scz din anul 1990.. lool la mn cik 1900
hehe
mai simpla, dar cu siguranta mai frumoasa, candva sper sa se revina la ea.
scz din anul 1990.. lool la mn cik 1900
hehe
... eu nu as vrea .. as vrea sa se ramana la asta .. dar nu m`as supara dak ar reveni la aia .. :X
Ar trebui sa lasam trecutu in trecut si sa ne bucuram de viitor....si e frumos sa le povestesti nepotilor despre Steaua anilor '50'60'70....etc ...si sa le arati emblemele Stelei de pe timpuri....pur si simplu ar fi prea adevarat ...cel putin pe mn m-ar face mandru ca sunt STELIST ....PAREREA MEA
Cu un ochi ma uit si zic ca e mai ,,respectabila`` emblema cu acvila...are un aer heraldic care gadila placut amorul propriu al oricarui stelist...
Daca mijesc ochii, nici emblema actuala nu este rea, dar exigenta estetica nu imi da pace pentru ca o simt cumva...incompleta...e prea ,,naturel``, bruta si nefinisata...dupa chipul si asemanarea patronului (asta este un cosmar personal....emblema actuala suprapusa portretului robot al razboinicului sucului de soc
)...Un alt lucru care ma face sa am rezerve in legatura cu ea este faptul ca...hmmm...pare un pic prea ,,COOL`` :tongue: ...ar fi buna ca sigla a unei marci de articole sportive....dar parca nu ma incanta/inspira in postura actuala...
Eu nu stiu de ce schimba asa de des emblemele. chiar nu inteleg rostul . Ar trebui sa o pastreze pe asta
eu as avea o propunere ...nu ar fi frumos sa avem inscriptionata emblema clubului nostru drag
pe gazon!!?!! eu zic ca ar fi super marfa ...am mai vut noi asa ceva ,mai demult ...sigur va aduceti aminte :biggrin:
s-au cum au cei de la Barcelona ,in spatele portii
@elmagnifico super ideea !!! Si ar putea fi pusa in practica..
...nu ar fi frumos sa avem inscriptionata emblema clubului nostru dragpe gazon!!?!!
Nu, nu ar fi frumos!!! Urmatoare "imbunatatire" care e? Majorete? Chioscuri cu hotdogi? Poate niste popcorn.
@CSA
Sa stii ca asta cu hot-dog-urile nu este o idee rea. Ai vazut la Koln cum se vindeau bere, carnaciori. La noi cand este meci nu se mai vinde bautura cu 24 de ore inainte.
Nu, nu ar fi frumos!!! Urmatoare "imbunatatire" care e? Majorete? Chioscuri cu hotdogi? Poate niste popcorn.
ce legatura are emblema de pe gazon ,cu majoretele ,s-au cu popcorn!?!?! :?:
si pana la urma ,chestile astea sunt "nasoale" ....mai bine rontzaim seminte...
aia de la Barcelona nu stiu ce e frumos....
emblema Stelei din acest moment este foarte frumoasa.nu are rost sa schimbam emblema clubului.emblema se schimba doar in cazuri extreme,gen Poli Timisoara.aceasta este si va fi emblema Stelei,la castigarea UEFA Champions League din sezonul 2008-2009
Mah fratilor,mie sincer....nu-mi pasa cum arata Steaua cu emblema veche sau noua...nu cont....cont doar cum joaca echipa,si dupa aia sa vorbim de minoritati ! ![]()