele si e doar o coincidenta de nume cu varu' :P (aceasta intrebare a fost adresat unuia dintre moderatori)

fsoica29.04.2007 04:29

sa se sparga oare buboiul cel mare pe acest final de sezon?

citesc si ca exista acuze de blat la Cluj. si ca ar fi vorba de vreo 4 romani. unii fundasi.

sincer sa fiu, pe mine m-a luat prin surprindere lipsa lor de marcaj om la om la cornere.

dar sa nu speculam, desi orice e posibil in Romania.

Imi doresc ca viitorul sa infirme aceste speculatii.

Buboiul cel mare nu e MM, ci stilul becalian de a administra echipa.

Cred ca asta poate disparea, in mod realist, nu prin plecarea lui Becali (fapt irealizabil),

ci prin aducerea alaturi de Hagi (care mie mi se pare un lucru cert), a unei foste mari glori care sa nu se compromita.

Si nu ma refer neaparat la o fosta glorie a Stelei, mie personal mi-ar placea Gica Popescu.

Din pacate, nu cred intr-o asemenea varianta.

Cred ca marea problema este ca niciun om serios si vertical de fotbal, din putinii care exista in Romania de aceasta factura, nu este dispus sa devina marioneta lui Becali.

Numai bine Stelei si suporterilor ei pasnici!

ss lucki29.04.2007 05:02

Am belit-o daca pleaca MM... din vara vor pleca si Thereau si Elton... l-a sapat nemernicul de olita... ce mizerie de om, fara pic de onoare si demnitate... sunt scarbit de ce se intampla, pacat de MM, era bun presedinte

bebe_nord29.04.2007 05:06

nu cred ca e bine :neutral:

Yoyoyoi29.04.2007 05:47
Am belit-o daca pleaca MM... din vara vor pleca si Thereau si Elton... l-a sapat nemernicul de olita... ce mizerie de om, fara pic de onoare si demnitate... sunt scarbit de ce se intampla, pacat de MM, era bun presedinte

stati mai oameni buni nu sariti ca fata mare la .... maritat...

inca nu se stie nimic sigur. Sunt pure speculatii si interpretari. La fel cum a fost si cu declaratiile lui Cernea de la Cluj, cand stim cu totii ce a zis, dar presa a transformat total realitatea. Eu nu cred nimic pana nu aud din gura lui MM tot. Sa vad un interviu cap coada, nu extrase, nu interpretari.

Sariti la gatul lui Oli pentru simplul fapt ca o fituica a zis ca stie de la aapropiati ca MM a zis ca "cineva l-a tradat", dar n-a specificat cine. E doar "cineva". nici nu se stie daca a zis asta.....

Putina moderare nu strica, mai ales in aceste situatii.

zloty29.04.2007 06:10

nu inteleg cum un cioban poate sa transmita "sageti " ununi om de fotbal cum e Meme Stoica ,pur si simplu mi se pare de tot rasul .

bine daca Meme se apuca sa creasca oi si gresea cu ceva putea sal intepe ciobanu lumini ,dar asa cand tu esti zero la fotbal te apuci si sa critici ?? ne face de ras prin tot ce face ciobanu luminii

dica 10029.04.2007 06:43

Daca pleaca ii naspha rau de tot.MM Stoica ii cel mai bun manager din Romania,chiar daca a avut si unele esecuri(Carlos).Pun pariu pe cat vreti ca MM nu la vraut niciodata pe Gigel Coman la Steaua,si nici Gigi nu cred ca la vrut.Doar MM la oprit pe Olita sa-i mai aduca si pe caramarin,popa,s.Radoi,mkain.Pun pariu ca dak MM pleaca la vara vom lua cu sacu jucatori de la **** Timisoara.

Heart_For_Steaua29.04.2007 06:52

Daca totul este adevarat , atunci cred ca olita il are pe Becali la mana cu ceva daca l-a convins sa il tina la Steaua , daca l-a facut sa il dea afara pe MM , daca l-a facut sa il apere peste tot s.a.m.d.

Daca nu este nimic adevarat, atunci sa asteptam o declaratie a lui MM care sa rezolve toata situatia ... Sper ca MM sa nu plece... Sa plece Becali si cu zerolita..... :neutral:

zloty29.04.2007 07:10

sincer eu cred ca se pregateste venirea lu Hagi in vara , de la contractul din 2006-2007 semnat de Oli pana la demisia lui Meme ( despre care se stie ca nu se inghite de loc cu Hagi , acesta preferandul pe Gica Popescu) ma duc cu gandul ca ne asteapta o surpriza neplacuta la vara

axl2329.04.2007 07:22

n-as pune mare baza pe ce spun cei de la gsp. poate fi un sambure de adevar dar ei se pricep sa denatureze orice declaratie, mai ales cele aflate de la un prieten al unui var de-al lui nu stiu cui care trecea intamplator pe-acolo.

FireQ29.04.2007 07:24

in sfarsit! am trait s-o vad si p-asta! mai bine acum, decat niciodata!

costy_k1_G.29.04.2007 07:32

8O :( Daca pleaca MM. definitiv, Becali face cea mai mare greseala adica ramane Oli si pleaca MM. :-? cea mai mare prostie. Ar trebui ca Becali si MM. sa se inpace. Si V. Argaseala e bun dar MM. e MM. dica10 se uita repede cea facut MM. pentru Steaua steaua_ro

axl2329.04.2007 07:37

ideea e ca daca MM a plecat, indiferent de motiv (desi inclin sa cred ca e din motive de sanatate), Becali va ramane inconjurat numai de oameni de paie. adica visul lui.

lucian10029.04.2007 07:43

Eu deja m-am scarbit la maxim. Steaua isi va recapata identitatea numai la plecarea oierului, pana atunci vai si-amar de tot ce inseamna acesta fosta mare glorie.

joker_daniel29.04.2007 08:10

MM daca pleaca ne-am ars.....a facutr el si greseli..dar e om pana la urma....a facut mult mai multe lucruri bune decat rele.....2 campionate castigate ..3 primaveri europene ....si multe altele....MM NU PLECA!!!...forta Steaua! fular-campionii steagcruce2

predatorpulse729.04.2007 08:11

Eu unul il felicit pe MM ca pleaca desi pentru binele Stelei ar fi bine sa nu plece.

MM de cand e la Steaua mereu a fost considerat sclavul lui Jiji de presa iar MM si-a dat seama ca nu se mai poate sta cu ciobanul in aceeasi barca,ca a facut prea multe compromisuri.Poate o sa ma injurati,dar eu cred ca este un manager foarte bun,sa va amintesc de fostul manager Piturca,ce performante am avut cu el.

Degeaba pleaca MM,Oli sau mai stiu eu cine,pana cand nu pleaca ciobanul nu va fi normalitate la club,pentru ca el este vionvat de ce se intampla. Ciobanul asta imputit crede ca relatia sef-subaltern este cea de stapan-sclav,adica trebuie sa faci tot ce iti zice el fara sa pui intrebari.Greseala lui MM este ca a acceptat prea mult asa ceva.In aceste momente grele pentru el din cauza sanatatii sale si starea precara a mamei,omul a cautat sustinere la club dar de unde,cand chiar el a declarat ca majoritatea jucatorilor nici nu-l cauta la telefon iar patronul face misto de el. Stiu ca vb de parca sunt avocatul lui MM,dar vinovatul adevarat in toata situatia este Jiji.

Da,Jiji a bagat bani la echipa,dar daca nu erau administrati cum trebuie de MM(si Argaseala) isi mai facea ciobanul imagine la Steaua si mai faceam noi in acesti trei ani asemenea performante? Nu prea cred.Intr-un fel e rau ca MM a facut un bine la echipa,pentru ca daca echipa mergea rau la inceput poate nu mai statea ciobanul mai mult de un an. Uitati-va la declaratiile ciobanului in legatura cu MM,cum face misto de el in legatura cu problemele lui medicale si cum "trebuie sa fie un razboinic adevarat". Stiti de ce se tot evita Steaua,de jucatori,antrenori ? Exact,din cauza lui Jiji pentru ca inainte sa ai performante la echipa trebuie sa intelegi bine cu Jiji,adica sa faci tot ce spune,uitati-va la exemplul Zenga,omul mai avea trei meciuri de castigat si pentru ca a avut 3 infrangeri la rand a fost dat afara. Olaroiu cate infrangeri are? Un om care isi schimba ideile de la o zi la alta nu poate conduce un club ca Steaua,de cate ori il vad mi-e rusine ca a pus mana pe acest club.Ciobanul se da bogat(cica 900 milioane dolari),cica baga bani la echipa dar de un 1 an si ceva scoate profit la echipa si bani de transferuri ciu-ciu. Steaua a castigat vreo 13 milioane din CL si 7 au mers pe palatul lui Jiji asa ca ce sa zic. Este inadmisibil ca o fosta campioana europeana sa aiba un buget de 7-8 milioane dolari pe an.

In alta ordine de idei Jiji se pisa pe toti cu care a lucrat,nu vedeti cazurile Hamutovski(cand nu a vrut sa dea mana cu el),cu rachita care a gresit la meciul cu zeleznik si a fost imediat dat afara,,a dat in cel mai important jucator,in Dica,cu Neaga la fel iar acum procedeaza asa si cu MM,care a spus ca vrea sa plece.Dupa ce o sa plece sa vedeti p la emisiuni,cum o sa zica ca de fapt nu MM a ajutat clubul,ci d-zeu sau mai stiu eu ce alte tampenii va debita. Si de Oli se va lepada(aici sunt de acord cu Jiji,Oli nu e de Steaua) si de orice jucator,angajat care nu-i va pupa picioarele. Poate ca sunt un naiv,dar eu inca cred ca exista un om cu destui bani care sa preia Steaua si sa fie un stelist cu mai mult de 4 clase ca ciobanul.

Si la sfarsit un mesaj pentru MM: Respect MM,pentru ce ai facut la Steaua Bucuresti,chiar daca ai avut iesiri necontrolate cateodata,cu tine am avut cele mai mari performante din fotbalul romanesc de dupa revolutie si iti urez succes in continuare oriunde ai merge si incearca sa fii ceva mai ponderat in declaratii.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

mNiosu29.04.2007 08:11

INCREDIBIL...Doamne unde o sa ajunga Steaua noastra.Eu sincer nu mai pot, cred ca o sa fac o depresie sau ceva.Cred ca vreo 2 luni ma izolez de media cand vine vorba de Steaua ca simpt ca ma doare capu.E de neconceput ce poate sa faca oieru asta din clubul nostru,cata nesimtire si interese personale au atat Zeroli cat si ciobanu.Eu nu cred ca vine Hagi.El are demnitate si cred ca nu sar baga in asa o mocirla plus ca nu mi se pare un antrenor mai bun ca olita.In ritmu asta am spus-o si ma repet cu durere mie ca na ducem in jos rau de tot (poate pana in B). Vai de capu nostru :sad: fularsteaua2

ulivius29.04.2007 08:18

Gino Iorgulescu este un mare conducator de club. Amintiti-va unde era Nationalul pe vremea lui, si unde e acum.

mNiosu29.04.2007 08:20
Gino Iorgulescu este un mare conducator de club. Amintiti-va unde era Nationalul pe vremea lui, si unde e acum.

Bine bine si ce legatura are cu noi in momentu asta?? Dezvolta ideea.

r.ochirosii29.04.2007 08:24

Mihai Stoica era singuru om NORMAL la Steaua. El s-a dedicat Stelei cu inima... si nu-mi aduc aminte vreun lucru atat de rau care i l-a facut Stelei . :sad:

In momentul acesta ramane de vazut... ce se va intampla cu echipa noastra iubita.Cu acest cioban "prost" poate peste 2-3 ani vizitam Liga 2-a. :!:

Despre Olaroiu numai am ce sa zic... cel mai de ca**t antrenor al Stelei(si Piti era mai bun-macar el era cu sufletu la Steaua). Ramane de vazut ce va face Argaseala... dar nu cred ca ar trebui sa ramana manager Argaseala... nustiu propun ca manager un Jenei sau Lacatus. :)

Numai Respect Steaua fularsteaua2 ramane de vazut ce se v-a intampla cu noi steaua_ro

bibbi29.04.2007 08:25

MM nu pleca!!! sa fim seriosi!!!cine l-a adus pe Vali Badea???cine l-a adus pe Thereau???MM nu a facut nimai transferuri rele!!!a facut si transferuri BUNE!!!

Zic doar atat:MM TE ROG NU PLECA!!! :-(

spre24 steagsahmic forzateaua

leynad7229.04.2007 08:25

Desi personal am fost si sunt unul dintre cei mai mari contestatari ai cuplului MM-Olaroiu, realizez in momentul de fata ca in privinta lui MM s-ar putea sa ma fi inselat.

Am senzatia ca s-ar putea sa fi fost singurul cu coloana vertebrala din "tripleta de aur" care e pe cale sa readuca anonimatul in Ghencea.

De fapt, situatia imi pare acum cat se poate de simpla : nu MM l-a dorit pe Olaroiu la Steaua, dar a avut decenta si profesionalismul necesar de a-l sustine chiar si cand lucrul acesta nu s-ar mai fi impus, iar acesta din urma a aruncat totul in spinarea lui MM pentru a explica situatia in care se afla echipa, cand de fapt ar fi trebuit sa aibe minimul de decenta si de bun simt pentru a pleca.

MM nu l-a vrut pe Olaroiu, dar l-a sustinut.

Acum insa, si-ar fi dorit sa plece, era un lucru cat se poate de firesc.

Si e normal sa nu fi de acord sa-i promiti unui antrenor viata vesnica la Steaua indiferent de rezultate.

Asta e un lucru pe care-l apreciez la MM.

Nu se poate face performanta in mocirla asta in care se tavaleste Gigi cu Olaroiu.

Consider ca vom trai momente penibile in continuare, normalitatea e un termen mult prea indepartat in ceea ce priveste clubul Steaua in momentul de fata.

cris429.04.2007 08:26

Cea mai mare tampenie pe care putea sa o faca ciobanu !

gone29.04.2007 08:28
ideea e ca daca MM a plecat, indiferent de motiv (desi inclin sa cred ca e din motive de sanatate), Becali va ramane inconjurat numai de oameni de paie. adica visul lui.

Adica MM nu era un om de paie? De cate ori s-a comportat precum sclavul lui Becali? Mai tii minte scena din gradina palatului? Cand MM statea ca un mielusel iar Gigi zicea "MM face ce zic.". Nu, MM nu e un om de caracter. Bine ca a plecat. Nu credeam ca mai vine ziua cand ligaul sef, Tyson de Carpati, va pleca de la Steaua.

«12»