FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Otelul Galati

«12»
fcsteaua.ro28.04.2007 19:42

Etapa a XXIX-a a Ligii I programeaza duminica, 29 aprilie 2007, incepand cu ora 20.00 meciul dintre Steaua si Otelul Galati.

Partida Steaua - Otelul va avea loc in Ghencea insa accesul suporterilor pe stadion va fi interzis dupa evenimentele de la derby-ul Steaua - Dinamo. Din fericire insa este ultimul meci in Steaua joaca fara suporteri.

Steaua abordeaza meciul cu Otelul cu un moral foarte bun dupa victoria de la Cluj impotriva ocupantei locului 2, CFR. Acum diferenta dintre Steaua si CFR s-a micsorat la doar 3 puncte si ros-albastrii asteapta un sigur pas gresit al clujenilor pentru a ajunge pe pozitia secunda in clasament.

Din acest motiv elevii lui Oli nu isi mai permit absolut nici un pas gresit. Mai sunt 6 etape pana la final iar programul si valoarea ii permite Stelei sa obtina 18 puncte.

Din pacate insa Steaua este din nou decimata dupa meciul de la Cluj. Astfel Oli nu va putea contra in meciul impotriva Otelului pe mai vechii accidentati Dica (care s-ar putea sa revina pentru ultimele etape), Ghionea plus Radoi, Thereau (accidentati in meciul impotriva CFR-ului) si Nesu (suspendat).

Echipa probabila : Cernea - Nicolita, Goian, Baciu, P. Marin - Croitoru, Lovin, Cristocea, Bostina - Badea, Iacob.

In meciul tur, la Galati, Otelul s-a impus dupa un meci incredibil cu 2-1. Campionul ratarilor atunci a fost Nicolae Dica. Insa intre timp Steaua « s-a razbunat » in Cupa Romaniei cand a eliminat in sferturile de finala, la Constanta pe galateni dupa loviturile de departajare.

Meciul Steaua - Otelul Galati va fi transmis in direct de Kanal D. Arbitrul acestei intalniri va fi Cristian Balaj ajutat la cele 2 linii de Szekely Zoltan si Marchis Traian (toti din Baia Mare).

Hai Steaua ! Hai Campionii !

Catalin Nastase

dica 10028.04.2007 19:55

Elton chiar nu mai joaca deloc?yo zic ca echipa ar trebui sa fie cu Elton in locul lui Cristocea sau Bostina.Poate as risca daca as spune ca ar trebui folosit Lovin fundas central si Paraschiv la mijloc.

piturca200228.04.2007 19:58

fara blaturi mai bine afara din europa decat blaturi nenorocite vreau un meci corect cu galati forza Steaua intotdeauna superiori

cryu28.04.2007 20:26

Victorie

Acesta este singurul rezultat.Elton trebuie titular!!

Lucas28.04.2007 20:56

Se pare ca din vara se va renunta la Elton. Pacat, mare pacat!

radoi8628.04.2007 21:02
fara blaturi mai bine afara din europa decat blaturi nenorocite vreau un meci corect cu galati forza Steaua intotdeauna superiori

Ce te face sa crezi ca nu ar fi un meci corect?

greco28.04.2007 21:05

Cu Becali nu poti sti niciodata ! :?

f0tball28.04.2007 21:07

mah Elton de ce nu mai joaca? :?:

dr.adrian928.04.2007 21:28

ba eu zic ca asta miroase a ceva.

bkl are stofa de mincinos: vrea sa i amageasca pe aia care cica vrea sai ia si sa joace prost ca doar vor toti in CL

daca Steaua prinde locu 2 fac pariu ca nu aduce pe nimeni la Steaua

dr.adrian928.04.2007 21:34

sa va spun ceva despre Neaga

nu va asteptati la foarte mult de la el

fiti pesimisti ca nu o sa fiti dezamagiti

citat de la voi de pe site :

"Cer suspendarea jucatorului Neaga pentru cele intamplate la Brasov pentru ofense aduse clubului si atitudine nesportiva. Suspendarea de 6 etape si diminuarea salariului pe acest timp. vanzarea lui rapida. Cu multumiri negri "

Acesta este numai unul dintre mesajele pe care le-am primit la c***@*** dupa ce Rica Neaga a dat-o din nou in bara jucand doar 18 minute la Brasov si fiind eliminat stupid.

Cosmin Olaroiu a declarat ca orice jucator este amendat in cazul unei eliminari si nu va proceda in cazul lui Neaga la sanctiuni suplimentare.

Lasand la o parte faptul ca suspendarea,amendarea sau vanzarea lui Neaga nu depind in nici un fel de acest site, comportamentul lui Neaga este total absurd. Ce a facut el la Steaua de cand a venit putea face foarte bine oricine, sa ne fie scuzata comparatia dar daca Steaua aducea in loc de Neaga un junior acesta s-ar fi descurcat cel putin la fel de "onorant". In plus bietul junior nu ar fi avut pretentiile lui Neaga.

pangicapopesti28.04.2007 22:55

steagcruce2 MEEMEEEE Stoica A DEMISIONAT!!YEEEEEEEEEEEEEE!Oli,E RANDUL TAU!!

piturca200228.04.2007 23:09
Ce te face sa crezi ca nu ar fi un meci corect?

Becali patron la Steaua stii sunt unele speculatii si la Cluj ca unii jucatorii ar fi fost mituiti de Becali dar cred ca sunt doar simple diversiuni acest patron poate apela oricand la astfel de mijloace Steaua a fost cea ma curata echipa inainte de revolutie singura care nu facea blaturi si traditia a mai continuat si dupa de aceea chiar si pentru o calificare in Liga nu se poate murdari numele Stelei inca odata sper sa se joaca corect iar cel mai bun sa castige

AGRESSIVO198+129.04.2007 01:30
Se pare ca din vara se va renunta la Elton. Pacat, mare pacat!

si ce vrei,sa strice tactica lui Olaroiu,nu vezi ca asta micu nu stie sa se apere,asta vrea joc combinativ,sa invete sa joace cu pase lungi(si total aiurea)si nu-l va vinde nimeni.

bebe_nord29.04.2007 05:19

UN campionat de kkt facut praf de arbitri de conducere de toti draqi din fotbal ce sa se mai concentreze jucatori astia MM sa dus Radoi e rupt Thereau la fel cu o asa echipa nu ne primeste aia in cl draq spre cl

diego_cj29.04.2007 05:32

Hai bucurati-va ca a plecat Meme!!! Bucuria nebunilor... A plecat un mare sufletist... Lasa ca ramane ciobanu patron,manager,psiholog, antrenor... Si numai sperati ca pleaca Olaroiu... pentru ca din fericire o sa prindem locul 2... si din nefericire ciobanu o sa aiba motiv sa nu-l mai schimbe .. ca doar sunt prieteni... de unde stii ca poate chiar de aceia nu pleaca Meme???

O sa vedeti in viitor, plecarea lui Meme va fi o mare pierdere... el apara jucatorii, echipa peste tot. vorbea ca un adevarat suporter... ce a gresit? ca l-a lovit pe samantaru ala? il loveam si eu in locul lui, cum imi venea sa-i lovesc pe 2 fraieri in peluza la meciul cu kievul care l-au facut praf pe Dica pana cand a marcat..

si pe cine punem in locul lui? sunt variante? nu. Argaseala e mai bun?

BUCURATI-VA FRAIERILOR!!! VIITORUL SUNA BINE! CITITI-TI MAI JOS DIN GSP... SI BUCURATI-VA IDIOTILOR >> CA A PLECAT Meme...

DIN GSP "M-a lucrat cine nu mã așteptam", ar fi rostit MM. Între el și Olãroiu relațiile s-au rãcit considerabil în ultima vreme. MM ar fi fost deranjat de faptul cã Becali a ieșit public dupã înfrîngerea cu Poli Timișoara și a anunțat cã Olãroiu a semnat un nou contract, deși MM ar fi dorit, se pare, plecarea antrenorului.

"Așa am înțeles și eu, cã Oli va continua indiferent de locul pe care vom termina, e o situație care mã depãșește", a spus MM, vorbe care l-au scos din sãrite pe Olãroiu. Din acel moment, antrenorul a fost vãzut zilnic în biroul lui Becali de la Palat. A acceptat chiar ca patronul sã-i facã primul unsprezece, jucînd la Cluj cu Croitoru și Lovin titular, doi fotbaliști care nu intrau de regulã în vederile sale, tocmai pentru a-i îndepãrta din primul "11" pe oamenii lui MM, gen Elton și Ochiroșii.

Îi ia locul Argãsealã?

Rãmas fãrã Mihai Stoica, Gigi Becali are pregãtitã și o soluție de rezervã. Este vorba despre avansarea lui Valeriu Argãsealã, cel care acum ocupã funcția de director executiv. El a fost adus la Steaua chiar de MM, cu care este foarte bun prieten, dar a fost lãudat mereu de Becali pentru modul în care reprezintã clubul în relația cu FRF și LPF, dar și pentru cum a organizat meciurile Stelei din cupele europene.

Lionheart29.04.2007 05:37

Se pare ca MM aplecat!N-a mai suportat!Bataia de joc a ciobanului.Cum au plecat si alti mari fotbalisti(Hamutovski,Neaga,Vladoiu) sau antrenori(Zenga,Protasov)a plecat si MM,pentru ca, ca si ceilalti, n-au mai suportat sa fie slugi si bataie de joc la cioban!

Ciobanu duce Steaua de rapa prin atitudinea de dictator si prin faptul ca nu vrea profesionisti la echipa ci numai slugi!Ca sa nu mai mai zic ca nu baga bani la echipa si nu stie fotbal, dar vrea in CL pentru banii de acolo si pentru imagine in politica(ha ha ha-ce gluma buna).

MM a facut multe lucruri bune la Steaua,a avut si esecuri, ca oricine de altfel, dar cu un patron ca ciobanu a facut mai mult decat se putea.

Bravo MM!!Iti multumim pentru ce ai facut pentru Steaua si ai demnittatea care nu o are Zerolaroiu si nu te mai intoarce!!!

Se tot vb de plecare lu Elton din vara.Sper sa nu fie adevarat.Elton a jucat 4 meciuri, teoreric,practic a fost boicotat de ceilalti se demarca degeaba, pasa la intalnire degeaba,iar cu un antrenor ca nulitatea de Oli si Christiano Ronaldo, in 2 luni, ajunge de nivelul Ligii III.

Sunt stelist de 25 ani si ma doare sufletul de ce se inatmpla acum la Steaua!Probabil ca si Cyril acum accidentat, va fi "aruncat" in viitorul apropiat!

Eheee..sau dus oamenii ca Puscas, care a plecat in 99 vazand ce se intampla la club, zicand ca nu vrea sa participe la caderea Stelei!Amintiti-va ce a urmat in era Piturca si mai nou ..a oierului!!!

iulian9729.04.2007 06:06

dica10 Ma Oli bagal pe Elton in locul lui Lovin si lasal pe Elton sa joace tot meciul.Si sa il pui mijlocaj central .

victorasdelaoras29.04.2007 06:07

steagcruce2 steagcruce2 O sa vedeti diseara ca Otelul o va bate pe Steaua ca sa demonsteze MM ceva.Pestele de la cap se impute. Pana nu pleaca ciobanul de la Steaua nu se va mai face performanta.Poate vine Bill Gates sa cumpere Steaua si atunci va fi mai bine !

zloty29.04.2007 06:22

vad ca Elton nu mai intra in vederile gunoiului de antrenor Olaroiu , pai ce mort..mat.. sa faca ma daca in toata echipa asta nare cu cine face un un doi, e prea bun pentru lotul actual al Stelei, dar vad ca Lovin e acolo in primii 11 , Lovin si cu Nicolita ne fac de ras doar fiind in teren

ma rog vad ca pleaca si Meme , o mare greseala din partea mea Becali zice ca vor avea o discutie lunii sa vedem cei zice Meme " pleaca Oli sau plec eu?" sper sa zica ciobanu pleaca Oli

Sforza29.04.2007 07:02

Oli trebuia sa plece nu Stoica, chiar daca nu sunt un fan a lui Stoica cred totusi ca a facut multe lucruri bune la Steaua. Si se pare ca intelesese erorile din trecut si se afla pe drumul cel bun.

Din pacate cu ciobanul nu te poti face treaba iar Oli isi dovedeste inca odata caracterul mizer pe care il are urmarind doar propriul interes.

Oli dar sa nu te bucuri prea mult pentru ca Dumnezeu e sus si o sa platesti intr-o zi cu varf si indesat pentru toate cate ai facut.

Hai bucurati-va ca a plecat Meme!!! Bucuria nebunilor... A plecat un mare sufletist... Lasa ca ramane ciobanu patron,manager,psiholog, antrenor... Si numai sperati ca pleaca Olaroiu... pentru ca din fericire o sa prindem locul 2... si din nefericire ciobanu o sa aiba motiv sa nu-l mai schimbe .. ca doar sunt prieteni... de unde stii ca poate chiar de aceia nu pleaca Meme???

O sa vedeti in viitor, plecarea lui Meme va fi o mare pierdere... el apara jucatorii, echipa peste tot. vorbea ca un adevarat suporter... ce a gresit? ca l-a lovit pe samantaru ala? il loveam si eu in locul lui, cum imi venea sa-i lovesc pe 2 fraieri in peluza la meciul cu kievul care l-au facut praf pe Dica pana cand a marcat..

si pe cine punem in locul lui? sunt variante? nu. Argaseala e mai bun?

BUCURATI-VA FRAIERILOR!!! VIITORUL SUNA BINE! CITITI-TI MAI JOS DIN GSP... SI BUCURATI-VA IDIOTILOR >> CA A PLECAT Meme...

DIN GSP "M-a lucrat cine nu mã așteptam", ar fi rostit MM. Între el și Olãroiu relațiile s-au rãcit considerabil în ultima vreme. MM ar fi fost deranjat de faptul cã Becali a ieșit public dupã înfrîngerea cu Poli Timișoara și a anunțat cã Olãroiu a semnat un nou contract, deși MM ar fi dorit, se pare, plecarea antrenorului.

"Așa am înțeles și eu, cã Oli va continua indiferent de locul pe care vom termina, e o situație care mã depãșește", a spus MM, vorbe care l-au scos din sãrite pe Olãroiu. Din acel moment, antrenorul a fost vãzut zilnic în biroul lui Becali de la Palat. A acceptat chiar ca patronul sã-i facã primul unsprezece, jucînd la Cluj cu Croitoru și Lovin titular, doi fotbaliști care nu intrau de regulã în vederile sale, tocmai pentru a-i îndepãrta din primul "11" pe oamenii lui MM, gen Elton și Ochiroșii.

Îi ia locul Argãsealã?

Rãmas fãrã Mihai Stoica, Gigi Becali are pregãtitã și o soluție de rezervã. Este vorba despre avansarea lui Valeriu Argãsealã, cel care acum ocupã funcția de director executiv. El a fost adus la Steaua chiar de MM, cu care este foarte bun prieten, dar a fost lãudat mereu de Becali pentru modul în care reprezintã clubul în relația cu FRF și LPF, dar și pentru cum a organizat meciurile Stelei din cupele europene.

Heart_For_Steaua29.04.2007 07:04

La Steaua cea mai mare problema e Becali si zerolita , asa ca ei ar trrebui sa plece, nu MM...

steaua_cristian29.04.2007 07:26

noroc ca nu mai e Dica ra rateze

axl2329.04.2007 07:27

@Steaua Cristian

da, mare noroc.

Boo29.04.2007 07:30

Mi-a stricat ziua vestea asta. Mama mi-a spus de ieri ca a auzit la radio dar n-am luat-o in serios pentru ca pe gsp, prosport nu scria nimic.

E trist ca se intampla asta. Daca chiar se va merge pana la capat e o zi neagra pentru toti stelistii. E ca o despartire definitiva de un membru al familiei. Nu se stie care sunt motivele dar e clar ca exista o ruptura intre MM si Oli in ultima vreme (faptul ca Mihai Stoica nu a mai stat pe banca langa Oli). Pacat!!!

cristinelly29.04.2007 08:11

Si tu esti cel mai fericit nu?? MM a adus o gramada de jucatori in Ghencea care au confirmat si trebuie sa ii multumim. Nicolita, Iacob, Dica, Ochirosii, Cernea, Ghionea, V. Badea....nu mai are rost sa ii enumar.

Oricum MM a facut multe pentru Steaua. Daca nu ar fi fost la Steaua jucatorii pe care ia adus el... Steaua nici nu visa la performantele pe care lea avut in ultimii ani. Asa ca nu mai fi asa de fericit ca a pleat MM, ca nu el era de vina pentru criza in care se afla Steaua. Cred ca ar trebui ca jucatori sa fie primii trasi la raspundere pentru Situatia Stelei. Ei sunt cei care dau cu piciorul in mingie.

RESPECT MM!!!!!!!

«12»