FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Otelul Galati

«12»
diego_cj29.04.2007 08:15

Reușitele și eșecurile lui MM la Steaua

Bile albe

- din vara lui 2004, de cînd a avut puteri depline, a cîștigat duã titluri

- cu el manager general, Steaua a jucat de 3 ori în primãvara europeanã

- a fst șef al echipei cînd s-a obținut calificarea în grupele Champions League

- a adus di antrenori strãini, Zenga și Protasov, care au confirmat

- a adus mulți jucãtri care au fost utili echipei: Dicã, Petre Marin, Ghionea, Nicolițã, Iacob, Ochiroșii, Cristocea

Bile negre

- a tîrît clubul într-un imens scandal de imagine dupã ce a lovit cu pumnul un suporter în primãvara lui 2005

- a adus cîțiva jucãtori care n-au confirmat: Carlos, Andrey, Saban

- din cauza lui a plecat din Ghencea Marius Lãcãtuș, care a ocupat funcția de președinte (aici eu ma cam indoiesc)

- a intrat în conflict cu aproape toate fostele mari glorii ale Stelei, izolînd clubul de simbolurile sale

Mi se pare sau omu asta chiar a avut rezultate... stiu ca a mai avut si alte bile negre: politica de marketing slaba, de scouting slaba... dar acuma sa ne gandim logic.. oare a putut de acest cioban delirant?? parearea ciobanului de marketing, scouting e similara cu parerea lui despre psiholog, pe care ne-a facut placerea sa ne-o impartaseasca. Eu zic ca doar Meme a mai franat din nebunia ciobanului, dar de acum incolo D-zeu sa ne ajute!!! sa-i dea un vis ciobanului sa se retraga din fotbal.. astfel numai scapam veci de el... o sa ajungem ca la crarrpid, cu un nebun ca si Copos, cu lingai ca zotta si sichitiu, fara coloana vertebrala.. cu conducerea stil hei-rup...

L-am sustinut pana acum 2-3 luni pe Olaroiu, as fi vrut sa reuseasca.. parea un caracter... dar faptul ca a devenit marioneta (sluga, tarfa, prostituata.. cum vreti voi) ciobanului... ca joaca cu Lovin, Coman (pe care tot Meme l-a exclus dupa Constanta).. ca face schimbarile tip boro,Iasi.. ca joaca cu 2 inchizatori... ca ne-a ucis jocul.. MA FACE SA-L DISPRETUIESC... NU MAI POT!! PLEACA BA CIOBANE!! PLEACA BA OLAROIULE!!!

si pentru cioban un ultim mesaj: NU TE VOTEZ!!!!!!! f.....-te-n gura de bulangiu si cu neamul tau cu tot

Syby29.04.2007 08:17

Eu nu inteleg de ce nul baga pe Elton in locul lui Cristicea, Elton este mult mai tehnic.Oli face cea mai proasta echipa nu stie sa alcatuiasca un prim 11.

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

cristinelly29.04.2007 08:26
steagcruce2 steagcruce2 O sa vedeti diseara ca Otelul o va bate pe Steaua ca sa demonsteze MM ceva.Pestele de la cap se impute. Pana nu pleaca ciobanul de la Steaua nu se va mai face performanta.Poate vine Bill Gates sa cumpere Steaua si atunci va fi mai bine !

AM IMPRESIA CA PERFORMANTELE DIN ULTIMII ANI ( CELE MAI MARI DIN ISTORIA Stelei DE DUPA REVOLUTIE), AU FOST TOT CU Gigi PATRON. EU ASA STIU.

LA NIVEL DE CONDUCERE SI STAFF TEHNIC Steaua TREBUIA SA RAMANA CA INAINTE DE PLECAREA LU MM. TREBUIE UMBLAT DOAR LA JUCATORI. EI SUNT PRINCIPALII VINOVATI pentru SITUATIA Stelei.

Folosirea majusculelor (caps lock) este permisa

numai pentru anumite sublinieri in text.Foloseste fontul obisnuit.

Moderatorii

86Sevilla29.04.2007 09:02

Mi-ar parea extrem de rau sa plece Stoica.

Cum poti sa dai afara pe cineva care a pus atata suflet la Steaua?

Cine-o sa se mai lupte asa cum o facea el impotriva dusmanilor Stelei?

Becali cu stilul lui de luat la misto pe toti si toate?

Imi doresc sa fie iarasi doar o dezinformare a presei, omul trebuie sustinut ca trece prin clipe personale grele.

Cu durerea-n suflet dupa meciul cu javrele, imi ziceam ca pe atat de frumoasa va fi revenirea echipei.

Asa si acum, ii urez lui Meme acceasi revenire spectaculoasa ca a echipei pentru care traieste!

Sa fim seriosi: l-a trimis invartindu-se pe Piturca din Ghencea (de Laca nu stiu si nu ma pronunt), si acum din cauza lui Oli este dat afara? Bun banc...

NUMAI UNITI VOM INVINGE !

LUPTA Steaua !!!

f0tball29.04.2007 09:21

ce zi superba pentru fotball iar noi nu putem merge la meci :neutral:

w3bmaster29.04.2007 09:29

Deseara batem,porma vedem ce se mai intampla

johngotti29.04.2007 09:34

@ cristinelly

Dar de 6 titluri consecutive si de 3 calificari consecutive in UEFA Chapions League ai auzit??????????????? Alea nu sunt performante. Aia da hegemonie. Plus Steaua - Dinamo 5-0

Si te asigur eu ca Gigi era doar spectator atunci. Erau jucatori adevarati atunci. Se intorsese Lacatus, Adi Ilie, Prodan, Dobos, Panduru, Galca. Chiar si Panait ar fii fost vedeta acum la echipa asta

Intr-adevar si semifinala de UEFA e o performanta extraordinara. Dar se pare ca aia e singura performanta notabila de cand a venit Gigi. Dar rolul lui e important la Steaua. El e omul cu banii

MM nu ne lasa. Tu erai echilibrul. Tu mai filtrai din tampeniile pe care le debiteaza mintea lu' Gigi. Ultima dintre ele: "nu mai vreau jucatori straini la echipa, luam de la echipele care neau (scris gresit special ca doar e citat din Gigi) batut". Pai atunci ia de la Vaslui, Otelul, Gloria...etc si o sa avem un lot cu care o sa ne batem la mijlocul clasamentului. Sa-i spuna cineva acestui personaj care si-a depasit demult limitele (Gigi) ca echipele astea ne-au batut nu din cauza valorii jucatorilor lor ci din cauza "antrenoruli suprem, cel mai bun pe anul 2006, cel mai tactic, cel mai toba de fotbal" si din pacate pentru noi, cel mai bun campion la "Manager 2007"

Flaviu8629.04.2007 09:52

singurul lucru pe care ar trebui sa il faca Gigi ar fi sa stea in umbra,si sa dea bani, ATATA! dar nuuuuuuuu pe el il intereseaza voturile suporterilor,pe care nici macar nu le va primi. NICI EU NU TE VOTEZ!

bubylycy29.04.2007 10:01

Nu stiu ce cauta.. Lovin.. in primu 11.. bine e echipa probabila..dar.. Lovin nu pre are ce cauta...

.....altcineva pe cine sa puna.....

bodanelu29.04.2007 10:02

intreaba`l pe oierul sef ce cauta Lovin in echipa...

bad_joke29.04.2007 11:03

Da chiar nu ne permitem nici-un pas gresit,mie greu sa cred ca Steaua nu va face pasi gresiti,de pierdut ,nu cred ca va mai pierde vreun meci pana la final,dar egaluri,va face o gramada,ca asae Steaua.Eu sper sa joace cu daruire,mai ales ca afara a inceput sa ploua torential,deci va fi un meci foarte istovitor si putin spectaculos,probabil ca ,acest Elton nu va intra tot meciu si il vom vedea ca schimbare pe plictisitorul Baciu,sau chiar nesigurul Stancu.Dar destul cu reprosurile vom vedea diseara meciu,tot in aceleasi conditii proaste de transmisie,am mai zis,vreau sa se revina la TVR1,pentru ca la mine se vede urat KANAL D.O sa-mi stric ochi pana la finalul campionatului pentru ca basiti astia de la Kanal D au luat majotitatea meciurilor Stelei.Numai ramane de spus decat HAI Steaua,HAI CAMPIONI,NU NE DEZAMAGITI ARATATI-VA VALOAREA!!!

MM nu ne lasa. Tu erai echilibrul. Tu mai filtrai din tampeniile pe care le debiteaza mintea lu' Gigi. Ultima dintre ele: "nu mai vreau jucatori straini la echipa, luam de la echipele care neau (scris gresit special ca doar e citat din Gigi) batut". Pai atunci ia de la Vaslui, Otelul, Gloria...etc si o sa avem un lot cu care o sa ne batem la mijlocul clasamentului. Sa-i spuna cineva acestui personaj care si-a depasit demult limitele (Gigi) ca echipele astea ne-au batut nu din cauza valorii jucatorilor lor ci din cauza "antrenoruli suprem, cel mai bun pe anul 2006, cel mai tactic, cel mai toba de fotbal" si din pacate pentru noi, cel mai bun campion la "Manager 2007"

Ai dreptate intr-o privinta,nu va face cine stie ce echipa din jucatori de la Gloria,Vaslui(echipa preferata alui Jiji0 sau Otelu(desi Sechelly imi place),va ajunge sa aiba o echipa cum ai zis si u de jumatatea clasamentului,sau mai bine zis o echipa de valoarea lui Oli(antrenor de locurile 3-4).Dar oieru tot oie nu ai ce sa-i faci pentru ca el baga bani in ea(oare?)cel putin asa spune el,ca face transferuri ca ne pune in cap pe toti,se crede Berlusconi el,dak ar face macar pe sfert din ce a facut ala la Milan,am fi departe,am juca si noi an de an in Europa,in Liga Campionilor.

Dar cu ce nu sunt de caord in totalitate,ca ar fii numai vina lui Oli,e vian in primu rand a jucatorilr ca ei joaca,sunt sigur aca la nu le-a zis ba stai aicea sia parati-va,dar e vian lui Oli ca nu a luat jucatori care i-au trebuit,ca el zicea mi-r place si mie sa joc 3-4-3 dar nu am jucatori de profilu ala,si atunci vine reprosu meu al adresa antreorului,pai de ce draeq nu ai luat jucatori ofensivi,tehnici,si ai luat mai mult fundasi al inchidere,care stiu s ajoace numai cu latu???Trebuia s aiei mai multi de creatie ca dastia aveai,plus noi nu avem nici-un tanar jucator din pepiniera Stelei,onafar de Ochirosii

72panda29.04.2007 11:34
Mi-ar parea extrem de rau sa plece Stoica.

Cum poti sa dai afara pe cineva care a pus atata suflet la Steaua?

Cine-o sa se mai lupte asa cum o facea el impotriva dusmanilor Stelei?

Becali cu stilul lui de luat la misto pe toti si toate?

Imi doresc sa fie iarasi doar o dezinformare a presei, omul trebuie sustinut ca trece prin clipe personale grele.

Cu durerea-n suflet dupa meciul cu javrele, imi ziceam ca pe atat de frumoasa va fi revenirea echipei.

Asa si acum, ii urez lui Meme acceasi revenire spectaculoasa ca a echipei pentru care traieste!

Sa fim seriosi: l-a trimis invartindu-se pe Piturca din Ghencea (de Laca nu stiu si nu ma pronunt), si acum din cauza lui Oli este dat afara? Bun banc...

NUMAI UNITI VOM INVINGE !

LUPTA Steaua !!!

MichaelCorleone29.04.2007 12:47

A PLECAT MM!!!!

RUSINE Becali!! NESIMTITULE!!!

Scuze baieti, dar mi-e scarba de taranul asta imputit(Becali), un taran prost.

Sunt FOARTE TRIST FOARTE TRRISTTTTT!!!!!

REPET: RUSINEEEE CIOBANULE(Becali)!!!

Ce greseala, asta este greseala, era FOARTE BINE daca intra la parnaie oierul si toti tiganii lui de nepoti!!

ERA FOARTE BINE!!!

Haide sa facem ceva pentru MM, haideti la stadion!!!

Haide sa facem o DEDICATIE SPECIALA pentru oierul asta prost la urmatorul meci acasa si ceva pentru MM!!

Vorba lui SAMM: Oli ESTI PRAFFF!!!!!

cristinelly29.04.2007 13:43
Dar de 6 titluri consecutive si de 3 calificari consecutive in UEFA Chapions League ai auzit??????????????? Alea nu sunt performante. Aia da hegemonie. Plus Steaua - Dinamo 5-0

Si te asigur eu ca Gigi era doar spectator atunci. Erau jucatori adevarati atunci. Se intorsese Lacatus, Adi Ilie, Prodan, Dobos, Panduru, Galca. Chiar si Panait ar fii fost vedeta acum la echipa asta

Intr-adevar si semifinala de UEFA e o performanta extraordinara. Dar se pare ca aia e singura performanta notabila de cand a venit Gigi. Dar rolul lui e important la Steaua. El e omul cu banii

E foarte bine ca da bani!! A bagat bani la Steaua cat toti patronii din Romania la un loc. A facut stadion de CL, si multu altele...Oricum : MM TREBUIA SA RAMANA LA Steaua!!!!!!

RESPECT MM!!

SteauaToronto29.04.2007 14:53

Se demonstreaza inca o data cat de periculos poate sa fie acest cioban.

Mintea lui de oier poate distruge vieti si cariere de jucatori (vezi exemplu Elton).

Sa ii fie rusine..

bogdan29.04.2007 15:58

A PLECAT MM!!!!

RUSINE Becali!! NESIMTITULE!!!

La asta se rezuma tot.

Vai de Steaua noastra

dmc29.04.2007 16:58

MM VINO INAPOI!!!!!!!!!!!!!!!!!111

remmy29.04.2007 17:10

steagcruce2 IMI SPUNE SI MIE CINEVA DACA POT SA VAD MECIUL PE NET? steagcruce2

NU SUNT IN Romania. VA ROG FRATI STELISTI AJUTATI-MA steagsahmic

flo220329.04.2007 17:25