FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jale mare la rapizi!

«12»
puyol28.04.2007 17:25

Nu sunt admise pe forum mesaje jignitoare.

Moderatorii

hai ca nu era chiar de sters mesajul asta

c.ronaldo1728.04.2007 17:36

Eu nu cred ca Gloria-Rapid a fost blat.

johngotti29.04.2007 08:20
sunt un fan anrait deal Stelei si nu dala care nici macar nu site catva jucatori de la Steaua ma vazut multi care tin cu Steaua dar cand ai antreb sami zici si mie un jucator mi spune pea ai de la rapid .eu am o singura antrebare'' ati vazut daca nu a fost MM Stoica pe banca de rezerva a castigat Steaua de ce oare ?

pentru ca atunci cand este pe banca de rezerva el face echipa el ai spune lu Olaroiu pe cine sa bage an teren nu-l lasa pe Oli sasi fac datoria de antrenor daia l-au adus la Steaua ca antrenor nu ca spectator rusina sa-ti fie MM Stoica . atunci cand era Walter Zenga nu statea pe banca pentru ca Zenga ia spus ca daca se baga sa faca el echipa el pleaca de la Steaua si ati vazut destul de bine unde a , ajuns Zenga adica pana unde au ajuns cu Steaua bravo lui el merita sa fie la Steaua sa vina Zenga anapoi nu am nimik nici cu Oli dar Zenga era tatic la Steaua daca statea macar 3 ani la Steaua el facea o echipa de murea lumea si acum j

uca an CL acum nu ca nu este bun si Oli atat am avut de spus . si mai spun Anca ceva nea Gigi adu jucatori precum este Lobont , Ganea , zicu etc. sa stiti ca avem acum jucatori de rahat cu uni dintre jucatori Stelei nu facem fata iar an CL .

Ai "sinucis" limba romana. Ma bucur ca s-a gasit in sfarsit vinovatul. MM de ce stateai ma pe banca sa- faci echipa "impotentului"? Sa-ti fie rusine. Pentru cei care inca nu si-au dat seama: lu' Olaroiu i se face echipa de cateva luni buni. Daca este dat afara trebuie sa i se platasca o suma de bani. Asa ca este pus sa stea marioneta pe banca si MM se baga in alcatuirea echipei. Cu CFR, pentru. ca nu a fost MM s-a bagat "liderul suprem" Gigi si l-am putut vedea pe Croitoru din primul minut. De asemenea nu l-am vazut pe Elton deloc, pentru. ca i-a spus lui "antrenorul suprem" Hagi ca Elton nu e jucator puternic. La cat de dezorganizat a jucat CFR-ul cred ca le rupea ala mic coloanele. CFR a fost o echipa lunga cu spatii mari intre compartimente si cu o aparare vraiste. Cand s-a vazut asta la pauza trebuia bagat Elton, mai ales ca cu el in teren nu ne mai presau aia spre final ca daca plecam pe contraatac era deranj mare pentru ei. Eu cred ca de fapt se intampla asa: MM se baga peste Olaroiu si-i modofica echipa si Gigi se baga peste amnadoi si de aici iese " selectionata nationala" d pe locul 3 cu sanse reale la locul 2

buiacca_9929.04.2007 18:09

Steaua nu mai este Steaua de mai bine de 10 ani.cei mai in virsta isi amintesc cum arata adevarata Steaua.Steaua mea joaca asa cum joaca rapidul acum.pase din prima mingii deviatedin prima atingere.pentru Olaroiu ii recomand sa nu mai urmareasca adversarii ci sa vada citeva meciuri ale vitezistilor.poate Steaua-anderleht sau de ce nu Steaua-ifk goteborg.sunt sigur ca ar avea ce sa invete.modul in care juca Steaua de alta data este inca valabil si azi.

steagcruce2

Astristul29.04.2007 19:59

Mda saptamana stelista a inceput frumos pentru stelisti. Interviu plin de bombe la Telesport Luni, intepaturi GG la adresa lui MM marti si miercuri, joi victorie importanta pentru Steaua la Cluj cu CFR, vineri apar unele divergente in club in legatura cu lipsa lui MM de la acest meci decisiv cu CFR, sambata la Total Sport FM apare pentru prima oara zvonul ca Mihai Stoica va parasi Steaua, iar azi la pranz s-a oficializat aceasta despartire.

In concluzie, aceasta saptamana a inceput bine si s-a terminat prost (nu are legatura cu victoria impotriva Otelului). MM era unul ca noi, un adevarat suporter al Stelei. Era ca si cum stelistii aveau omul lor in conducere, iar ciobanul l-a dat afara pentru ca vroia binele clubului.

IONUTZ-CIPRIAN30.04.2007 07:50

Sau nu suporta sa-i spuna unul din suporterii echipei,ce este bine si ce este rau!!Doar el este atotstiutorul de pe intreg pamantul,el este principele,conducatorul suprem,asta daca ar iesi presedinte ar ajunge dictator!! spre cl

«12»