Reușitele și eșecurile lui MM la Steaua
Bile albe
- din vara lui 2004, de cînd a avut puteri depline, a cîștigat duã titluri
- cu el manager general, Steaua a jucat de 3 ori în primãvara europeanã
- a fst șef al echipei cînd s-a obținut calificarea în grupele Champions League
- a adus di antrenori strãini, Zenga și Protasov, care au confirmat
- a adus mulți jucãtri care au fost utili echipei: Dicã, Petre Marin, Ghionea, Nicolițã, Iacob, Ochiroșii, Cristocea
Bile negre
- a tîrît clubul într-un imens scandal de imagine dupã ce a lovit cu pumnul un suporter în primãvara lui 2005
- a adus cîțiva jucãtori care n-au confirmat: Carlos, Andrey, Saban
- din cauza lui a plecat din Ghencea Marius Lãcãtuș, care a ocupat funcția de președinte (aici eu ma cam indoiesc)
- a intrat în conflict cu aproape toate fostele mari glorii ale Stelei, izolînd clubul de simbolurile sale
Mi se pare sau omu asta chiar a avut rezultate... stiu ca a mai avut si alte bile negre: politica de marketing slaba, de scouting slaba... dar acuma sa ne gandim logic.. oare a putut de acest cioban delirant?? parearea ciobanului de marketing, scouting e similara cu parerea lui despre psiholog, pe care ne-a facut placerea sa ne-o impartaseasca. Eu zic ca doar Meme a mai franat din nebunia ciobanului, dar de acum incolo D-zeu sa ne ajute!!! sa-i dea un vis ciobanului sa se retraga din fotbal.. astfel numai scapam veci de el... o sa ajungem ca la crarrpid, cu un nebun ca si Copos, cu lingai ca zotta si sichitiu, fara coloana vertebrala.. cu conducerea stil hei-rup...
L-am sustinut pana acum 2-3 luni pe Olaroiu, as fi vrut sa reuseasca.. parea un caracter... dar faptul ca a devenit marioneta (sluga, tarfa, prostituata.. cum vreti voi) ciobanului... ca joaca cu Lovin, Coman (pe care tot Meme l-a exclus dupa Constanta).. ca face schimbarile tip boro,Iasi.. ca joaca cu 2 inchizatori... ca ne-a ucis jocul.. MA FACE SA-L DISPRETUIESC... NU MAI POT!! PLEACA BA CIOBANE!! PLEACA BA OLAROIULE!!!
si pentru cioban un ultim mesaj: NU TE VOTEZ!!!!!!! f.....-te-n gura de bulangiu si cu neamul tau cu tot